Gifyyy Wedding Photobooth Beoordeling

Dit is de meest uitgebreide recensie van de Gifyyy wedding photobooth die je ooit zult lezen. Ik ben een groot voorstander van dit geweldige product en ben zo enthousiast om je te vertellen hoe het je fotografiebedrijf voor altijd kan veranderen.

Deze Gifyyy-beoordeling is voor iedereen die op zoek is naar een manier om hun inkomsten per evenement te verhogen, of het nu gaat om bruiloften, zakelijke verlovingen, feesten of andere sociale bijeenkomsten waar gasten entertainment nodig hebben.

Je hoeft eigenlijk geen fotograaf te zijn om de Gifyyy photobooth te gebruiken. Ik heb deze Gifyyy-recensie echter geschreven vanuit het oogpunt van een fotograaf die waarde wil toevoegen aan hun fotografiepakketten die aan klanten worden aangeboden.

Gifyyy Review | De ultieme trouwfotobooth?

Gifyyy_Review_Wedding_Photobooth_entire instellen

Gifyyy geanimeerde gif photobooth getoond met visitekaartje houder en gezicht plaat bijlagen.

De Gifyyy is een draagbare geanimeerde gif photobooth. Het bestaat uit een set houten statiefpoten die een essentieel ringlampje omhoog houden, waarin je een iPad vastzet. Dat is de hardware.

Wat de software betreft, is het echte genie van de Gifyyy de bijbehorende iPad-app. Met behulp van de app kunnen gasten een korte, eindeloos herhalende clip (een ‘gif’) maken van hen die rondspringen, een gezicht trekken of iets anders doen voor de camera dat hen doet giechelen.

De snelheid en herhaling van de looping gif maakt het erg leuk om te zien, en dus om Delen – de gast moet zijn mobiele nummer invoeren om een link naar zijn gif te sms’en, hetzij onmiddellijk, hetzij na het evenement als er geen internetverbinding aanwezig is.

Alle gifs bevinden zich in een online galerij die door de eigenaar van de Gifyyy kan worden aangepast aan het evenement. Met andere woorden, als je op een bruiloft tussen Bob &Jane bent, kun je gebruikers doorverwijzen naar ‘Bob &Jane’s Wedding Gif Gallery’ op je eigen homepage.

Vanuit het oogpunt van de klant is de Gifyyy een vermakelijk alternatief voor traditionele photobooths die een beetje muf zijn geworden. Laten we eerlijk zijn – de reden waarom de meeste photobooths domme rekwisieten nodig hebben, is omdat ze saai!

Het hebben van deze nieuwe stijl van bruiloft photobooth op de bruiloftsreceptie is een leuke afleiding voor gasten die moe zijn geworden van het dansen, of een pauze nodig hebben van de gratis bar.

Het bieden van dit entertainment voor gasten is duidelijk aantrekkelijk voor klanten, die steeds meer bezig lijken te zijn met het zorgen dat hun gasten een geweldige tijd hebben op hun bruiloft.

bruiloft photobooth beoordeling

Vanuit het oogpunt van de fotograaf is de Gifyyy een gemakkelijke upsell aan klanten, zelfs degenen die misschien niet van plan waren om een photobooth op hun evenement te hebben.

Vanwege de originaliteit van een geanimeerde gif photobooth, is het aanraken van de Gifyyy op een bestaande bruiloftsboeking heel eenvoudig en bijgevolg een geweldige extra bron van inkomsten.

Het echte voordeel van de Gifyyy is echter niet dit $ 500 + extra geld in je zak. Het is veel groter dan dit…

Na het evenement blijf je achter met een complete database met mobiele nummers verzameld door de Gifyyy-app, nu toegankelijk via de computer in je Gifyyy Studio.

Met behulp van de Gifyyy Studio kunt u alle telefoonnummers bulksgewijs berichten verzenden met welke marketing u maar wilt.

Een optie zou zijn om gasten op de hoogte te stellen wanneer je de bruiloft hebt geblogd, of zelfs gewoon om gasten te bedanken voor het gebruik van Gifyyy op het evenement, en hen uit te nodigen om contact met je op te nemen om een Gifyyy te huren voor hun eigen evenement.

Wanneer het verstandig wordt gebruikt, is dit een ongelooflijk onopvallende en effectieve vorm van direct marketing – doe het gewoon niet te veel!

Bovendien kunt u ook e-mailadressen vastleggen van iedereen die toegang wil tot de galerij, zodat u een andere optie hebt in uw toekomstige marketinginspanningen.

Het is duidelijk dat de Gifyyy een zeer aantrekkelijk product is dat zichzelf vele malen kan terugbetalen… heel snel inderdaad. Laten we eens kijken naar het daadwerkelijk gebruiken van de Gifyyy, maar eerst is hier een klein iets dat je misschien leuk vindt …

Gifyyy Korting | Ontvang $ 100 korting + een freebIe!

Voor degenen onder jullie die tot nu toe hebben gelezen en alleen maar denken NEEM MIJN GELD!!, houd je paarden een moment vast…

Je kunt een Gify-korting van $ 100 pakken EN je ontvangt het Workflow Pack (dat $ 295 waard is!)

Klik hier om het $100 korting + gratis Workflow Pack te activeren

OK, laten we teruggaan naar de Gifyyy-recensie!

Gifyyy Review | De hardware-instelling

De Gifyyy wedding photobooth is licht van gewicht en eenvoudig in te stellen. Het is ontworpen om gemakkelijk door één fotograaf te worden gedragen en er is geen assistent voor nodig.

Hier is een video van Harry en ik die de Gifyyy uitpakken.

Het instellen van de Gifyyy houdt in dat het ringlicht (ipadbehuizing) op het statief wordt geschroefd. Ik hield niet echt van dit bevestigingssysteem, waarbij de schroef heel gemakkelijk te rijgen was als het te snel of onder de verkeerde hoek werd gedaan.

De ringlamp, hoewel lichtgewicht, ziet er enigszins onaf en voelt enigszins onaf. De LED-lampen zijn volledig blootgesteld, vermoedelijk om zoveel mogelijk licht door te laten, maar mijn eerste gedachte was dat er een diffuser of een soort deksel ontbrak – tegen de tijd dat deze recensie live gaat, zou er een diffuser beschikbaar moeten zijn als een optionele extra.

De statiefpoten zijn lichtgewicht en stevig wanneer ze worden geopend, maar ik zou nog steeds bang zijn dat een dronken gast het zou kunnen omverwerpen. Ik zou heel graag willen dat er een haak aan de basis zit, om je cameratas of een ander verzwaard item op te hangen voor stabiliteit.

Gifyyy review statief close-up

De bevestiging tussen de statiefpoten en de LED-licht / iPad-standaard is absoluut de zwakste schakel in de opstelling van de Gifyyy, waarbij de schroefbevestiging een nauwkeurige en delicate behandeling nodig heeft.

De Gifyyy kan worden aangedreven door de meegeleverde airco-adapter, maar ik raad ten zeerste aan om te investeren in het batterijpakket dat de Gifyyy van stroom kan voorzien en zelfs je iPad enkele uren opgeladen kan houden. Dit maakt het positioneren van de Gifyyy veel eenvoudiger, omdat je niet beperkt bent tot locaties in de buurt van een stopcontact.

Wat de iPad betreft, heb je een recent model nodig – in principe elk model met een bliksemadapter. Een oude iPad Air v1 doet het prima, die je desnoods goedkoop tweedehands kunt oppakken.

Ik kocht uiteindelijk een tweedehands mobiele iPad Air 1 voor ongeveer $ 250 – mobiel voor als trouwlocaties geen wifi hebben. Overigens, als er helemaal geen internetsignaal is, slaat de Gifyyy alle gifs en mobiele nummers op totdat er een signaal is om te uploaden.

Om je iPad aan het Gifyyy-ringlampje te bevestigen, is er een meegeleverde houder. Ik was een beetje verbaasd dat het idee was om de houder rechtstreeks op je iPad te plakken – met andere woorden, de iPad zou gewijd worden aan de Gifyyy.

Hoewel het niet iets is dat door Gifyyy wordt voorgesteld, is er ook de optie om de houder op een iPad-hoesje te plakken en vervolgens de iPad in de behuizing te steken wanneer je de Gifyyy moet gebruiken, wat een betere optie lijkt als je de iPad elders opnieuw wilt gebruiken.

Er zijn een paar optionele extra’s die ik ook ten zeerste aanbeveel om te bestellen – namelijk de frontplaat en de visitekaartjeshouder. De frontplaat verbergt de randen van de iPad en toont in wezen alleen het scherm en het kleine cameragat.

Gifyyy_Review_Wedding_Photobooth frontplaat

Gifyyy geanimeerde photobooth met en zonder optionele face-plate.

De visitekaartjeshouder zit netjes aan de voorkant van de Gifyyy-eenheid en is een no-brainer voor reclame voor uw volgende potentiële Gifyyy-klant 😉

Er is ook een promopakket met marketingmateriaal zoals merkloze video’s en posters, contracten en andere documenten om uw marketinginspanningen te versnellen.

Gifyyy Review | De software-instelling

Als je de Gifyyy iPad-app opent, word je uitgenodigd om een evenement te maken, met de optie om foto’s, gifs of een hybride van de twee vast te leggen.

Omdat de echte allure van Gifyyy in geanimeerde gifs zit, maak ik het niet ingewikkeld door iets meer dan dit aan te bieden, maar het is goed om daar de optie te hebben om te kunnen bieden aan klanten die niet klaar zijn voor iets niet-traditioneels.

U kunt ook de snelheid van de gifanimatie en de landcode (kiescode) van het evenement kiezen, zodat Gifyyy overal kan worden gebruikt waar uw evenement plaatsvindt.

Gifyyy Review - iPad-gebruikersschermen BIG

De iPad-installatie van de Gifyyy-app kan niet eenvoudiger zijn en maakt het mogelijk om binnen enkele seconden in te stellen.

Dat is het voor de set-up aan de iPad-kant, waarbij het hele ding minder dan een minuut duurt, wat perfect is voor degenen onder ons die alleen op bruiloften werken.

Daarna is het gewoon een kwestie van de Gifyyy ingeschakeld laten met het TOUCH ME-bericht op de iPad – zie het onderstaande gedeelte voor wat er gebeurt als een gast interacts met de Gifyyy.

Wanneer de gebeurtenis voorbij is, kunt u zich aanmelden bij de webgebaseerde kant van het Gifyyy-gebeurtenisbeheer.

Het My Studio-dashboard biedt verschillende wereldwijde aanpassingsopties, waaronder met name merkopties om uw Gifyyy-galerij de branding van uw fotografiebedrijf te laten weerspiegelen.

Gifyyy Review - iPad app schermen

De webgebaseerde Gifyyy Studio Management-schermen – klik om de grotere versie te zien.

Het dashboard Mijn evenementen toont al uw voltooide evenementen, inclusief de optie om ze allemaal te beheren – dit is waar het marketingplezier echt begint.

Zoals u kunt zien aan de schermafbeelding, kunt u de hele ervaring aanpassen aan de eindgebruiker, terwijl u er tegelijkertijd een lonend en krachtig marketingexperiment voor uzelf van maakt.

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het e-mailadres van elke gebruiker te verzamelen voordat ze de galerij bekijken, de eerste sms die de gebruiker ontvangt aan te passen, een hashtag voor een evenement toe te voegen, uw startpagina-URL weer te geven en bulksgewijs sms-berichten te verzenden naar alle betrokkenen bij het evenement.

Gifyyy Review | In gebruik

Gifyyy_Review_Wedding_Photobooth iPad-scherm

Wanneer de Gifyyy’s iPad inactief is, wordt een uitnodigend TOUCH ME-bericht weergegeven. De achtergrond van het scherm toont een real-time video van het beeld van de camera, wat een mooie, opvallende aanraking is.

Als u het scherm aanraakt, krijgt de gast een aftelling te zien, waarna nadat de opname is voltooid, deze onmiddellijk op het scherm wordt afgespeeld en de gast de optie krijgt om het opnieuw te proberen of de gif naar zijn telefoon te sturen.

Als je de Gifyyy hebt ingesteld om ‘Hybride’ aan te bieden, krijgt de gebruiker de keuze tussen een Gif en een stilstaand beeld. Als het stilstaande beeld wordt gekozen, neemt de Gifyyy een reeks van 3 foto’s.

Als er wifi aanwezig is op de locatie, krijgt Gifyyy vrijwel direct de link naar de gast. Als er geen wifi is, moet de gast wachten tot na het evenement, wanneer je iedereen handmatig een bulkbericht kunt sturen met een link naar de galerij.

Gifyyy Review - iPhone app schermen

Dit zijn de schermen die de gast te zien krijgt. Afhankelijk van het model van hun telefoon, is de gif al vooraf geladen. Op de iPhone krijgt de gast eerst een voorbeeldlink te zien, die bij het klikken een stil versdion van de gif inline in het bericht toont. Als er nogmaals op wordt geklikt, wordt de gast naar de Gifyyy-galerijpagina geleid met zijn (bewegende) gif.

Het is waarschijnlijk een goed idee om een hotspot vanaf je telefoon te gebruiken of te investeren in een mobiele iPad, zodat je niet hoeft te vertrouwen op de (meestal onbetrouwbare) wifi van je locatie.

Als je helemaal geen signaal meer hebt, is het achteraf sms’en van een link naar de gast niet zo’n slecht alternatief en zorgt het voor verdere naadloze marketing van je gekozen boodschap (bijv. “Hier is je gif van Alex &Jane’s bruiloft! Wil je Gifyyy ook op jouw evenement? Bekijk www.yoursite.com/gifs“)

Gifyyy Review | Wedding Photobooth Prijzen

OK, dus laten we de olifant in de kamer aanpakken. Hoeveel kost het eigenlijk om de Gifyyy wedding photobooth te bezitten en uit te voeren?

Opmerking zei ik, eigen en uitvoeren. Het is niet meteen duidelijk van de Gifyyy-website dat er doorlopende kosten zijn voor het gebruik van de Gifyyy in uw bedrijf, zij het een kleine en naar mijn mening volledig gerechtvaardigde.

Laten we beginnen met de hardwarekosten. De Gifyyy ‘Starter Kit’ (statiefpoten, LED-eenheid, een draagtas, iPad-beugel, Gifyyy Pro iPad-applicatie, Gifyyy-webaccount en toegang tot gebruikersgroepen) begint bij $ 3.495.

Bovendien kunt u verschillende accessoires toevoegen die echte waarde toevoegen aan het basisproduct (visitekaartjeshouder om meer zaken te creëren; frontplaat om het apparaat er professioneler uit te laten zien; batterij om overal gebruik mogelijk te maken; promokits om u te helpen het product te promoten).

Hier is een van de twee promovideo’s, die ik 5 minuten heb besteed aan re-branding met het logo van mijn fotografiebedrijf:

Nogmaals, naar mijn mening zijn alle accessoires essentieel voor sneller succes met de Gifyyy – je moet zeker de Gifyyy Pro Kit of Pro Kit + overwegen ($ 3.920 en $ 4.315 op het moment van schrijven.)

Betalingsplannen worden ook aangeboden, maar hoe je het ook zwaait, laten we hier eerlijk zijn – de Gifyyy is een premium geprijsd product. Het is duur… maar is de hoge prijs terecht?

In mijn ervaringen met het product zelf, als je de prijzen alleen op de hardware zou baseren, zijn de kosten zeker niet gerechtvaardigd.

Hoewel de Gifyyy voldoende is gebouwd, is er zeker ruimte voor verbetering. Voor mij is de som der delen niet voelen als een premium product.

Tuurlijk, Gifyyy Ziet er fijn en functioneert feilloos voor de client (wat in eerste instantie misschien wel het enige is dat telt), maar het fysiek hanteren van het apparaat tijdens het instellen laat een beetje te wensen over.

Als je echter bedenkt dat de uitvinder van Gifyyy, Ben Chernivsky, gewoon een andere trouwfotograaf is zoals jij of ik, en dat hij het bedrijf letterlijk vanuit zijn huisgarage runt, moeten we accepteren dat het een beetje ruw is aan de randen.

De Gifyyy is geen massaproduct, en dus moeten we zijn tijdelijke status accepteren totdat het alomtegenwoordiger wordt. De optionele accessoires zijn nuttig en voegen echte waarde toe aan het product, en ze laten zien dat Ben er voortdurend naar streeft om zijn creatie te verbeteren.

Gifyyy_Review_Wedding_Photobooth_battery pakket

Het optionele batterijpakket voedt zowel de Gifyyy als de iPad en kan snel en eenvoudig met behulp van magneten aan de achterkant van de Gifyyy-eenheid worden bevestigd.

Nog een ding om ook te overwegen is dat je natuurlijk een iPad nodig hebt. Velen van ons hebben al een iPad, maar als je de Gifyyy vaak gebruikt, is het praktischer om een speciale iPad te hebben die je voor onbepaalde tijd kunt beveiligen met de meegeleverde houder.

Omdat ik de beste gebruikerservaring wilde, besloot ik te investeren in een tweedehands iPad, wat natuurlijk een andere uitgave met zich meebracht. Je kunt tweedehands Pad Airs vrij gemakkelijk online vinden voor een paar honderd dollar, maar hoe dan ook, deze extra aankoop telt wel op.

ECHTER, en dit is een grote – de hoge prijs van de Gifyyy in mijn gedachten is volledig te rechtvaardigen als je niet de hardware, maar eerder de iPad-app en backend van het product beschouwt.

… maar zie het niet als hardware die hooguit $ 2-500 waard is en software die je $ 2k + kost, want je zult dat ook in twijfel gaan trekken.

Zie het als een investering die zich vrijwel zeker in zeer korte tijd vele malen zal terugbetalen.

Zelfs als de Gifyyy twee keer zoveel kost, Ik zou het nog steeds kopen, en hier is hoe ik dat niveau van meestal zou rechtvaardigen ontastbaar investering.

bruiloft photobooth-2

Bedenk dat het gemiddelde static-image wedding photobooth-aanbod in de meeste landen rond de $ 700 ligt. Je kunt dit gemakkelijk met een aanzienlijke marge ondergraven, vooral als je bedenkt dat er geen extra personeel nodig is, of waardeloze feestrekwisieten die passen bij traditionele trouwfoto’s.

Dus laten we zeggen dat je een Gifyyy-add-on aanbiedt voor je huwelijkspakketten voor $ 500.

Vervolgens, om de eerste betaling gedeeltelijk te financieren, e-mail je al je toekomstige bruiden om hen op de hoogte te stellen van deze gloednieuwe, leuke en gekke trouwfotobooth die je nu aanbiedt. Je kunt zelfs korting geven omdat hun trouwdatum zo dichtbij is, of wat de reden ook is.

Ervan uitgaande dat ze nog geen photobooth voor hun bruiloft hebben, is de kans groot dat ze op het aanbod ingaan. (Naarmate de bruiloft dichterbij komt, zullen de meeste bruiden behoorlijk bezorgd zijn dat al hun bestaande receptieplannen hun gasten voldoende zullen vermaken).

Dus nu heb je in wezen een paar klanten die je hebben betaald voor de Gifyyy die je nog niet echt bezit! Hoe brutaal!

Volgende stap, koop de Gifyyy, op een betalingsplan indien nodig. Nu zou je dicht bij break-even moeten zijn.

Gebruik na de evenementen de galerijen als onderdeel van uw daaropvolgende marketing, en naarmate u meer bruiloften boekt waarbij de Gifyyy betrokken is, kunt u beginnen met het verhogen van uw prijzen en het terugverdienen van uw investering versnellen … tot dat moment dat je je Gifyyy volledig bezit en het tijd is om te beginnen met profiteren 🙂

KANTTEKENING: Als je het eerder in deze recensie hebt gemist, kun je een Gify-korting van $ 100 krijgen en een gratis Workflow Pack ($ 295-waarde) krijgen

Klik hier om het $100 korting + gratis Workflow Pack te activeren

Laten we nu teruggaan naar die variabele kosten. Om al die bulk-sms-berichten en back-end hosting van uw galerijen te verwerken, moet Ben iets in rekening brengen.

Op het moment van schrijven werd deze prijsstructuur per evenement niet erg duidelijk uitgelegd op de website, maar het is momenteel $ 39 / evenement.

Elke keer dat je de Gify gebruikt, lijkt in eerste instantie misschien vervelend, maar je moet dit gewoon beschouwen als een doorlopende kostenpost van het gebruik van de Gifyyy. Wat de bedrijfskosten betreft, is het zo laag dat het naar mijn mening geen probleem is.

Dus, rekening houdend met al deze cijfers, ja de Gifyyy is duur, maar het is ook een kost die je snel kunt terugverdienen.

Een andere positieve manier om naar de premium prijs van de Gifyyy te kijken, is dat het een barrière is voor toegang tot elke fotograaf die niet serieus is over het laten groeien van zijn bedrijf.

Bovendien, aangezien de prijzen openlijk worden weergegeven op de Gifyyy-website voor iedereen om te zien (inclusief klanten), is de waarde van de service direct gerechtvaardigd, wat betekent dat uw $ 500 / evenementkosten plotseling zeer betaalbaar lijken.

Ik heb alleen echt gezegd dat ik de Gifyyy als een trouwfotobooth gebruik, maar natuurlijk kan de Gifyyy worden gebruikt als een zelfstandige service op elk evenement dat je kiest om het op de markt te brengen.

Misschien wilt u een aparte website bouwen die de Gifyyy op de markt brengt, onafhankelijk van uw fotografiediensten om zich op andere markten te richten, en inderdaad, dit is wat veel Gifyyy-eigenaren met opmerkelijk succes doen.

Gifyyy_User_Group

Een van de vele ongelooflijke succesverhalen van Gifyyy-gebruikers die serieuze inkomsten toevoegen aan hun fotografiebedrijven.

De bovenstaande schermafbeelding is afkomstig van de privé Gifyyy Facebook-groep en is een voorbeeld van het soort succes dat kan worden bereikt met de Gifyyy en een beetje creatief denken.

Het verdienvermogen van de Gifyyy wordt alleen beperkt door je eigen fantasie…

Gifyyy Review | Conclusie

Beste bruiloft photobooth

Als je een trouwfotograaf bent, raad ik je ten zeerste aan om zo snel mogelijk in een Gifyyy te investeren. Het is nog steeds een product (dienst?) waar veel fotografen zich niet bewust van zijn, en je kunt dit enorm gebruiken als je een early adopter bent.

Beweeg snel om jezelf te positioneren als de go-to geanimeerde photobooth-optie in je omgeving.

Persoonlijk heb ik nog geen tijd gehad om de Gifyyy in mijn eigen bedrijf te implementeren, omdat ik zo enthousiast was om deze recensie naar je toe te brengen. Ik ben echter van plan om binnenkort terug te komen op deze recensie om deze bij te werken met mijn resultaten.

Ik ben ervan overtuigd dat het toevoegen van de Gifyyy aan mijn diensten een aanzienlijke impact zal hebben gehad op mijn bedrijfsresultaten, en ik overweeg ook een tweede bedrijf te starten dat zich richt op niet-bruiloftsevenementen waarvoor ik niet de fotograaf ben.

Lang verhaal kort: Gifyyy kan verschillende nieuwe en winstgevende inkomstenstromen voor uw bedrijf creëren. Het is een goed geïmplementeerde tool om u heel gemakkelijk meer geld te verdienen.

Ja, de initiële uitgave is groot en de lopende kosten kunnen aarzeling veroorzaken, maar als u voorbij deze kortetermijnhindernissen kijkt, ziet u een product dat zichzelf zeer snel zal terugbetalen en waarde zal blijven toevoegen aan uw diensten als professionele fotograaf.