Alle liefde in de wereld

Wij zijn Jesse &Mikala. We ontmoetten elkaar op de universiteit die grafisch ontwerp en fotografie studeerde en sindsdien zijn we onafscheidelijk.

In 2010 hebben we onze baan in Melbourne, Australië opgezegd om de wereld rond te reizen. We verkenden 44 landen op 6 continenten. Fotografie werd al snel de focus van onze hele reis – de plaatsen die we bezochten en wat we van plan waren elke dag te doen (of niet van plan waren!). Samen hebben we meer dan 170.000 foto’s gemaakt in de 18 maanden dat we weg waren. Onnodig te zeggen dat we nu zeer gespierde triggervingers hebben.

Tijdens onze wereldwijde reis werden we gevraagd om bruiloften in Italië en Zwitserland te fotograferen. Sinds onze terugkeer naar Australië zijn we niet gestopt met het fotograferen van bruiloften en liefde in alle vormen.

We fotograferen allebei 98% van de tijd met onze Canon 5D Mark III lichamen. We zullen volgend jaar upgraden, maar weten niet zeker welke instantie we zullen kiezen. Shotkit staat hoog op onze lijst voor onderzoek en het lezen over de voor- en nadelen van elk lichaam van professionals die ze dagelijks gebruiken – dus bedankt Mark en iedereen die betrokken is bij deze geweldige site. De Canon 6D is onze back-up camera. (Gerelateerd: Canon 6D vs Canon 5D Mark III)

Mikala’s go-to lens is de Canon 24-70mm f/2.8, die ze 75% van de dag gebruikt voor de meeste bruiloften die ze fotografeert. Mikala is geweldig in het vastleggen van speciale emotionele momenten en is ook een wonder als het gaat om het samenstellen van detailfoto’s. Deze lens past perfect bij haar stijl en geeft haar wat zoom om te bewegen. Ze houdt ook van de Canon 85mm f/1.8 vanwege zijn kleine formaat en gewicht, maar vooral geweldige kwaliteit. Het is ook sneller dan de 1.2, wat past bij hoe Mikala het gebruikt.

Mijn go-to lenzen zijn de Canon 70-200mm f/2.8 IS USM II. Deze lens brengt me zo dicht bij de actie en emotie gedurende een hele trouwdag en heeft een verbluffende bokeh wanneer ingezoomd. Ik gebruik ook de Canon 16-35mm f/2.8L heel veel door elke fase van de dag, vooral voor koppelportretten en het receptiedansen.

Ik geef de voorkeur aan de Canon 85mm f/1.2L naar de 1.8 (waar Mikala dol op is) en vind het gewicht niet erg. De uitstekende kwaliteit output is de clincher voor mij. De Sigma 35mm f/1.4 Art is een integraal onderdeel geworden van mijn trouwreportages in het afgelopen jaar. De helderheid is uitstekend en dat geldt ook voor de grootte en het gewicht. Ook de manier waarop het achtergrondaccenten weergeeft, is uitstekend.

Ik heb de DJI Mavic Pro gebruikt in de afgelopen anderhalf jaar, wat een nieuwe inspiratie en motivatie heeft aangewakkerd voor het vastleggen van bruiloften. Deze drone stelt me in staat om bruiloften, koppels, locaties en nog veel meer vanuit een volledig fris en episch perspectief te bekijken. Het compacte formaat is ook perfect voor het meenemen van overzeese bruiloften naar bestemming, omdat het in mijn handbagage past.

Mikala gebruikt de Canon 600EX-RT II Speedlite en ik gebruik de Canon 430EX II Speedlite. We gebruiken allebei de Magmod Magbounce, wat een absolute aanwinst is voor de manier waarop we recepties fotograferen.

Mijn kit:

Camera:

Canon 5D Mark III (x2)
Canon 6D

Drone:

DJI Mavic Pro

Lenzen:

Canon 24-70mm f/2.8

Canon 70-200mm f/2.8 IS USM II

Canon 16-35mm f/2.8L

Canon 85mm f/1.2L

Canon 85mm f/1.8

Sigma 35mm f/1.4 Kunst

Elektronische 25mm Macro Verlengbuis

Licht:

Canon 430EX II Speedlite

Canon 600EX-RT II Speedlite

Magmod Magbounce (x2)
Magmod Magsfeer

www.alltheloveintheworld.com.au

trouwen
11 tools voor trouwfotografen

Bekijk de 11 essentiële tools en apps die elke trouwfotograaf dit jaar zou moeten gebruiken.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer