WANDRD Roam Sling Bag Beoordeling

FacebookPinterestDelen

Als je net als ik bent, en altijd merkt dat je een product gebruikt voor zijn niet-beoogde doeleinden, gewoon omdat het kan zijn (zelfs nadat de dokter schreeuwt “hey zet dat neer, je zult ons opblazen!”), dan zul je van WANDRD houden.

Een merk dat bekend staat om hoogwaardige reis- en fotografietassen, geschikt om bruikbaar te zijn in bijna elk scenario!

WANDRD Roam Sling Tas

WANDRD Roam 9L Sling Tas

Zeer innovatieve en verrassend ruime drieweg converteerbare sling / messenger / waist bag die stijlvol, duurzaam en veel waar voor uw geld is.

Gebruik code SHOTKIT10 om 10% te besparen

Controleer de huidige prijs

Smaakvol gemaakt voor de avontuurlijken, maar ook goed geschikt voor forenzen, kan wandrd’s line-up van tassen en accessoires maximaal worden gebruikt en laat je er superscherp en klaar voor gebruik uitzien.

Rechtstreeks uit Kickstarter voor de 8e keer, HEEFT WANDRD onlangs de Roam Sling en zijn mooie kleine zijstuk onthuld, een Laptop Case.

Verkrijgbaar in 3L, 6L en 9L, de Roam Sling is een smakelijk stuk verweerd dragen, en de Laptop Case is verkrijgbaar in handige 13 “en 16” formaten.

Ik kan niet zeggen dat ik precies een ruige crossmotor ben met wild-kind, maar ik denk dat ik in de emmer van “vrij normaal, maar misschien niet helemaal stabiel” zou passen.

Als dat uw interesse heeft gewekt, laten we dan meteen in de beoordeling duiken!

Inhoudsopgave

WANDRD Roam Sling Technische Gegevens

Pros

 • Lichtgewicht
 • Duurzaam & Weerbestendig
 • Stijlvol
 • Tal van opslagopties
 • Laptop Case is een geweldige koppeling
Tegens

 • Geen flessenzakken aan de zijkant
 • Achterzak kan 1 cm breder zijn om de 16″-laptoptas gemakkelijker te laten passen
 • De interne achterzak is gemakkelijk te overbelasten (slim inpakken!)
Controleer de huidige prijs
WANDRD ROAM Sling 3L Technische Gegevens

Max capaciteit: 3L
Interne afmetingen: 10,8 x 20,3 x 8,3 cm (5,5 x 8 x 3 “)
Externe grootte: 15,2 x 22,9 x 10,2 cm (6 x 9 x 4 “)
Gewicht: 0.45kg (1lbs)
Lengte schouderband: 41,9 cm (16,5″) tot 110,5 cm (43,5″) lang
Niet compatibel met laptoptas

WANDRD ROAM Sling 6L Technische Gegevens

Max capaciteit: 6L
Interne afmetingen: 16,5 x 27,9 x 12,7 cm (6,5 x 11 x 5 “)
Externe grootte: 19 x 30,5 x 15,2 cm (7,5 x 12 x 6 “)
Gewicht: 0.68kg (1.5lbs)
Lengte schouderband: 41,9 cm (16,5″) tot 110,5 cm (43,5″) lang
Laptop Case Compatibel: 13 “/ 16”

WANDRD ROAM Sling 9L Technische Gegevens

Max capaciteit: 9L
Interne afmetingen: 19 x 31,8 x 15,2 cm (7,5 x 12,5 x 6 “)
Externe grootte: 21,6 x 34,3 x 17.8cm (8,5 x 13,5 x 7″)
Gewicht: 0.77kg (1.7lbs)
Lengte schouderband: 41,9 cm (16,5″) tot 110,5 cm (43,5″) lang
Laptop Case Compatibel: 13 “/ 16”

WANDRD Sling Belangrijkste kenmerken

– Weerbestendige materialen
– Achterzak / Laptop Case Pocket w / Laptop Secure Strap (6L &9L)
– Uitbreidbaar waterfles / statiefvak
– Dubbele aanpassing verwijderbare schouderriem
– Opbergbare veilige borstband
– Airmesh Achterpaneel
– Ingebouwde Camera Cube w / verwijderbare verdelers
– YKK weerbestendige ritsen
– Opbergvak aan de voorkant met sleutelclip

Specificaties laptophoesje optionele laptophoes

13 Inch:
Afmetingen: 24,8 x 31,75 x 1,9 cm (9,75 x 12,5 x 0,75 “)
Gewicht: 0.54kg (1.2lbs)

16 Inch:
Afmetingen: 27,9 x 38 x 1,9 cm (11 x 15 x 0,75 “)
Gewicht: 0.72kg (1.6lbs)

Compatibele accessoires: Carry Strap &Tech Bags (S / M / L)

Laptop case Belangrijkste kenmerken

– Weerbestendige materialen
– Duurzame gewatteerde constructie
– Fleece gevoerd interieur
– Geïntegreerde laptopstandaard
– Daisy Chain Webbing voor externe bevestiging (dwz: met Tech Bags)
– Nylon Webbing Grab Handle w / Bevestigingspunten (dwz: voor Carry Strap)
– YKK weerbestendige ritsen

Bouw &uiterlijk

De WANDRD Roam Sling is een stijlvolle en durable carry oplossing.

De WANDRD Roam Sling is een stijlvolle en duurzame draagoplossing.

Als je het zo ver hebt geschopt in het artikel (dwz: de start), dan ben ik blij dat ik je niet kwijt ben. Of tenminste, het is omdat je denkt dat deze tas er al best goed uitziet?

Je hebt geen ongelijk, het ziet er verdomd goed uit, dat gaat zonder twijfel… maar is het goed gemaakt?

Het is echt zo! Het is stoer gebouwd, het is robuust gebouwd en het is gebouwd om plotselinge stortbuien of boze buren (of vrouwen) met tuinslangen te weerstaan.

De WANDRD Roam Sling is gemaakt van hoogwaardige en duurzame Blue Sign en Eoko-Tex gecertificeerde materialen, zorgvuldig vervaardigd door een vriendelijke en Fair Wear Foundation fabrikant, en geleverd aan uw deur met een levenslange garantie bevestigd!

Hier afgebeeld is de 9L WANDRD Roam Sling. Het is prachtig formaat voor point and shoot of spiegelloze camera’s en is een lichtgewicht krachtpatser die is gebouwd om lang mee te gaan.

Versierd met een sterke tarpauline buitenste lichaamslaag en 1680D ballistisch nylon langs de basis, kan de Roam Sling weerstaan wat de meesten van ons waarschijnlijk niet kunnen (dwz: een boze vrouw).

Verkrijgbaar in een gladde woestijn (of strand?) tan colorway of een stoere badass zwart (zoals afgebeeld), de WANDRD Roam is klaar om punt te nemen. Avontuurlijk of stealth, wat je ook verkiest, beide passen heel goed.

De WANDRD Laptop Case is verkrijgbaar in 13" en 16" en kan extern of in combinatie met de Roam Sling worden gebruikt.

De WANDRD Laptop Case is verkrijgbaar in 13″ en 16″ en kan extern of in combinatie met de Roam Sling worden gebruikt.

Als laptop of tablet dragen een must is, integreert de optionele extra Laptop Case (hier verkrijgbaar) naadloos met de Roam Sling. Toevoegend aan de “Ik ben ruig en avontuurlijk, maar ja ik ben klaar om in een café te werken” look die deze tas je zeker zal geven.

Grappen terzijde, de Roam Sling ziet er absoluut fantastisch uit en toch is hij subtiel genoeg om ook geen ongewenste aandacht te trekken. Als je het weet, weet je het.

Meer over de laptophoes komt eraan – er is meer dan op het eerste gezicht lijkt!

Uiterlijke kenmerken

WANDRD heeft de Roam Sling opgezet met een scala aan geweldige uiterlijke kenmerken.

WANDRD heeft de Roam Sling opgezet met een scala aan geweldige uiterlijke kenmerken.

Je zult merken dat de WANDRD Roam Sling een handige is met 3 handige handgrepen verspreid over het lichaam. Twee aan de korte zijden en een grotere langs de bovenkant.

De zijkanten zijn handig om het te verplaatsen of extra accessoires aan de buitenkant te knippen met behulp van karabijnhaakclips of wat je maar wilt.

De schouderriem is gemakkelijk omkeerbaar voor afwisselende schouders en de tas wordt geleverd met een lockdown-riem die gemakkelijk kan worden opgeborgen wanneer dat niet nodig is.

