Beste websitehost voor fotografen

Als je een fotograaf bent die op zoek is naar de beste WordPress-host hier , doe je jezelf een groot plezier.

Of je nu je brood verdient met je foto’s of niet, het hebben van een veilig, snel en eenvoudig te beheren WordPress website is essentieel.

WPX-hosting
WPX-hosting

Razendsnelle prestaties voor uw fotografiewebsite met ‘over-and-above’ 24/7 live chat ondersteuning.

Controleer de huidige prijs

Met een geweldige hostingprovider kunt u zich concentreren op het maken van geweldige foto’s, veilig in de wetenschap dat uw online ‘winkelfront’ wordt verzorgd.

Eén ding is zeker : hoewel we onze camera-uitrusting misschien door en door kennen, weten de meesten van ons niets over hostingproviders en alle verwarring die gepaard gaat met het kiezen van de juiste hostingopties voor uw fotografiewebsite.

Het is met dit in gedachten dat we deze gids hebben samengesteld!

Je kunt de criteria bekijken die we hebben gebruikt om de beste hostingbedrijven hieronder te selecteren, maar als je haast hebt, zijn hier de beste WordPress-hostingproviders voor fotografen dit jaar.

Inhoudsopgave

Beste websitehosting voor fotografen

Beeld Product Functies
shk2-table__image WPX-hostingONZE #1 KEUZE
 • Snelste Wordpress host
 • Spectaculaire prestaties
 • Ondersteuning voor 37 seconden
 • Onbeperkt gratis SSL certificaten
Bekijk prijs →
shk2-table__image KinstaPOPULAIRE KEUZE
 • Ultieme snelheid
 • Veilig
 • Gratis migraties
 • Dagelijkse back-ups
Bekijk prijs →
shk2-table__image Sitegrond
 • Betrouwbaar
 • WooCommence hosting
 • Cloud hosting
 • Gratis website transfer
Bekijk prijs →
shk2-table__image Vloeibaar web
 • 24-uurs ondersteuning
 • Automatische dagelijkse back-ups
 • Verbazingwekkende snelheid
 • Automatische SSL
Bekijk prijs →
shk2-table__image BlauwhostBEGROTING
 • Gratis domeinnaam voor 1e jaar
 • Gratis SSL-certificaat
 • 1-klik WordPress Installeren
 • 24/7 ondersteuning
Bekijk prijs →

WPX Hosting – ONZE #1 KEUZE

wpx beter dan shared hosting - beheerde wordpress host zoals wp engine

Controleer de huidige prijs

Voorafgaand aan WPX Hosting had ik mijn websites op shared hosting met Bluehost, Liquid Web, WP Engine, SiteGround en Kinsta.

Ik heb voor alles betaald, van cheap-ass helemaal tot managed WordPress-hosting en zelfs cloudhosting.

Met elke host tot nu toe zijn er verschillende dingen geweest die me irriteerden …

Met de goedkope hosts was het ondermaatse prestaties (d.w.z. slechte laadsnelheden), maar naarmate ik meer betaalde voor elk plan, het gebrek aan echt goede ondersteuning werd meer een probleem.

Omdat ik de neiging heb om elke dag aan mijn websites te werken, van het uploaden van nieuwe inhoud tot nieuwe plug-ins en verschillende andere tweaks, dingen onvermijdelijk breken. Of ik moet zeggen, ik breek dingen veel met WordPress!

Als ik betaal voor premium hosting, verwacht ik premium ondersteuning om me te helpen.

Ik haat het om te klinken als een cheesy tv-commercial, maar toen ik eind 2019 overschakelde naar WPX Hosting, was het alsof er een enorm gewicht van mijn rug werd gehaald.

Ik was niet ontevreden met de laadsnelheden van mijn host voorafgaand aan WPX (Liquid Web), maar na het opzetten van een identieke testsite op WPX ter vergelijking, merkte ik een niet-onbelangrijke snelheidsboost op.

van shared hosting naar een managed wordpress host

Mijn website kreeg een boost in de laadsnelheid van pagina’s bij migratie naar WPX. Zie onderstaande vergelijkingslinks.

U kunt de werkelijke voor:na vergelijking zelf zien met deze Pingdom-snelheidstestrapporten: Voordat u naar WPX gaat, versus na het verplaatsen naar WPX.

(Ik heb hier en hier ook screenshots gemaakt als die links niet meer werken.)

De resultaten van het wisselen van een gerenommeerde snelle host (Liquid Web) naar WPX Hosting waren verbluffend – ik heb onmiddellijk meer dan een halve seconde van mijn website laadtijd geschoren, allemaal zonder iets aan te raken!

Sterker nog, met hun ’s werelds snelste WP CDN’ kun je een 3x verbetering naar de snelheid van uw site.

Dit, in combinatie met hun aangepaste W3 Total Cache-installatie (ze stellen alles voor u in voor topprestaties), betekent dat u letterlijk niets hoeft te doen na het overschakelen naar WPX – u eindigt gewoon met een veel snellere site!

Als extra bonus, als u in de VS, Australië of het VK bent gevestigd, kunt u profiteren van gelokaliseerde hosting, wat kan leiden tot verdere snelheidsvoordelen.

Qua kosten is WPX Hosting niet de goedkoopste optie die er is, maar ze verslaan nog steeds verschillende andere grote namen (Hostgator, Kinsta, Liquid Web, WP Engine, enz.) voor hun basismaandplan – onthoud dat dit Beheerd WordPress hosting, d.w.z. een premium service.

Voor ongeveer $ 24,99, voor alles wat is inbegrepen, is het eigenlijk really goede prijs-kwaliteitverhouding.

Ter vergelijking: andere beheerde hosts zoals WP Engine en Liquid Web rekenen beide ongeveer $ 100 / maand en bieden niet eens veel van dezelfde functies als WPX.

Totaal ongerelateerd, maar nog steeds cool – CEO van WPX Terry Kyle is een dierenliefhebber die een project heeft gecreëerd om het leven van dakloze asielhonden en katten in Oost-Europa te transformeren.

WPX biedt ook gratis SSL-certificaten en kan uw bestaande website (en onbeperkte e-mailaccounts) gratis ‘migreren’ – sommige hosts rekenen tot $ 100 voor deze service alleen!

Dan is er de gratis Cloud CDN, die meestal een afzonderlijke maandelijkse betaling inhoudt bij het gebruik van andere hosts, en zelfs een gratis staging-gebied – je kunt je staging-site samenvoegen met de live versie (een echt nuttige functie die andere hostingbedrijven niet bieden).

U kunt ook maximaal 5 websites opslaan onder één account, wat een enorme kostenbesparing op zich – de meerderheid van andere bedrijven staat slechts één website per plan toe, wat snel duur kan worden als u een paar sites bezit.

Wat betreft betrouwbaarheid / beveiliging, het is moeilijk om dit effectief te testen, maar te oordelen naar WPX’s #1 positie op G2 en Trustpilot beoordelingssites, alles wat is geregeld:

veel beter dan shared hosting - Managed WordPress Hosting

Onafhankelijke beoordelingssites staan garant voor de uitstekende betrouwbaarheid van WPX Hosting.

Wat back-ups betreft, deze gebeuren elke dag automatisch, of u kunt ze op elk gewenst moment zelf handmatig doen.

Als u per ongeluk iets op uw site breekt, kunt u zelf een volledig herstel uitvoeren via het eenvoudige WPX-dashboard of ondersteuning vragen om het te doen – ze bewaren back-ups 28 dagen op een aparte server.

Over ondersteuning gesproken, ik heb de beste functie tot het laatst gelaten …

WPX Hosting is letterlijk de beste ondersteuning die ik ooit heb ervaren van een digitale serviceprovider. Hun ‘fixed for you’-garantie gaat verder dan wat u verwacht te ontvangen voor deze prijs, en is een ENORM voordeel voor fotografen die hun handen niet vuil willen maken met websiteproblemen.

Je kunt de legendarische WPX Live Chat ‘onder de 37 seconden garantie’ op hun startpagina testen, maar om te volstaan om te zeggen, staat er een toegewijde WordPress-expert klaar om u binnen enkele seconden te helpen, op elk moment van de dag.

Omdat ik in Australië ben gevestigd, zijn de meeste zogenaamde ‘Live Chats’ van andere hosts nutteloos – zelfs als ze 24/7 bemand zijn, is het ‘beste’ personeel meestal alleen beschikbaar tijdens amerikaanse werkuren, wat betekent dat ik minstens 12 uur moet wachten op een nuttig antwoord.

With WPX Hosting, er is een getrainde WordPress-technicus die daadwerkelijk los uw problemen gratis op, op elk moment van de dag.

Als ik een vraag heb, begin ik gewoon te typen in Live Chat – het is alsof je je eigen persoonlijke conciërge hebt die altijd beschikbaar.

De bovenstaande video is een reeks getuigenissen van echte gebruikers van WPX Hosting – het is het soort ding waarvan je aanneemt dat het is betaald, totdat je het zelf ervaart. Geloof me – deze jongens zijn je geld waard, vele malen meer.

In de weinige gevallen dat de Live Chat-agent niet in staat is geweest om direct antwoord te geven, maken ze een ondersteuningsticket voor hun hardcore geeks om wat meer onderzoek te doen – gemiddeld zijn de e-mailresponstijden voor mij niet meer dan een uur geweest!

Ik heb eindelijk het gevoel dat mijn kostbare websites in goede handen zijn. Shotkit moet meer dan 15.000 bezoekers per dag verwelkomen en mijn trouwfotografiesite moet snel zijn om goed te scoren in Google – dit alles wordt verzorgd door WPX.

Ja, ik ontvang een commissie als je je aanmeldt voor een van deze links, maar dat is hetzelfde als bij een van de andere hosts – ik heb geen reden om bevooroordeeld te zijn over de andere.

Ik vertel je gewoon de gastheer die ik beschouw als de beste voor ons fotografen, na mijn jarenlange ervaring met het gebruik van alle andere topopties. Het is ook de optie die ik heb gekozen voor mijn eigen bedrijven.

Samenvatting

WPX Hosting biedt extreem snelle en betrouwbare WordPress-hosting (vooral voor fotografiewebsites met tonnen afbeeldingen); heeft de beste ondersteuning die je ooit zult ervaren en biedt een geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

Als u een professionele fotograaf bent die vertrouwt op een razendsnel ladende website om zowel uw klanten als Google tevreden te houden, denk er dan niet eens over na – migreer vandaag nog gratis.

Als u niet de kost verdient met uw fotografie, maar toch uw afbeeldingen op uw eigen website weergeeft, moet u serieus overwegen om een beheerde host zoals WPX te gebruiken, alleen voor uw eigen gezond verstand.

Bekijk hier de laatste kortingsprijzen >>

(Als je nog geen website hebt, bekijk dan hoe je een fotografieblog kunt starten.)

Hoe we de beste WordPress-host voor fotografiewebsites hebben geselecteerd

Omdat WordPress open-source is, wordt het gemakkelijk gehost door elke provider met een basis LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) stack.

Dit betekent dat er tienduizenden van potentiële websitehosts die er zijn om uit te kiezen. Zoals je misschien al geraden hebt, zijn er echter maar een paar die we zouden aanbevelen.

Er zijn veel verschillende soorten website hosting beschikbaar. Voor de eenvoud worden ze traditioneel als volgt gecategoriseerd:

 • Gedeeld: Alle websites op een server zijn gebaseerd op een pool van gedeelde bronnen.
 • Vps: Websites delen een server, maar krijgen elk hun eigen subset van bronnen toegewezen.
 • Toegewijd: Website is de enige huurder van een volledige server en heeft toegang tot alle bronnen.

In werkelijkheid zijn de lijnen meestal vaag – er zijn veel hybride aanbiedingen en configuratie (zowel hardware als software) is vaak de meest invloedrijke factor.

Voor de gemiddelde fotograaf hier zijn er bepaalde criteria die we beschouwen als belangrijkste bij het kiezen van een webhostingprovider.

Hier zijn de factoren waarmee u rekening moet houden:

1. Snelheid

Hoe snel uw fotografiewebsite laadt, is van het grootste belang bij het kiezen van WordPress-hosting.

Snellere fotografiewebsites zijn gewoon leuker voor uw bezoekers om te gebruiken, en verschillende onderzoeken suggereren ook dat ze beter converteren.

U hebt een host nodig die minimaal PHP 7.x gebruikt (PHP 7.x is aanzienlijk sneller en veiliger dan PHP 5.x) en een SSD (solid state drives zijn sneller dan old-school platter drives).

2. Installatiegemak/gebruiksgemak

Wij zijn fotografen, geen webontwikkelaars. Onze websites moeten gewoon werken.

WordPress brengt van nature veel maatwerk met zich mee, net als het configureren van zaken als CDN’s en caching-plug-ins – je hebt een hostingprovider nodig die dit allemaal voor je regelt.

Idealiter neemt de door u gekozen host de teugels volledig over – helemaal vanaf de eerste installatie of migratie van een andere host, tot aan de kern van het zo snel en efficiënt mogelijk laten draaien van uw website.

Veel hostingbedrijven nemen uw betaling aan en gooien u vervolgens in het diepe. Wees niet gedwongen om een ontwikkelaar in te huren om uw website online te krijgen en soepel te laten werken – een goede host zoals WPX zou dit allemaal gratis voor u moeten doen.

3. Kosten

Als u een professionele fotograaf bent, moeten de kosten van websitehosting voor uw werk als een investering worden beschouwd. Betalen voor de beste WordPress-hosting is van vitaal belang.

Zelfs als je geen geld verdient met je fotografie, is het hebben van een probleemloze, snel ladende website nog steeds een enorm pluspunt voor je digitale leven.

We willen natuurlijk allemaal minder geld uitgeven waar mogelijk. We raden u echter aan om uit de buurt te blijven van de beroemde ‘goedkope’ hosts – GoDaddy, HostGator, Bluehost, enz., Tenzij u een zeer klein budget heeft.

Persoonlijk heb ik het meeste succes gehad met Bluehost, die ik nog steeds zou aanbevelen als je zo min mogelijk wilt uitgeven wanneer je je eigen website start.

Extra bonussen zijn onder meer een gratis SSL (het groene hangslot in de adresbalk van uw browser), gratis migraties, gratis onbeperkte e-mailadressen en de mogelijkheid om meerdere websites onder één plan te hosten (WPX biedt 5, vergeleken met zijn concurrenten die slechts 1 aanbieden).

4. Ondersteuning

Er gaan dingen mis – het is onvermijdelijk. Je hebt ook advies nodig voor websiteverbeteringen …

Er is regelmatig ondersteuning… en dan is er nog uber-support. Als fotograaf zonder tijd te verliezen, heb je dat laatste nodig!

Er zijn veel kleinere providers die geweldige e-mailondersteuning of zelfs Live Chat bieden, maar het is meestal tijdens reguliere Amerikaanse werkuren. Als je je in een niet-native tijdzone bevindt, is de term ‘live’ chat niet langer van toepassing…

Als je op mij lijkt, heb je een antwoord op je vraag nodig in notulen, geen dagen.

24/7 Live Chat is een luxe die je verdient als een tijdarme fotograaf!

5. Betrouwbaarheid / Beveiliging

Zaken als beheerde updates, geautomatiseerde dagelijkse back-ups, meer dan 2 weken opgeslagen back-ups, 24/7 uptime-monitoring en andere beveiligings- / betrouwbaarheidsmaatregelen, zijn dingen die wij als fotografen niet hoeven te weten.

Het enige dat we moeten weten, is dat onze website veilig is voor hackers en online blijft, hoe erg we de dingen ook verprutsen!

In het geval van een onvoorzien incident, moet u weten dat uw websitehost u binnen enkele minuten weer aan de slag kan krijgen.

Waarom kiezen fotografen voor andere websitehosts?

shared hosting, google cloud, etc moet snel zijn

Goedkoop uithalen op uw host kan de sitesnelheden in gevaar brengen.

Eerder deze maand hebben we een Facebook-enquête uitgevoerd om te zien welke hostingproviders fotografen momenteel gebruikten – het resultaat was een verspreiding van bijna 20 verschillende namen! Vanwaar die enorme variantie?

Soms bevelen fotografiethema’s een bepaalde hostingprovider aan (Flothemes beveelt bijvoorbeeld SiteGround aan).

In sommige gevallen vragen fotografen om hostingaanbevelingen in forums en kopiëren ze eenvoudig andere fotografen, die misschien niet echt op de hoogte zijn van welk hostingplan eigenlijk het beste is.

Meestal kiezen fotografen gewoon de goedkoopste webhostingproviders, misschien overweldigd door de beschikbare opties, of misschien omdat ze het voordeel van een duurdere beheerde WordPress-hostingoplossing niet kunnen zien.

Dit betekent meestal dat ze eindigen met slechte gedeelde hostingplannen, wat natuurlijk een enorme schande is.

Om het nog erger te maken, zodra fotografen een webhostingplan kiezen, is het onwaarschijnlijk dat ze naar een andere provider zullen overstappen.

Website ‘Migraties’ kunnen ingewikkeld lijken en brengen vaak kosten met zich mee (gelukkig is dit niet het geval met WPX Hosting of Liquid Web).

Het is mijn hoop dat met deze gids fotografen van alle normen zich zelfverzekerd zullen voelen om te kiezen tussen de beste hostingbedrijven, veilig in de wetenschap dat hun fotografie zo snel mogelijk aan bezoekers zal worden getoond, op veilige, goed beheerde websites, allemaal ondersteund door ondersteuning van wereldklasse 🙂

Kies WPX Hosting die al deze >>

Waarom kiezen voor WordPress boven andere websiteplatforms?

shared hosting of andere webhostingopties versus Squarespace

Een website kan er geweldig uitzien met WordPress of andere platforms.

Alles-in-één websiteplatforms zoals Squarespace, Wix en Pixpa zijn de afgelopen jaren populair geworden bij fotografen en beloven een gestroomlijnde aanpak voor het bouwen en beheren van een website.

Hoewel er bepaalde voordelen zijn aan dit ‘gesloten ecosysteem’, zoals een gepolijste, eenvoudig te gebruiken interface met gratis technische ondersteuning (zie onze Squarespace-recensie), raden we WordPress nog steeds aan boven al het andere hier .

Wilt u eigenaar zijn van uw website of deze huren? Wanneer u uw website bouwt met populaire platforms zoals Squarespace of ShowIt, behouden deze providers het eigendom van de onderliggende broncode.

Wanneer je hun functiesets ontgroeit, is je enige optie om het zonder te doen, of om ergens anders opnieuw te beginnen.

Met WordPress en zijn meer dan 50.000 plug-ins kun je je fotografiesite op vrijwel elke manier aanpassen.

Wilt u een online boekingsformulier? Gemakkelijk. Wat dacht je van een beschikbaarheidskalender? Eenvoudig. Wilt u dat uw fotografie SEO verzorgd is? Daar is ook een plug-in voor. Mooie fotografiegalerijen, met een wachtwoord beveiligde downloads, prijssjablonen, watermerken … de mogelijkheden met WordPress zijn eindeloos.

Dan zijn er de talloze WordPress-fotografiethema’s om uit te kiezen om uw website er mooi uit te laten zien – u kunt onze favoriet zien in de FloThemes Review, maar het volstaat om te zeggen dat u naar hartenlust kunt aanpassen hoe uw site eruitziet.

Afgezien van thema’s, plug-ins en een domeinnaam, is het belangrijkste dat u moet kiezen bij het bouwen van een WordPress-website de webhosting.

Een kanttekening bij WordPress is dat het wel degelijk een leercurve heeft. Er is veel dat kan worden bereikt door een beginner, maar er is ook veel ‘schade’ die in het proces kan worden aangericht … en het is niet meteen duidelijk dat je iets verkeerd hebt gedaan.

Vul bijvoorbeeld je WordPress SEO op en je zult je er niet van bewust zijn dat je rankings eronder lijden …

Ook is het heel gemakkelijk om dingen te ‘breken’ met WordPress. Daarom is het hebben van webhostingplannen met eersteklas ondersteuning essentieel.

Hoewel WPX Hosting snel, betrouwbaar en veel waar voor uw geld is, is het hun ondersteuning die hen de nummer 1 keuze maakt voor de beste WordPress-hosting, vooral voor drukke fotografen.

De andere webhostingplannen die hierboven op de shortlist staan, bieden goede ondersteuning, maar we zijn van mening dat WPX Hosting verder gaat dan en verder gaat – evenals het voorstellen van wijzigingen / fixes aan uw site, ze gaan er daadwerkelijk in en maken ze voor u! Dit bespaart de kosten en angst van het inhuren van een webontwikkelaar, om te beginnen.

Live chat is ook een enorm voordeel voor WPX Hosting – terwijl andere hostingbedrijven het kunnen aanbieden, reageert het ondersteuningsteam van WPX binnen enkele seconden – letterlijk, minder dan 10 seconden in mijn ervaring.

Dat is alsof je meteen een antwoord hebt op elke vraag die je hebt over je WordPress-fotografiesite … en dat is onbetaalbaar 🙂

Waarom is goede webhosting zo belangrijk voor fotografen?

ontbreekt - google cloud

WordPress hosting snelheid testresultaten | © Mattheüs Woodward

Zie webhosting als de basis van uw digitale galerij. Als u een professionele fotograaf bent die afhankelijk is van klanten die u inhuren voor uw fotografiediensten, is het uiterst belangrijk.

Je hebt de absoluut beste prestaties (d.w.z. de snelste laadsnelheid van webpagina’s), ijzersterke betrouwbaarheid (zodat uw website online blijft), en eersteklas ondersteuning (om snel hulp te krijgen van experts als je vastzit… en geloof me, dat zal je zijn!)

Met zoveel andere concurrerende fotografen zijn eerste indrukken uiterst belangrijk – een fotografiewebsite die traag laadt, zal ervoor zorgen dat potentiële klanten ongeduldig worden en vertrekken.

Fotografen tonen meestal veel afbeeldingen op hun websites, waardoor het laden van pagina’s van het grootste belang is.

Als je een trouwfotograaf bent zoals ik, is het typisch om blogposts te hebben met meer dan 100 afbeeldingen, elk gemiddeld ongeveer 400 KB (ervan uitgaande dat je beeldcompressie zoals JPEG Mini gebruikt).

Dat is Heel veel van de gegevens die moeten worden overgedragen. Het maakt niet uit welke caching-plug-ins, CDN’s en beeldcompressie u gebruikt, het is uw keuze van websitehosting die uw algehele paginasnelheid zal bepalen.

Het heeft geen zin om honderden of duizenden dollars te investeren in een professionele website, evenals talloze uren van uw tijd besteed aan het bloggen van uw sessies of het maken van andere updates, gewoon om het aan een kortingshost te plakken om elke maand wat centen te besparen.

Hoe snel uw site laadt, wordt ook beschouwd als een zeer belangrijke ‘ranking factor’ voor zoekmachineoptimalisatie. Dit staat bekend als de Mobile-First Index van Google en kan een grote impact hebben op uw rankings .

De meeste fotografiewebsites zijn ‘image heavy’, dus het is nog belangrijker om een snel ladende site te hebben, zowel voor de gebruikerservaring als voor betere zoekmachine rankings.

Investeer in de absoluut snelst beheerde WordPress-hosting die u zich kunt veroorloven, met ondersteuning die uw rug heeft wanneer er dingen misgaan, of als u advies nodig hebt bij het aanbrengen van wijzigingen.

Ik raad WPX Hosting ten zeerste aan:

Of u nu net uw eerste blog bouwt of wilt migreren van een bestaande host, u profiteert onmiddellijk van:

 • merkbare snelheidsverbeteraarsts op uw WordPress fotografie website
 • de snelste/meest uitgebreide 24/7 Live Chat-ondersteuning die u ooit zult ervaren
 • betere prijs-kwaliteitverhouding (vooral als u van plan bent meer dan 1 site te maken)

Bekijk hier de laatste kortingsprijzen >>

Laatste woorden

Als fotografen is het vinden van de beste WordPress-hosting voor onze kostbare foto’s geen bijzonder plezierige taak!

We willen foto’s maken – geen onderzoek doen naar shared hosting versus cloudhosting, of de voor- en nadelen van een beheerde WordPress-host …

Wel investeren in de snelste, meest stabiele en best ondersteunde hosting voor uw WordPress website is van het grootste belang voor ons fotografen, ongeacht uw niveau.

Evenzo zal het hebben van een prachtig websitethema en alle mooie plug-ins onder de zon niet helpen als het niet bliksemsnel laadt – zowel voor de ervaring van uw potentiële klanten als voor uw prestaties op de resultatenpagina’s van zoekmachines.

De bottom line is dit:

Geweldige WordPress-hosting moet uw prioriteit zijn – al het andere kan daarna komen.

Disclaimer: Alle aanbevelingen zijn onpartijdig en gebaseerd op gebruikerservaring, zonder vooringenomenheid voor de producten of het merk. De producten in dit bericht kunnen affiliate links bevatten.