Altura Photo Camera Sling Beoordeling

Sinds de geboorte van de eerste spiegelloze camera in oktober 2008 is onze fotografieapparatuur steeds kleiner en compacter geworden.

Hetzelfde is gebeurd met alle ondersteunende accessoires – vooral cameratassen.

Als je twijfelt welke tas op dit moment de beste keuze voor jou is, kijk dan eens naar het onderzoek dat we hebben gedaan naar de beste camera sling bags en ook de beste cameratassen op de markt!

altura sling rugzak review

Altura Fotocamera Sling

Flexibel en verstelbaar met snel toegankelijke opening aan de zijkant.

Controleer de huidige prijs

Het maken van een rugzak die licht van gewicht is, niet te omvangrijk en voldoende ruimte heeft om alle dingen te beschermen die je nodig hebt voor een aankomende fotoshoot, is geen gemakkelijke taak.

De Altura Photo Camera Sling Backpack probeert alle belangrijke punten te dekken die een tas wenselijk en betrouwbaar maken.

Laten we eens kijken hoe succesvol hun poging was in de onderstaande recensie!

Inhoudsopgave

Altura Sling Backpack Technische Gegevens

Pros

  • Veel waar voor je geld
  • Compact formaat
  • Zeer licht wanneer leeg
  • Comfortabel om langdurig te dragen
Tegens

  • Geen opslagcapaciteit voor laptops of tablets
  • Geen regenhoes beschikbaar

Dimensies: 17 x 431,8 x 16,4 inch (431,8 x 205,74 x 162,6 mm)
Gewicht: 589,67 g (1,3 lb / 20,8 oz)

Controleer de huidige prijs

Bouw &uiterlijk

Altura

De naam van de Altura Sling Backpack kan in het begin een beetje misleidend zijn. Dit is eigenlijk een camera sling bag en het heeft slechts één schouderriem.

Het sling ontwerp geeft je de mogelijkheid om de tas heel snel van achteren naar de voorkant van je lichaam te draaien.

Nadat je de tas naar voren hebt gedraaid, kun je profiteren van de zijopening met ritssluiting. Deze twee functionaliteiten samen geven u snelle en moeiteloze toegang tot uw uitrusting.

Als je fysiek actiever bent als je gaat fotograferen, is er een extra riem die je extra stabiliteit kan brengen en je bezittingen verder kan beveiligen.

Vooraanzicht van de Altura Sling rugzak

Vooraanzicht van de Altura Sling.

De achterkant van de tas en het binnenste deel van de hoofdriem zijn bedekt met ademend mesh-achtig materiaal, wat een ander belangrijk voordeel is voor degenen die actievere fotografen zijn.

De ritsgrepen zijn gemaakt van matzwart plastic materiaal wat erg fijn aanvoelt. Ze hebben ook een uitstekende grip, waardoor ritsen en uitpakken een aangename ervaring is.

De Altura Sling Backpack is helemaal zwart, behalve een vleugje grijs aan de voorkant – de grijze centrale band. Een ander mooi accent dat je meteen kunt opmerken, is het logo van het bedrijf – het bevindt zich op het rechterbovenvoorste deel van de rugzak zelf en het draagt zeker bij aan de algehele look.

Uiterlijke kenmerken

cameratas aan de zijkant

De Altura geeft je snel en eenvoudig toegang tot je spullen.

Bij het kiezen van een fotografierugzak is een van uw belangrijkste criteria de kenmerken ervan.

Starend met de uiterlijke kenmerken, zult u waarschijnlijk op zoek zijn naar een statiefriem, een flessenhoudervak, een klein vak en gemakkelijke toegang tot uw uitrusting.

De Altura Sling Rugzak heeft al die uiterlijke kenmerken voor je beschikbaar. Helaas kun je, omdat je aan dezelfde kant bent, ervoor kiezen om een fles te dragen of een statief vast te maken – je kunt niet beide passen. U kunt echter gemakkelijk een Manfrotto lichtgewicht serie statief of de nieuw geveerde Peak Design een.

Een ander nadeel om in gedachten te houden is het ontbreken van een regenhoes. De meeste camerarugzakken hebben een opvouwbare aan de onderkant van de tas, maar dit is hier niet het geval.

Aan de bovenkant van de tas vindt u het kleine externe vak, dat kan worden gebruikt voor enkele kleine persoonlijke bezittingen zoals sleutels, documenten, enz.

De snelle toegang aan de zijkant is echt een leuke functie van de sling rugzakken en deze is niet anders.

altura camera sling back heeft een extra riem

Je kunt de extra riem inleggen wanneer je hem niet echt nodig hebt.

U kunt ervoor kiezen om de extra riem te gebruiken, om u te helpen de tas op één plaats te houden, of u kunt hem wegleggen en in de onderrug stoppen, achter het ademhalingsoppervlak.

Interieur kenmerken

interieur van de altura camera sling

De binnenkant van de Altura Camera Sling is echt mooi gedaan. Het is allemaal gewatteerd, zoals verwacht, en past gemakkelijk op je camera en nog twee lenzen.

Dankzij verstelbare verdelers, kunt u de compartimenten op elke gewenste manier reorganiseren om het beste aan uw behoeften te voldoen.

Wanneer u de tas aan de achterkant van de snelle toegang opent, vindt u een ander gunstig gelegen vak. Het past op een smartphone, een handvol SD-kaarten of een paar batterijen.

Aan de bovenkant van de rugzak bevindt zich nog een ruim compartiment dat groot genoeg is voor een powerbank of een oplader en een zaknotitieboekje. Of wat lensfilters als je dat wilt.

Daar, tot uw beschikking, zijn nog twee kleine zakken die u kunt gebruiken voor een van de kleinere dingen die u bij u draagt, zoals USB-kabels, flashstations of misschien zelfs een draagbare harde schijf.

Over het algemeen is de Altura Sling zeer geschikt voor de meeste van uw must-have reiskits – en met zijn grootte en aanpassingsopties kan het gemakkelijk uw to-go tas zijn.

Opslagcapaciteit

capaciteit van de altura sling

Alle spullen die ik nodig heb voor een basic lifestyle fotoshoot buiten.

Laten we nu eens kijken hoeveel je daadwerkelijk in de Altura Sling Backpack kunt passen.

In het hoofdvak kun je een DSLR-camera (of, zoals in mijn geval, een spiegelloze camera) en drie tot vier lenzen plaatsen (houd er rekening mee dat het echt afhangt van de grootte van de lenzen).

Om het meeste uit uw configuratie te halen, moet u rond de gewatteerde verdelers bewegen, die echt eenvoudig te bedienen.

Wanneer je het bovenste ritsvak opent, zul je ontdekken dat het vrij ruim is voor de totale grootte van deze draagdoekrugzak.

Zoals ik in de bovenstaande alinea heb gesuggereerd, is het best handig om wat extra dingen te plaatsen. Naast uw oplader of zaknotitieblok kunt u ook een extra cameralens of een draagbare Bluetooth-luidspreker plaatsen om uw muziek mee te nemen als u modellen fotografeert.

Sommige rugzakken zijn groot genoeg om je laptop in op te bergen voor het geval je van plan bent om vastgebonden te fotograferen, maar de Altura Sling Backpack heeft deze capaciteit niet.

Gebruiksgemak/Comfort

De extra riem is echt geweldig als je actief beweegt, omdat het veel stabiliteit toevoegt.

De extra riem is echt geweldig als je actief beweegt, omdat het veel stabiliteit toevoegt.

Een van de eerste dingen die me is opgevallen aan de Altura Sling Backpack is dat hij eigenlijk vrij licht is als hij leeg is.

De gewatteerde hoofdband voelt aan echt comfortabel en het voorkomt dat harde stof in je schouder graaft.

Het voelt ook stabiel aan, vooral als je ervoor kiest om de extra riem te gebruiken om de positie van de rugzak verder te beveiligen.

Ik nam het mee op een korte bergtocht en ik voelde geen ongemak, zelfs niet nadat ik de rugzak in totaal twee uur had rondgedragen.

Waar voor je geld

Met minder dan US $ 30 is een van de grootste voordelen van de Altura Sling Backpack de eerlijke prijs – vooral gezien alle mogelijkheden die het biedt.

Er zijn niet zoveel producten die combineren hoogwaardige materialen en duurzaamheid in deze prijsklasse.

Naar mijn mening is het zeker de moeite waard om het eens te proberen, vooral als alle hierboven genoemde functies klinken als iets dat je zoekt in een draagdoekrugzak.

Controleer de huidige prijs

Altura Sling Rugzak Review | Conclusie

Voor zijn prijs bevat de Altura Sling enkele goed doordachte details.

Voor zijn prijs bevat de Altura Sling enkele goed doordachte details.

Als het gaat om het samenvatten van alle punten die we tot nu toe hebben behandeld, is het de moeite waard om de betaalbare prijs van deze tas. Het prijskaartje is zeker een van de grootste voordelen van de Altura Sling Backpack.

Samen met de goede prijs zult u blij zijn om te ontdekken dat de rugzak veel van de functies bezit die een fototas goed gewaardeerd maken.

Dit is geen cameratas die alle professionele apparatuur verzamelt die jeje hebt beschikbaar, maar het is een tas die volledig in staat is om de benodigdheden mee te nemen die je nodig hebt voor een fotoshootdag.

altura sling rugzak review

Altura Fotocamera Sling

Flexibel en verstelbaar met snel toegankelijke opening aan de zijkant.

Controleer de huidige prijs