ShootDotBewerken Korting

Als je geen tijd hebt om verder te lezen, klik dan hier om je ShootDotEdit-korting te pakken – je bespaart maar liefst $ 250 op de eerste maand van hun onbeperkte abonnement – zie hieronder voor wat dit omvat …

Tijd is iets dat geld niet kan kopen, en het lijkt erop dat elke dag die voorbijgaat, we er steeds minder van hebben. Als professionele fotografen hebben we het geluk om voor onszelf te werken, waarbij elk uur dat we aan onze bedrijven besteden bijdraagt aan onze groei of ons bedrijfsresultaat.

Zou het niet geweldig zijn als je nog meer tijd had om te investeren in je fotografiebedrijf, of gewoon om rond te hangen met je vrienden en familie?

Het uitbesteden van uw beeldbewerking is een grote stap, maar een die uw bedrijf radicaal ten goede kan veranderen. Als u een andere expert uw afbeeldingen laat bewerken, krijgt u de vrijheid om uw aandacht ergens anders naartoe af te leiden.

OK, genoeg preambule. Ik weet zeker dat je je goed bewust bent van hoe levensveranderend een eenvoudige zet als outsourcing kan zijn.

Ik ben hier om u een korting aan te bieden voor de uitstekende beelduitbestedingsservice van ShootDotEdit.

ShootDotBewerken Korting | Bespaar $250!

shootdotedit kortingsaanbieding

Bekijk meer beoordelingen

Controleer de huidige prijs

Ik ben erg enthousiast om dit exclusief aan Shotkit-fans te kunnen aanbieden! Ik kon het eigenlijk niet geloven toen Dave van ShootDotEdit de korting voor ons opstelde.

Mijn advies aan u is dit:

Als je nog steeds twijfelt over het uitbesteden van je beeldbewerking, profiteer dan gewoon van deze kortingsaanbieding van Shootdotedit, om een hele maand de tijd te hebben om hun service te testen. Als je nog steeds merkt dat het niets voor jou is, is het gemakkelijk om te annuleren. (Dit is veruit de goedkoopste methode om te ontdekken of outsourcing geschikt voor u is.)

Tijdens je eerste maand kun je een onbeperkt aantal ‘evenementen’ indienen bij ShootDotEdit om te worden bewerkt door hun deskundige retoucheerders voor slechts $49!

Dat is een korting van $250 op de normale prijs van $299/maand!

Wat houdt het Shootdotedit Unlimited Plan in?

🎨 Onbeperkte gepersonaliseerde kleurcorrectie + styling

Werk samen met uw editor om nauwkeurige en consistente bewerkingen te bereiken die bij uw stijl passen.

πŸ’ Onbeperkt aantal evenementen

Deze omvatten: bruiloften, verlovingen, bruids boudoir, familie, middelbare school senior, moederschap, baby – 700 afbeeldingen per bruiloft.

πŸ‘©πŸ»β€πŸ’» Werken met (echte) mensen

Praat een-op-een met uw editor, onbeperkte feedback, onbeperkte revisies, uw stijl, uw manier, presets zijn welkom.

🎫 Volledige toegangspas

Telefoon, LiveChat, Facebook, Messenger, videochat en e-mail (sms – binnenkort beschikbaar!)

🏎 Snelle doorlooptijd

Al vanaf 48 uur!

Ik weet niet 100% zeker hoe lang deze ShootDotEdit-korting geldig zal zijn, dus ik raad aan om het meteen te gebruiken – klik hier om de besparing van $ 250 te pakken.