Gilmar Smit

Hallo, mijn naam is Gilmar Smith en ik ben een creatieve en conceptuele fotograaf (tips) gevestigd in Orlando, Florida. Mijn grootste passie is het werken met kinderen.

Kinderen hebben een magisch gevoel van verwondering en creativiteit en ik vind het heerlijk om dat aan hun beelden toe te voegen. Als ik met kinderen maak, probeer ik ze de rol van Creative Director te laten spelen. Op die manier kunnen ze zich vrij uiten.

Met deze aanpak zorg ik ervoor dat ik hun jeugd en verbeelding behoud in de beelden die we samen creëren.

Werken met kinderen, en zelf moeder zijn van twee geweldige creatieve kinderen, heeft me geleerd om fotografie anders te benaderen. Mijn fotografiestijl is erg kleurrijk en humoristisch, en dat is wat ik naar voren breng in de sessies van mijn klanten.

Ik begon ongeveer zeven jaar geleden met fotografie als hobby, maar het was pas in 2016 dat ik besloot om fulltime fotografie na te streven. Sindsdien heb ik het genoegen gehad om te werken aan het fotograferen van artiesten, muzikanten, komieken, kunstenaars en geweldige kinderen terwijl ik nog steeds magische beelden maak met mijn eigen kinderen.

Mijn favoriete camera is een Nikon Z7 samen met een Z 24-70mm f/4 lens. Ik heb ook een prachtige Lensbaby Sol. Dit objectief maakt prachtige dromerige foto’s.

Als het gaat om statieven, heb ik een 3 Legged Thing Leo en een 3 Legged Thing Billy; Ik koppel ze met een 3 Legged Thing Zelda L- Bracket.

In mijn tas heb ik ook altijd mijn Platypod Ultra en mijn Platypod Max. Met deze kleine hulpmiddelen kan ik mijn camera op plaatsen plaatsen waarvan je nooit zou denken dat ik dat zou kunnen. Ze komen ook van pas op plaatsen waar statieven niet zijn toegestaan.

Mijn Think Tank Photo Pixel Pocket houdt mijn kostbare geheugenkaarten veilig en bij de hand. Ik heb ook altijd een TetherTools Onsite Power Bundle bij me. Deze kit is een redder in nood op locatie. Hiermee kan ik ervoor zorgen dat mijn laptop, camerabatterijen en zelfs mijn telefoon altijd worden opgeladen.

Mijn Tethertools kabel is ook altijd bij me. Ik probeer vastgebonden te fotograferen wanneer het mogelijk is.

Een van mijn favoriete tools die ik in mijn tas draag, is mijn MIOPS Smart Trigger. Het is een zeer veelzijdige tool. Het maakt verbinding met mijn telefoon via Bluetooth en ik gebruik het wanneer ik zelfportretten maak of voor vrijwel elk ander scenario.

My Spekular Lights van Spiffy uitrusting is klein, veelzijdig, licht en zo gemakkelijk mee te nemen. Ik gebruik ze voor video of wanneer ik creatiever wil zijn en met constant licht wil fotograferen.

Last but not least is mijn Macbook Pro en mijn Wacom Intuos Pro kleine tablet. Met deze twee maak ik magie mogelijk in Photoshop.

gilmarphotography.com | @gilmarsmith

trouwen
8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer