Lucia Staykov

Hallo, mijn naam is Lucia Staykov en ik woon in Zuid-Australië. Ik ben een moeder van zes kinderen, waaronder een tweeling en een drieling. Ik hou ervan om moeder te zijn en hoewel ik het erg druk heb met mijn gezin, maak ik tijd voor fotografie.

Mijn interesse in fotografie begon toen mijn man een Nikon D70s kocht een paar jaar terug en nooit gebruikt. Ik besloot ermee te spelen en ik raakte verslaafd! Ik maakte de hele tijd foto’s van mijn kinderen.

Ik ben 4 jaar geleden begonnen met mijn fotografiebedrijf, Child Expressions Photography. Ik ben gespecialiseerd in kinder-, pasgeborenen- en familiefotografie.

Omdat ik betrokken ben bij de Meerlingenvereniging, heb ik het geluk gehad om veel tweelingen en drielingen te fotograferen. Ik hou absoluut van mijn werk. Mijn twee liefdes gecombineerd; kinderen en fotografie.

Ik gebruik een Nikon D810. Voor mijn outdoor fotografie gebruik ik voornamelijk de Nikon 80-200mm f/2.8 lens. Voor Newborns en studiowerk gebruik ik de Tamron 24-70mm f/2.8 lens. En voor close up face shots gebruik ik meestal de Nikon 50mm f/1.8 lens.

Fototoestel:

Nikon D810

Lens:

Nikon 80-200mm f/2.8

Nikon 50mm f/1.8

Tamron 24-70mm f/2.8

www.childexpressions.fotografie

trouwen
8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer