Auto & Mel

Hola! Wij zijn Juan Carlos &Melissa. We werken altijd samen als een team en we leven ook ons dagelijks leven als een team sinds we onlangs zijn getrouwd.

We wonen in het prachtige Puerto Vallarta en al onze bruiloften zijn bestemmingsbruiloften van mensen die uit het buitenland komen voor hun huwelijksfeest. We reizen ook soms naar andere steden of resorts in Mexico om, ja, meer bestemmingsbruiloften te dekken! We genieten er erg van om koppels uit het buitenland te bedienen die ons land hebben gekozen voor hun zeer speciale dag.

Onze stijl is documentair. We laten dingen graag stromen binnen de ontspannen omgeving die onze koppels gelukkig hebben omdat ze van huis zijn. We laten ze genieten van hun vakantie en zijn gewoon van plan om een geweldige tijd te hebben met hun geliefden en vrienden.

We regisseren onze koppels nooit tijdens het fotograferen, omdat we het verhaal van elke bruiloft willen vertellen. In plaats daarvan doen we ons best om elk speciaal moment vast te leggen, altijd in de hoop op een geweldig onverwacht hoogtepunt.

We hebben onze uitrusting nodig om betrouwbaar te zijn en het extreem warme en vochtige weer dat we ervaren te doorstaan. Ook moet onze uitrusting geweldige mogelijkheden bij weinig licht hebben, omdat de meeste van onze bruiloften op het strand of in de vlakte buiten zijn. Nikon is om deze redenen ons favoriete merk.

We proberen zo min mogelijk spullen te gebruiken, zodat we ons kunnen concentreren op de momenten en niet op het dragen van spullen. We wisselen ook heel zelden van lens. We willen onze spullen niet riskeren voor niet-zo-vriendelijke elementen zoals de bries (en zout) van de zee en het zand dat ons meestal omringt.

We dragen altijd onze twee camerabody’s elk. Voor ons beiden de 35mm primes zijn standaard op onze D810’s en Juan Carlos’ tweede lichaam zal ofwel een 85mm hebben bevestigd, een 135mm of een 80-200mm afhankelijk van zijn stemming. Melissa zal de 50mm hebben op de D500. Afhankelijk van de situatie kunnen we de 24mm gebruiken of 28mm vooral voor de receptie, zeker als er vuurwerk wordt afgestoken.

Nu rechtstreeks naar onze Lowepro Pro Runner 450 Rugzakken:

Lichamen:

Nikon D810 x 2

Nikon D750

Nikon D500

Lenzen:

Sigma Art 35mm f/1.4

Nikon Nikkor 35mm f/2 D

Nikon Nikkor 80-200mm f/2.8D

Nikon Nikkor 135mm f /2 D

Nikon Nikkor 85mm f/1.8G

Nikon Nikkor 50mm f/1.8G

Nikon Nikkor 28mm f/2.8D

Nikon Nikkor 24mm f/2.8D

Geheugenkaarten: SanDisk Extreme PRO CF &SD-kaarten.

We gaan nooit van huis zonder onze Magmods: MagSpheres en MagGrids te gebruiken met ons Yongnuo flash systeem (YN560-IV en YN560-TX) en we voelen ons uiterst comfortabel met onze Think Tank Photo Camera Straps V2.0.

www.carandmel.com

trouwen

11 tools voor trouwfotografen

Bekijk de 11 essentiële tools en apps die elke trouwfotograaf dit jaar zou moeten gebruiken.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer