Aftershoot brengt nieuwe update uit voor zijn photo culling-software

FacebookPinterestDelen

De Photo Culling-software van Aftershoot heeft een nieuwe update ontvangen met functieverbeteringen en geheel nieuwe componenten die gebruikers kunnen uitproberen voor hun eigen fotoselectiebehoeften.

Aftershoot merken zelf als de gemakkelijkste en snelste manier om automatisch je beste foto’s te selecteren en ze te beoordelen op kwaliteit.

Het platform maakt gebruik van AI en aangepaste selectietools die fotografen kunnen aanpassen om hen uren te laten besparen door hun beste foto’s uit hun selectie van geüploade foto’s te kiezen.

Nu, met de nieuwe Culling-vernieuwing van Aftershoot, heeft de service input gekregen van zijn basis van fotografengebruikers en meer dan 5 maanden besteed aan het opbouwen van een verzameling updates waarmee fotografen nog meer tijd kunnen besparen bij het uitkiezen van hun beste werk.

Volgens Aftershoot was de bestaande software toe aan enkele aanpassingen. Het bedrijf erkende dit in een recente blogpost waarin stond: “We weten dat afbeeldingsselecties soms beter moesten zijn, kusjes niet altijd werden geselecteerd, duplicaten niet helemaal goed waren of de hoogtepunten niet altijd logisch waren.”

Nu, na “honderden uren van interviews, feedback en analyse van ondersteuningsverzoeken”, heeft het bedrijf de kracht van het platform opgevoerd:

“We hebben een aantal geweldige nieuwe functies toegevoegd en een aantal belangrijke verbeteringen aangebracht aan onze AI-engine om uw feedback te verwerken, en we denken dat u het geweldig zult vinden.”

De nieuwe Culling-updates van Aftershoot bevatten een schat aan wijzigingen, zoals de volgende:

Nieuwe functies

  • Spuitbusmodus
  • Genreselectie, voordat een gebruiker begint met het verwijderen van zijn foto’s

Verbeteringen aan bestaande functies voor:

  • Detectie van vervaging
  • Detectie van duplicaten
  • Detectie met gesloten ogen
  • Kus detectie
  • Beste highlight selectie

Naast het bovenstaande heeft Aftershoot ook veel meer subtiele verbeteringen toegevoegd voor het over het algemeen perfectioneren van de prestaties, workflow, selectiemogelijkheden en labelfuncties van hun app voor een nieuw niveau van efficiëntie.

Installatiekopie van Aftershoot-software-updates

Spuitbusmodus

Beginnend met de geheel nieuwe functies, is er ten eerste de Spray Can Mode. Hoewel de naam iets heel anders suggereert, biedt de functie echt een klein spuitbusvormig pictogram waarmee gebruikers snel op afbeeldingen van hun uiteindelijke ruiming kunnen klikken en deze kunnen afwijzen.

Met de Spuitbusmodus kan een fotograaf zijn definitieve selectie van geselecteerde foto’s uit de door de AI-engine geselecteerde foto’s met snelle klikken op knoppen maken.

Omdat foto’s in een groot raster worden gerangschikt, maken de Spuitbusmodus en de mogelijkheid om te verwijderen het uiteindelijke werk van het maken van persoonlijke foto’s uiterst eenvoudig en visueel gebruiksvriendelijk.

Aftershoot spuitbus modus gif

Genre selectie

Wat genreselectie betreft, biedt het ook een krachtig nieuw hulpmiddel om een fotograaf eerst het genre van de fotografie te laten bepalen die ze proberen te selecteren en vervolgens de AI de best mogelijke kandidaten voor die genrecategorie te laten ophalen.

Genreselectie wordt geleverd met een vooraf gemaakt scala aan genres om uit te kiezen en u kunt het gebruiken om het bereik van uw beste foto’s als fotograaf nauwkeuriger te beperken.

Gebruikers kunnen vervolgens hun eigen persoonlijke foto’s maken met de Spuitbusmodus om hun uiteindelijke selectie van ideale afbeeldingen te maken.

Aftershoot software beschikt over image

Verbeteringen in functies

Het aantal belangrijke functieverbeteringen voor de bestaande functies van Aftershoot Photo Culling-software is ook geüpgraded om over het algemeen beter te werken.

De eerste hiervan, Blur Detection, doet precies wat zijn naam impliceert, maar nu beter dan voorheen. Met deze functie kunnen gebruikers automatisch wazige foto’s detecteren uit een selectie van talrijke afbeeldingen van een enkel onderwerp of fotoshoot (of among meerdere foto’s van alle soorten toegevoegd). Ze kunnen dan degenen die minder dan perfect scherp zijn eruit halen.

De functie Vervagingsdetectie legt nieuwe nadruk op het belang van het onderwerp en voegt ook verbeterde detectiemodellen toe voor complexere behoeften.

Gebruikers die gewend waren om met de oudere versie van de Vervagingsdetectiefunctie te werken, kunnen nog steeds de resultaten verkrijgen door hun instellingen voor Vervagingsdetectie aan te passen van “Streng” naar “Gemiddeld”.

Aftershoot houdt ook rekening met opzettelijke korrel en onscherpte in foto’s. Gebruikers kunnen “Mild” kiezen voor het scannen door onderbelichte, weinig licht, hoge ISO en korrelige foto’s die opzettelijk zo kunnen zijn omwille van artistieke redenen.

Een andere drastisch verbeterde functie van de culling-software van Aftershoot is Duplicate Detection. Met de verbeteringen die het platform heeft aangebracht in Duplicate Detection, kunnen fotografen vergelijkbare afbeeldingen clusteren terwijl ze verschillende mensen uit elkaar houden.

De software gebruikt nu enkele nieuwe termen voor de verschillende duplicaatdetectiefuncties. In de bijgewerkte versie clustert “Identical” het grootste aantal afbeeldingen samen door te zoeken naar bijna identieke foto’s voor een zo groot mogelijke selectie.

Aan de andere kant vervangt “Loose” nu “Extreme”, voor een dubbele ruiming die de beeldselectie van een fotograaf zoveel mogelijk vermindert.

Tussen de bovenstaande uitersten door, omvatten andere nieuw geformuleerde instellingen voor duplicaatdetectie vergelijkbaar en vergelijkbaar, die respectievelijk “Matig” en “Streng” vervangen.

Aftershoot heeft ook zijn Kiss Detection-algoritme verbeterd voor het selecteren van kusmomenten samen met de “beste momenten voor, tijdens en na een kus”.

Een andere zeer handige verbetering is de update van de software voor het detectiealgoritme met gesloten ogen. In de nieuwste versie van deze functie kunnen gebruikers zich verheugen op een beter dan ooit geautomatiseerde verwijdering van foto’s waarbij onderwerpen per ongeluk hun ogen hebben gesloten of gedeeltelijk hebben gesloten.

Ten slotte heeft Aftershoot zijn highlights-algoritme volledig vernieuwd om het zich beter te laten concentreren op het tonen van fotografen de foto’s die de meeste emotie, compositie en variatie in hun make-up weergeven.

Installatiekopie van Aftershoot-software-updates

Het bovenstaande zijn slechts de belangrijkste nieuwe functies en verbeteringen aan de Aftershoot photo Culling-software. Het platform heeft, zoals we hierboven vermeldden, ook een flink aantal andere kleinere aspecten van zijn monografische workflowcapaciteit aangepast.

Fotografen die uren aan fotocuratietijd rechtstreeks uit hun workflow willen halen voor fotobewerking en publicatie, kunnen zich aanmelden voor een Aftershoot-account op de website van het platform.

Prijzen zijn eenvoudig met twee opties beschikbaar. De eerste hiervan is gratis en mist een paar van de belangrijkste functies van de software, zoals volledig geautomatiseerde AI Culling. Het betaalde Pro Plan kost echter slechts $ 9.99 per maand en wordt geleverd met alles waartoe Aftershoot in staat is. Gebruikers kunnen de Pro-software ook een gratis proefperiode geven om te zien hoe goed het voor hen werkt.

Aftershoot brengt ook een nieuwe EDITS-functie uit. Dit is hun nieuwe AI-bewerkingstool die op dezelfde manier werkt als Imagen, maar zonder het pay-per-edit-model. Met EDITS kunnen fotografen bewerkingsprofielen maken die net zo bewerken als ze zouden doen, maar in een fractie van de tijd dankzij geautomatiseerde AI-kracht. Fotografen die op de wachtlijst voor vroege toegang willen komen, kunnen zich hier aanmelden voor EDITS.

FacebookPinterestDelen
trouwen
8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer