Andrew Eggers

FacebookPinterestDelen

Mijn naam is Andrew Eggers. Ik ben opgegroeid in Monterey County in Noord-Californië en woon momenteel net ten zuiden van San Francisco.

Ik ben de afgelopen drie jaar lid geweest van het Sony Alpha Collective met fotografie als mijn belangrijkste hobby en passie buiten het zijn van een familieman.

Fotografie interesseerde me pas nadat ik bijna zes jaar geleden nuchter werd van alcohol en iets nodig had om de tijd te doden.

Ik begon op mijn iPhone en fotografie met lange belichtingstijd trok mijn aandacht op Instagram.

In eerste instantie maakte ik er een doel van om te leren om lichtspoorfoto’s te maken over de snelweg. Dat evolueerde dramatisch naar een obsessie voor lichtsporen, nachtlandschappen en astrofotografie, maar ik probeer alles buiten in de stad en de natuur te fotograferen.

Hieronder vindt u een lijst van al mijn spullen met korte uitleg over het belang ervan voor mij en mijn opnamestijl.

Camera:

Sony A7ii – Ik heb deze camera nu bijna vier jaar. Het was een upgrade van de Sony NEX-5N dat ik had leren schieten nadat ik het van een vriend had geleend. Het voelde op dat moment natuurlijk om bij Sony te blijven, maar ik kon niet gelukkiger zijn met mijn beslissing op basis van de prestaties van de body in combinatie met geweldige lenzen. Het is zo licht en effectief in het krijgen van superscherpe beelden.

Sony RX100 Mark V– Deze camera is handig, past in de meeste jaszakken en toch met een 20,2 megapixel sensor. Ik gebruik deze camera veel bij het maken van foto’s van mijn kinderen in het park in Continu schieten: Hoog modus en het is echt goed in het krijgen van de focus goed.

Lenzen:

Sony 16-35mm f/2.8 GM – Mijn go-to lens is de 16-35 GM omdat het me in staat stelt om de hele scène vast te leggen tijdens het fotograferen van astro of in de stad. Het is superscherp, van hoek tot hoek, zelfs bij f/2.8 bij het vastleggen van de sterren (zie gids). Ik vind het ook geweldig hoe het scherpe, 22-bladige fakkels produceert bij het fotograferen van iets als straatverlichting. Ik zou deze lens de rest van mijn leven kunnen gebruiken en prima zijn.

Sony 24-70mm f/2.8 GM – Deze slechte jongen komt vrij vaak naar buiten omdat het me de kans geeft om in te zoomen en wat compressie toe te voegen aan mijn foto’s wanneer dat nodig is. Het is zeker de werkpaardlens en ik heb hem veel gebruikt, vooral wanneer ik familie- of evenementfoto’s maak.

Zeiss Batis 18mm f/2.8 – Het hebben van een wide prime lens van dit kaliber is geweldig omdat het superscherp is, maar ook extreem licht. In dit geval kun je nauwelijks zien dat het op de camera staat. Het is leuk om in rotatie te hebben, of het nu in de stad is met de grote gebouwen of in de natuur, misschien onder de sterren.

Zeiss Batis 85mm f/1.8 – Ik vind het geweldig om de telelens in de kit te hebben, omdat ik hiermee straatopnamen kan maken, coole portretten kan maken of nog meer kan zoomen op een stadsbeeld om het perspectief te veranderen. Ze zeggen dat deze lens een 3D-achtig effect heeft bij het produceren van bokeh en ik heb er zelf veel plezier aan beleefd.

Statieven:

MeFoto Globetrotter S Koolstofvezel – Het uiterlijk van dit statief springt altijd in het oog omdat het helemaal zwart en koolstofvezel is. Ik heb de afgelopen jaren MeFoto-statieven gebruikt en heb er in totaal drie, dit is mijn belangrijkste. Ze werken allemaal nog prima en zitten in mijn roulatie. Deze wordt het meest gebruikt in de stad, terwijl mijn MeFoto Road Trip Classic Carbon Fiber wordt gebruikt voor reizen en mijn MeFoto GlobeTrotter Aluminium is mijn back-up en wordt meestal op het strand gebruikt.

Manfrotto Mini Statief – Je weet nooit wanneer je super laag moet komen voor een opname, dus dit bij de hand hebben is een must en ik gebruik het veel met mijn RX100 eerder genoemd. De combo zelf is gemakkelijk te vervoeren in een kleine tas / rugzak of zelfs weggestopt in een grote jaszak.

Accessoires:

Apple MacBook Pro 13-inch 2017 – Als Mac-gebruiker voor meer dan 10 jaar nu, zie ik mezelf niets anders gebruiken vanwege hoe gebruiksvriendelijk het op veel manieren is, maar vooral de AirDrop-functie. Dit maakt het bewerken en krijgen van foto’s op mijn telefoon naadloos.

Sony PSZ-HC2TC 2TB robuuste externe hdd – Deze harde schijf is superhandig als je onderweg bent, omdat hij robuuster is dan je standaard draagbare schijf, waarvan ik er in het verleden veel heb meegemaakt, gewoon omdat hij te ruw was of ze per ongeluk liet vallen.

Sony Tough /G/ M-serie SD-kaarten – Mijn favoriet van het trio is de Tough kaart vanwege hoe stevig deze is, maar zowel de G als M Serie kaarten zijn ook zeer betrouwbaar en effectief.

VultaVulcano multispectrum LED-zaklamp – Met een maximale output van 880 lumen kan deze zaklamp de weg verlichten, ongeacht hoe donker het daarbuiten is.

Pelican 2760 Gen 3 LE-koplamp – Elke nachtfotograaf moet een betrouwbare en krachtige koplamp hebben voor die donkere nachten en plaatsen in de stad die je handsfree moet verkennen.

Peak Design nekband – Dit is een van mijn favoriete en must-have items in mijn tas! Omdat dit de Sony Pro Support-versie is, is het nog beter omdat deze riem super veelzijdig is als nekband of schouderband. Het is ook zeer comfortabel en gemakkelijk instelbaar. Ik zou deze Peak Design-band aan elke fotograaf aanbevelen.

Zeiss Reinigingskit – Gevuld met een luchtblaster, microvezel lensdoekje, reinigingsvloeistof en lensdoekjes, wordt deze kit echt geleverd in clutch tijdens het fotograferen en / of reizen. Dit zal altijd in mijn cameratas zitten.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om de details van mijn kit te lezen en voel je vrij om mijn website te bekijken via de onderstaande link.

www.andreweggers.com | @andreweggers

FacebookPinterestDelen
trouwen
8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer