Beste straatfotografiecamera voor candid foto’s van vreemden

Voordat we in deze gids duiken voor de beste camera voor straatfotografen , is het belangrijk om enkele criteria vast te stellen.

Want wat is een straatfotografiecamera precies? Bestaat er eigenlijk wel een camera voor straatfotografie?!

Nou, het is zeker waar dat je elke camera kunt gebruiken om mensen te fotograferen die op straat lopen …

Het is echter ook waar dat sommige digitale camera’s beter zijn in het werk dan andere, en dat is waar dit artikel u zal helpen de juiste aankoopbeslissing te nemen.

Fujixt4

Fujifilm X-T4

Indrukwekkende beeldkwaliteit en beeldstabilisatie, gecombineerd met ongelooflijke autofocus en burst-modus.

Controleer de huidige prijs

Straatfotografen hebben een compactcamera nodig die onopvallend is, bliksemsnelle autofocus, een lange levensduur van de batterij, een goede beeldkwaliteit en een eersteklas bouwkwaliteit heeft die tegen een paar stoten of regendruppels kan.

Een spiegelloze camera is meestal meer geschikt dan een DSLR-camera, hoewel sommige straatfotografen zelfs filmcamera’s gebruiken …

Dan zijn er zaken als handmatig scherpstellen, een vaste lens, lichtsterk LCD-scherm, elektronische zoeker, breed dynamisch bereik, verwisselbare lenzen, 4k-video en andere functies die leuk zijn, maar zeker niet essentieel.

Laten we eens kijken naar de beste straatfotografiecamera’s van het jaar tot nu toe.

Inhoudsopgave

Beste camera’s voor straatfotografie

Beeld Product Functies
shk2-table__image Fujifilm X-T4ONZE #1 KEUZE
 • 15FPS mechanische sluiter
 • Uitstekende EVF
 • 4K-video
 • Grote batterij
Bekijk prijs →
shk2-table__image Fujifilm X-Pro 3 |BEST BEOORDEELD
 • Uitstekende autofocus
 • Hybride optisch-elektronische zoeker
 • 4K-video
 • Robuuste bouw
Bekijk prijs →
shk2-table__image Ricoh GR IIIGROTE WAARDE
 • Snelle autofocus
 • 3 “Touch Sensitive LCD-scherm
 • Robuuste bouw
 • Uitstekende bouwkwaliteit
Bekijk prijs →
shk2-table__image Sony A6600
 • Snelle autofocus
 • Stof- en spatbescherming
 • Real-time tracking focus systeem
 • Robuuste bouw
Bekijk prijs →
shk2-table__image Fujifilm X100V
 • Ingebouwd 4-stop ND-filter
 • Hybride optisch-elektronische zoeker
 • Weer Verzegeld
 • 4K-video
Bekijk prijs →

1. Fujifilm X-T4

Beste spiegelloze camera's voor straat beoordeeld op beeldkwaliteit, dynamisch bereik, 15 fps continu-opnamen en verwisselbare lenzen

Bekijk meer beoordelingen

Pros

 • Ultrasnel autofocussysteem
 • Uitstekende beeldkwaliteit
 • Aantrekkelijk retro design
 • Uitstekende EVF
Tegens

 • Niet de goedkoopste op de lijst
Controleer de huidige prijs

Over het algemeen maken spiegelloze camera’s veel betere straatfotografiecamera’s dan DSLR’s. De belangrijkste reden hiervoor is het kleinere formaat en gewicht en de algehele discretie van een spiegelloze camera.

Het is dan ook geen verrassing dat Fujifilm-camera’s zwaar voorkomen in onze gids voor de beste camera voor straatfotografie. En het is zeker geen vergissing dat de gloednieuwe Fujifilm X-T4 bovenaan onze lijst staat.

Ik heb onlangs de X-T4 beoordeeld en ik was ongelooflijk onder de indruk van de algehele prestaties en beeldkwaliteit – klik op de zwarte link hierboven om meer te lezen.

Straatfotografie gaat over het documenteren van mensen terwijl ze omgaan met hun wereld. Om het moment binnen een fractie van een seconde te kunnen bevriezen, is een supersnel autofocussysteem nodig.

De Fujifilm X-T4 beschikt over een van de snelste autofocussystemen ooit dankzij de combinatie van het intelligente hybride AF-systeem en de Fuji X-Processor 4.

Je kunt een foto maken van een interessante straatcompositie en onderweg zijn voordat iemand zich zelfs maar realiseerde dat je er was.

Bovendien is de nieuwe en verbeterde sluiter op de Fuji X-T4 is bijna stil, zelfs in mechanische sluitermodus.

De bouwkwaliteit en het uiterlijk van deze volledig weerbestendige camera zijn ongeëvenaard. De behuizing is volledig van metaal en heeft visueel een typisch Fuji retro-geïnspireerd ontwerp.

De X-T4 is een groot formaat en veel kleiner dan de meeste DSLR-camera’s – plus met slechts 607 g (1,33 lb) zul je nauwelijks merken dat je hem draagt.

Omdat het een spiegelloze camera is, kunt u fotograferen vanaf het gelede aanraakscherm of vanaf de elektronische zoeker. Beide zijn helder en helder met 1,62 miljoen stippen en 3,69 miljoen stippen resolutie.

Fuji heeft een uitstekend assortiment XT-4 compatibele lenzen die je met deze camera kunt koppelen voor een breed scala aan fotografie-activiteiten.

Maar voor straat is onze keuze de Fujifilm XF 23mm f/2: het is optisch briljant en misschien wel het snelst scherpstellende Fuji-objectief.

Deze lens is ook weerbestendig, wat betekent dat je in combinatie met de Fuji X-T4 bij slecht weer straatfotografie kunt nastreven.

Qua batterijprestaties beschikt deze camera over een nieuwe en grotere batterij met de mogelijkheid om tot 600 opnames te maken. Hoewel, met een kleine lens zoals de XF 23mm f / 2, krijg je waarschijnlijk nog meer foto’s van een enkele lading.

Voor fotografie bij weinig licht heeft het een perfect ISO-bereik tot 12.800 met 1/3 stappen en een uitgebreid bereik van 80 tot 51.200. Verder beschikt het over 5-assige IBIS, wat betekent dat u uw sluitertijd bij weinig licht kunt vertragen en toch scherpe beelden kunt maken.

Een van de grootste voordelen van deze Fuji camera is de beeldkwaliteit. De Fuji X-T4 is voorzien van de nieuwste 26,1 megapixel X-Trans CMOS 4 beeldsensor. Foto’s gemaakt in zowel RAW als JPEG zijn scherp, levendig en profiteren van Fuji’s hoog aangeschreven kleurenwetenschap.

In feite heeft de Fujifilm X-T4 in totaal 18 filmsimulaties die u kunt toepassen op uw JPEG-afbeeldingen terwijl u fotografeert of via in-camera verwerking achteraf. Niemand produceert zulke hoogwaardige JPEG’s rechtstreeks uit de camera als Fuji.

De X-T4 verkoopt voor ongeveer US $ 1.700 alleen voor de carrosserie. Met alle functies, prestaties en optische uitvoer is dat een briljante prijs-kwaliteitverhouding.

Als je een straatfotograaf bent die op zoek is naar de beste digitale camera voor straatfotografie, is de Fujifilm X-T4 een zekere winnaar. Het is een stealthy, geavanceerde en veelzijdige camera, ideaal voor een dag van het documenteren van het leven op straat.

Controleer de huidige prijs

2. Fujifilm X-Pro 3

Beste spiegelloze camera's voor straat: X-pro 3 met 4k-video en uitstekende beeldprocessor

Bekijk meer beoordelingen

Pros

 • Robuuste bouw
 • Uitstekende autofocus
 • Meetzoeker styling
 • Hybride zoeker
Tegens

 • Verborgen achteraanraakscherm niet naar ieders zin
Controleer de huidige prijs

De Fuji X-Pro-serie werd voor het eerst gelanceerd in 2012 en is nu aan zijn derde generatie toe. De serie is al die tijd een favoriet van straatfotografen, dus het maakt natuurlijk onze lijst met de beste camera’s voor straatfotografie.

Net als bij de X-T4 is de Fujifilm X-Pro3 het nieuwste item in die serie Fuji-camera’s. En ik moet zeggen, het is een kraker van een camera die is ontworpen met straatfotografen in gedachten – bekijk mijn recensie.

Deze meetzoeker-achtige camera heeft een look die zijn stijl ontleent aan meetzoekercamera’s van weleer. Sterker nog, op straat zullen velen dit verwarren met een veel oudere filmcamera.

Als je iets beter kijkt, zie je dat de weerbestendige Fujifilm X-Pro3 is gebouwd als een tank. De behuizing is gegoten met een magnesium frame met de bovenkant en basisplaat gemaakt van titanium voor corrosiebestendigheid.

Omdat dit een premium product van Fuji is, kun je de keuze hebben uit drie verschillende afwerkingen op de camerabody. De eerste is standaard zwart, terwijl de andere twee Duratech Black en Duratech Silver zijn.

De Duratech is een krasbestendige beschermende coating die op de buitenkant is aangebracht, maar brengt aanzienlijke extra kosten met zich mee.

De hybride zoeker kan met een druk op de knop overschakelen van een optische zoeker naar een elektronische zoeker, waardoor u de mogelijkheid heeft om met uw oog of met behulp van wat de lens ziet samen te stellen.

Controversieel is dat de Fujifilm X-Pro3 een aanraakscherm aan de achterkant heeft dat aan het zicht is onttrokken – je kunt het natuurlijk bekijken door het naar beneden te draaien.

Fujifilm X-Pro 3 + XF 16mm f/2.8 | 1/1250 f/2.8 ISO 800

De Fujifilm X-Pro 3 + XF 16mm f/2.8 is een ideale straatfotografie camera opstelling.

Fuji heeft deze ontwerpkeuze gemaakt om deze camera geschikt te maken voor de straatfotografiemarkt door het fotografische proces minder afleidend te maken.

Hoe dan ook het LCD-scherm heeft een geweldige resolutie van 1,62 miljoen dots. Er is ook een tweede monitor op het achterpaneel gemonteerd die het LCD-scherm verbergt – deze is voor het weergeven van kernopname-instellingen en de boxart van de Fuji-filmsimulatie.

Nogmaals, dit is weer een throw-back naar een retro stijl van fotografie met film.

De Fujifilm X-Pro3 herbergt dezelfde 26,1 megapixel X-Trans CMOS 4 sensor en X-Processor 4 als de Fujifilm X-T4. Als gevolg hiervan is de beeldkwaliteit verbluffend, ongeacht of u in RAW fotografeert of JPEG’s rechtstreeks uit de camera trekt.

Alle Fuji-camera’s bieden de mogelijkheid om beelden in de camera te verwerken en filmsimulaties en fijne aanpassingen aan de beeldkwaliteit toe te passen.

Net als de X-T4 is de Fujifilm Pro-3 een camera met verwisselbare lens, zodat je er een van de geweldige Fujifilm X-serie lenzen mee kunt koppelen.

Een geweldige optie voor straatfotografie is de Fujifilm XF 16mm f/2.8 – hij is snel en een beetje breder, zodat je meer verhaal in je foto’s kunt vastleggen.

De standaard zwarte Fuji X-Pro3 kost je ongeveer US $ 1800 (kijk hier voor de nieuwste prijs) en als je een van de Duratech-versies wilt, voegt dat ongeveer nog eens US $ 200 toe.

De Fujifilm X-Pro3 is duidelijk een van de beste camera’s voor straatfotografie – Fuji nodigde zelfs enkele populaire straatfotografen uit om deel uit te maken van de ontwikkeling ervan.

Het vinkt alle vakjes aan voor straatfotografie en heeft, net als de X-T4, een reeks functies en mogelijkheden die zich desgewenst buiten de straat kunnen uitstrekken.

Controleer de huidige prijs

3. Ricoh GR III

Richoh beste kwaliteit digitale camera's voor straatopnamen

Bekijk meer beoordelingen

Pros

 • Klein, licht en stiekem
 • Uitstekende bouwkwaliteit
 • Minimalistische esthetiek
 • Uniek beeldkarakter
Tegens

 • LCD articuleert niet
 • Kan worstelen bij weinig licht
Controleer de huidige prijs

Nu komen we bij onze eerste niet-Fuji-inzending, met een camera van een merk dat een begrip is onder liefhebbers van straatfotografie: Ricoh.

Het assortiment heeft zijn succes genoten als een compacte digitale straatfotografiecamera en heeft nu iets van een cult-aanhang.

De serie heeft een lange weg afgelegd sinds 1996 en in deze gids vieren we de nieuwe generatie van een zeer capabele maar compacte digitale camera.

De afstamming van de Ricoh GR III gaat terug tot de Ricoh GR1 – een 35mm filmcamera.

De GRIII is de kleinste en lichtste inzending in onze zoektocht naar een geweldige camera voor straatfotografie – 257 g (0,56 lb) inclusief een batterij en geheugenkaart.

Als gevolg hiervan kun je een ninja voor straatfotografie zijn door het in je jaszak te houden en het alleen te produceren als je klaar bent om een foto te maken.

De stealth-kwaliteiten van deze camera zijn duidelijk, want vaak zie je eruit als een toerist met een point-and-shoot.

Maar dit is geen plastic-fantastisch product! De Ricoh GR III heeft een sterk frame van magnesiumlegering aan de binnenkant en bewezen ontwerpoverwegingen aan de buitenkant.

Omdat het zo’n kleine digitale camera is, biedt de brede grip een grotere mate van controle. Bovendien heeft de camera een minimale ontwerpesthetiek met alleen essentiële bedieningselementen duidelijk.

De achterkant van de camera is voorzien van een 3,0″-aanraakgevoelig kleuren-LCD-scherm met een resolutie van 1037K. Helaas is het opgelost zonder articulatie.

Kwaliteit camera met vaste lens voor opnamen op straat

Geen tas nodig met de Ricoh GRIII.

Als het gaat om prestaties, heeft de Ricoh GR III een geweldig autofocussysteem, maar bij weinig licht heeft het de neiging om te worstelen.

De camera beschikt over 3-assige anti-shake beeldstabilisatie wat zeldzaam is in een camera van dit formaat.

De gevoeligheid bij weinig licht wordt goed beheerd door de sensor en beeldprocessor met een ISO-bereik van 100 tot maar liefst 102.400 (ik ben er niet zo zeker van dat iemand daadwerkelijk met zo’n hoge ISO fotografeert, maar het is indrukwekkend).

Beelden van de Ricoh GRIII hebben een zeer unieke look en feel waardoor het perfect is als een straatfotografie camera. Je foto’s zien er gewoon niet uit als die van elke andere camera.

Deze straatcamera herbergt een geweldige 24,2-megapixel APS-C formaat CMOS-beeldsensor en wordt aangedreven door de nieuwe GR Engine 6-verwerkingschip.

Omdat het een compactcamera is, is het objectief een vaste 18,3 mm (35 mm formaat equivalent: 28 mm) brandpuntsafstand met als grootste diafragma f/2.8.

Veel straatfotografen geven de voorkeur aan een groothoeklens als deze om zowel dynamische hoeken als meer inhoud in hun compositie te kunnen krijgen. Bovendien is het een vaste brandpuntsafstand en is het veel uitdagender en lonender om met de lens te werken die je hebt.

Een of de grootste uitdagingen met een kleinere camera zoals de Ricoh GR III is de levensduur van de batterij – je krijgt ongeveer 200 opnamen, afhankelijk van je opname-instellingen.

Als gevolg hiervan moet je minstens één extra Ricoh DB-110-batterij pakken voor een middag straatfotografie.

De Ricoh GR III gaat je ongeveer US $ 900 kosten. Voor een hoogwaardige, betrouwbare en cult-status camera is dat een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De GR III is de meest draagbare en een van de beste straatfotografiecamera’s die beschikbaar zijn.

Controleer de huidige prijs

4. Sony A6600

Top spiegelloze camera's voor straat: Sony a6600

Bekijk meer beoordelingen

Pros

 • Razendsnelle autofocus
 • Heldere EVF
 • Toonaangevende face/eye-tracking
 • Geweldige contrastweergave
Tegens

 • LCD-resolutie niet de beste
 • Complex menusysteem
Controleer de huidige prijs

Sony is een van de meest populaire en erkende ontwikkelaars van consumentenelektronica en staat hoog aangeschreven voor hun spiegelloze cameratechnologie.

In veel opzichten zijn ze de marktleiders in zowel de full-frame als APS-C spiegelloze cameramarkt, en een aantal van hun modellen maken ideale straatfotografiecamera’s.

Hoewel de Sony a6600 wat oudere technologie gebruikt, is het nog steeds een goed presterende en populaire keuze als een betrouwbare straatschieter.

Zonder lens verschijnt deze Sony als een premium compactcamera met een zeer diepe grip. Zodra u een middelgrote tot grote lens aan de camera bevestigt, verliest deze meestal zijn compacte uiterlijk en balans.

Gelukkig is er een breed scala aan Sony- en externe lenzen beschikbaar voor de E-mount a6600.

Een prima objectief voor straatfotografie dat goed past bij de a6600 is de Sony 20mm f/2.8. Dit is een compacte pannenkoeklens die de totale grootte en het gewicht van de kit laag houdt. Je kunt hier enkele van onze andere aanbevolen lenzen voor de a6600 bekijken.

De camera is stevig gebouwd en comfortabel in gebruik met alle benodigde knoppen gemakkelijk toegankelijk.

Verder beschikt de camera over een touch LCD met een vrij matige resolutie van 921,6K. Het scherm klapt wel tot 180 graden waardoor de mogelijkheid om vanuit de heup straat te schieten een optie is.

Gelukkig is de EVF of Elektronische Zoeker een mooie heldere 2.359K dots resolutie.

Sony beschikt waarschijnlijk over het beste autofocussysteem in de industrie, en gelukkig is de a6600 een ontvanger van die technologie.

De autofocus is razendsnel dankzij de Fast Hybrid AF die zowel fasedetectie als contrastdetectie combineert. Wat betreft continu-opnamen, kunt u een zinderende 11 fps verwachten, de meeste andere APS-C spiegelloze camera’s verslaan.

Voor de goede orde, het focussysteem bevat toonaangevende gezichts- en eye-tracking – geweldig als dat de manier is waarop je op straat speelt.

Beelden van de Sony a6600 zijn helder en helder met een grotere contrastweergave. Dit is te danken aan de APS-C formaat 24,2 megapixel beeldsensor.

spiegelloze camera's zoals a6600

Lichtgewicht, leuk, betaalbaar en snel. De Sony a660 produceert uitstekende foto’s voor professionele en amateurfotografen | © Marc Bergreen

De prestaties bij weinig licht worden verbeterd door de 5-assige beeldstabilisatie en het ISO-bereik van 100 tot 102.400 (daar is weer die waanzinnig hoge ISO).

Een van de grootste klachten bij elke Sony-camera zijn de complexe en onzinnige menusystemen; de Sony a6600 wordt niet gespaard in deze kritiek.

Hoewel u de meeste kernfuncties vanaf de buitenkant kunt bedienen, is het vervelend om in menu’s te duiken om instellingen in te stellen of te wijzigen.

Als je eenmaal bent ingesteld, zul je echter dankbaar zijn dat je niet vaak toegang hebt tot het menu voor straatschieten.

De Sony a6600 verkoopt voor ongeveer US $ 1400. Dan hoef je alleen maar je lens naar keuze aan te brengen en je bent klaar om de straat op te gaan.

Voor een meer diepgaande blik op de Sony a6600, bekijk hier onze review.

Controleer de huidige prijs

5. Fujifilm X100V

Fujifilm-X100V

Bekijk meer beoordelingen

Pros

 • Robuuste bouw
 • Ingebouwd ND-filter
 • Weerbestendig
 • Hybride zoeker
Tegens

 • Slechte grip
 • Ingebouwd ND-filter niet beschikbaar voor video
Controleer de huidige prijs

Met onze definitieve keuze van camera voor straatfotografie keren we terug naar het land van Fujifilm en de opvolger van de populaire Fujifilm X100f.

Al in 2011 ontwikkelde Fuji een briljante, verfijnde en stijlvolle compacte camera dat zou het ultieme straatfotografiesysteem zijn. Het is de camera die veel mensen aan hun Fujifilm-reis heeft laten beginnen.

De Fuji X100-serie is qua esthetiek niet al te ver van het pad afgedwaald, maar de technologie heeft sprongen gemaakt.

Nu hebben we de Fujifilm X100V met alle nieuwste technologie en mogelijkheden die Fuji erin zou kunnen proppen.

De X100V is een in het oog springende retro-geïnspireerde camera met gladde lijnen en een robuuste bouw.

Het lijkt meer op een filmcamera in nieuwstaat van tientallen jaren geleden, en sommigen vergelijken het zelfs met een veel duurder premium cameramerk.

Het ziet er simpelweg prachtig uit, en bovendien presteert het als een professional!

Het is de eerste in de serie met weersbestendigheid – op de voorziening die u koopt en past een adapterring en filter.

Net als de Fuji X-T4 en X-Pro3 is hij de thuisbasis van de nieuwste 26,1 megapixel X-Trans CMOS 4-sensor en X-Processor 4 van Fuji. Dit is een premium compactcamera met Fuji’s beste vlaggenschip modeltechnologie.

Hierdoor zijn beelden van de X100V prachtig en knallen ze met Fujifilm’s kleurwetenschap en natuurlijk filmsimulaties.

Er is zelfs een 4-stops ND-filter voor het fotograferen van straat op die heldere en glazige dagen.

De eerste vier generaties van de X100 hadden dezelfde 23mm f/2 lens die optisch goed was maar een beetje zacht. Nu heeft de vijfde generatie een gloednieuwe 23mm f/2-lens die scherp en scherp van rand tot rand is.

Zoals te zien is bij de Fuji X-Pro3 heeft de X100V dezelfde hybride zoeker met zowel EVF- als OVF-opties. Hoewel de EVF maar liefst 3,69 miljoen dots resolutie heeft, is het leuk om de mogelijkheid te hebben om optisch te fotograferen.

X100V camera straatfotografie

Spiegelloze camera’s zoals de X100V bootsen het uiterlijk van filmcamera’s na.

Het achterscherm klapt omhoog waardoor discreet fotograferen vanuit de heup gemakkelijk is terwijl je naar beneden kijkt naar de resolutie van 1,62 miljoen stippen. U kunt het scherm ook zo instellen dat u een scherpstelpunt kunt selecteren en vanaf het aanraakscherm kunt fotograferen.

Over scherpstellen gesproken, de X100V maakt gebruik van hetzelfde Intelligent Hybrid AF-systeem – een combinatie van contrast- en fasedetectie – als zijn grotere broers en zussen.

Scherpstellen gaat snel en nauwkeurig en u kunt de lovenswaardige gezichts- en oogdetectietracking gebruiken als u dat wilt.

Wat de levensduur van de batterij betreft, kunt u tot 350 opnamen maken bij gebruik van de EVF of een uitgebreide 420 opnamen bij het fotograferen met de OVF – wat redelijk is voor een compact model.

Hoewel u misschien niet besluit om een tweede batterij te pakken, zijn er een overvloed aan accessoires beschikbaar om uw X100 te personaliseren en aan te passen.

In termen van kosten verkoopt de X100V voor ongeveer US $ 1400. Voor een premium camera die compact is en toch dezelfde prestaties biedt als een vlaggenschipmodel, is dat een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Simpel gezegd is de Fujifilm X100V een van de beste straatfotografiecamera’s die er zijn. Bekijk hier onze review.

Controleer de huidige prijs

Veelgestelde vragen

Wat is de beste camera-instelling voor straatfotografie?

De beste camera-instelling voor straatfotografie is een snelle sluitertijd van ongeveer 1/500 en een diafragma van ongeveer f/8. Op die manier bevries je je onderwerpen op tijd en zorg je ervoor dat alles in het frame scherp is.

Wat is de beste brandpuntsafstand voor straatfotografie?

Dit hangt af van persoonlijke voorkeur en hoeveel van het verhaal je in je compositie wilt vastleggen. Een geweldig startpunt van 23 mm (35 mm full-frame equivalent) zal echter het beste zijn als u een natuurlijk gezichtsveld krijgt.

Hoe draag je een camera voor straatfotografie?

De belangrijkste overweging voor straatfotografie is hoe snel en onopvallend je toegang hebt tot je camera. Daarom is het een goede optie om je camera stevig in de hand te houden met een polsband, hoewel sommigen de voorkeur geven aan camerariemen op de schouder of rond de nek.

Laatste woorden

Als u een beginnende of ervaren straatfotograaf bent die op zoek is naar een nieuwe shooter, dan voldoet een van de camera’s in onze gids aan uw behoeften.

Bovendien bieden deze camera’s, zelfs als je aan de slag wilt met straat, een gebruiksvriendelijk platform om aan de slag te gaan.

Straatfotografie draait om onderweg zijn, licht reizen en zo onzichtbaar mogelijk zijn.

Als gevolg hiervan voorkomt het hebben van de juiste camera dat je de aandacht op jezelf vestigt. Bovendien kunt u een compacte straatcamera, zoals die hier wordt behandeld, de hele dag dragen zonder vermoeidheid of spanning.

Als je op zoek bent naar de beste shooter voor straatfotografie, doe jezelf dan een plezier en pak een van onze sterk aanbevolen camera’s. Als gevolg hiervan vindt u ywe willen er zelf elke dag op uit en schieten.

Fujixt4

Fujifilm X-T4

Indrukwekkende beeldkwaliteit en beeldstabilisatie, gecombineerd met ongelooflijke autofocus en burst-modus.

Controleer de huidige prijs