Boundary Prima Modular Travel Backpack Beoordeling

Er zijn een grote verscheidenheid aan door Kickstarter gesteunde bedrijven die een aantal interessante en briljante camerarugzakken produceren, en een daarvan is me opgevallen is een bedrijf dat bekend staat als Boundary Supply.

Een modulair systeem kan echt briljant zijn en Boundary is trots op het creëren van producten die niet alleen goed met elkaar werken, maar ook goed zijn voor het milieu en de samenleving. Hun volledige productlijn wordt alleen vervaardigd met bluesign® goedgekeurde stoffen en fabrieken.

De hele combinatie van modulaire, milieuvoordelen en regelrechte stijl is echt wat mijn aandacht trok – een goed doel en een geweldige reeks producten, dat is een combinatie voor succes.

BoundaryPrimaSystemBP_1_Hero

Boundary Supply Prima Systeem

Duurzaam gemaakte, hoogwaardige tassen die gebruik maken van een verstaile modulair systeem.

Controleer de huidige prijs

De Prima System Modulaire Reisrugzak ziet er geweldig uit (de Mojave-kleur is prachtig), hij is duurzaam, gebouwd voor zware avonturen en zit boordevol opbergmogelijkheden.

Sommige van de ontwerp- en functionaliteitskeuzes zijn echter heel anders dan wat ik gewend ben … dus dit zette me twee keer aan het denken.

Ik hou wel van een uitdaging, en ik hou wel van dingen die afwijken van de norm. Dus laten we eens kijken hoe het zich verhoudt in deze review van het Boundary Supply Prima System.

Boundary Prima Modular Backpack Beoordeling Samenvatting

Innovatief, robuust, goed uitziend en zeer functioneel reisrugzaksysteem dat unieke voordelen biedt aan fotografen die camera-uitrusting dragen. Met een standaardcapaciteit van 25L kan de Prima worden uitgebreid tot 31L, waarbij de optionele Verge Case 10L extra opslagruimte biedt. Premium duurzaamheid en minimale branding maken een geweldige rugzak compleet.

Boundary Prima System Travel Backpack Specificaties

De Boundary Supply Prima System Modulaire Reisrugzak wordt standaard geleverd met de Verge Case en Fieldspace

Bekijk meer beoordelingen

Pros

  • Het is ongelooflijk duurzaam
  • Het ziet er fantastisch uit en ik waardeer het modulaire ontwerp enorm
  • Het is verbazingwekkend hoeveel je in de kit kunt stoppen
  • Het voelt veilig uit zakkenrollers
Tegens

  • Een paar willekeurige kleine ontwerpfouten
  • Gecombineerd is het al 2,5 kg (5 pond)
  • Ik vind het niet leuk hoe de Verge Case doorzakt in de Prima Backpack
Prima Rugzak

Dimensies:
50,8 x 30,5 x 20,3 cm (20 x 12″ x 8 inch in)

Gewicht:
1,70 kg (3,75 lbs)

Opslag:
25L (31L uitgebreid)
In combinatie met de Verge Case die aan de buitenkant is bevestigd of gedragen, levert dit een totaal van 41L opslagcapaciteit op

Verge-zaak

Dimensies:
22,8 x 20,3 x 12,7 cm (9″ x 8″ x 5″)

Gewicht:
0,38 kg (0,83 lbs)

Opslag:
5L (10L uitgebreid)
dwz: 1x Camera Body + 2x Lenzen

Veldruimte

Dimensies:
35,5 x 25,4 x 1,2 cm (14″ x 10″ x .5 inch in)

Gewicht:
0,23 kg (0,5 lbs)

Opslag:
Bevat een 13″-laptop- of tablethoes + 2 pensleuven, 3 ritsvakken voor kleine items zoals USB-harde schijven en kabels, en inclusief tweede hoes voor documenten of tijdschriften van A4-formaat.

Standaard functies en materialen

Magnetische Autolock Gespen
17″ laptop opslag
Gewatteerde NYWOOL® Zonnebrilzak
RFID safehouse paspoortvak
Externe 32oz fles opbergruimte
Bagage pass-through
Oplaadvak
Inclusief magnetische sleutelclip
Afneembare tailleriem (wordt een schouderriem voor de Verge Case)
YKK Stormguard® ritsen
Hypalon® slijtvaste panelen
LFT® Foam schouderbanden en backpad

Controleer de huidige prijs
Mooie en subtiele details in de Prima Backpack

Mooie en subtiele details in de Prima Backpack.

De Prima zit tjokvol interessante materialen en functies. Het heeft een standaardcapaciteit van 25L en kan eenvoudig en snel worden uitgebreid tot 31L.

Als u de Verge Case ook extern gebruikt, krijgt u 10 liter extra opslagruimte. Dat levert je maar liefst 41L aan opslagruimte op! Dat is veel voor een tas van dit formaat!

Beter nog, combineer het met hun andere opslagoplossingen (zoals de Port Kit of Port 6) en je zult geschokt zijn over hoeveel je kunt dragen. Meer dan mijn rug aankan, dat weet ik zeker!

Bouw &uiterlijk

Stijl en functie in één stoer gebouwd pakket

Stijl en functie in één stoer gebouwd pakket.

Vanaf het begin vond ik deze tas leuk. Beginnend met de foto’s op internet tot het persoonlijk ontvangen, ik heb het leuk gevonden.

Ik moet ook toevoegen dat de Prima Backpack er zeker beter uitziet dan online, en de Mojave Brown lijkt ook enigszins te veranderen, afhankelijk van de verlichting! Het is een geweldig uitziende rugzak. Er zijn veel echt leuke details, van subtiele afwerkingen en markeringen tot gedetailleerde stiksels.

Ik voelde dat de bruine kleur moe zou worden en er te “avontuurlijk” uit zou zien voor mijn gemengde gebruik, maar ik heb mijn mening daarover veranderd! Natuurlijk, het is geen stijlvol strak zwart en het valt zeker op tijdens het dagelijkse woon-werkverkeer, maar ik vind het echt leuk.

De kleur valt misschien op in de zee van zwarte zakken tijdens je dagelijkse woon-werkverkeer, maar het ziet er geweldig uit.

Verkrijgbaar in 3 geweldige kleurstellingen, valt de ‘Mojave’-optie het meest op in de zee van alledaagse zwarte tassen tijdens uw dagelijkse woon-werkverkeer.

De Prima Rugzak voelt ongelooflijk aan stevig en doelgericht, de materialen zijn taai en zeer goed gemaakt. Het markeert niet van het leunen of op de grond vallen en de onderste voering fungeert ook als extra bescherming.

Met alle gebruikte materialen is het echter een behoorlijk gewichtige tas. Met een gewicht van 2,3 kg (5 lbs) met zowel de Verge Case als Fieldspace uitgerust, klinkt misschien niet als veel, maar als je het ook met items vult, telt het snel op.

Verpakt en opgebouwd uit heavy duty en duurzaam materialen die zijn gecoat in Boundary’s Barricade™ DWR-coating, de binnen- en buitenkant van het volledige Prima System zijn waterbestendig en vlekbestendig en gemakkelijk schoon te houden.

Uiterlijke kenmerken

De hoofdingang van de tas functioneert niet zoals de meeste, wat een voordeel is voor de veiligheid.

De hoofdingang van de tas functioneert niet zoals de meeste, wat een voordeel is voor de veiligheid.

Een van de eerste dingen die opvalt aan de Prima Backpack is de volledige lengte single rail rits en de dubbele buitenste clips.

De clips zijn magnetisch en zijn een lift-upward actie, en de rits over de volledige lengte sluit aan de bovenkant en wordt omgevouwen. Dit maakt de tas vrij veilig en beschermt uw items tegen potentiële zakkenrollers. Het is geen tas in standaardstijl, dus je zou zeker merken dat iemand het goed doet!

Het bovenste deksel bevat ook een nette kleine zak die ook een magnetisch verzegeld binnenzakje bevat dat is gecoat met waterbestendig nywool™, wat helpt om uw items veilig en comfortabel te houden. Ze zullen je er later voor bedanken.

U vindt de YKK Stormguard-ritsen® in de hele tas om glad en gemakkelijk te gebruiken te zijn, waarbij de weerafdichting nooit vastloopt of in de weg zit. In combinatie met de eerder genoemde heavy set Barricade™ DWR gecoate combinatie van Nylon’s wordt deze tas indrukwekkend waterbestendig.

De Prima Backpack moet overleven en je uitrusting beschermen door zware stortbuien en op watervallen gebaseerde avonturen, maar ga hem niet gebruiken als een drijfmiddel of ermee zwemmen!

Extreem weerbestendig

Duurzame weerbestendige ritsen.

Aan de ene kant bevindt zich uw standaard flessenzakje, dat kan verdubbelen als een reisstatiefhouder samen met een stiekeme kleine verborgen riem aan de bovenkant!

Je zult ook een ander super sneaky klein verborgen zakje vinden dat ook deel uitmaakt van het flessenzakje. U kunt ook een statief aan de onderkant van de tas bevestigen met behulp van de riemen langs de basis van de tas.

Aan de andere kant van het flessenzakje bevindt zich uw toegangspunt tot de Verge Case, wanneer deze in de Prima Backpack is gemonteerd.

Het is tegenwoordig de standaardpraktijk (en een veel geprefereerde methode) om een groot toegangspunt aan de zijkant op cameratassen te hebben, zodat je de tas gemakkelijk naar je kant kunt zwaaien en alles wat nodig is kunt verwijderen of inpakken zonder een bovenste flap helemaal in je grill te hebben! Ondanks wat iemand zegt, smaakt deze tas niet goed…

Grote gemakkelijk toegankelijke opening voor grote camera's

Grote gemakkelijk toegankelijke opening voor grote camera’s.

Om aan te sluiten bij het zware karakter van deze tas, vind je aan de bovenkant een groot dik handvat met Boundary stijlvol over de bovenkant geschreven, een kleinere handgreep aan de zijkant en fatsoenlijk dikke achterbanden stijlvol gestikt onder een gladde beschermende laag.

Rond de taille vind je een afneembare tailleband die ook dienst doet als schouderband voor de Verge Case, als je hem liever ext gebruikternally of als een dagpakket in plaats daarvan (dwz: wanneer je geen full size rugzak nodig hebt).

Meer mooie details glinsterend in de zon

Meer mooie details glinsterend in de zon.

Op de achterkant van de Prima Backpack vind je Boundary’s LFT™ EVA foam, een dikke ademende vulling om de belasting te helpen opvangen en warmte af te voeren. Stijl, functie en comfort!

Dit voegt ook een externe beschermingslaag toe voor uw laptoptas, die toegankelijk is via de bovenkant van de tas. Dit gebied is ook waar u de Fieldspace opgeslagen vindt.

Interieur kenmerken

Discrete zakken weggestopt aan de zijkant, ze staan niet in de weg van al het andere dat je erin laadt.

Discrete zakken weggestopt aan de zijkant die niet in de weg staan van al het andere dat je inlaadt.

De Prima Backpack is vrij kaal aan de binnenkant, het lijkt meer toegewijd aan het omgaan met puur volume dan voor ingebouwde interne compartimentering.

U vindt een discreet ritsvak aan de zijkant, een diep mesh-vak aan de andere kant, een groot zacht intern etui (voor een laptop of documenten) en een RFID-safehousevak aan de binnenkant van de zijtoegangsdeur.

Met deze grote open ruimte kun je gemakkelijk grote items vrij laden of veel kleinere items laten vallen, maar ik moet zeggen dat je dit het beste kunt combineren met verpakkingstools (die Boundary Supply ook beschikbaar heeft).

De mogelijkheid om de zak plat te leggen en het hele ding open te ritsen, maakt het slim inpakken veel gemakkelijker dan dingen van bovenaf in te laten vallen.

Voordeel van het openen is dat je het gemakkelijk kunt inpakken. Maar het is lastig terwijl je onderweg bent.

Een voordeel van het openen van de Prima Backpack is dat je hem gemakkelijk kunt inpakken.

Maar de echte trekkaart naar het interieur van de Prima Backpack is het uitrusten met de Verge Case aan de binnenkant.

Je vindt twee knoppunten die stevig zijn ingebouwd in de binnenkant van de zijwand van de rugzak en nog twee aan de binnenkant van de zijdeur. Daarbij opent het gebruik van de buitenste rits zowel de rugzak als de koffer.

Hiermee kunt u de Verge Case ook veilig aan de binnenkant van de Prima Backpack bevestigen en u voorzien van wat in wezen een interne gewatteerde camerakubus is.

U kunt de schouderriem aan de Verge Case laten zitten als u deze eerder extern gebruikte, of deze verwijderen om rommel en bulk aan de binnenkant te verminderen.

Het is vrij eenvoudig om de Verge Case vanuit de Prima Backpack te bevestigen en te verwijderen.

Het is vrij eenvoudig om de Verge Case vanuit de Prima Backpack te bevestigen en te verwijderen.

Opslagcapaciteit

Veel ruimte voor alles wat je wel en niet nodig hebt op een dagje uit.

Veel ruimte voor alles wat je nodig hebt op een dagje uit.

De Boundary Supply Prima Backpack is om te beginnen geen omvangrijke tas en je kunt een behoorlijke hoeveelheid spullen meenemen voordat je hem zelfs maar moet uitbreiden. Hoe dan ook, als je iemand bent die zwaar reist voor een dagtocht of langer, zal deze tas heel goed bij je passen.

Zoals ik aan het begin al zei, als je de Verge Case aan de buitenkant gebruikt en zowel deze als de Prima Backpack volledig uitbreidt, kun je 41L aan uitrusting + een statief dragen.

Combineer het met een andere verpakkingsoplossing van Boundary Supply en je zult ook ongeveer 47L of meer beheren! Heel verbazingwekkend eigenlijk.

Ik probeerde realistischer te zijn in wat ik zou dragen, in plaats van de enorme hoeveelheid spullen te laten zien die ik bezit en erin zou kunnen passen. Houd er rekening mee dat wat ik opsom en laat zien op de bovenstaande foto kwam niet in de buurt van de maximale capaciteit.

De Fieldspace klemt in het achterste gedeelte van de tas waar je ook het laptopzakje vindt. Ik heb een 13″ Macbook Air laten glijden en de voorvakken hadden genoeg ruimte beschikbaar voor een paar USB-harde schijven en een assortiment opladerkabels.

Er is een etui met een magnetisch deksel waar de kleine 13″-laptop in kan schuiven, en een andere hoes voor zaken als A4-formaat documenten, tijdschriften of boekjes.

Als ik nog zou studeren, zou dit van nog meer nut zijn...

De Modulaire component Fieldspace – als ik nog zou studeren, zou dit van nog meer nut zijn!

De Verge Case heeft ruimte voor een Canon 5D MKiii met een 24-70mm eraan, een paar reserve batterijen, geheugenkaarten en had nog ruimte voor andere accessoires.

Als je een spiegelloze shooter bent, monteer je een Sony A7iii met een Tamron 28-75mm bevestigd, en ook in staat om een Samyang 35mm f/1.4 samen met een andere lens te monteren.

Mijn advies als je dit doet, is om een aantal verdelers te vinden die helpen bij het stabiel houden van je lenzen, of ze zullen met de camera bewegen.

De Verge Case heeft ook een paar mesh-zakken die in het deksel zijn gestikt en een buitenvak met rits dat gemakkelijk op een telefoon of een slank USB-batterijpakket past.

Ik denk dat het enige dat een grotere toevoeging aan de Verge Case zou zijn, stevigere en grotere verdelers zijn.

Ik denk dat het enige dat een grotere toevoeging aan de Verge Case zou zijn, stevigere en grotere verdelers zijn.

De Prima Backpack met alle bovenstaande items geladen heeft nog steeds de grote lege binnenruimte beschikbaar. Ik propte mijn jas naar beneden onder de Verge Case en dumpte de rest van mijn kabels en goodies bovenop, allemaal zonder het helemaal uit te breiden.

Het heeft ook een laptopvak aan de achterkant met toegang aan de bovenkant. Het past meer dan een 17 “laptop samen met de geladen Fieldspace ook. Ik pas de Fieldspace vol met de bovengenoemde items, samen met mijn 15 “Metabox gaming laptop zonder problemen.

Wanneer u het achterste gedeelte openritst, wordt het mooi breed geopend, zodat u gemakkelijk in een laptop kunt schuiven of de Fieldspace zonder weerstand kunt loskoppelen.

In het bovenste dekselvak vind je zelfs een mooie kleine magnetische keyclip die daar is weggestopt. Het maakt gemakkelijk los wanneer je het nodig hebt en maakt het veilig vast wanneer je dat niet doet.

Helaas vond ik echter dat de zwarte verf op de sleutelhanger gemakkelijk krassen maakt bij het bevestigen van je sleutels. Het is echter nog steeds superhandig, omdat ik de neiging heb om mijn sleutels in tassen te verliezen.

Gebruiksgemak/Comfort

Kostte me een seconde om uit te zoeken hoe ik dit kon losmaken, en het is een geweldige functie nu ik weet hoe!

Het kostte me een seconde om uit te zoeken hoe ik dit kon loskoppelen, maar het is een geweldige functie nu ik weet hoe!

Zoals ik eerder al zei, klapt het bovenste deksel van de Prima Backpack om en wordt het naar beneden gehouden door de twee magnetische clips. Ze zijn super eenvoudig te ontgrendelen, alleen een lichte lift of veegbeweging nodig (zie bovenstaande afbeelding). Ze sluiten vrij gemakkelijk weer door ze gewoon dicht bij elkaar te plaatsen.

De riemen die aan de clips zijn bevestigd, schuiven er gemakkelijk doorheen om de lengte uit te breiden en samen te trekken zoals u wilt, zonder te rommelen om het aan te spannen of los te maken, zodat u de zak tot de rand kunt vullen en dicht kunt krijgen.

Het is ongelooflijk handig om de tas volledig te kunnen openen om hem in te pakken, maar het kan een beetje kieskeurig zijn wanneer je tijdens het lopen toegang probeert te krijgen tot items in het hoofdvak. Het is een klus die beter kan worden gedaan met de zak naar beneden geplaatst.

Alle verstelpunten op deze tas zijn vrij eenvoudig en intuïtief te gebruiken. Het uitbreiden en samentrekken van de grootte van de Prima Backpack met behulp van de meegeleverde riemen is een proces dat vrij eenvoudig wordt gedaan.

Ik kan echter niet helemaal hetzelfde zeggen over de Verge Case. Het uitbreiden ervan is een eenvoudige procedure met behulp van de meegeleverde rits, maar ik heb gemerkt dat het de neiging heeft om vast te zitten wanneer het volledig is opgebruikt. Talloze keren heb ik dit probleem gehad en daarom was het moeilijk om het uitbreidingsproces te starten.

Eenmaal uitgevouwen verdubbelt het in grootte, maar de rits zakte regelmatig dicht.

Eenmaal uitgebreid verdubbelt de Verge Case in grootte, maar de rits zakte regelmatig dicht.

De vulling aan de achterkant van de Boundary Supply Prima Backpack en het ontwerp van de schouderbanden maken deze tas echt comfortabel om te dragen.

De tailleband doet geweldig werk om het gewicht van de tas te verschuiven, wat enorm helpt wanneer de tas volledig is geladen.

Het verwijderen of vervangen van de tailleband om elders te gebruiken kan echter moeilijk zijn, omdat het klittenband dat het op zijn plaats houdt nogal gripvast is!

Ongelooflijk comfortabele tas om te dragen!

De Boundary Supply Prima is een ongelooflijk comfortabele tas om te dragen!

Je vindt er ook een handige koffergreep om de tas veilig bovenop een grote roltas te plaatsen. Dit is iets dat ik gebruik op elke vakantie waar ik met een koffer reis – dit zou altijd een standaardfunctie op rugzakken moeten zijn!

De magnetische clips en contactpunten die in de hele tas worden gebruikt, zijn fantastisch – ze zijn een geweldige manier om ervoor te zorgen dat er altijd iets op de juiste plaats klikt. Voorbij zijn de dagen van rommelen voor de perfecte pasvorm om uw items te beveiligen.

Waar voor je geld

Het geld dat Boundary Supply vraagt voor deze tas in zijn basiskit vind ik een passende prijs. Het is extreem duurzaam en een groot formaat pakket.

Natuurlijk zijn er ontwerpkeuzes gemaakt met deze tas die niet bepaald ideaal voor mij werken, maar gezien de algehele kwaliteit en waarde van het resulterende product als geheel, ben ik er blij mee. Het is zeker geschikt voor het dagelijkse woon-werkverkeer of het volgende avontuur.

Als u meer nodig hebt dan de basiskit, zijn er een paar andere vooraf gedefinieerde aanpasbare pakketten die Boundary Supply aanbiedt. Deze worden geleverd met extra verpakkingsoplossingen met kortinged-tarief (vergeleken met wanneer u apart zou kopen). Deze zijn ontworpen om op verschillende manieren te integreren met het Prima-systeem.

Je zult ook merken dat Boundary Supply een X-Pac-variant van het Prima System heeft ontwikkeld, voor extra duurzaamheid. Dit brengt grotere kosten met zich mee, maar verdomd … extra taaie lagen waaronder Kevlar Fiber X-Ply! Als het standaard Prima System nog niet voor alles klaar was, is dit gewoon next level.

Als je van serieuze dingen houdt, is de X-Pac-variant de juiste keuze – ik ben er vrij zeker van dat die tas alles kan overleven. Het is serieus een boss combinatie van materialen in een toch al geweldig pakket.

Controleer de huidige prijs

Boundary Supply Prima System Review | Laatste woorden

Ik ben zeker een fan van modulair ontwerp.

Ik ben zeker een fan van modulaire design camera rugzakken zoals deze.

Het is een geweldige tas en de Verge Case en Fieldspace integreren relatief goed met de Prima Backpack, maar zoals ik al zei, komt het niet zonder gebreken. Ik wil die aanstippen voordat ik de recensie afrond, omdat ik vind dat het iets is dat het vermelden waard is.

Ik vind ze geen dealbreakers, want er zijn veel meer mooie dingen dan negatieve dingen aan dit systeem.

Een nadeel dat ik vond aan het hebben van de Verge Case aan de binnenkant van de Prima Backpack dat deze slechts aan één kant van de tas is bevestigd en eenmaal geladen met camera-uitrusting, is dat deze massaal naar beneden zakt. Het valt veel meer op als je de Verge Case inlaadt terwijl deze ook wordt uitgebreid.

Je vindt ook een groot braakliggend gebied tussen de onderkant van de Verge Case en de Prima Backpack. Dit helpt wel om je uitrusting te beschermen door het niet direct op de basis van de tas te laten zitten, maar het vormt wel een probleem als je een heleboel kleine items in de rugzak hebt gegooid. Ze hebben de neiging om zich een weg naar de bodem te werken en het kan behoorlijk vervelend zijn om ze weer naar buiten te vissen.

Die dode ruimte op de bodem kan nog steeds worden gebruikt, maar het is niet zo schoon gedaan als de rest van de tas. Ik vind het een beetje een teleurstelling. Ik maakte er gebruik van door daar een jas neer te proppen, die ook de Verge Case meer rechtop hield, maar het voelde als een beetje een ontwerpfout.

BoundaryPrimaSystemBP_1_Hero

Boundary Supply Prima Systeem

Duurzaam gemaakte, hoogwaardige tassen die gebruik maken van een verstaile modulair systeem.

Controleer de huidige prijs