Je vindt tal van toegankelijke bevestigingslussen langs de schouderband voor zowel het bevestigen van accessoires als het verplaatsen van de sluitingsriem.

Het Airmesh gewatteerde achterpaneel zorgt ervoor dat het comfortabel op uw persoon rust terwijl het ontwijkende actie onderneemt, terwijl de YKK Weatherproof ritsen met grote gemakkelijk te vinden trekken trekken helpen het zweet, de regen en de tranen van uw meegeleverde camera-uitrusting te houden.

WANDRD heeft een 5-punts aanpassingssysteem ontworpen om u de mogelijkheid te geven van 3 verschillende hoofdmanieren om te dragen. Of je je nu meer op je gemak voelt of situaties dicteren, het is eenvoudig om de tas in te stellen als een Sling, Messenger of Waist bag.

De WANDRD Roam Sling is bezaaid met handige uiterlijke kenmerken.

De WANDRD Roam Sling is bezaaid met handige uiterlijke kenmerken.

Op zowel de 6L als de 9L Roam vindt u een uitbreidbaar statief en een waterflesvak langs de onderkant dat gemakkelijk kan worden geopend of afgeplat wanneer dat nodig is.

Ik ben erin geslaagd om een kleine paraplu en een grote waterfles in deze zak te plaatsen voor mijn dagelijkse woon-werkverkeer, en een statief schuift er heel gemakkelijk doorheen als het tijd is voor een avontuur!

Het zou echter geweldig zijn om nog steeds flessenvakken aan de zijkant te hebben wanneer een statief is bevestigd voor genoemde avonturen!

Voor momenten dat u nog meer moet dragen, zijn er twee vrachtriemen bevestigd aan de voorkant van de Roam voor al het andere omvangrijke dat u mogelijk moet vervoeren.

Met een uitbreidbaar achtervak waar een 10.2 in past" Apple iPad of uit te breiden om de laptoptas vast te houden, de WANDRD Roam past ook een goede hoeveelheid in het flessenzakje!

Met een uitbreidbaar achtervak waar een 10,2″ Apple iPad in past of uit te breiden om de laptoptas vast te houden, past de WANDRD Roam ook een goede hoeveelheid in het flessenzakje!

De achterzak is uitbreidbaar door een rits aan de basis los te laten en de zak naar beneden te trekken. Dit is wat helpt om de onderkant van de laptoptas te ondersteunen, die door de bovenste achterzak wordt geplaatst!

Ik vond echter op mijn tas dat als de achterzak slechts 1 cm breder was, de 16 “Laptop Case veel gemakkelijker naar binnen zou schuiven. Op dit moment is het een vrij strakke en nauwsluitende pasvorm, wat geweldig is als je veel beweegt, maar het hoeft zeker niet dat strak.

Interieur kenmerken

Geweldige materialen en een vorm die helpt bij het maximaliseren van de opslagcapaciteit, de WANDRD Roam is klaar voor gebruik!

Geweldige materialen en een vorm die helpt bij het maximaliseren van de opslagcapaciteit, de WANDRD Roam is klaar voor gebruik!

Omdat het een sling bag is, zou je normaal gesproken niet verwachten dat er veel binnen gebeurt, maar dat is waar de Roam Sling langskomt om je te verrassen!

Het grote boxy hoofdvak is bekleed met Soft Nylon Nylex vulling met een bovenste P200 Denier met PU Coating liner die geweldig aanvoelt.

Het hoofdcompartiment strekt zich uit van muur tot muur en is hol en zonder fysieke beperkingen om de opslagbelasting te maximaliseren. Het hoofddeksel opent zich mooi en breed om u volledige toegang te geven tot elk deel van het interieur en om het laden of verwijderen van uw items niet in de weg te staan.

WANDRD levert je 2 afneembare interne opvouwbare plankverdelers in de 6L en 9L Roam Slings (1 in de 3L), en dat is alles wat je echt nodig hebt!

Ik zou liever hebben dat ze wat dunner waren om je interne opslagruimte echt te maximaliseren, maar de verdelers doen zeker hun werk om je kostbare items goed te beschermen.

Meerdere handige kleine opbergvakken en compartimenten, en een trekvak ter grootte van een tablet verborgen in de achterkant.

Meerdere handige kleine opbergvakken en compartimenten en een trekvak ter grootte van een tablet verborgen in de achterkant.

Het voorvak strekt zich uit over de volledige breedte van de Roam Sling voor snelle en gemakkelijke toegang voor items die relatief slank zijn.

De uitbreidbare achterzak heeft gemakkelijke toegang vanaf de bovenkant van de Roam Sling en breidt zich naar beneden uit als je hem echt goed en goed moet laden. Idealiter is dat ontworpen om plaats te bieden aan de laptophoes, maar dit is je tas en jij maakt de regels!

In het hoofdvak vind je een trekvak met 2 grote en 3 kleinere accessoirevakken.

De 2 grotere vakken zijn zeer geschikt voor lensfilters en boekjes, terwijl de kleinere vakken geschikt zijn voor geheugenkaarten en USB-sticks (ze zijn te klein voor mijn Sony-batterijen).

Aan de binnenkant van het hoofddeksel bevindt zich een catch-all accessoirevak voor het plaatsen van andere losse items. Dit is voor mij batterij- en accessoire-opslag geworden, vond het een betere oplossing om te gebruiken dan de verborgen trekzak!

Opslagcapaciteit

Woon-werkverkeer, fotografie en doggy-gebaseerde dagtochten kunnen allemaal worden gedaan met de WANDRD Roam Sling!

Woon-werkverkeer, fotografie en doggy based dagtochten kunnen allemaal worden gedaan met de WANDRD Roam Sling!

De 9L heeft voldoende opslagcapaciteit voor de meeste situaties waarin ik me bevind, en op mijn beurt heb ik 2 voorbeeldconfiguraties bedacht die u kunt gebruiken als leidraad voor opslag.

Houd er ook rekening mee dat op basis van andere camera sling bags in mijn collectie, de 6L ook mooi in deze voorbeelden zou moeten passen – zij het potentieel krap, dus wat creatief inpakken of het verwijderen van sommige items zal nodig zijn.

In de 9L Roam Sling kon ik mijn full frame Canon 5D Mark III echter helaas niet kwijt. Het past echter gelukkig bij mijn Sony a7 III!

Hieronder afgebeeld heb ik twee afzonderlijke systemen voor u opgenomen om de capaciteit van de 9L Sling te meten.

De Roam Sling is zeer geschikt voor spiegelloze camerasystemen, de computermuis glijdt onder de aangesloten lens naar binnen.

De Roam Sling is zeer geschikt voor spiegelloze camerasystemen, de computermuis glijdt onder de aangesloten lens naar binnen.

Spiegelloze camera-instelling:

 • Sony a7 III
 • Tamron 28-75mm f/2.8
 • Samyang AF 35mm f/1.4 FE
 • Een externe flitser
 • HOYA Filters
 • Een statief
 • Plus tal van andere items, batterijen en accessoires

Gevolgd door een opvouwbare drone-opstelling:

 • DJI Mavic Pro drone |
 • DJI Mavic Pro-controller
 • 2x DJI Mavic Pro batterijen
 • DJI Mavic Pro acculader
 • Polar Pro Lens Filters
 • Een grote waterfles en paraplu
 • Plus tal van andere items en accessoires
Als je een drone-vlieger bent, zul je blij zijn te weten dat je een hele behoorlijke hoeveelheid kit in de Roam Sling kunt passen.

Als je een drone-vlieger bent, zul je blij zijn te weten dat je een hele behoorlijke hoeveelheid kit in de Roam Sling kunt passen.

Als je een tabletmens bent, plaats je een 10,2″ Apple iPad in het uitbreidbare achtervak (alleen net zonder uit te breiden het) van de 9L Roam, en kleinere tablets passen gemakkelijk op de binnenzak.

Als je een groter apparaat hebt, zoals een Surface Pro of Macbook, heb je in plaats daarvan de 13- of 16-inch laptophoes nodig!

De laptop die u op de foto ziet, is een 15,6 “Slim Gaming Laptop, en het is alleen rechtvaardig past in de 16″ Laptop Case. WANDRD heeft de case ontworpen met MacBook’s in gedachten, dus als je een Apple-gebruiker bent, zul je blij zijn te weten dat de pasvorm naadloos zal zijn!

Gebruiksgemak/Comfort

De WANDRD Roam zit rechtop op de grond of tegen je lichaam en het hoofddeksel opent zich lekker wijd.

