Beste digitale fotolijst voor het weergeven van uw favoriete afbeeldingen

Heb je duizenden oude foto’s verloren in rommelige mappen op harde schijven, of smartphones vol met willekeurige foto’s? Een digitale fotolijst is misschien precies wat je nodig hebt…

carver-by-Aura

Carver van Aura

Verfrissend eenvoudig en goed ontworpen digitale fotolijst met tactiele functionaliteit en precies de juiste functies.

Controleer de huidige prijs

Ondanks eventuele vooroordelen die u heeft over deze gedateerde gadgets, zijn digitale fotolijsten gewoon de beste manier om uw foto’s weer te geven.

(Ze betekenen ook dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de juiste fotolijstformaten voor uw fotoafdrukken!)

Gelukkig maken moderne monturen het eenvoudig (en betaalbaar) om dit te doen, en ze zijn ook doordachte geschenken voor grootouders!

Laten we eens kijken naar de beste digitale fotolijst van het jaar.

Beste digitale fotolijst in 2023

Beeld Product Functies
shk2-table__image Carver van AuraONZE #1 KEUZE
  • 1920 x 1200 HD schermresolutie
  • Stuur foto’s op afstand via app
Bekijk prijs →
shk2-table__image Mason van Aura
  • 1600 x 1200 HD schermresolutie
  • Onbeperkte foto-opslag
Bekijk prijs →
shk2-table__image Nixplay Zaad
  • Geïntegreerde Hu-Motion Sensor
  • Speelt foto’s en videoclips af
Bekijk prijs →
shk2-table__image NIX-voorschot
  • Foto & 720p HD-video afspelen
  • 1024×768 hoge resolutie
Bekijk prijs →

Alle hieronder beoordeelde producten voldoen aan de criteria om: betaalbaar te zijn; een resolutie van ten minste 1024×768 pixels; 4: 3 beeldverhouding; Eenvoudig te bedienen.

Hier is onze lijst met de beste digitale fotolijsten op dit moment.

Top 4 digitale fotolijsten in 2023

1. Carver van Aura | Beste digitale fotolijst – Onze #1 keuze

Aura Metselaar

Bekijk meer beoordelingen

Dimensies: 10,63 x 270 x 190 x 66 mm (7,5 x 2,6 inch)
Gewicht: 764 g (1,68 lb)

Controleer de huidige prijs

Als fotograaf maak ik jaarlijks duizenden foto’s. Helaas brengen ze het grootste deel van hun tijd verborgen door in opslagstations. Met de Carver by Aura (een van de beste digitale fotolijsten van 2023) kan ik op maat gemaakte collecties van mijn favoriete afbeeldingen maken en weergeven.

De Carver heeft een vergelijkbare vorm als de Mason hieronder; het is echter iets groter, gelikter en ziet eruit als een minimalistische high-end fotolijst.

Er zijn geen duidelijke knoppen en slechts een enkel snoer dat wordt aangesloten op de achterkant van het frame voor stroom. Bovendien kunt u de Carver alleen in liggende stand gebruiken – voor portretfoto’s koppelt hij twee foto’s naast elkaar.

Het fotoscherm is een prachtig 10,1″-scherm met achtergrondverlichting met een resolutie van 1920 x 1200 en 224 PPL.

Beelden knallen van het scherm van de Aura Carver digitale fotolijst en de details en kwaliteit zijn briljant. Met de ingebouwde omgevingslichtsensor detecteert deze automatisch de beste lichtinstelling voor het display.

De Carver is puur zwart en als gevolg daarvan lijken de afbeeldingen die het weergeeft perfect ingelijst. Er zijn twee alternatieve kleuropties, waaronder een wit frame en een zwart-wit frame.

Net als bij de Mason-fotolijst is er een onzichtbare aanraakbalk bovenaan het frame voor het selecteren van afbeeldingen en het uitschakelen van het frame. Een enkele tik in het midden zorgt ervoor dat beeldinformatie een paar seconden op het scherm verschijnt.

U kunt anderen uitnodigen om hun foto’s op uw frame te delen via de Aura-app. Een andere leuke toevoeging is de mogelijkheid om dubbel te tikken op het midden van de sensorbalk om een rood hartpictogram over hun afbeelding te zien zweven – dit stuurt de eigenaar van de afbeelding een ‘like’.

De Carver by Aura past perfect in mijn werkruimte en toont mijn reisfoto’s de hele dag door

Mijn enige echte probleem met deze digitale fotolijst is dat ik er geen afbeeldingen van mijn Mac rechtstreeks naar kan overbrengen. Hoewel het handig is om het frame in te stellen en te bedienen vanuit de Aura mobiele telefoon-app, wil ik graag afbeeldingen uploaden vanaf mijn computer. De beelden worden echter niet opgeslagen op het frame, maar in plaats daarvan op Aura’s unbeperkte cloudopslagservice.

In plaats daarvan moest ik de afbeeldingen van mijn Mac naar mijn iPhone overbrengen via Airdrop en ze vervolgens toevoegen aan het frame via de Aura-app. Ze rechtstreeks vanaf elke computer kunnen verzenden – via een app, site of bewerkingssoftware zou een logische volgende stap zijn.

De app en het algehele installatieproces zijn eenvoudig met stapsgewijze instructies op het scherm de eerste keer dat u deze opstart. De app werkt met zowel iOS als Android en als u een iPhone hebt met de Live View-foto-instelling, worden uw geanimeerde afbeeldingen ook op het frame weergegeven.

Ik heb de Carver een uitstekend hulpmiddel gevonden voor mijn creatieve fotografie-bezigheden.

Het frame biedt me een uitstekende weergave voor het herinneren van mijn vele reizen – die allemaal fotografiegerichte excursies waren. Het geeft me op zijn beurt inspiratie voor toekomstige reizen en de mogelijkheid om mijn werk te laten zien.

Ik had nog nooit gedacht aan een digitale fotolijst als een oplossing voor het weergeven van mijn gekoesterde reisfoto’s – fotoboeken zijn geweldig, maar ze verzamelen stof op een plank. De Carver by Aura digitale fotolijst neemt nu een prominente plaats in in mijn werkruimte.

Controleer de huidige prijs

2. Mason van Aura | Beste digitale fotolijst # 2

Aura Metselaar

Bekijk meer beoordelingen

Dimensies: 10 x 254 x 190 x 50 mm (7,5 x 2 inch)
Gewicht: 1587 g (3,5 lb)

Controleer de huidige prijs

De Mason by Aura, die beroemd werd nadat Oprah Winfrey het een van haar favoriete dingen van het jaar noemde, is verfrissend aantrekkelijk en goed ontworpen, en onze keuze als de beste digitale fotolijst van het jaar.

Zodra u de Aura Mason-fotolijst ontvangt, weet u dat het geen doorsnee product zal zijn – de verpakking is indrukwekkend van hoge kwaliteit, met een prachtige zwaargewicht blauwe doos, perfect om als cadeau voor een fotograaf of familielid te worden aangeboden.

De set-up is eenvoudig en eigenlijk best leuk – details zoals de zilveren kubusvormige plug en gevlochten stoffen bedrading maken het proces om de Mason klaar te maken een tactiele en plezierige.

Het Mason-frame voelt geweldig aan, met zijn semi-ruwe voorgevormde oppervlak een verfrissende verandering ten opzichte van de zielloze zwarte plastic dozen die typerend zijn voor mindere digitale fotolijsten.

Zowel de grafiet- als de witte kwartskleuren zijn neutraal genoeg voor elke woonkamer – degene die de onze siert is grafiet, dat er geweldig uitziet op een houten kast.

stroomkabel van Mason

Alles is minimaal en prachtig ontworpen – dit is de stroomkabel van Mason.

Er is geen afstandsbediening voor de Mason-fotolijst, maar dat is door het ontwerp – alles wordt bediend via de gratis Aura-app op uw iOS- of Android-smartapparaat.

Je kunt foto’s op verschillende manieren toevoegen, waaronder rechtstreeks uit de filmrol van je telefoon, alle albums die je daar al hebt of rechtstreeks vanuit Google Foto’s.

Aangezien Google Foto’s onbeperkte gratis opslag biedt voor foto’s tot 16 MP groot, maakt dit het in wezen doodeenvoudig voor u om al uw foto’s te uploaden en vervolgens favorieten te selecteren om naar het Mason-frame te laten verzenden.

Alle Aura digitale fotolijsten bieden ook onbeperkte gratis foto-opslag, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u geen ruimte tekort komt.

Alles wordt bestuurd door de Aura-app en gelukkig is het net zo eenvoudig en minimaal als de frames zelf.

Aura-app

Met de Aura App kunt u eenvoudig afbeeldingen delen met familie en vrienden die een Aura Frame bezitten.

Het enige dat ik zou willen dat de Aura frames-app bood, is een grotere selectie van webgebaseerde services waarmee u foto’s aan de Mason kunt toevoegen. Google Foto’s is prima voor de meeste mensen, maar als fotograaf zou ik dol zijn op Adobe Lightroom CC-integratie, Flickr of zelfs DropBox.

Het 9″ scherm met een resolutie van 1600 x 1200 pixels van de Mason ziet er fantastisch uit, met foto’s die bijna op je afspringen – contrast, scherpte en kleurweergave zijn de beste die we op een digitale fotolijst hebben gezien.

Er is een automatische lichtsensor die de helderheid van het scherm aanpast als het omgevingslicht in uw kamer verandert, wat betekent dat u overdag nog steeds alles perfect duidelijk kunt zien.

Dan verschijnt er ’s nachts een bericht om u te informeren dat de Aura Mason in een energiebesparende slaapstand gaat – hetzelfde gebeurt blijkbaar wanneer de aanwezigheidssensor een gebrek aan beweging in de kamer detecteert, hoewel dit duidelijk moeilijker voor ons was om te testen!

Een andere leuke functie is de manier waarop u de volgende / vorige foto kunt selecteren – de Mason heeft ‘onzichtbare’ aanraakschermstroken aan de bovenkant (of zijkant als u deze in staande stand weergeeft).

Je vinger over de bovenkant laten glijden is zeer verslavend, en er is nog een touch-schermstrook aan de zijkant waarmee je alle informatie kunt bekijken die je aan de foto hebt toegevoegd, of een vlaag van harten naar de afbeelding kunt sturen – een schattig effect waar onze kinderen dol op zijn!

glijdende vinger op Mason

Schuif uw vinger over het aanraakscherm om de foto’s vooruit te helpen / terug te sturen.

Als je een fan bent van mooie animaties van de ene foto naar de andere, is er helaas niets dat de Mason biedt.

Fans van eenvoud in ontwerp en functionaliteit zullen echter verliefd worden op de Aura Mason – het ziet eruit als een echte fotolijst en de manier waarop het uw foto’s kan weergeven, is foutloos. Het snijdt zelfs automatisch uw afbeeldingen bij die zich in de verkeerde richting voor het frame bevinden.

Als je een iPhone met de Live Photo-functie hebt, kun je je foto’s ook tot leven zien komen op de Aura Mason … zij het voor een paar seconden! (Zie ook ons artikel over hoe je van een video een live foto maakt.)

Het schenken van de mason is een geweldig idee en Aura maakt het allemaal heel eenvoudig – u selecteert de foto’s, nodigt de ontvanger uit met een persoonlijk bericht met behulp van de Aura Frames-app en plaatst vervolgens uw bestelling voor het frame.

Zodra de ontvanger zijn frame heeft ingesteld, ziet hij of zij uw vooraf geselecteerde foto’s en notities.

Toen ik het frame naar mijn moeder stuurde, koos ik ervoor om haar het frame zelf te laten opzetten (om te testen of een 70+ jarige het gemakkelijk kon doen … wat ze kon!), toen deelde ik een album van de app op mijn telefoon naar haar frame.

In staat zijn om foto’s van onze kinderen op mijn iPhone te maken en ze vervolgens te laten synchroniseren met het Mason-frame van mijn moeder op meer dan 15.000 km afstand in het VK, is ongelooflijk!

Als je het proces van het e-mailen van foto’s die je hebt gemaakt vervelend vindt, dan is het gebruik van de Aura-app op deze manier een verademing.

Mijn moeder heeft nu al onze nieuwste foto’s in het frame in haar woonkamer laten verschijnen zodat haar bezoekers ervan kunnen genieten 🙂

Al met al is het Mason-frame van Aura een fantastisch product en een die ik ten zeerste aanbeveel als je iemand bent (of iemand kent) die momenteel op de een of andere manier geen afbeeldingen weergeeft of afdrukt.

Foto’s zijn bedoeld om te worden gedeeld en genoten, en de Aura Mason maakt dit proces eenvoudig, snel en leuk. Een echte aanrader!

Controleer de huidige prijs

3. Nixplay Zaad

Nixplay-W10B-Seed-Front

Bekijk meer beoordelingen

Dimensies: 259,08 x 25,08 x 1 x 1 x 6,7 inch
Gewicht: 480,81 g (1,06 lb / 16,96 oz)

Controleer de huidige prijs

Als je het soort persoon bent dat de allernieuwste gadgets nodig heeft, of als je een cadeau koopt voor iemand die weet hoe je technologie zoals Amazon Alexa, smartphone-apps en Cloud Storage moet gebruiken, is de Nixplay Seed de digitale fotolijst voor jou.

Hoewel ik de NIX Advance aanbeveel voor degenen die niet om wifi geven of wifi begrijpen, is de Nixplay Seed eigenlijk mijn keuze uit de beste digitale fotolijst voor iedereen.

Het is vermeldenswaard dat er een paar andere producten in het Nix-assortiment zijn die dezelfde Wifi-functionaliteit van de Seed bieden – een genaamd de Nixplay Edge die ook SD / USB-ingang biedt, maar naar mijn mening ziet het er niet zo goed uit als de Seed.

Dan is er de Nixplay Iris, die een nogal plakkerig ‘faux-frame’ heeft dat er naar mijn mening vreselijk uitziet, en ook een hogere prijs heeft dan de Seed.

Laten we beginnen met het slechte nieuws – het hebben van WiFi-functionaliteit komt op een premie – de Nixplay Seed is momenteel ongeveer $ 100 meer dan zijn analoge tegenhanger … maar voor dat extra geld krijg je ZOVEEL meer functionaliteit 🙂

Ik zal niet te veel in detail treden over de basisfunctionaliteit en -bewerkingen van de Nixplay Seed, omdat deze in principe hetzelfde is als de Advance.

Het enige dat u moet weten, is dat foto’s en video’s er prachtig uitzien op de Seed, en het apparaat zelf ziet er ook geweldig uit en voelt ook geweldig aan – ik hou vooral van de standaard, die overgaat in de kabel die het apparaat daadwerkelijk van stroom voorziet:

Het slanke ontwerp van de kabelstandaard ziet er geweldig uit en staat / voedt de Nixplay Seed in portret- of landschapsoriëntatie.

De bouwkwaliteit van de Nixplay Seed is uitstekend, en voelt eigenlijk meer ‘premium’ aan dan de Advance. De knoppen op het frame en op de afstandsbediening voelen goed aan om aan te raken, en er is een garantie van 1 jaar op onderdelen en arbeid, mocht er iets misgaan.

Ah, en nog een geweldig ding over deze digitale fotolijst – elke keer dat iemand de Nixplay Seed koopt, wordt er één zaadje geplant door Trees for the Future, in hun genereuze ‘Seed for a Seed’-initiatief.

Door bomen te doneren, is hun doel om duurzame hulpbronnen te bieden aan arme gezinnen om hen te helpen zichzelf te voeden en de biodiversiteit te herstellen waar ze wonen.

Laten wes concentreer je nu op wat je krijgt voor die extra investering van je geld met deze geweldige WiFi-fotolijst.

Je zult merken dat de Nixplay Seed eigenlijk geen slots aan de achterkant heeft om fysieke opslagapparaten zoals SD-kaarten of USB-sticks te plaatsen. In plaats daarvan heb je verschillende opties om je multimedia-inhoud op het frame te krijgen: via de Nixplay-app, via sociale media / cloudopslag, via e-mail of via de Nixplay Cloud.

Nixplay Seed uploadfunctie

Upload foto’s vanaf uw computer of tablet of zelfs vanaf uw sociale mediaplatforms.

Welke methode u ook kiest om nieuwe foto’s en video’s naar de Nixplay Seed te sturen, de ontvanger wordt gewaarschuwd via het scherm van het frame, wordt lichtblauw en toont een waarschuwing “Hallo, u hebt een nieuwe foto!”, die na een paar seconden oplost – ik zou eigenlijk liever hebben dat de melding daar blijft totdat deze handmatig wordt afgewezen.

Een ding dat ik leuk vind aan de Nixplay Seed is de mogelijkheid om alle opties te configureren via de Nixplay Cloud, die in feite alle instellingen in het menu van het frame zelf spiegelt.

Dit betekent dat zelfs als u het frame aan iemand geeft die niet vertrouwd is met technische goederen, u alles van tevoren voor hen kunt instellen (ze moeten het frame in eerste instantie nog steeds configureren om verbinding te maken met hun wi-fi thuis).

Als u meerdere digitale fotolijsten bezit of meerdere frames aan vrienden en familie hebt geschonken, kunt u ervoor kiezen om er maximaal 5 te bedienen via uw ene Nixplay Cloud-login. Op die manier kunt u verschillende afspeellijsten maken voor elk respectievelijk frame en vervolgens uw foto’s naar de afspeellijsten slepen en neerzetten om naar de respectieve ontvangers te worden verzonden.

Het kunnen overbrengen van foto’s naar de Nixplay Seed, zelfs vanuit andere landen, is gewoon geweldig en kan veel van de wrijving wegnemen van het delen van de meest recente foto’s met uw dierbaren.

Omdat er geen fysieke (niet-WiFi) manier is om nieuwe afbeeldingen en video’s aan de Nixplay Seed toe te voegen, krijg je 10 GB gratis cloudopslag en 8 GB intern geheugenopslag (voor wanneer de Seed offline is). Afhankelijk van de grootte van uw media is 18 GB gecombineerde opslag ongeveer 50.000 foto’s.

Als je merkt dat je geen ruimte meer hebt, is er ook de mogelijkheid om de opslag te vergroten met een van de Nixplay-abonnementen, maar ik denk niet dat dit voor de meesten nodig zal zijn.

Digitale fotolijst met wifi

Onze favoriete maat is het 10″ frame, dat veel waar voor je geld biedt.

Een unieke functie van de Nixplay Seed is de mogelijkheid om hem aan te sluiten op elk Alexa-apparaat en Alexa eenvoudigweg te vragen om een van je afspeellijsten weer te geven aan elk Nixplay-frame, waar het frame zich ook bevindt!

Al met al ben ik helemaal weg van het Nixplay Seed digitale frame. Het is ongelooflijk om foto’s te kunnen delen die ik van mijn kinderen maak met mijn mobiele telefoon, en ze vervolgens in een paar seconden op de frames van mijn schoonouders (in verschillende landen!) te laten laden.

De Nixplay-webapp is geweldig voor meer gedetailleerde controle wanneer je achter je desktopcomputer zit, maar ik merkte dat ik hem nauwelijks gebruikte na de eerste installatie.

Het mooie van de Nixplay Seed is dat je je meest recente foto’s direct op een lijst kunt laten verschijnen, of dat frame nu in je woonkamer staat, of in de woonkamer van je familie in een ander land!

Als je het budget hebt voor de Nixplay Seed en als je erover denkt om het cadeau te doen aan een ontvanger die in staat is om de eerste WiFi-netwerkverbinding zelf te doen, raad ik deze digitale fotolijst ten zeerste aan.

U zult gelukkiger zijn als u geen tijd achter een computer doorbrengt om foto’s te verzenden / beheren, en de ontvanger zal gelukkiger zijn om niet hetzelfde te hoeven doen om zijn foto’s te bekijken.

Verkrijgbaar in 10″, 10: breedbeeld en 13,3″ modellen, zou ik zelfs zo ver gaan om te zeggen dat het Nixplay Seed digitale frame dit jaar op ieders cadeaulijst zou moeten staan.

Controleer de huidige prijs

4. NIX-voorschot

Digitale fotolijst

Bekijk meer beoordelingen

Dimensies: 0,4 x 1 x 193,04 x 139,7 mm (0,6 x 5,5 inch)
Gewicht: 331,69 g (0,73 lb / 11,7 oz)

Controleer de huidige prijs

Verkrijgbaar in 6 verschillende formaten (8″, 8″ breedbeeld, 10″ breedbeeld, 12″, 15″. 17,3″) met andere formaten binnenkort, de NIX Advance is onze topkeuze van de beste digitale fotolijsten onder de $ 100.

Laten we dit meteen uit de weg ruimen – als u op zoek bent naar een digitale fotolijst met wifi, moet u dit product overslaan …

Een deel van de reden voor de betaalbare prijzen van de NIX Advance is dat het niet de mogelijkheid biedt om afbeeldingen en video over wifi over te zetten – het is een traditioneel ‘plug-and-play’ type digitale fotolijst.

Heb je wifi nodig in je digitale fotolijst? Nou, ik ben er eigenlijk niet van overtuigd dat iedereen dat doet. Natuurlijk is het leuk om je inhoud draadloos over te kunnen zetten (in plaats van een USB-stick of SD-kaart aan te sluiten), maar voor sommige mensen zoals ouderen of andere technofoben is wifi eigenlijk niet nodig.

Mijn oma weet bijvoorbeeld niet eens hoe je wifi moet spellen, laat staan gebruiken! Voor iemand als zij zou ik veel liever hebben dat ik haar iets fysieks geef om aan te sluiten op de digitale fotolijst.

Op haar verjaardag is het gemakkelijk voor mij om haar een goedkope USB-stick te plaatsen vol met nieuwe foto’s van ons gezin, die ze gewoon rechtstreeks op de NIX Advance kan aansluiten om ze meteen te bekijken.

Met een Wifi-frame is het draadloos overbrengen van afbeeldingen naar het frame een geweldige touch, maar je moet nog steeds inloggen op je wifi-thuisnetwerk – mijn oma dat met succes laten doen, is niet zo eenvoudig als het klinkt!

Ook voor die zeldzame keren dat ze een digitale compactcamera gebruikt, kan ze de SD-kaart rechtstreeks in het frame aansluiten om de afbeeldingen als een diavoorstelling te bekijken.

Dus, als je het met me eens bent dat wifi leuk is, maar niet essentieel op een digitale fotolijst, laten we dan eens kijken wat er zo goed is aan de NIX Advance …

Ten eerste wordt het geleverd met een USB-stick van 8 GB. Als je de NIX Advance cadeau doet, moet je de doos voorzichtig openen om wat afbeeldingen op de gratis stick te kunnen laden, maar dit is niet zo’n probleem.

