Beste goedkope camera

Als u op zoek bent naar een camera met een beperkt budget, bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Camera Labs schrijf ik diepgaande beoordelingen van camera’s, maar begrijp dat je drukke mensen bent die soms gewoon aanbevelingen willen van de meest opvallende producten. Dus hier zal ik de achtervolging inzetten en de beste betaalbare camera’s op dit moment opsommen. Ik heb opgenomen wat ik beschouw als de beste deals in verschillende categorieën, en net als mijn andere gidsen worden ze vermeld op beoordelingsdatum, niet in volgorde van voorkeur.

[geot][/geot]PS – als je mijn werk nuttig vindt, vergeet dan niet dat je me kunt steunen wanneer je iets koopt bij [geot country=”US”]Amazon.com[/geot][geot region=”UK”]Amazon.co.uk[/geot][geot region=”Germany”]Amazon.de[/geot][geot region=”France”]Amazon.fr[/geot][geot region=”Spain”]Amazon.es[/geot][geot country=”Italy”]Amazon.it[/geot][geot country=”Canada”]Amazon.ca[/geot][geot exclude_region=”UK,Germany, France,Spain” exclude_country=”Italy,Canada,US”]eBay[/geot], B &H of Adorama door eerst door te klikken naar hen met behulp van de links hier – het werkt voor alles wat u op elk gewenst moment bestelt, of als alternatief kunt u uzelf trakteren op mijn [geot country=”US”]In Camera boek[/geot][geot region=”UK”]In Camera boek[/geot][geot region=”Germany”]In Camera boek[/geot][geot region=”France”]In Camera boek[/geot][geot region=”Spain”]In Camera boek[/geot][geot country=”Italy”]In Camera boek[/geot][geot country=”Canada”]In Camera boek[/geot] of trakteer me op een kopje koffie! Bedankt!

Beste goedkope camera

Fujifilm Instax Mini 9 test

De Instax Mini 9 is een van de meest betaalbare camera’s om fujifilm’s immens populaire Instax Mini-filmcartridges te gebruiken – deze produceren afdrukken van kleine visitekaartjes die seconden na het maken van de foto verschijnen en zich binnen een minuut voor je ogen ontwikkelen. De Mini 9 is bijna identiek aan de best verkochte Mini 8, maar voegt een kleine spiegel toe aan de lens voor het inlijsten van selfies, wordt geleverd met een close-up adapterlens en is verkrijgbaar in vijf pastelkleuren. Verwacht net als andere Instax Mini-camera’s geen 100% nauwkeurige kadrering met de basiszoeker en pas op dat afdrukken vaak overbelicht kunnen worden onder zeer heldere omstandigheden. Als u direct foto’s wilt met nauwkeurige kadrering en gegarandeerde belichting, overweeg dan fujifilm’s digitale Instax SQ10, of hun draagbare Instax-printer die met telefoons en andere camera’s praat. Maar als je eenmaal begrijpt wat Instax Mini wel en niet kan, is het enorm leuk. Ik heb niemand ontmoet, jong of oud, die niet betoverd is door een goedkope camera die instant prints uitpompt, en het is perfect voor evenementen of het breken van het ijs in straatfotografie. Er zijn meer geavanceerde en compacte modellen in het Instax Mini-assortiment, maar ik ben dol op de basischarme die de Mini 9 erft van zijn voorganger. Nogmaals, het kan niet alle omstandigheden aan, maar ik geloof nog steeds dat heel thuis er een moet hebben. Verfrissend retro en een aanrader!

Bekijk de prijzen van de Fujifilm Instax Mini 9 bij Amazon, B&H of Adorama. U kunt ook een exemplaar van mijn In Camera-boek kopen of me trakteren op een kopje koffie! Bedankt!

Nikon Coolpix W100 test

De Nikon COOLPIX W100 is een budget point-and-shoot waterproof compact. Als je gevraagd zou worden om het in twee woorden te beschrijven, zouden ze eenvoudig en goedkoop zijn, met een paar meer zou je ook plezier en stijlvol kunnen toevoegen. Met een 3x optische zoom, een 2,7 inch scherm en een kleine sensor van het soort dat te vinden is in mobiele telefoons, heeft het een vrij basisspecificatie, maar de kers op de taart is WiFi- en Bluetooth-connectiviteit waarmee je met Nikon’s SnapBridge-app automatisch al je foto’s op de achtergrond naar je telefoon kunt overbrengen terwijl je fotografeert. U kunt de camera ook op afstand bedienen met uw telefoon. Het is dus een goedkope no-nonsense waterdichte compact die hoog scoort op connectiviteit en gebruiksgemak. We raden het ten zeerste aan, hetzij voor de kinderen of als een vakantiecamera die je overal mee naartoe kunt nemen en je geen zorgen hoeft te maken.