De WANDRD Roam zit rechtop op de grond of tegen je lichaam en het hoofddeksel opent zich lekker wijd.

Er is maar één hoofdband, dus hoe moeilijk kan het zijn om te gebruiken? Nou ja, helemaal niet zo moeilijk… tenzij je niet gewend bent welke kant je de zak over je hoofd moet gooien om hem aan de rechterkant te slingeren! Talloze keren heb ik mezelf in de war gebracht en mijn tas ondersteboven aangetrokken.

Maar goed, dat is mijn eigen domheid. Over het algemeen is de Roam Sling super comfortabel en veilig om te dragen, de rits trekt gemakkelijk naar beneden en de schouderriem is mooi gewatteerd en wikkelt zich mooi over je persoon.

Een van de grootste onderdelen van het ontwerp van de Roam Sling is hoe goed hij tegen je lichaam zit, altijd rechtop blijft staan en nooit van je af kantelt, je uitrusting op orde houdt terwijl je onderweg rondsnuffelt.

Verstelbaar zijn om aan te passen aan hoe je het wilt dragen, is gemakkelijk en een geweldige functie. Alle clips kunnen gemakkelijk worden losgelaten, zodat er minimale ophef is om de klus te klaren, zelfs als je ergens onderweg bent.

De schouderband is mooi gewatteerd en wordt geleverd met een aantal bevestigingslussen erlangs.

De schouderband is mooi gewatteerd en wordt geleverd met een aantal bevestigingslussen erlangs.

Gewicht wordt vrij goed verdeeld wanneer het als draagdoek wordt gedragen, maar wanneer je het als schoudertas draagt, begin je het te voelen. Dat is echter sowieso het geval met elke messenger-achtige tas, dus het is te verwachten.

Met de Roam kun je in ieder geval de configuratie aanpassen om de gewichtsproblemen aan te pakken.

De gespen op de WANDRD Roam zijn licht van gewicht en kunnen gemakkelijk worden losgelaten. De snelheid en het gemak waarmee je de schouderband kunt draaien en verstellen is fantastisch!

Als je het correct hebt ingesteld (in tegenstelling tot mij), is alles wat nodig is een snelle ruk aan een riem om aan te spannen of los te maken zoals je nodig hebt.

Alternatieven

Weerbestendige en stijlvolle materialen sieren het lichaam van de Roam Sling.

Weerbestendige en stijlvolle materialen sieren het lichaam van de Roam Sling.

Als je je afvraagt wat er nog meer is vergelijkbaar met de WANDRD Roam Sling-set tassen, sta me dan toe om je op zijn minst kennis te laten maken met een paar andere alternatieven.

Misschien is de Wandrd Roam 6L en 9L qua ontwerp en capaciteit het dichtst bij de Moment Rugged Camera Sling. Het is vergelijkbaar in grootte, vergelijkbaar in capaciteit, vergelijkbaar in gewicht en ten slotte kost het vrijwel hetzelfde!

Esthetisch zou ik zeggen dat de Roam een mooier uitziende tas is, en de materialen voelen aan alsof ze een stap hoger zijn dan de Moment Rugged Camera Sling.

Als je echt van het merk WANDRD houdt, hebben ze een paar leuke alternatieven in de aanbieding, maar komen ze met kleinere capaciteiten binnen voor wat de Roam biedt.

Stel dat je de 3L Roam Sling overweegt, dan kun je een kijkje nemen bij de D1 Fanny Pack. Een klein maar handig draagtasje, de D1 Fanny Pack biedt u 2,5 liter ruimte, wat genoeg is voor een kleine camera, telefoon, portemonnee en een reeks andere handige dagelijkse draagaccessoires. Alles in een superlicht, discreet en weerbestendig pakket.

Het alternatief voor de 6L Roam sling zou het Detour Hip Pack moeten zijn, hier besproken. Dit is een lichtgewicht, zacht, inpakbaar schouder / heuppakket dat gemakkelijk een camerabehuizing en lens kan opbergen, samen met een andere set alledaagse draagartikelen. Het biedt u 5 liter lichtgewicht weerbestendige opslag en is ook compatibel met de opblaasbare camerakubus van WANDRD om u extra beveiliging voor uw uitrusting te bieden.

Kortom, de Roam Sling is echt een one-of-a-kind in de niche van de camera-sling bag. Met elk alternatief laat je de hierboven genoemde unieke functies achterwege, waardoor dit specifieke product echt met kop en schouders boven de menigte uitsteekt.

Waar voor je geld

Een groot formaat en lichtgewicht bouw, samen met hoogwaardige materialen, maakt de WANDRD Sling van grote waarde!

Groot formaat en lichtgewicht bouw, samen met hoogwaardige materialen, maakt de WANDRD Sling van grote waarde!

Variërend van US $ 99 tot US $ 150, afhankelijk van de grootte die u kiest, de Roam Sling-assortiment komt binnen voor een eerlijke en gerechtvaardigde prijs.

Premium en hoogwaardige duurzame materialen en vervaardigd door een Fair Wear Foundation-fabrikant zijn lovenswaardige kwaliteiten die in deze tassen te vinden zijn, maar in combinatie met het feit dat ze ook worden gedekt door een levenslange garantie, helpt het echt om mijn wispelturige kleine geest te regelen.

Het is duurzaam en kan tegen een stootje, in tegenstelling tot mezelf. Als je het laat vallen, het in een boom laat lopen of het gebruikt voor zelfverdediging, zal het zeker de strijd aangaan!

Niet op één bepaalde manier worden ingesteld, helpt om de levensduur van dit product in mijn stoffige schappen te garanderen wanneer een grotere zak nodig is. Camerapakket, kantoortas of dagelijkse wandeling door de bush, de Roam Sling kan eenvoudig opnieuw worden geconfigureerd en aangepast aan het juiste adres.

De Laptop Case gaat open en klapt terug tot een laptopstandaard. Het is stabiel, stabiel en glijdt niet rond.

De Laptop Case gaat open en klapt terug tot een laptopstandaard. Het is stabiel, stabiel en glijdt niet rond.

Als het dragen van een grote tablet of laptop een noodzaak is, raad ik aan om de Sling te bundelen met een van de laptoptassen. Ze stellen u niet alleen in staat om uw laptop gemakkelijk mee te nemen met de 6L of 9L Roam Sling, maar bieden ook weerbestendige carry en kunnen worden uitgeklapt tot een ergonomische laptopstandaard.

De laptoptas kan afzonderlijk worden gebruikt met de handgreep of door een externe draagriem te bevestigen (ook verkrijgbaar bij WANDRD). Het is ontworpen om perfect op Apple MacBooks te passen, maar werkt net zo goed als je een niet-Apple laptopgebruiker bent zoals ik.

Al met al is de Roam Sling een fantastische prijs-kwaliteitverhouding en zou hij een leven lang mee moeten gaan – als dat niet het geval is, druk dan gewoon op WANDRD voor die handige levenslange garantie!

Controleer de huidige prijs

WANDRD Roam Sling Review | Conclusie

Ik geniet echt van deze tas, het is een fantastisch stuk kit en heeft me tot nu toe goed gediend!

Ik geniet echt van deze tas – het is een fantastisch stuk kit en heeft me tot nu toe goed gediend!

De WANDRD Roam Sling schakelt naadloos tussen een gespecialiseerde fotografietas, een fantastische kantoortas en helemaal naar een geweldige dagelijkse draagtas.

De 3 beschikbare maten betekent dat u degene kunt selecteren die perfect is voor uw situatie. Ik raad echter ten zeerste de briljante full-size 9L-versie aan die ik hier heb beoordeeld voor de functies en opslagcapaciteit.

Ik waardeer de lichtgewicht aard en hoef me geen zorgen te maken dat regen mijn uitrusting verpest. Volledig geladen is het pakket sowieso niet zo zwaar, en met het gewicht strak tegen mijn rug ondersteund wanneer ik het in sling-stijl draag, is het iets dat je nauwelijks opmerkt!

Ik raad de Roam Sling ten zeerste aan als je op zoek bent naar iets kleins, veiligs, lichtgewicht en veelzijdigs.

Nu hoef ik alleen maar wat energiedrankjes open te breken, een crossmotor te kopen en te beginnen met basejumpen – wens me succes!

WANDRD Roam Sling Tas

WANDRD Roam 9L Sling Tas

Zeer innovatieve en verrassend ruime drieweg converteerbare sling / messenger / waist bag die stijlvol, duurzaam en veel waar voor uw geld is.

Gebruik code SHOTKIT10 om 10% te besparen

Controleer de huidige prijs

FacebookPinterestDelen