On-Set Productie voor Low-Budget Filmmaken? Deze B&H Video helpt

FacebookPinterestDelen

Voor het geval je het nog niet wist, de mensen van B &H Photo and Video hebben toevallig een vrij uitstekend YouTube-kanaal dat gevuld is met zelfstudievideo’s over een enorm scala aan fotografie- en videoproductieonderwerpen van over de hele linie.

En eerlijk gezegd, als een website zou weten hoe ze echt goed gemaakte inhoud over het goed gebruik van foto- en videotechnologie moet samenstellen, is het een van de bekendste en meest gebruikte camera- en fotoapparatuurwinkels van internet.

Over het algemeen raden we ten zeerste aan om de hele videoselectie van hun kanaal een serieuze blik te geven op een enorm scala aan zeer goed gemaakte informatie, en een van hun meest recente uploads is hier een goed voorbeeld van.

De 1-dag oude video, getiteld “On Set Production: Everything You Need to Know | Low-Budget Filmmaking” behandelt de essentie van setproductie voor filmmakers die met een krap budget werken.

In de 11,5 minuten durende clip behandelt Jake Estes van B&H de essentie van het soepel laten verlopen van videoproductie op de set. Hij gaat in op nogal wat belangrijke details over het selecteren van je bemanning, het vermijden van bepaalde belangrijke fouten en hoe je verschillende soorten shots kunt componeren en voltooien met narratieve continuïteit, duidelijke audio-opname en andere cruciale set-productietaken.

Ondanks dat de video amper 12 minuten lang is, bestrijkt de video een behoorlijk stuk terrein en geeft voldoende informatie die elke budgetfilmproducent kan gebruiken om mee te werken en te extrapoleren met zijn eigen creativiteit en verder, dieper advies. We raden je aan om het eens te bekijken, vooral als je dure fouten met een laag budget probeert te minimaliseren terwijl je je eerste serieuze filminspanning produceert.

FacebookPinterestDelen
trouwen
8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer