Deze Cargo Camera Bag van WaterField Designs is het bekijken waard

FacebookPinterestDelen

Elke fotograaf die veel voetenwerk doet als onderdeel van zijn werk, heeft een solide, stevige cameratas nodig om apparatuur mee te nemen. De in San Francisco gevestigde tassenmaker WaterField Designs lijkt dit te begrijpen met zijn nieuwste creatie.

Het bedrijf, dat zich normaal gesproken toelegt op het maken van zakelijke tassen en zakjes, heeft wat het de Cargo Camera Bag noemt, ontwikkeld. Deze lichte, overzichtelijke cameratas probeert niet alleen het ontwerp zo minimaal mogelijk te houden, hij is ook gemaakt van hoogwaardige materialen die zijn gebouwd om lang mee te gaan.

Bovendien wordt de Cargo Camera-tas niet in massa geproduceerd. In plaats daarvan maakt WaterField het (zoals het doet voor al zijn zakken) in kleine batches in zijn in de VS gevestigde fabriek omwille van strikte kwaliteitscontrole.

Wat betreft het uiterlijk, het ontwerp en de materialen van de tas, dit is een volnerf lederen stuk fotograafapparatuur dat wordt geleverd met een mix van genoemd leer en nylon of gewaxt canvas. De tas biedt ook voldoende ruimte voor het opbergen van DSLR- of spiegelloze camera’s naast hun accessoires zoals extra batterijpakketten, extra lenzen en eventuele flitsschoenhulpstukken die je nodig hebt voor je dagopnamen.

De belangrijkste focus van Waterfield bij het maken van deze tas was om stevigheid, bescherming, toegankelijkheid en de hele dag comfort te garanderen.

Credits afbeelding: WaterField Designs

Zoals het bedrijf uitlegt: “Zorgvuldig handgemaakt naaien en premium materialen combineren om een duurzame, goed functionerende en resoluut modieuze cameratas te creëren die de kunstenaars die hem dragen waardig is,”

De Camera Cargo Bag wordt ook geleverd met een binnenschaal en een inzetstuk voor de lensbehuizing die zijn opgevuld met een speciaal schuim met hoge dichtheid dat het bedrijf gebruikt voor een verhoogde beschermende kwaliteit. Andere kenmerken van de tas zijn een diagonale rits voor een uitgebreide tasopening en schuine riembevestigingen om de tas stabiel tegen het lichaam van een gebruiker te houden.

Intern zijn de gewatteerde inzetstukken voor lenzen, camera’s en andere apparatuur verwijderbaar en flexibel genoeg om goed te worden gebruikt voor tal van soorten fotografische uitrusting. Er zijn ook verschillende interne mesh-vakken voor het veilig opbergen van kleinere objecten zoals batterijpakketten, geheugenkaarten en batterijlaadgereedschappen.

Over het algemeen is de tas ontworpen om zo ruim, nuttig en comfortabel mogelijk te zijn, terwijl hij ook stijlvol utilitair is. Het bevat zelfs een vochtafvoerende mesh-backing om water buiten te houden.

WaterField Designs heeft de tas ontwikkeld in een compacte versie en in een full-size editie. Beide zijn verkrijgbaar van volnerfleer en ballistisch nylon of leer en gewaxt canvas.

De kleinere tas wordt door het bedrijf verkocht voor $ 389, terwijl het full-size model voor slechts $ 10 meer wordt verkocht. Deze tassen worden vanaf 21 oktober verzondenSt.

FacebookPinterestDelen
trouwen
8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer