Emilie Sandys

FacebookPinterestDelen

Hallo, ik ben Emilie en ik fotografeer al ongeveer 15 jaar.

Mijn praktijk omvat omgevingsportretten en het verkennen van mijn onderwerpen door middel van een sociale documentaire benadering – real-life dingen.

Camera

Canon 5D Mark III – Ik ben altijd een Canon-meisje geweest. Mijn liefde voor hen begon met de eerste filmcamera die mijn vader me gaf – de Canon AE-1 – en ik heb sindsdien nooit meer achterom gekeken!

Lenzen

Canon 24-70mm f/2.8 – Wat kan ik zeggen, afgezien daarvan is het een geweldige veelzijdige lens voor het fotograferen van mijn portretten.

Canon 50mm f/1.4 – Ik hou van deze lens! Het is geweldig voor weinig licht en is ongelooflijk scherp.

Verlichting/Triggers

Elinchrom Quadra Ranger – Mijn leven werd een stuk makkelijker toen ik deze kit kocht! Het is zo draagbaar en lichtgewicht.

PocketWizard Plus II – Grote triggers. Ik heb verschillende anderen geprobeerd en getest, maar dit merk is voor mij de koning van de triggers.

Tassen/Riemen

Lowepro 450 AW – Ik heb deze tas al vanaf het begin van mijn carrière; Ik denk dat dat alles zegt.

Hardware en software

Lightroom en Photoshop – Ik gebruik geen voorinstellingen. Ik zal gaandeweg bewerken, gebruik maken van de synchronisatiefunctie en elke afzonderlijke afbeelding controleren.

MISC.

Witte kaart, kauwgom, basis make-up en toiletartikelen, snacks onderweg en water.

Uitrusting is belangrijk, maar het belangrijkste is dat je goede ideeën nodig hebt voordat je je uitrusting kunt gebruiken om de visie te bereiken.

Hier zijn twee van mijn huidige projecten:

11 Moeders. 11 Tijdschriften
11 Moeders. 11 Journals onderzoekt eerlijke reflecties van vrouwen, door middel van persoonlijke dagboeken en documentaire fotografie; het vastleggen van individueel geluk, verdriet, wanhoop, onzekerheid, het ‘alledaagse’ en meer.

Het Yoga Mum Project
Het Yoga Mum Project omvat elf moeders – die allemaal een zwangerschaps- en babyyogales hebben bijgewoond – door middel van een reeks portretten gedurende een specifieke periode. Elke moeder is vertegenwoordigd in een drieluikreeks met een bepaalde yogapositie: tijdens de zwangerschap; met hun pasgeborene; met hun kind op tweejarige leeftijd.

www.emiliesandy.com | @emiliesandy

FacebookPinterestDelen
trouwen

8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer