Beste waterdichte camera

Als u op zoek bent naar een waterdichte camera, bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Camera Labs schrijf ik diepgaande beoordelingen van camera’s, maar begrijp dat je drukke mensen bent die soms gewoon aanbevelingen willen van de meest opvallende producten. Dus hier zal ik de achtervolging inzetten en de beste waterdichte camera’s op dit moment opsommen. Merk op dat ze net als mijn andere gidsen ook worden vermeld op beoordelingsdatum, niet in volgorde van voorkeur.

Check prijzen bij Amazon, B&H, Adorama, eBay of Wex. U kunt ook een exemplaar van mijn In Camera-boek, een officieel Cameralabs-T-shirt of mok kopen of me trakteren op een kopje koffie! Bedankt!

Beste waterdichte camera

GoPro Hero 9 Black recensie

De GoPro Hero 9 is de 2020-editie van de populaire actiecameraserie die ook een succesvolle niche heeft gesneden in de vlog- en webcamwereld. Net als zijn voorganger is het een robuust blok van een camera, waterdicht tot 10m / 33feet en inclusief ingebouwde montagevoeten voor GoPro-accessoires. Nieuw in de Hero 9 is een sensor met een hogere resolutie die 5k-video of 20 Megapixel-foto’s mogelijk maakt, evenals nog effectievere stabilisatie in 4k en lager. Timelapse en speed-ramping zijn beide verbeterd en de 9 beschikt nu niet alleen over een groter achterscherm, maar ook over een nieuw kleurenscherm aan de voorkant om composities te controleren wanneer je voor de camera staat. Het grotere scherm in combinatie met een nieuwe grotere batterij zijn leuke upgrades, maar betekenen ook dat de 9 de grootste Hero in de standaardserie is en incompatibel met oudere batterijen en kooimods. Eigenaren van de 7 en 8 zullen zeker in de verleiding komen, maar het is een aanzienlijke upgrade ten opzichte van oudere modellen, evenals een ideale keuze voor iedereen die zijn eerste actiecamera koopt. Zoals alle GoPro’s betekent de kleine sensor dat hij het meest geschikt is voor heldere omstandigheden, maar weinig of niets kan tippen aan de stabilisatie en unieke kansen die de camera biedt. Sterk aanbevolen. PS- als de 9 niet langer beschikbaar is, ga dan voor de nieuwere Hero 10, een milde upgrade maar de moeite waard om voor hetzelfde geld te hebben.

Bestel de Hero 9 bij GoPro USA, of bij GoPro UK, of bij B&H! Of waarom niet een exemplaar van mijn In Camera boek kopen of me trakteren op een kopje koffie! Bedankt!

Olympus TOUGH TG6 test

De Olympus TOUGH TG-6 is een bescheiden update van de eerdere TG-5, met een hogere resolutie 1040k dot scherm en nieuw anti-glare glas voor de sensor. De kwaliteit van onderwaterfoto’s en -video is verbeterd door de toevoeging van drie nieuwe witbalansmodi voor verschillende waterdieptes en de microscoopmacromodus kan nu onder water worden gebruikt. Dus een kleine update, maar over wat al misschien wel de beste robuuste waterdichte camera was die er is, waardoor de TG-6 tophond is – er is niets dat overeenkomt met zijn heldere f2-lens, uitstekende beeldkwaliteit, snelle continu-opnamen en rijkdom aan videomodi, waaronder 4K. Ik raad het ten zeerste aan vanwege de ongeëvenaarde prestaties in en uit het water. Maar één ding is het niet goedkoop, dus als je een beperkt budget hebt, bekijk dan de oudere TOUGH TG-5, de Fujifilm Finepix XP140 of Panasonic’s Lumix FT7. Als je ondertussen op zoek bent naar iets goedkopers voor actieve kinderen, bekijk dan Nikon’s COOLPIX W150.

Bekijk de prijzen van de Olympus TOUGH TG-6 bij Amazon, B&H, Adorama of WEX. U kunt ook een exemplaar van mijn In Camera-boek kopen of me trakteren op een kopje koffie! Bedankt!