Langly Multi-Pack Globetrotter Beoordeling

FacebookPinterestDelen

Langly hebben bestaat sinds 2012. Ze richten zich op tassen en riemen, samen met een aantal echt mooie veldjassen met zakken die zijn ontworpen voor camera-uitrusting. (Als je ooit hebt geworsteld met beperkingen voor het dragen van luchtvaartmaatschappijen, raad ik je aan hier eens naar te kijken.)

Deze review is echter gericht op een camerarugzak genaamd de Langly Multi-Pack Globetrotter.

Athol Hill Langly Multibag Beoordeling11

Langly Tas met meerdere camera’s

Met een stevige bouw en een indrukwekkende capaciteit van 10 lenzen, zal deze tas je niet in de steek laten wanneer je in het veld bent.

Controleer de huidige prijs

Langly noemt het een ideale oplossing voor studio-opstellingen en veldwerk dat een brede selectie lenzen of meerdere camerabody’s vereist”.

Het is moeilijk om te zeggen dat ze ongelijk hebben. Met een capaciteit van 10 lenzen is dit een van de grotere rugzakken van dit type op de markt.

Inhoudsopgave

Langly Multi-Pack Globetrotter Technische Gegevens

Pros

 • Ziet er
 • Hoge capaciteit
 • Verborgen zakken
Tegens

 • Opening aan de voorzijde
 • Gebrek aan een solide frame voor capaciteit
 • Prijs
Controleer de huidige prijs
 • Kenmerken: Verstelbare binnenverdelers, Laptopvak, Verwijderbare binnenverdelers, Tabletvak, Statiefhouder
 • Draagopties: rugzakriemen, borstband, bovenste handvat, tailleriem
 • Laptop Compartiment Scherm grootte: 15.0 “
 • Buitenafmetingen: 20 x 11 x 8″ / 50,8 x 27,94 x 20,32 cm
 • Type sluiting: Rits
 • Waterbestendigheid: waterdicht materiaal
 • Pakket Gewicht: 5.8 lb
 • Afmetingen doos (LxBxH): 20 x 17 x 8″

Bouw &uiterlijk

Langly Multi-Pack Globetrotter beoordeling

De Langly Multi-Camera Bag is nog steeds een flinke tas op een 5’11 frame.

Als je geen fan bent van reclame dat je een cameratas bij je hebt vol met duizenden dollars aan spullen, de Langly Multi-Camera Bag is uw soort tas.

Hun stijl is wat ik zou classificeren als een moderne look. Het heeft een waterdichte materiaalbekleding die lijkt op een waterdichte jas.

Het is tegenwoordig moeilijk om een zwarte tas er uniek uit te laten zien, maar Langley heeft uitstekend werk geleverd met hun ontwerp. De Globetrotter is onmiskenbaar Langly als je kijkt naar de stijl van hun tassen.

T is subtiel maar stijlvol wat big bags betreft.

Langly Multi-Pack Globetrotter details

De tas klemt op de Globetrotter zijn een van de leukste functies van de tas, en een die ik graag op andere tassen op de markt zou willen zien.

De bouwkwaliteit van de Langly Multi-Pack Globetrotter is goed – in lijn met de meeste concurrenten binnen deze prijsklasse. Gelukkig zien we niet veel tassen met een slechte constructie op dit niveau.

Ik hou vooral van de stijl van clips die Langly gebruikte met de verhoogde lussen die het gemakkelijk maken om te voelen of de tas is gesloten. Ik zou blij zijn om dit op elke tas te hebben die ik bezit in vergelijking met sommige van de andere stijlen.

Ik ben geen grote fan van klittenband vanwege het geluid, en sommige stijlen gespen maken een klikkend geluid wanneer ze niet worden vastgemaakt, wat vervelend is.

De clips van Langly lijken een geweldig compromis tussen snelle bevestiging en beveiliging.

Ik ben niet zeker over de levensduur, maar ik kan me niet voorstellen dat de slijtage hiervan overmatig zou zijn.

Als ik zou gaan muggenziften op de constructie, zou ik zeggen dat ik graag een lichtgewicht frame zou zien in het buitenframe van een tas met deze capaciteit, of het nu een aluminium frame is of gewoon wat robuuster schuim.

Ik denk dat de grote capaciteit van een tas als deze ertoe kan leiden dat de zak na verloop van tijd buigt of vervormt.

Uiterlijke kenmerken

Het verborgen compartiment onder het achterste klittenband zorgt ervoor dat u waardevolle documenten of contant geld kunt verbergen. Het klittenband is ook handig voor het vastzetten van de schouderbanden.

On de outkant van de Langly Tas met meerdere camera’s, vindt u schouderbanden, grab handle, en grote zijvakken voor waterflessen of andere camera-accessoires.

Langley heeft een voorvak over de volledige lengte meegeleverd, wat handig is voor reflectoren of extra kleding – hoewel het te plat is voor omvangrijke items.

Aan de kant van de rugzak zijn er twee verborgen zakken. Deze zijn geweldig om zwervende handen te voorkomen. Eén zit bovenaan en één midden achterin. De onderste is bedekt met een klittenbandband, die kan worden gebruikt als een bagage-doorschuifmiddel wanneer u bijvoorbeeld een rollende cameratas gebruikt.

Voor die landschapsfotografen vindt u verwijderbare riemen voor het bevestigen van een statief. Het statief hangt aan de onderkant van de tas op dezelfde manier als je een tent of slaapzak zou dragen.

Toegang tot het interieur is via de hoofdrits of de bovenkant, hoewel de bovenkant alleen toegang biedt tot uw primaire camerabehuizing.

U hebt toegang tot uw primaire camerabehuizing via de bovenste opening.

Terwijl ik de laatste hand legde aan mijn recensie, kwam een collega-fotograaf naar me toe met een weekendtasverzoek voor offshore bootraces.

Wat er gebeurde was wind van 25 knopen en enorme golven die de zak tot het uiterste testten.

De Langly Tas met meerdere camera’s overleefde met vlag en wimpel, net als zijn spullen binnenin, hoewel de tas een stuk zouter was dan toen ik hem naar hem stuurde.

Toegegeven, dit zijn niet het soort omstandigheden waarin mensen de tas waarschijnlijk zullen meenemen, maar als je in een stortbui door een bos loopt, zou ik zeggen dat je je weinig zorgen hoeft te maken.

Interieur kenmerken

langly multi-camera rugzak interieur

De Langly Multi-Pack Globetrotter biedt een grote opslagcapaciteit die plaats biedt aan 10 lenzen.

Je zult zoek het interieurgedeelte van de Langly Tas met meerdere camera’s een beetje licht op functies. Dat is niet negatief. Vanwege de hoge capaciteit van de tas is het grootste deel van het interieur voor camera-uitrusting.

Alside van de gebruikelijke cameraruimte en verdelers, vindt u verschillende handige zakken om kleine voorwerpen zoals schoonmaakdoekjes of geheugenkaarten mee te nemen.

Langly heeft een dun gaas meegeleverd dat ervoor zorgt dat het cameravak veilig is wanneer de tas open is.

Dit lijkt misschien niet belangrijk, maar wanneer u een tas met deze capaciteit draagt, buigt het frame en is het gemakkelijk voor kleine lenzen om van de ene rij naar de andere te vallen. Het gaas zorgt ervoor dat het niet gebeurt.

Vanuit een technologisch perspectief is de Langly Multi-Pack Globetrotter past op een full size 15″-laptop, samen met enkele van de compacte grotere laptops zoals de nieuwe 16″-Macbook Pro.

Opslagcapaciteit

opslagcapaciteit van de Langly Multi-Pack Globetrotter rugzak

De Multi-Camera Bag past een indrukwekkende hoeveelheid spullen erin.

De opslagcapaciteit van de Langly Tas met meerdere camera’s is enorm.

Langly claimt tien lenzen, en het is niet overdreven. Hoewel Langley het volume niet geeft, schatten mijn schattingen het op ongeveer 35L.

Het is het soort tas dat je dubbele lichamen zou kunnen plaatsen, vijf lenzen, een drone, een flatgebouw… oké misschien is het laatste stukje overdreven, maar het is groot.

Afhankelijk van wat je bij je hebt, kan de tas op het volgende passen:

 • Full frame body x 2
 • 14-24mm f/2.8
 • 24-70mm f/2.8
 • 70-200mm f/2.8
 • 50mm f/1.4
 • 85mm f/1.4
 • Drone en afstandsbediening (of meer lenzen)
 • Driepoot
 • Waterfles
 • Trui/trui
 • 15″ laptop
 • iPad

Gebruiksgemak/Comfort

langly globetrotter gewatteerde riemen

Comfortabele, goed gewatteerde riemen zijn essentieel op een tas van dit formaat.

De Langly Multi-Pack Globetrotter heeft schouderbanden samen met een borstband en taillebanden. Dit leek een klacht te zijn die ze hebben aangepakt van het vorige model.

De riemen zijn comfortabel en goed gewatteerd, wat essentieel is gezien de hoog laadvermogen.

Het is niet hetzelfde niveau van vulling dat je zou zien op sommige van de grotere cameratassen in wandelstijl, maar het is beter dan veel tassen op de markt.

Toegang tot het hoofdcameragedeelte is vanaf de voorkant, wat niet mijn voorkeur heeft. Dit betekent dat je het op het gedeelte moet leggen dat je rug raakt als je toegang wilt tot het hele cameravak.

Ik denk dat een achteropening een betere optie is, maar dit heeft alleen invloed op je als je regelmatig in natte of modderige omstandigheden schiet.

Waar voor je geld

De prijs van de Langly gaat over wat je zou verwachten voor de kwaliteit en capaciteit die het biedt.

De Langly Tas met meerdere camera’s verkoopt voor iets minder dan $ 300 (zie de nieuwste prijs hier), wat de middelste tot bovenste laag van cameratassen is.

Het is niet onverwacht voor een cameratas van dit formaat en deze kwaliteit.

Zodra je echter in die prijsklasse begint te komen, waag je je aan een vrij serieuze concurrentie.

Ik denk dat de Tas met meerdere camera’s heeft een voordeel in de capaciteit van de tas, die gebruikers naar hun tassen kan zwaaien, afhankelijk van hun vereisten.

Buiten de gebruikers met een hoge capaciteit, denk ik dat Langly het moeilijker zal hebben als je de tas gaat vergelijken met concurrenten.

Controleer de huidige prijs

Langly Multi-Pack Globetrotter Review | Conclusie

Langly Multi-Pack Globetrotter beoordeling

Alle tassen moeten dit hebben voor uw contactgegevens.

Fotografietassen lijken een beetje op auto’s: iedereen zal 10 redenen hebben waarom degene die ze hebben gekozen beter is dan welke dan ooking anders op de markt.

Uiteindelijk komt de beslissing neer op capaciteit, stijl en budget.

Ik denk dat dit Langly Multi-Pack Globetrotter past in een goede ruimte in de markt voor diegenen die op zoek zijn naar een zak met hoge capaciteit zonder de bulk van de grote wandeltassen als Fstop en Shimoda.

Langly heeft veel aandacht besteed aan deze tas, te danken aan de mesh-bekleding en de verborgen compartimenten voor portefeuilles of paspoorten.

Zoals veel tassen is het niet perfect, maar tassen zijn persoonlijk en perfect is echt relatief aan wat je denkt dat je nodig hebt in een tas.

Een steviger frame zou een lange weg gaan om enkele van mijn problemen met de tas aan te pakken, maar daarbuiten zijn de meeste problemen relatief klein en biedt het nog steeds een goede prijs.

Athol Hill Langly Multibag Beoordeling11

Langly Tas met meerdere camera’s

Met een stevige bouw en een indrukwekkende capaciteit van 10 lenzen, zal deze tas je niet in de steek laten wanneer je in het veld bent.

Controleer de huidige prijs

FacebookPinterestDelen