Galina Nabatnikova

Wij zijn galina en Gennadiy uit Moskou en werken al meer dan vijftien jaar samen als artistieke tandem. Samengebracht door ons lot, creëerden we een gemeenschappelijke visie op ons werk, waarbij we elkaar aanvulden en als een team werkten.

Door als koppel in harmonie te werken, hebben we een uniek perspectief op huwelijksfotografie ontwikkeld – onze stijl combineert subtiel een vrouwelijke kijk op het leven met een mannelijke kijk op de wereld.

We kiezen ervoor om Canon 1 serie camera’s te gebruiken vanwege hun betrouwbaarheid en hoge beeldkwaliteit. Ook van groot belang is de scherpstelsnelheid, de hoge batterijcapaciteit en een grote comfortabele grip voor de hand.

Omdat we altijd samen fotograferen, is het erg belangrijk dat de hele opname wordt gemaakt met camera’s die hetzelfde model hebben – dit vereenvoudigt het bewerkingsproces.

We gebruikten prime lenzen voor het grootste deel van onze carrière; nadat de Canon 24-70mm f/2.8 II werd uitgebracht met zijn uitstekende optische eigenschappen, hebben we uiteindelijk het meeste met dit objectief gefotografeerd.

We gebruiken vaak Profoto compacte generatorflitsen bij de receptie, omdat het beschikbare licht meestal te donker is om beelden van hoge kwaliteit te krijgen zonder enige vorm van licht.

Op dit moment bevat onze tas de volgende apparatuur:

Camera:

Canon EOS 1DX (x2)

Lenzen:

Canon EF 14mm f/2.8L II USM
Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM
Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM (x2)
Canon EF 50mm f/1.2L USM
Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM
Canon EF 200mm f/2L IS USM
Sigma 135mm f/1.8 DG HSM Kunst

Flits:

Speedlite 600EX II-RT (x3)
Profoto Acute B2 600 Lucht (x2)
Redlight draagbare politielamp
Gitzo monopod GM 3551

CF-kaarten:

Sandisk extreme pro 256 GB

www.galinanabatnikova.com | @galinanabat

trouwen

11 tools voor trouwfotografen

Bekijk de 11 essentiële tools en apps die elke trouwfotograaf dit jaar zou moeten gebruiken.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer