Verbeter uw fotografie met KelbyOne

FacebookPinterestDelen

Een geweldige foto kan worden gemaakt, of je nu fotografeert met een Canon 5D Mark IV of een iPhone 11 Pro.

Het begint allemaal met een uniek concept, en van daaruit zet je je in om je creatieve visie uit te voeren.

Je wilt geen halfbakken of niet-glanzende shots zonder intentie – dat zal overkomen op je uiteindelijke kijker.

De thema’s die relevant zijn voor een landschap, portret, eten en straatfotografie zijn allemaal totaal verschillende beesten!

Om de kunst van het maken van ongelooflijke foto’s onder de knie te krijgen, ongeacht je apparatuur en het genre dat je fotografeert, wil je geïndividualiseerd leren en lessen volgen op basis van waar je precies bent in je reis.

Dat is waar KelbyOne binnenkomt – als het geheime wapen in je kit.

KelbyOne-leden hebben toegang tot meer dan 700+ Lightroom-, Photoshop- en fotografiecursussen, 20 digitale tijdschriften per jaar, een interactief communityforum, ledenuitdagingen, fotowedstrijden, een toolkit vol Lightroom-voorinstellingen, eBooks, Photoshop-penselen en nog veel meer!

KelbyOne’s meest populaire cursussen voor fotografen

1. Transformeer uw huis in een professionele fotostudio

In deze les laat Rick Sammon je zien hoe je een kamer in je huis kunt nemen, wat basisaccessoires kunt toevoegen en foto’s kunt maken die eruit zien alsof ze in een professionele studio zijn gemaakt.

2. Fotorecepten: dramatisch licht

Scott Kelby laat je stap voor stap zien hoe je je camera configureert, de belichting rangschikt, het onderwerp positioneert en een zeer mooie maar dramatische belichtingslook creëert.

3. Beginners basics: Natural Light Portretfotografie

Matt Kloskowski leert je waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een camerabody en lens voor portretten, een formule voor het kiezen van de juiste camera-instellingen, hoe je moet werken met felle zon en diepe schaduw, en een heleboel andere tips en trucs die erop gericht zijn om je te helpen elke keer killerresultaten te behalen!

4. Slechts één flitser

In deze cursus begint Scott Kelby helemaal opnieuw en behandelt alles wat je moet weten om het soort afbeeldingen te krijgen waar je altijd van hebt gedroomd bij het gebruik van je flitser.

5. Adembenemende bloemenafbeeldingen maken

Melanie Kern Favilla leert je hoe je kwaliteiten van licht kunt herkennen, welke uitrusting nodig is, hoe je je eigen rekwisieten en lichtmodifiers kunt maken en hoe je de juiste bloemen voor je onderwerpen kunt kiezen.

Deze lessen tonen onze beste voorbeelden van training om je fotografie te verbeteren en dagen je uit om nieuwe dingen te proberen met je werk.

Probeer KelbyOne voor 20% korting

We geloven in de kracht van het opnemen van KelbyOne in je fotografiekit, dus we laten je onze Pro Monthly- en Pro Annual-lidmaatschappen krijgen voor 20% korting – klik hier om de speciale aanbieding te krijgen.

Deze korting is exclusief voor Shotkit-volgers, dus kom lid worden van een community van ondersteunende en enthousiaste collega-fotografen!

Disclaimer: Alle aanbevelingen zijn onpartijdig en gebaseerd op gebruikerservaring, zonder vooringenomenheid voor de producten of het merk. De producten in dit bericht kunnen affiliate links bevatten.

FacebookPinterestDelen
trouwen

8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer