Deze nieuwe update voor AI culling zal je leven veranderen

FacebookPinterestDelen

AI Photo Culling-software FilterPixel is onlangs een belangrijke tijdbesparende tool voor fotografen geworden.

Als u een fotograaf met een hoog volume bent, moet u meer dan 5 uur achter een computer doorbrengen om foto’s te maken.

FilterPixel helpt meer dan 80% van uw ruimingstijd te besparen door foto’s automatisch te selecteren / weigeren met behulp van AI binnen een paar minuten.

Wat is er nieuw in de update?

FilterPixel biedt een overvloed aan functies, afgezien van AI-culling, zoals Face Views, AI Filters, Survey-modus en vergelijkingsmodus, om fotografen te helpen hun foto’s direct te vergelijken, organiseren en verwijderen.

Als het gaat om de nauwkeurigheid van al dergelijke AI-ruimingssoftware, begint de selectie van foto’s van de AI overeen te komen met uw keuzes terwijl u de software blijft gebruiken, waardoor het ruimingsproces in de loop van de tijd sneller wordt.

Dit was voordat FilterPixel de 2.2.2-update uitrolde en de leercurve van AI 10x sneller maakte met FilterPixel Assist.

Nu kunt u hulp gebruiken om direct nauwkeurige selecties van foto’s te krijgen. Met behulp van assist kunt u uw eigen AI-modellen maken door uw eerder geselecteerde galerijen te uploaden. Dit helpt AI om binnen 24 uur te helpen begrijpen welke soorten foto’s u leuk of niet leuk vindt.

Dit is beschikbaar voor alle soorten fotografen, dus als je van het fotograferen van bruiloften, dieren in het wild of landschapsfotografie houdt, kun je Assist gebruiken om je eigen AI-assistenten te maken die je specifieke galerij zullen opruimen.

Hoe gebruik ik FilterPixel Assist?

Met behulp van assist kunt u de huidige modellen (bruiloft of portret) trainen volgens uw voorkeuren of een apart nieuw model maken.

Dit omvat alle soorten fotografie, zoals dieren in het wild, architectuur, landschap, enz.

Als u een nieuwe gepersonaliseerde AI-assistent wilt maken, moet u minimaal 4000 foto’s uploaden op Assist. U kunt het in één keer of in batches uploaden.

Hoe meer foto’s u uploadt, hoe beter de AI overeenkomt met uw selecties.

Na het uploaden van geselecteerde en niet-geselecteerde foto’s duurt het minder dan 24 uur voordat het model is gemaakt.

U wordt onmiddellijk via e-mail op de hoogte gebracht wanneer hun assistent klaar is en kunt deze gebruiken om foto’s te maken voor een vergelijkbare shoot.

Hoe gebruiken trouwfotografen FilterPixel assist?

Volgens Vanessa Joy, Canon-ambassadeur en professionele trouwfotograaf:

Dit neemt mijn nummer 1 klacht weg met AI Culling-systemen dat ik hier uiteindelijk nog steeds achter mijn computer moet zitten en dingen moet ruimen. Met FilterPixel assist hoef ik nu de AI niet te trainen, omdat de AI mijn voorkeuren leert van mijn vooraf geselecteerde foto’s.

Nu hoeft u niet een heel jaar te wachten om de AI te trainen om aan uw voorkeuren te voldoen.

U kunt al uw eerder geselecteerde afbeeldingen uploaden en binnen een dag een gepersonaliseerde assistent klaar hebben.

Beleid inzake gegevensbescherming en -bewaring

FilterPixel voldoet aan de AVG en CCPA; de software uploadt geen originele bestanden naar de cloud.

Dat gezegd hebbende, kunnen gebruikers de AI-lessen van de app uitschakelen, waardoor bestanden met de server niet meer worden gedeeld.

Hoe kunt u FilterPixel Assist proberen?

Deze functie werd in september gelanceerd voor 50 gebruikers en bevindt zich momenteel in de tweede fase.

Om lid te worden van de lijst, kunt u zich aanmelden voor de pagina “Hulp aanvragen” nadat u zich hebt aangemeld voor de gratis proefversie van FilterPixel.

Probeer FilterPixel gratis

FilterPixel biedt een gratis proefperiode van 14 dagen met alle AI-functies die gratis beschikbaar zijn. U kunt zich aanmelden zonder creditcardgegevens en tot 10000 gratis gebruiken tijdens de proefperiode.

Na de gratis proefperiode wordt u overgezet naar het gratis abonnement, dat handmatig ruimen mogelijk maakt, of u kunt het standaard- of Pro-abonnement kopen vanaf 9,99 USD.

  • Zie Shotkit’s FilterPixel review
FacebookPinterestDelen
trouwen

8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer