Canon Lens gidsen

Het is algemeen bekend dat Canon een aantal van de beste lenzen ter wereld maakt. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom je met een Canon-camera fotografeert! Als je nieuw bent in het ecosysteem van Canon, heb je waarschijnlijk een kitobjectief bij je camerabody gekregen – waarschijnlijk de Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 (APS-C) of de Canon EF 24-105mm f/3.5-5.6 (full-frame). Beide zijn geweldig om de ins en outs van je camera te leren kennen, maar er komt meestal een moment dat je de kit ontgroeit.

Beste Canon 80D lenzen in 2023 | Geweldige waarde!

Beste Canon 80D lenzen in 2023 | Geweldige waarde!

Sjilpen22Facebook2PinterestDelen 24 AANDELEN Dit is een gids voor de beste lens voor de Canon 80D hier in 2023. De Canon 80D, uitgebracht in 2016, is een enorm populaire DSLR-camera met een 24,3 megapixel dual-pixel CMOS-sensor, 45 cross-type AF-punten en een DIGIC...

10 beste Canon lenzen in 2023 | Breed tot Zoom EF-lensvatting

10 beste Canon lenzen in 2023 | Breed tot Zoom EF-lensvatting

Sjilpen344Facebook113PinterestDelen 457 AANDELEN Het schrijven van een bericht over de beste Canon-objectieven die geschikt zijn voor de meeste fotografen zou nooit een gemakkelijke taak worden. Canon is zijn concurrenten altijd een stap voor geweest als het gaat om...

Als je een ervaren Canon-fotograaf bent, ben je misschien op zoek naar iets specifieks – misschien de nieuwste telefoto of de meest recente groothoek uit de L-serie.

Hoe dan ook, in onze Canon objectiefgidsen worden de voor- en nadelen van elk objectief besproken, zodat je je kunt concentreren op wat je echt nodig hebt.

Of je nu fotografeert met APS-C, full-frame of spiegelloos, wij hebben alles voor je. We behandelen ook de beste objectieven van derden die werken met Canon-camera’s, zodat je in 2023 de beste deal kunt vinden.

Zie je het objectief dat je zoekt niet? Laat het ons weten en kom snel terug – we voegen voortdurend nieuwe beoordelingen toe.