Bekijk de prijzen van de Nikon Coolpix W100 bij Amazon, B&H, Adorama of Wex. U kunt ook een exemplaar van mijn In Camera-boek kopen of me trakteren op een kopje koffie! Bedankt!

Panasonic Lumix TZ90 / ZS70 test

Op het eerste gezicht voegt de Lumix TZ90 / ZS70 van Panasonic niet veel toe aan de eerdere TZ80 / ZS70. Het aanraakscherm klapt omhoog en opnieuw en er is een nieuwe 20 Megapixel-sensor die 4k UHD-video van betere kwaliteit levert. Met een 30x optische zoom, ingebouwde zoeker, geweldige continu-opnamen, 4k UHD-video met PASM-belichtingsregeling, 4k-fotomodi, RAW-opname en een schat aan andere functies, blijft het echter een van de krachtigste superzooms in de pocket en wordt het sterk aanbevolen. Maar als je zonder het opklapbare scherm kunt leven, is de eerdere TZ80 / ZS60 zeker de moeite waard om in gedachten te houden.

Bekijk prijzen bij Amazon, B&H, Adorama of Wex. U kunt ook een exemplaar van mijn In Camera-boek kopen of me trakteren op een kopje koffie! Bedankt!

Panasonic Lumix GX80 GX85 test

De Lumix GX80 / GX85 is een van panasonic’s meest aansprekende camera’s tot nu toe. Het neemt de vrij compacte platte carrosserie van de eerdere GX7 en verpakt het met een schat aan innovatie en upgrades. Het hoogtepunt is de ingebouwde stabilisatie die met de juiste objectieven overeenkomt met de prestaties van Olympus body’s. Zoals veel Lumix-body’s heeft de GX80 / GX85 ook een touchscreen en 4k-video die in een groot aantal sluwe modi wordt gebruikt om foto’s te maken met 30 fps of de focus na het evenement aan te passen door simpelweg op het gebied te tikken dat je scherp wilt maken. De sensor mag dan ‘maar’ 16 Megapixels hebben, maar door het low-pass filter te verwijderen zijn de beelden echt iets scherper dan voorheen; Ik hou ook van de nieuwe high-contrast L Monochrome stijl. Er is nog steeds geen autofocus met fasedetectie, maar het DFD-systeem van Panasonic is gestaag verbeterd tot een punt waarop je actie beter kunt vastleggen dan elke Micro Four Thirds-camera die ik tot nu toe heb getest, plus de enkele AF blijft een van de snelste die er is terwijl hij ook bij zeer weinig licht werkt. Vervelend genoeg is er geen microfooningang of een officiële kabelrelease, maar er is weinig anders om over te klagen en veel om van te houden – vooral als je kijkt naar de betaalbare prijs. Als u op zoek bent naar een camera met verwisselbare lenzen uit het middensegment, is er weinig dat overeenkomt met de algehele functieset en prestaties voor het geld.

Bekijk prijzen bij Amazon, B&H, Adorama of

Panasonic Lumix TZ100 / ZS100 test

De Lumix TZ100 / ZS100 reset de klok op Travel zoom ontwikkeling. In plaats van uitsluitend door te gaan met steeds langere zooms, heeft Panasonic het bereik gedurfd gesplitst, waardoor de TZ80 / ZS60 de lange zoommarkt kan nastreven en de nieuwe TZ100 / ZS100 kan gaan voor fotografen die bereid zijn wat bereik op te offeren voor verbeterde kwaliteit. Met zijn nieuwste generatie biedt de topklasse Lumix-reiszoom dus opnieuw iets unieks in de markt. Natuurlijk hebben Canon en Sony misschien iets soortgelijks in de coulissen, maar met hun nieuwste G-serie en RX100 IV die nog steeds vrij recent zijn, kan Panasonic zich enige tijd met een unieke propositie bevinden. Hoe dan ook, er is niets dat eraan kan tippen als je de kwaliteit van een 1-inch sensor wenst met een lange zoom die in je zak past.

Bekijk prijzen bij Amazon, B&H, Adorama of Wex. U kunt ook een exemplaar van mijn In Camera-boek kopen of me trakteren op een kopje koffie! Bedankt!

Nikon COOLPIX L840 test

Nikon’s COOLPIX L840 is een DSLR-achtige superzoom camera met een verrassend krachtige feature-set voor het geld. Je krijgt 16 Megapixels, 1080p video, een kantelbaar 3 inch scherm en een 38x optisch bereik gelijk aan 22,5-855mm. Het wordt ook aangedreven door AA-batterijen die het gewicht kunnen verhogen, maar een reserveset is in ieder geval gemakkelijk te bemachtigen. De belangrijkste update ten opzichte van zijn bestverkopende voorganger is de opname van Wifi met NFC, waardoor het een nog aantrekkelijker voorstel is, vooral voor de prijs. Een geweldige superzoom camera voor een instapprijs. Check prijzen bij Amazon, B&H, Adorama, eBay of Wex. U kunt ook een exemplaar van mijn In Camera-boek, een officieel Cameralabs-T-shirt of mok kopen of me trakteren op een kopje koffie! Bedankt!

Sony Cyber-shot HX90V test

Sony’s Cyber-shot HX90V is een van de kleinste compacts met een 30x optische zoom. Opvolger van de populaire HX60 en HX50, het deelt een vergelijkbaar optisch zoombereik, maar verpakt in een kleinere body. De HX90V levert een equivalent bereik van 24-720 mm, waardoor je helemaal van respectabele groothoek naar supertele gaat, hoewel de eerdere optiek van de G-serie door Zeiss is geüpgraded naar een nieuw ontwerp. Net als zijn grote rivaal, Panasonic’s Lumix TZ80 / ZS60, beschikt de HX90V over een ingebouwde elektronische zoeker die uit de bovenkant van de behuizing is gesprongen voor gebruik zoals de recente RX100-modellen. In tegenstelling tot de TZ80 / ZS60 heeft de HX90V echter ook een gearticuleerd (zij het niet aanraakgevoelig) scherm dat omhoog kan kantelen om naar voren te kijken voor selfies, samen met ingebouwde GPS-hardware die handiger is dan het synchroniseren van een logboek gemaakt met een smartphone. Uiteindelijk neemt de Lumix het voortouw met 4k video, touch controls en ondersteuning voor RAW, maar de HX90V heeft de GPS, kantelbaar scherm en iets kleinere body. Beide zijn geweldige high-end pocket superzooms, maar overweeg ook Canon’s SX720 HS, die een langere zoom heeft dan 40x. Check prijzen bij Amazon, B&H, Adorama, eBay of Wex. U kunt ook een exemplaar van mijn In Camera-boek, een officieel Cameralabs-T-shirt of mok kopen of me trakteren op een kopje koffie! Bedankt!

Panasonic Lumix FZ1000 test

De Panasonic Lumix FZ1000 is een DSLR-achtige superzoom met een 16x 24-400mm f2.8-4 lens, 1in sensor en 4k video opname mogelijkheden. Het zoombereik is misschien korter dan de 24x van de FZ200 of 60x van de FZ70 / FZ72, maar de sensor van de FZ1000 heeft vier keer het oppervlak voor een betere kwaliteit. De FZ1000 heeft ook een scharnierscherm, dezelfde OLED-zoeker als de Lumix GH4, 12fps-opnamen, built-in Wifi met NFC en ondersteuning voor 1080p video met maximaal 120 fps, afhankelijk van de regio. Check prijzen bij Amazon, B&H, Adorama, eBay of Wex. U kunt ook een exemplaar van mijn In Camera-boek, een officieel Cameralabs-T-shirt of mok kopen of me trakteren op een kopje koffie! Bedankt!

Sony Alpha A6000 test

Als je op zoek bent naar een spiegelloze camera die geweldig is in sport- en actiefotografie en uitstekende video levert, zoek dan niet verder dan de Alpha A6000-serie van Sony. Er zijn drie modellen, de originele A6000, de recente A6300 (die 4k-video, weerbestendigheid en nog betere AF toevoegt) en de nieuwste A6500 (die de A6300 neemt en een aanraakscherm en ingebouwde stabilisatie toevoegt). Alle drie zijn geweldige keuzes, maar als je geen 4k-video of weerbestendigheid nodig hebt, is de originele A6000 gewoon moeilijk te verslaan voor waarde. Het verpakt een 24 Megapixel APS-C sensor, elektronische zoeker, kantelbaar scherm, Wifi met NFC, 1080p films tot 60fps en een hotshoe / accessoire mount in een kleine behuizing. Het meest opwindende van alles is het hybride AF-systeem dat fasedetectie-AF-punten over bijna het hele sensorgebied integreert, waardoor het vol vertrouwen snel bewegende onderwerpen kan volgen, waar ze zich ook bevinden

Bekijk de prijzen van de Sony Alpha a6000 bij Amazon, B&H, Adorama of Wex. U kunt ook een exemplaar van mijn In Camera-boek kopen of me trakteren op een kopje koffie! Bedankt!