Temiloluwa Coker

FacebookPinterestDelen

Hallo mijn naam is Temi Coker en ik ben fotograaf / beeldend kunstenaar. Ik werd verliefd op fotografie in 2011 en het groeide uit tot iets veel groters dan ik dacht.

Ik herinner me dat ik verliefd werd op portretten van mensen omdat er gewoon iets intiems was aan het fotograferen van iemand in hun element.

Ik leerde al snel dat het als fotograaf mijn taak is om de schoonheid van iemand vast te leggen. Ik benader fotografie niet om mooie beelden te maken, de wereld en de mensen erin zijn mooi, ik kan de schoonheid gewoon vanuit een uniek perspectief vastleggen en delen met de wereld.

Mijn go-to gear is mijn Sony a7R III + Zeiss 35mm f/1.4 lens. Ik vind het geweldig dat de 35 niet te breed of te dichtbij is. Het zorgt ook voor een geweldige portretlens (naar mijn mening). Ik haal ook mijn Zeiss Batis 85mm f/1.8 tevoorschijn lens voor die extra scherptediepte wanneer dat nodig is.

Ik heb ook een Sony a7II die mijn vrouw nu gebruikt en het is ook een geweldige camera. We zijn overgestapt op de Sony A7-serie vanwege de veelzijdigheid en kracht die bij zo’n kleine body en lens hoort.

Ik maak momenteel deel uit van het Sony Alpha Collective, een geweldige groep om deel van uit te maken. Iedereen daarin fotografeert Sony (duh) en we krijgen te zien hoe ieders oog functioneert.

Een geweldige camera en lens zijn goed, maar als je geen oog hebt voor fotografie, zal het moeilijk zijn om dingen tot leven te brengen en de schoonheid om je heen op een unieke manier vast te leggen.

Mijn vrouw en ik gebruiken om bruiloften en de Sony a7R III te fotograferen en a7II waren een geweldig paar. Geweldige levensduur van de batterij (zolang uw vliegtuigmodus is ingeschakeld).

We hebben een paar batterijen voor elke camera en laden ze allemaal op voordat we naar onze shoots gaan. Ik hou van hoe veelzijdig de a7R III is en hoe het ook voor commercieel werk kan worden gebruikt.

Het is 42 Megapixels, dus als het nodig is, kan ik bijsnijden en toch geweldige kwaliteit krijgen. Het enige nadeel is dat de bestanden groot zijn, maar ik heb een grote SD-kaart die bestanden heel snel overdraagt, dus dat helpt zeker.

Ook inbegrepen in mijn gear shot is de Instax wide 300 die ik gebruik als ik met vrienden of feestjes rondhang. De rx100 Ik gebruik om instructievideo’s te maken en gebruik het ook om te fotograferen, het is klein en compact, dus ik kan het letterlijk in mijn zak passen.

De camera Tas is de Peak Design Sling 5L, Ik ben helemaal weg van die cameratas.

http://www.coker.studio/ | @temi.coker

FacebookPinterestDelen
trouwen

8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer