Aeezo Wi-Fi Digitale Frame Review

Ik herinner me een lange tijd geleden toen digitale fotolijsten voor het eerst op de markt verschenen. Als fotograaf klonken ze als een geweldig idee!

Wat een manier om mijn selectie foto’s in mijn huis te laten zien en bij te werken zonder ze steeds opnieuw af te drukken.

Maar ik had altijd het gevoel dat er iets ontbrak. Aeezo moet deze kloof ook hebben opgemerkt en zijn opgedoken en hen de broodnodige extra functies hebben gegeven.

Ze zijn langsgekomen en hebben veel schonere en scherpere schermen, soepelere interne software, Wi-Fi-compatibiliteit en een schone lichtgewicht app toegevoegd!

Laten we eens kijken naar hun best verkochte wi-fi digitale frame in deze review.

Inhoudsopgave

Aeezo Wi-Fi Digital Frame Technische Gegevens

De Aeezo 9 Inch Wi-Fi Digital Frame kit zoals geleverd.

De Aeezo 9 Inch Wi-Fi Digital Frame kit zoals geleverd.

Het Aeezo-assortiment is stijlvol, intuïtief en gebruiksvriendelijk digitale frames waarmee u uw foto’s en korte video’s thuis of op kantoor kunt presenteren.

Niet alleen dat, maar u kunt ook vrienden en familie toestaan om foto’s te openen en te uploaden naar het frame. Geweldig voor mensen met geliefden verspreid over de hele wereld!

Pros

 • Snelle installatie
 • Scherp, helder en duidelijk display
 • Foto en video compatibiliteit
 • Gemakkelijke toegang voor zowel u als uw gekozen dierbaren
 • Maak er altijd en overal verbinding mee en voeg binnen enkele seconden inhoud toe
 • De app is licht en snel te gebruiken
Tegens

 • Frame voelt delicaat aan
 • Kan slechts 10 foto’s tegelijk uploaden in de app
 • Scherm is zeer reflecterend (zoals de meeste fotolijsten!)
 • Vereist constante stroom (geen batterij)
Controleer de huidige prijs
Aeezo Portrait 01 Specificaties:

Schermgrootte: 9 “
Totale grootte: 6.25 “x 9.125”
Schermresolutie: 1280×800 IPS HD-scherm
Beschikbare framekleuren: Wit / Zwart
Interne opslag: 16GB
Wifi: 2,4 GHz
Beeldverhouding: 16:10
Automatisch roteren: ja
SD-kaart poort: ja
Wandmontage: ja
USD-poort: ja

Aeezo Dream Plus Specificaties:

Schermgrootte: 10″
Totale grootte: 7,5 “x 9,5”
Schermresolutie: 2K-scherm (2048×1536 – hoogste resolutie)
Beschikbare framekleuren: Wit / Zwart
Interne opslag: 16GB
Wifi: 5 GHz &2,4 GHz
Beeldverhouding: 4:3
Automatisch roteren: ja
SD-kaart poort: ja
Wandmontage: nee
USD-poort: nee

Aeezo Skyline Black Specificaties:

Schermgrootte: 13,3 “
Schermresolutie: 1280×800 IPS HD-scherm
Beschikbare framekleuren: Bruin
Interne opslag: 16GB
Wifi: 2,4 GHz
Beeldverhouding: 16:10
Automatisch roteren: ja
SD-kaart poort: ja
Wandmontage: ja
USD-poort: ja

Pakket bestaat uit:

– Digitale Fotolijst
–Staan
– Microvezel Reinigingsdoekje
– Voedingsadapter
– Oplader kabel

Bouw &uiterlijk

Aeezo bood USB- en SD-kaarttoegang als een handige manier om snel veel afbeeldingen te laden.

Aeezo biedt USB- en SD-kaarttoegang als een handige manier om snel veel afbeeldingen te laden.

Geplaatst op een plank of aan de muur, zien de Aeezo-frames er scherp en modern uit. Maar pak het in je hand en je kunt zien waar de gewichtsbesparing vandaan komt.

Er zijn geen gimmicks ingebouwd in deze apparaten, ze zijn een scherp en duidelijk weergaveapparaat ingebouwd in een stijlvol lichtgewicht pakket!

In wezen zijn de Aeezo Digitale Frames lichtgewicht tablets die in een plastic frame zijn ondergebracht om zowel de kosten ervan effectief te houden, maar helaas zonder batterijen.

