Een gloednieuwe Sony Alpha-camera komt morgen uit

FacebookPinterestDelen

Op basis van de meest recente lekken over het naderende Sony-camera-evenement, zal het nieuwe model waar geïnteresseerde Sony-fans naar kunnen uitkijken een Sony A7R V zijn. Tot nu toe is er weinig meer, behalve een vage aankondigingspagina op de Sony UK-website die alleen in de meest elementaire termen hint naar wat er komt.

Afgezien van het bovenstaande, lekte de website Sony Alpha Rumors onlangs ook een schijnbare foto van een deel van de behuizing van de nieuwe camera, met een nogal onderscheidende textuur en kleur.

Op basis van wat de Alpha Rumors-site heeft onthuld, heeft de nieuwe AVR V-camera een ontwerp dat op bepaalde kleine manieren verschilt van dat van zijn voorganger, de uitstekende A7R IV. Het zal ook een scharnierend scherm hebben.

De belangrijkste specificaties voor de aanstaande Sony spiegelloze camera is dat deze een enorme 61MP-sensor met BSI-technologie zal hebben voor betere lichtverzamelende prestaties.

Afgezien van het bovenstaande, gaat het gerucht ook dat de A7R V een geheel nieuw autofocussysteem zal bevatten dat AI deep learning-technologie op interessante nieuwe manieren gebruikt. Hoe dit werkt of dat het überhaupt het geval blijkt te zijn, daar komen we morgen meer over te weten.

De A7R V zou ook moeten beschikken over een nieuwe BionZ XR-processor, bijgesneden 8K 24p video-opnamecapaciteit, 4k60p 4k24p-opnamen met volledige uitlezing en een koellichaamsysteem dat vergelijkbaar is met dat in het prachtige A7S III-model van Sony. In de A7R V laat dit systeem de camera zelfs in 8k tot 30 minuten fotograferen zonder te warm te worden.

De Sony A7R V zou ook S cinetone, 8 stops IBIS EN Pixelshift-functie met bewegingsdetectie moeten hebben.

De prijzen en releasespecificaties worden nog niet helemaal onthuld, maar de camera zal in de uitverkoop gaan via verschillende grote retailers en zal waarschijnlijk iets meer kosten dan zijn voorganger.

FacebookPinterestDelen
trouwen

8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer