Langly Cross-Body Camera Tas Review

Als fotograaf die een compacter camerasysteem gebruikt, ben ik op een eindeloze zoektocht geweest naar de perfecte cameratas.

Ik weet zeker dat u, thuis meelezend, het ermee eens bent dat er niet zoiets bestaat als de perfecte tas. Hoe dan ook, ik ga door met de zoektocht naar iets dat perfect is voor gebruik van straatfotografie en als een dagelijkse carry.

Veel grote cameratassen zijn overduidelijk cameratassen in de manier waarop ze zijn ontworpen en gebrandmerkt. En maar al te vaak zijn dergelijke tassen ontworpen om grotere DSLR’s en lenzen te bevatten.

langly-cross-body-camera-tas

Langly Cross-Body Camera Tas

Slank, stijlvol en subtiel, deze tas is ideaal voor momenten dat je een laag profiel wilt houden.

Controleer de huidige prijs

Ik ben van mening dat er meer nadruk moet worden gelegd op het ontwerpen van stealthy cameratassen die geschikt zijn voor spiegelloze camerasystemen. Langly heeft misschien net het doel bereikt met de Langly Cross-Body Camera Bag.

De stijlvolle ingetogen looks worden geëvenaard door de hoge kwaliteit van het materiaal dat wordt gebruikt om deze tas te bouwen. Verder zorgt het slimme gebruik van een aparte en verwijderbare camera-insert voor meerdere toepassingen voor een messenger-achtige cameratas die er niet uitziet als een cameratas.

Inhoudsopgave

Langly Cross-Body Camera Bag Technische Gegevens

Langly-cross-body-camera-tas

Bekijk meer beoordelingen

Pros

 • Een geweldig uitziende tas die niet schreeuwt ‘Camera Bag!’
 • Nette en slanke tas, ideaal voor straatfotografie
 • Uitzonderlijke bouwkwaliteit
 • Flexibel gebruik van dagelijks vervoer tot cameratas
Tegens

 • De krappe hoofdopening maakt het moeilijk om toegang te krijgen tot versnelling
 • De basis kan na verloop van tijd schuren als er niet voor wordt gezorgd
Controleer de huidige prijs
 • Afmetingen: 30cm B x 22cm H x 10cm D (12″ B x 9″ H x 4″ D)
 • TPU-gecoate keper en leer voor ultieme waterdichtheid en vlekbescherming.
 • Versterkte camera-inzetstukken ontworpen om elke Micro Four-Thirds (M4/3) camera en maximaal 3 lenzen te wiegen.
 • Verwijderbaar camera-inzetstuk bestaande uit met nylon omwikkeld EVA-schuim.

Bouw &uiterlijk

De Langly Cross-Body Camera Bag heeft een stijlvol dagelijks draagdesign.

De Langly Cross-Body Camera Bag is ongelooflijk goed geconstrueerd met een TPU-gecoat kepermateriaal – hetzelfde soort materiaal dat wordt gebruikt om buiten- en veiligheidskleding te produceren.

Dit geeft het een grote mate van flexibiliteit terwijl het waterdicht en vlekbestendig.

Het kernmateriaal geeft de tas zowel een hightech look als feel. Het wordt vergezeld door duurzame hardware van de grote hoofdrits tot de gespen en lussen die worden gebruikt om de hoofdschouderband vast te zetten en aan te passen.

Een geweven nylon rand reist rond het geheel van de tas en zorgt voor meer sterkte en accentueert de externe zakken.

De tas behoudt zijn vorm en vormt moeiteloos vol of leeg en de binnenkant van de tas is bekleed met een zachtere stof. Het verwijderbare en inklapbare camera-inzetstuk is gemaakt van met nylon omwikkeld EVA-schuim en biedt een geschikte hoeveelheid bescherming voor uw spiegelloze systeemcamera-uitrusting.

Nadat ik deze tas had meegenomen om te testen, merkte ik dat de onderkant versleten raakte door de zak een aantal keer neer te leggen. Ik was bang dat dit een aanhoudend probleem zou kunnen zijn met het slijten van de tasbasis. Na een simpele veeg met een vochtige doek zag de basis er echter weer als nieuw uit.

Over het algemeen is de Langly Cross-Body Camera Bag een stijlvol en ziet er goed uit dagelijks dragen camera messenger bag, geschikt voor een comfortabele straat stijl van uiterlijk.

Het is stevig en solide met een scala aan toepassingen met of zonder de meegeleverde verwijderbare camera-inzet.

Uiterlijke kenmerken

De Langly Cross-Body Camera Bag heeft een roll-top opening beveiligd met stevige riemen en gespen.

Ik heb al gesproken over de kwaliteit van de materialen die worden gebruikt om de Langly Cross-Body Camera Bag te produceren. Verder zijn alle panelen van de tas vastgezet met zware stiksels en de use van nylon omsnoering.

Metalen D-ringen worden op dezelfde manier aan de achterkant van de tas bevestigd en bieden een set stevige ankers voor de messenger-stijl tasriem.

De belangrijkste verstelbare tasriem is gemaakt van 40 mm brede nylon riem die voldoende lengte heeft om aan elke draagstijl en lichaamstype te voldoen.

De riem wordt halverwege gebroken door een grote en zware plastic gesp, waardoor de tas over je schouder kan worden geknipt en losgemaakt.

Halverwege de riem is een verwijderbare met schuim gevulde schoudervulling die veel meer comfort biedt – rekening houdend met het feit dat er maar zoveel uitrusting is die deze tas kan bevatten.

De hoofdriem op de Langly Cross-Body Camera Bag is voorzien van een brede riem, schoudervulling en stevige gesp.

Een belangrijk kenmerk van deze tas is dat de bovenkant omrolt om te voorzien van meer veiligheid en weerbestendigheid. Deze roll-top wordt vastgezet door twee nylon riemen die verstelbaar zijn en vastgezet door twee gespen aan de achterkant van de tas.

Ik waardeer deze beveiligingsfunctie op de Langly Cross-Body Camera Bag echt, omdat je alleen via de roltop toegang hebt tot het hoofdzakvak en met de gespen tegen je lichaam, niemand anders dan jij kunt erin komen.

De Langly Cross-Body Camera Bag heeft vier externe zakken, waarvan de eerste zich aan de voorkant van de tas bevindt en pas uitzet zodra de roll-top clips ongedaan zijn gemaakt.

Het beschikt over een zachte stoffen scheidingswand en enkele lussen voor pennen en andere spullen. Aan elke kant van de tas bevindt zich een klein vak – maar vanwege de platte aard van de tas zouden deze ongelooflijk krappe zakken geen waterfles of compact reisstatief bevatten.

De Langly Cross-Body Camera Bag is voorzien van hoogwaardige materialen en hardware waardoor dit een duurzame tas is.

Het laatste buitenvak bevindt zich aan de achterkant van de tas en ligt plat. Nogmaals, dit vak breidt zich uit voor gemakkelijke toegang zodra de oprolbare gespen zijn losgemaakt, waardoor alles wat je hier opbergt tot op zekere hoogte wordt vastgezet.

Deze zak kan worden gebruikt om een tablet van een bepaalde beschrijving te huisvesten, maar een deel ervan zou worden blootgesteld omdat de zakwand niet vreselijk diep is.

Interieur kenmerken

De Langly Cross-Body Camera Bag is voorzien van een gewatteerd camera-inzetstuk voor kleinere camerasystemen.

Wanneer het camera-inzetstuk uit de Langly Cross-Body Camera Bag wordt verwijderd, is het binnenvak vrij groot en heeft het drie interne mouwen voor het opbergen van spullen op een meer georganiseerde manier.

Aan de achterkant zit een sleeve met een klittenbandband om een kleine laptop of grote tablet vast te zetten. Houd er rekening mee dat mijn 13″ MacBook pro er helemaal niet in zou passen.

Aan de voorzijde bevinden zich twee kleinere zakken voor opslag. Met de camera-inzet uit, kan deze tas veel spullen opslaan en zou het geweldig zijn voor iemand die graag zijn technologie bij zich draagt.

Items zoals een tablet, powerbanks, muis, snoeren, koptelefoons en andere soortgelijke technische apparatuur kunnen goed worden georganiseerd en in deze tas worden opgeborgen voor een dagelijkse reis.

De gewatteerde camera-insert kan comfortabel een spiegelloze camera plus twee kleinere lenzen bevatten.

Zodra de gewatteerde camera-opberginzet zich in de tas bevindt, is het erg moeilijk om toegang te krijgen tot die zakken, laat staan om er spullen in op te bergen. De camera-inzet domineert deze ruimte, vooral als je hem laadt met een camera en een paar kleine lenzen.

De Langly Cross-Body Camera Bag is een vrij dunne tas van slechts 10cm en heeft geen ‘geven’ in zijn afmetingen door het super stevige materiaal dat is gebruikt. Daarom is de hoeveelheid camera-uitrusting die je in deze tas kunt dragen vrij beperkt.

Ik vond dat de inzet in staat was om de Fujifilm X-T3 (zonder lens bevestigd) en twee kleine lenzen te houden.

Een van de grootste tegenslagen voor deze tas is dat de hoofdritsopening niet lang genoeg is om een verpakte camera-inzetstuk in de tas te plaatsen of uit de tas te verwijderen. Je moet je camera-uitrusting uitpakken van de insert voordat je deze in de tas kunt stoppen.

Ik had graag mijn geladen inzetstuk kunnen pakken en met gemak in de tas kunnen laten vallen om het gebruik van de tas flexibeler te maken.

Verder maakte de beperkte opening van het hoofdvak het moeilijk om snel en moeiteloos mijn spullen te pakken. Als Langly de rits aan elk uiteinde van de tas gewoon verder had laten reizen, dan was de opening flexibeler geweest.

Het voelt bijna alsof de meegeleverde camera-inzet te groot is voor de tas, omdat deze gemakkelijk instort zodra deze erin is geplaatst. Het werkt allemaal nog zoals bedoeld, maar het is gewoon niet zo vloeiend als het zou moeten zijn.

Opslagcapaciteit

De Langly Cross-Body Camera Bag kan een nette selectie camera- en technische uitrusting bevatten.

De Langly Cross-Body Camera Bag past op een redelijke hoeveelheid uitrustinged je pakt een kleiner spiegelloos systeem in.

Vanwege het slanke ontwerp van de tas met een diepte van slechts 10 cm, zou je alleen overwegen om kleinere lenzen mee te nemen – in het geval van de bovenstaande foto een paar kleine Fujifilm prime-lenzen.

Als alternatief zou deze tas ook perfect zijn als je een kleinere point and shoot-camera voor straatfotografie bij je had, maar ook je technische uitrusting wilde toevoegen.

Het is ook vermeldenswaard dat wanneer het camera-inzetstuk in de tas zit en uw camera-uitrusting erin zit, de externe zakken aan de voor- en achterkant erg krap worden. Dit beperkte de uitrusting die ik erin kon stoppen en belemmerde ook de toegang tot deze twee zakken.

Ik had graag wat meer in die zakken gezien om het gebruik ervan te maximaliseren.

Dit is wat ik in de tas kan passen met de camera-inzetstuk geïnstalleerd.

 • Fujifilm X-T3 in de insert
 • Fujifilm XF 23mm F/2 in de insert
 • Fujifilm XF 50mm F/2 in de insert
 • Middelgrote Moleskine notebook
 • Twee reservebatterijen
 • Kleine koffer met schoonmaakspullen en SD-kaarten
 • Sleutels, iPhone, Portemonnee

Gebruiksgemak/Comfort

De Langly Cross-Body Camera Bag zit comfortabel tegen de body, zelfs als hij licht verpakt is.

Dankzij de kwaliteit en duurzaamheid van de materialen die worden gebruikt bij het produceren van deze tas, heeft hij een goede hoeveelheid gewicht wanneer hij leeg is – zelfs als je slechts een paar lichte items in de Langly Cross-Body Camera Bag draagt, voelt je tas solide en veilig aan.

Verder zijn alle gespen gemakkelijk toegankelijk en gebruik en elk gaat vergezeld van een beweegbare clip om losse riemuiteinden vast te zetten.

De riem is een geweldige breedte voor dit soort tassen, omdat deze niet zo dun is dat hij in je graaft. De toegevoegde schoudervulling zorgt ervoor dat bij het dragen van deze tas over het lichaam of net over één schouder, deze veilig en zeer comfortabel is.

Met de camera-inzet verwijderd, is het hoofdvak gemakkelijker toegankelijk en heeft de tas veel verstandige opbergoplossingen voor uw dagelijkse vervoer. Zoals gezegd, zodra de camera-inzet in de tas zit, kan het echter lastig zijn om je spullen in en uit te trekken.

Dit hangt natuurlijk allemaal af van het type camerasysteem dat je gebruikt en hoe groot je lenzen zijn.

Waar voor je geld

De Langly Cross-Body Camera Bag is verkrijgbaar in een Slate of Coyote kleurvariatie. De tas verkoopt voor ongeveer US $ 110, en dit is inclusief de camera-inzet.

Over het algemeen denk ik dat dit veel waar voor je geld als je bedenkt dat de tas meerdere toepassingen biedt, vooral voor iemand die op zoek is naar een knappe tech-tas.

Cameratassen in het algemeen kunnen duur zijn, en vaker wel dan niet alleen dat ene doel dienen …

Deze Langly-tas ziet er echter niet uit als een cameratas, is stijlvol genoeg om in een zakelijke omgeving te worden gebruikt en is ongelooflijk duurzaam en veilig. Die elementen alleen al zijn de investering waard.

Controleer de huidige prijs

Langly Cross-Body Camera Tas Review | Conclusie

In tegenstelling tot veel cameratassen op de markt, is de Langly Cross-Body Camera Bag ongelooflijk discreet, compact en ideaal voor iemand die niet wil adverteren dat ze een camera bij zich hebben.

IkIn dat gevoel zou deze tas geschikt zijn voor iemand die een kleine kit of enkele camera voor straatfotografie wilde dragen, terwijl hij nog steeds ruimte had voor zijn andere technische gadgets en accessoires.

Voor de fotograaf die graag grotere camera’s en lenzen bij zich heeft, is deze tas simpelweg niets voor jou. Het superslanke profiel kan het uitstappen soms zelfs de meest minimale camera onhandig maken.

Ik denk dat er een kans is voor Langly om een versie 2 van deze tas op de markt te brengen met een kleinere camera-inzet en een bredere opening naar het hoofdvak. Dit zijn slechts kleine problemen voor mij, maar ze dragen wel bij aan de algehele gebruikerservaring.

Voor een geweldige prijs vinkt deze tas veel vakjes aan voor degenen onder ons die op zoek zijn naar de perfecte cameratas.

langly-cross-body-camera-tas

Langly Cross-Body Camera Tas

Slank, stijlvol en subtiel, deze tas is ideaal voor momenten dat je een laag profiel wilt houden.

Controleer de huidige prijs