Het is leuk om als cadeaugever wat afbeeldingen op de meegeleverde USB-stick van de NIX Advance te kunnen laden, waardoor het cadeau voor uw ontvanger wordt aangepast.

Het 10″ model van de NIX Advance is een mooie sweet spot tussen ruime schermgrootte en een geweldige, betaalbare prijs.

Terwijl u de prijzen bekijkt, is het u misschien opgevallen dat dit specifieke frame meer dan 3.800 positieve beoordelingen heeft – waarvan er vele 5 sterren zijn! Het is leuk om te weten dat zoveel mensen mijn mening delen dat dit de beste digitale fotolijst is die momenteel beschikbaar is.

De beeldverhouding van 4: 3 is perfect voor iPhone-foto’s, micro-four thirds camerafoto’s en sommige middenformaatcamera’s.

Als uw foto’s afkomstig zijn van een camera met een beeldverhouding van 3:2 (bijvoorbeeld DSLR- en spiegelloze camera’s zoals deze), toont het frame onopvallende zwarte randen boven en onder de afbeeldingen.

nix advance digitale fotolijst

Hoe een opname met een DSLR wordt weergegeven op de NIX Advance, met zwarte randen boven en onder.

Afbeeldingen zien er helder en levendig uit, met een goede verzadiging en detailbehoud. Het hoge resolutie LED-scherm met achtergrondverlichting op de NIX Advance biedt een brede kijkhoek, wat betekent dat u vanuit de hele kamer van uw foto’s kunt genieten.

Met behulp van iets dat de HU-bewegingssensor wordt genoemd, kan de NIX Advance het scherm in- of uitschakelen, afhankelijk van of het recente beweging detecteert (tussen 5-60 minuten).

Of dit veel zou besparen op je elektriciteitsrekening is discutabel, maar ik vind het een beetje leuk dat het scherm niet constant aan staat, foto’s roteren naar een lege kamer, wat me een beetje vreemd lijkt! Het betekent ook dat u er niet aan hoeft te denken om het frame uit te schakelen wanneer u op vakantie gaat.

Als u op zoek bent naar een 5,5 inch digitale fotolijst met eenvoudige bediening, is de NIX Advance perfect – u sluit gewoon de voedingskabel aan, plaatst vervolgens een USB-stick of SD-kaart en de afbeeldingen / video’s worden onmiddellijk weergegeven in een looping-diavoorstelling.

Als u de datum/tijd wilt weergeven, de helderheid/het contrast/de verzadiging/tint wilt wijzigen, het scherm wilt roteren, diavoorstellingsovergangen/intervallen/volgordes of de schermmodus wilt wijzigen, kunt u de knoppen aan de achterkant van het frame of de meegeleverde afstandsbediening gebruiken.

NIX_Advance_Frames_-_High_Resolution_LED_Digital_Photo_Frames

De 10-inch digitale fotolijst is een mooie sweet spot in termen van schermgrootte en prijsstelling, maar afhankelijk van de grootte van uw kamer, geeft u misschien de voorkeur aan een groter model.

Als u de datum / tijd als een kleine overlay naast uw foto’s wilt weergeven, moet u dit instellen nadat u de NIX Advance hebt aangesloten, maar verder is het helemaal niet nodig om in de instellingen te graven.

De kalenderfunctie is eigenlijk een heel leuke touch, waardoor de digitale fotolijst meer is dan alleen iets om te pronken met je vakantiekiekjes. Als u het kader in de portretmodus zet, past het scherm de inhoud automatisch aan.

Een geweldige functie die niet noodzakelijkerwijs uniek is voor de NIX Advance, maar nog steeds zeer goed is geïmplementeerd, is de mogelijkheid om HD-video’s en foto’s in dezelfde diavoorstelling te bekijken. Video’s moeten in MPEG-4 zijn, het formaat waarin de meeste camera’s en smartphones native opnemen.

De bouwkwaliteit van de NIX Advance is erg goed en de knoppen op het frame en op de afstandsbediening voelen goed aan om aan te raken. There is ook een 1-jaar onderdelen- en arbeidsgarantie, mocht er iets misgaan.

Het is duidelijk dat, omdat de digitale fotolijsten meestal de hele tijd op één plek worden bewaard, ze niet bijzonder robuust hoeven te zijn, maar de NIX Advance voelt wel aan alsof hij een toevallige val of twee zou overleven.

Bewegingssensor Digitale Frame

Bij het bekijken van video’s kunt u ervoor kiezen om het geluid aan of uit te zetten – de NIX Advance heeft ingebouwde stereoluidsprekers, maar uiteraard is de geluidskwaliteit en het volume vrij beperkt. Ik

‘ik weet niet zeker of veel mensen zouden willen dat hun digitale fotolijst plotseling geluiden begint af te spelen, maar het is leuk om te weten dat het er is als dat nodig is.

Al met al is de NIX Advance een hoogwaardige, eenvoudig te gebruiken digitale fotolijst tegen een zeer concurrerende prijs. Ik hou van de eenvoud in bediening en raad het ten zeerste aan als een geschenk, in je eigen huis als een manier om je recente foto’s weer te geven als je niet met Wifi te maken wilt hebben.

Controleer de huidige prijs

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik een digitale fotolijst?

U moet eerst uw budget berekenen – iets meer uitgeven aan het frame levert een veel betere weergave en de algehele ervaring van het toevoegen van foto’s aan het frame zal ook beter zijn. Werk vervolgens uit welke grootte scherm u leuk vindt en neem uiteindelijk de beslissing op basis van het uiterlijk van het product zelf.

Hoe werkt een digitale fotolijst?

Je installeert afbeeldingen meestal op de interne harde schijf van een frame, een USB-stick of via Wifi/bluetooth. Afbeeldingen worden dan automatisch weergegeven.

Kan ik foto’s van mijn iPhone overbrengen naar een digitale fotolijst?

Ja, afhankelijk van het model van het frame. Met de Mason van Aura kun je er bijvoorbeeld draadloos foto’s naar overbrengen via de gratis app.

Laatste woorden

Digitale fotolijsten bestaan al jaren. Je ziet ze vaak gereduceerd in koopjesbakken bij supermarkten, dus ze hebben hier in 2023 veel van hun aantrekkingskracht verloren.

Desondanks is er nog steeds geen betere manier om meerdere foto’s in uw huis weer te geven, vooral als u niet over het budget / geduld / vaardigheden beschikt om uw foto’s af te drukken en in te lijsten.

Sommigen kiezen ervoor om beelden naar een tv te streamen met behulp van een apparaat zoals de Apple TV of een oude iPad opnieuw te gebruiken om foto’s weer te geven, maar beide methoden gaan ervan uit dat je deze apparaten al hebt en voorkomen uiteraard dat je de apparaten tegelijkertijd voor iets anders gebruikt.

Als u op zoek bent naar een eenvoudige, betaalbare manier om thuis een automatische diavoorstelling van uw afbeeldingen weer te geven, zijn ze nog steeds moeilijk te verslaan.

WiFi gebruiken om foto’s naar het frame over te zetten, zelfs uit andere landen, is een ongelooflijke functie die het gemakkelijker dan ooit maakt om uw nieuwste foto’s met geliefden te delen.

Zoals ik al eerder zei, zijn ze ook uitstekende geschenken, vooral voor grootouders of de tech-un-savvy!

Ik zou aanraden om afbeeldingen op een USB-stick te laden (of ze toe te voegen aan een cloudmap als uw frame WiFi heeft) voordat u het apparaat cadeau doet – dan hoeft de ontvanger het alleen maar aan te sluiten om te genieten van de diavoorstelling die u hebt gemaakt.

carver-by-Aura

Carver van Aura

Verfrissend eenvoudig en goed ontworpen digitale fotolijst met tactiele functionaliteit en precies de juiste functies.

Controleer de huidige prijs