Christine Bartol

FacebookPinterestDelen

Hallo, ik ben Chris! Ik ben een professionele fotograaf sinds ik in 2004 afstudeerde aan de fotografieschool. Ik heb 6 jaar lang bruiloften gefotografeerd voordat ik naar Los Angeles verhuisde om een carrière als fotograaf op de set na te streven.

Ik heb aan bijna 20 films gewerkt. Ik heb ook met veel acteurs en muzikanten in LA gewerkt. Ik ben ook een enorme liefhebber van filmfotografie.

Dit is wat er in mijn tas zit!

Fototoestel:

Canon 5D Mark III

Mijn werkpaard. Ik gebruik mijn Canon 5D op de set en voor de meeste klussen boek ik. Het is een betrouwbare camera met geweldige Canon-kleuren.  Omdat het duidelijk een digitale camera is, ben ik ook in staat om foto’s snel om te draaien naar klanten, wat voor veel klanten in Los Angeles belangrijk is.

Lens:

Canon EF 24-70mm f/2.8

De 24-70mm is wat ik gebruik wanneer ik een evenement of bruiloft fotografeer. Het is een perfecte ‘walk around lens’. Het is geweldig voor close-up portretten en alles daartussenin. Een must-have voor wanneer ik bruiloften fotografeer, omdat ik geweldige portretten van de bruid en bruidegom en een grote familiefoto kan krijgen door gewoon uit te zoomen.

Canon EF 50mm f/1.4

Kan Canon glas niet verslaan. Alle drie deze lenzen zijn mijn go-to’s, maar ik moet zeggen dat mijn favoriete brandpuntsafstand 50 mm is. De brandpuntsafstand van de 50mm is perfect voor portretten en met het grote diafragma van f/1.8 geeft dit objectief je een hoop licht dat door de lensopening komt. Het is zo’n beetje de enige lens die ik gebruik voor het fotograferen van concerten.

Canon EF 85mm f/1.8

De 85mm is een geweldige prime lens en is ongelooflijk scherp, en wanneer wijd open op 1.8 produceert deze lens geweldige bokeh! Een go-to lens voor elke headshot-sessie ook.

Pentax 645 75mm f/2.8

Mijn beest! Een geweldige middenformaat filmcamera waar ik helemaal verliefd op ben. De scans die ik terugkrijg van het lab zijn onwerkelijk. Het grotere negatief van middenformaat produceert zo’n geweldige kleur- en fotokwaliteit dat het je echt zal onderscheiden als fotograaf.

HoldFast moneymaker

Een nieuwe toevoeging aan mijn tas en ik weet eerlijk gezegd niet hoe ik bruiloften en evenementen heb gefotografeerd voordat ik een van deze bezat. Gamechanger. Bovendien zie je er super badass uit!

www.christinebartolucci.com | @chrisbphoto

FacebookPinterestDelen
trouwen
8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer