Beste waarde Canon T7i Bundel Aanbiedingen

FacebookPinterestDelen

In deze handleiding ontdek je de beste Canon T7i-bundeldeals die momenteel beschikbaar zijn.

De instapmodel Canon EOS Rebel T7i (800D) is een uitstekende camera en biedt veel waar voor zijn geld.

Het zit boordevol functies waardoor het een geweldige DSLR is voor beginners die een camera willen waarmee ze hun vaardigheden als fotograaf kunnen verbeteren.

Het krijgen van een T7i in een fotografiebundel is een geweldige manier om het meeste voor je geld te krijgen.

Bundels bevatten meestal de camerabody, een zoomlens en verschillende camera-accessoires – zorg er wel voor dat je de Canon EOS Rebel T7i krijgt en niet het oudere T7-model.

Niet alle Canon T7i-bundeldeals worden echter gelijk gemaakt – laten we eens kijken naar de beste opties in 2023.

Inhoudsopgave

Beste Canon T7i-bundeldeals in 2023

1. Canon T7i-bundel met 18-55 mm IS STM, 64 GB geheugenkaart, groothoeklens, filters, statief, kap, flitser, tas en accessoires

Controleer de huidige prijs

Met de Canon EF-S 18-55mm f/4-5.6 kun je portretten, landschappen en vele andere soorten onderwerpen vastleggen, omdat het zoombereik van groothoek tot 55 mm gaat, wat als dicht bij een ‘normaal’ gezichtsveld wordt beschouwd.

Als dit nog niet genoeg voor je is, wordt deze Canon T7i-bundel geleverd met een 2x telelens en een high definition groothoek met macro.

De bundel bevat ook een harde tulpvormige zonnekap om overstraling op uw afbeeldingen te voorkomen en een set lensfilters. Het is de vraag of het UV-filter echt nodig is voor digitale fotografie zoals het was voor filmfotografie.

Eén ding is echter zeker: een UV-filter beschermt de lens, dus ik denk dat het nog steeds een waardevol accessoire is.

De andere filters , zoals de polarisator of de gegradueerde dichtheid, helpen u het licht in verschillende opnamesituaties te regelen.

Over fotograferen in moeilijke lichtomstandigheden gesproken, je krijgt ook twee statieven. De ene is een 50-inch statief en de andere is een flexibele. Beide zullen u helpen om camerabewegingen te voorkomen wanneer u met weinig licht wordt geconfronteerd.

Als u liever kunstmatige verlichting toevoegt, bevat de bundel een slave-flitser, wat een geweldige toevoeging is voor deze prijs.

Natuurlijk zou je geen van deze kunnen gebruiken als je geen geheugenkaart had – dus als onderdeel van de bundel is er een 64 GB SDHC Class 10-flashgeheugenkaart en een USB-kaartlezer.

Je zult ook een aantal handige accessoires vinden om je nieuw verworven uitrusting te beschermen. Er is een luxe gewatteerde cameratas, ultraheldere screenprotectors en een hardplastic geheugenkaartbehuizing die plaats biedt aan maximaal 6 kaarten.

Al met al wordt deze uitstekende Canon T7i-bundel geleverd met alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan en je fotografie naar een hoger niveau te tillen.

2. Canon T7i-bundel met 18-55 mm IS STM-lens en 16 GB geheugenkaart

Controleer de huidige prijs

Als je nog niet klaar bent om te investeren in allerlei camera-accessoires, is deze bundel het beste voor jou. Hiermee heb je alleen de absolute essentie om onmiddellijk te beginnen met het maken van foto’s.

Heb je ooit een speeltje ontvangen voor je verjaardag en kwam het zonder batterijen? Het is iets eenvoudig genoeg om op te lossen, maar je zult die eerste teleurstelling nooit vergeten! Hetzelfde kan veel mensen overkomen wanneer ze een nieuwe DSLR kopen en vergeten een geheugenkaart erbij te gebruiken!

Hetzelfde kan gebeuren met de lens. Bij het kopen van een camerabody realiseren sommige mensen zich niet dat lenzen afzonderlijk worden verkocht, vooral als de foto op de website de camera met de lens voor demonstratiedoeleinden liet zien.

Je kunt al deze zorgen vergeten met deze bundel, omdat deze wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om je camera te gaan gebruiken.

De bundel bevat de Canon T71 camerabody, een 18-55mm IS STM lens en een 16GB geheugenkaart.

(De andere items op de foto worden altijd geleverd met de Canon T7i, namelijk een batterij, een acculader, een camerariem en een lensdop.

Als u niet op zoek bent naar te veel toeters en bellen, is dit de beste Canon T7i-bundeldeal voor u.

3. Canon T7i-bundel met 18-55mm lens

Controleer de huidige prijs

Ik zou alleen aanraden om deze bundel te kopen als je al een geheugenkaart hebt – of als je een SD-kaart wilt met een hogere capaciteit dan 16 GB. Anders is het vorige broodjedle is het beste.

Dit komt omdat de Canon DSLR’s geen intern geheugen hebben – dus je zou de Canon T7i hoe dan ook niet zonder geheugenkaart kunnen gebruiken!

Misschien vindt u deze kopersgids voor geheugenkaarten nuttig als u besluit deze bundel te kopen en afzonderlijk een geheugenkaart te krijgen.

Hoe dan ook, de Canon 18-55mm kitlens is een nietje voor een instapmodel camerabundel en zal je goed van pas komen voor je eerste jaar fotograferen (tenminste).

Wanneer je de beperkingen van een kitlens ontgroeit (zie de nadelen van het gebruik van een kitlens), kan je Canon T7i worden gebruikt met een breed scala aan de uitstekende Canon-objectieven die in 2023 verkrijgbaar zijn.

Laatste woorden

Hopelijk heeft dit artikel je geholpen om de juiste keuze te maken.

Welke Canon T7i-bundel je ook kiest, het belangrijkste is dat je een geweldige camera krijgt waarmee je je fotografiegame kunt verbeteren, terwijl je toegang krijgt tot de wondere wereld van Canon-objectieven.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om deze te stellen in de opmerkingensectie – we zullen ons best doen om u te helpen.

FacebookPinterestDelen