Daarom is continue stroom vereist, een probleem dat kan beperken waar u uw digitale fotolijst plaatst.

Het scherm is scherp, helder, helder (instelbaar) en responsief. De software is zowel snel als efficiënt te gebruiken en met de instellingen kunt u bijna alles wijzigen.

Beperkingen op videobestanden zijn ingesteld op een korte lengte van 15 seconden (zoals een Live Photo), maar het is zeker leuk om ze als een groot verschilpunt te hebben ten opzichte van de gebruikelijke statische afbeeldingen. Zeker als er een actiefoto van je huisdier of je kind te zien is!

De Aeezo Digital Frames hebben een ingebouwde luidspreker die zal klinken wanneer u meldingen ontvangt of wanneer video’s worden afgespeeld. Maar als je niet verrast wilt worden door onverwachte kreten of geluiden van video’s die op mysterieuze wijze uit een andere kamer komen, raad ik je aan dat uit te schakelen!

Interne software & app

Met het volledige galerijsysteem binnen de Aeezo Digital Frames kunt u uw geladen afbeeldingen opnieuw bestellen en wijzigen.

Met het volledige galerijsysteem binnen de Aeezo Digital Frames kunt u uw geladen afbeeldingen opnieuw bestellen en wijzigen.

De software die de Aeezo Digitale Frames gebruiken heet de 9inch frame adaptie Frameo APP. Dit is ook de gratis app die u downloadt naar uw mobiele apparaat (GooglePlay of Apple App Store) om op afstand toegang te krijgen tot uw digitale fotolijst. Het is snel, eenvoudig en intuïtief te gebruiken.

Download de app eenvoudig naar uw telefoon, start het frame op, doorloop het snelle instellingsmenu (Wi-Fi vereist) en voeg uzelf toe als vriend met behulp van het unieke tijdelijke toegangsnummer.

Door een tijdgevoelig automatisch gegenereerd uniek nummer te verstrekken aan een willekeurig aantal geselecteerde vrienden en familie, kunt u hen de mogelijkheid bieden om foto’s toe te voegen aan uw digitale fotolijst (via de gratis mobiele app).

Het toevoegen van foto’s via de app is net zo eenvoudig als het selecteren van een of meerdere (maximaal 10) uit uw albums, het toepassen van een optioneel bijschrift op elk (of allemaal hetzelfde), en vervolgens het selecteren van het ‘Focusgebied’ en op uploaden drukken.

Korte eenvoudige stappen om je foto's te laden via de Frameo app!

Korte eenvoudige stappen om je foto’s te laden via de Frameo app.

Afhankelijk van uw verbinding (zowel telefoon als digitale fotolijst), moeten uw foto’s binnen enkele seconden verschijnen!

Als u een fout maakt of als u iets wilt wijzigen, kunt u elke afbeelding nog steeds verder wijzigen nadat deze op het apparaat is geladen. Wijzigingen in bijschriften, grootte, positie, schaal, rotatie en herordening kunnen allemaal eenvoudig worden uitgevoerd op de digitale fotolijst zelf en op elk gewenst moment.

De Aeezo Digitale Frames vereisen alleen Wi-Fi-toegang voor de eerste installatie en voor elk moment dat u verbinding wilt maken via de App.

Dus als u het liever losgekoppeld laat, kunt u nog steeds een USB-stick of een SD-kaart blijven gebruiken als een manier om afbeeldingen te laden (waarin u ook grote hoeveelheden in één keer kunt uploaden).

De Aeezo Digital Frames schalen of bijsnijden uw afbeeldingen automatisch op basis van oriëntatie.

De Aeezo Digital Frames schalen of bijsnijden uw afbeeldingen automatisch op basis van oriëntatie.

U zult merken dat de Aeezo Digital Frames automatisch oriëntatie detecteren en uw foto’s op basis daarvan schalen en verschuiven.

Dit is een automatisch proces, als het niet perfect is, kunt u elke afzonderlijke afbeelding naar wens aanpassen en het zal uw instellingen voor beide oriëntaties onthouden.

Schaal afbeeldingen van vreemde grootte naar beneden om ze correct te bekijken in uw Aeezo digitale fotolijst

Schaal afbeeldingen van oneven formaat naar beneden om ze correct te bekijken in uw Aeezo digitale fotolijst

Hetzelfde geldt voor afbeeldingen met verschillende beeldverhoudingen, u kunt ervoor kiezen om ze bij te snijden om het kader te vullen of ze te verkleinen om de volledige afbeelding te bekijken. U kunt het laten schalen om automatisch te passen of op een handmatig niveau waarin u beslist.

Nogmaals, het onthoudt de instellingen voor elke afzonderlijke afbeelding.

Interface

Het sneltikmenu in de Aeezo Digitale Fotolijst geeft u snel toegang tot de instellingen.

Het sneltikmenu in de Aeezo Digitale Fotolijst geeft u snel toegang tot de instellingen.

Toen ik je de app eerder liet zien, dacht ik dat ik je snel het menusysteem op de Aeezo Digital Frames zou laten zien. Dit is vanaf versie 1.9.15 en kan in de toekomst veranderen.

 • Vriend toevoegen:
  • Dit biedt u uw unieke toegangsnummer dat u kunt delen met vrienden en familie om foto’s aan uw frame toe te voegen.
 • Instellingen:
  • Brengt u naar het volledige menu met apparaatinstellingen waar u uw profiel kunt beheren, een back-up kunt maken van inhoud, foto’s, diavoorstellingsinstellingen, toegang tot vrienden, enz. Kunt wijzigen.
 • Reageren:
  • Net als op social media kun je ‘reageren’ op foto’s. Dit waarschuwt de persoon die de afbeelding heeft toegevoegd van uw gevoelens over de foto of video.
 • Verberg foto:
  • Zorg voor die brutale uploads, of als je nu moe bent van het zien van een bepaalde afbeelding.
 • Galerie:
  • Hiermee gaat u naar de volledige galerij op uw apparaat waar u geselecteerde foto’s en video’s kunt verwijderen of wijzigen.
 • Passend bij het frame:
  • Als de weergegeven afbeelding van een andere asp isect-verhouding tot de digitale fotolijst, deze wordt bijgesneden om te passen. Als u op deze instelling tikt, wordt de afbeelding verkleind om in zijn geheel weer te geven. Deze instelling wordt onthouden, als u er nogmaals op tikt, wordt de afbeelding opnieuw ingesteld.
 • Foto aanpassen:
  • Met deze optie kunt u de weergegeven afbeelding op de gewenste manier verplaatsen, roteren of schalen. Deze instelling wordt onthouden.
 • Macht:
  • Schakel de stroom in, reset of slaapstand.

Alternatieven

Hier afgebeeld is de 9 Inch "Portrait 01" Aeezo Wi-Fi Digitale Frame

Hier afgebeeld is de 9 Inch “Portrait 01” Aeezo Wi-Fi Digitale Frame

Aeezo heeft momenteel drie modellen in de aanbieding – ik heb hun 9 inch digitale frame beoordeeld.

Als u de voorkeur geeft aan een groter scherm, bekijk dan de Skyline Black-serie met een houtnerfframe en een zwartgerand scherm

Als u op zoek bent naar een weergave met een hogere pixeldichtheid, kijkt u naar het Dream Plus-model. Deze beschikt over een rijk 10″ 2K digitaal scherm en heeft dezelfde schermverhouding als de meeste moderne telefoons (16:9 / 2048×1536), maar laat USB-toegang en wandmontage vallen.

Alle 3 modellen hebben dezelfde software en geen van hen vereist ook betaalde abonnementen. Het apparaat zelf is de enige kosten voor u!

Controleer de huidige prijs

Aeezo Wi-Fi Digitale Frame Review | Conclusie

De Aeezo Frameo software maakt social media stijl reacties op foto's mogelijk!

De Aeezo Frameo software maakt social media stijl reacties op foto’s mogelijk!

Ik heb de Aeezo 9 Inch Wi-Fi Digital Frame een prachtige en waardevolle toevoeging aan mijn huis gevonden, met schone en scherpe foto’s van mijn fotografie en ons gezin op rotatie.

De eenvoud van gebruik is geweldig en ik heb de code aan mijn ouders gegeven, zodat ze aan de rotatie kunnen toevoegen. Het is altijd leuk om een nieuwe aanwinst op te merken, maar ook om mijn eigen werk te kunnen waarderen.

Maar zoals de afbeelding zegt: “Laat Tommy weten wat je denkt”. Dus als je nog vragen, feedback of iets specifieks wilt weten over de Aeezo Digital Frame, reageer dan hieronder en ik neem contact met je op!

Klik hier en gebruik couponcode aeezo15fs om 15% te besparen op Aeezo