WANDRD VEER 18L Inpakbare Tas Review

Ik heb altijd bewondering gehad voor de tassen ontworpen en geproduceerd door WANDRD.  Sinds hun eerste tas hebben ze hun merk altijd gericht op op maat gemaakte tassen die reizigers, creatieven en fotografen aansprak, bewerend dat ze uit dezelfde wortels komen.

De bedachtzaamheid en ontwerpkwaliteiten die duidelijk zijn in WANDRD-tassen en -accessoires is een bewijs van die claim … en de WANDRD VEER inpakbare rugzak, is geen uitzondering.

Aanvankelijk verrast door het kleine verpakte formaat, twijfelde ik aanvankelijk hoeveel het kon bevatten en of het als camerarugzak kon dienen.

In blauw of zwart is de VEER een geweldig uitziende rugzak.

WANDRD VEER Camera Rugzak

Deze hoogwaardige, veelzijdige en robuuste tas wordt geleverd met een uniek opblaasbaar achterpaneel.

Controleer de huidige prijs

Mijn twijfels waren al snel verdwenen toen deze tas mijn gedachten veranderde over wat ik kon verwachten van iets dat kan instorten in een zakje ter grootte van een klein boekje.

Sterker nog, ik geloof dat deze tas een geheel nieuwe standaard heeft gezet voor hoogwaardige, veelzijdige en robuuste inpakbare tassen, laat staan dagrugzakken.

Dit is een tas die echt bestand is tegen de behoeften van zijn kernpubliek … dus laten we in de review duiken.

Inhoudsopgave

WANDRD VEER Packable Camera Rugzak Specs

Pros

 • Kwaliteit van materialen en constructie
 • Minimale grootte wanneer verpakt
 • Aantrekkelijke uiterlijk met een breed scala aan functies
 • Aanzienlijke interne opslagruimte en opties
 • Opblaasbaar achterpaneel om het comfort te verhogen
 • Opblaasbare camera kubus
Tegens

 • Opblaasbare camerakubus verschuift rond in de tas
 • De prijs kan voor sommigen een afschrikmiddel zijn
Controleer de huidige prijs
 • Afmetingen: 45,7 cm H x 27,9 cm B x 22.8cm D (18 “H x 11” B x 9 “D)
 • Inhoud: 18L
 • Gewicht: 363g (12.8oz)
 • Weerbestendige N100D Robic Dynatec en N210D Robic HD Oxford
 • Weerbestendige ritsen
 • Uitbreidbaar vak voor waterflessen
 • Snelle toegang aan de zijkant
 • Sleutelclip
 • Verpakte afmetingen: 15,2 cm H x 22.8cm B x 5cmD (6 “H x 9” B x 2 “D)
 • Opblaasbaar achterpaneel

Opblaasbare Camera Cube

 • Afmetingen: 19,7 cm H x 25,4 cm B x 12,7 cm H (7,75 “H x 10” B x 5 “D)
 • Gewicht: 122g (4.3oz)
 • 150D Polyester met TPU coating
 • Verpakte afmetingen: 15,2 cm H x 7.6cm B x 7.6cm H (6 “H x 3” B x 3 “D)
 • Volledig opblaasbaar

Bouw &uiterlijk

wandrd veer kleuren

In zwart, roest of blauw is de VEER een geweldig uitziende rugzak.

Toen ik mijn WANDRD VEER inpakbare tas voor het eerst ontving, was ik verbaasd om zo’n klein pakket te vinden. Ik wist dat ik een inpakbare tas ontving die in een 18L-rugzak werd uitgepakt, maar als het ingepakt was, is het echt een klein pakket dat in je reisbagage zou passen.

Op deze manier is het klaar om te worden gebruikt als een dagpakket met een optionele opblaasbare camerakubus om een kleinere kit te dragen.

Veel generieke dagverpakkingen op de markt lijken dun en voelen aan als een product voor eenmalig gebruik. De VEER voelt zeer duurzaam aan voor zo’n lichtgewicht tas. Toegegeven, de VEER is geen robuuste camerarugzak, maar dat is ook niet de bedoeling.

Het materiaal voelt aan dik en duurzaam en zou niet snel scheuren. Het pakket dat de tas bevat (zie afbeelding hieronder) wordt eigenlijk het bovenste vak van de eigenlijke rugzak en onthult zichzelf met een eenvoudige inside-out draai.

wandrd veer pocket pouch - geweldige materialen zowel van binnen als van buiten. Direct verkrijgbaar bij Wandrd (niet Amazon) - lees beoordelingen voordat u koopt. Er zijn niet veel organisatie-opties binnenin, dus we raden u aan om met kleinere zakjes te organiseren.

Dit nette pakket kan worden omgezet in de rugzak en bevat ook het opblaasbare achterpaneel en de camerakubus

De WANDRD VEER is een pakket waar je je dagkit in gooit met je favoriete camera en een lens of twee, een jas, banaan, koptelefoon en waterfles. Dan ga je.

Het beschikt over weerbestendige materialen en YKK-ritsen die uw dagbladen droog houden in alle behalve de slechtste omstandigheden. De toevoeging van de camerakubus zorgt voor een extra element van weader bescherming voor uw uitrusting.

De VEER is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, roest en kobalt. Het zijn allemaal aantrekkelijke kleuren die spreken van een discrete alledaagse tas – geen high-end cameratas.

Het 18L-formaat van de VEER is perfect als een alledaagse er en zorgt ervoor dat het ontwerp en de vorm relatief minimaal zijn zonder al te veel afleidende functies. Het zit goed op de schouders en rug, en de grootte betekent dat je het nooit zult overbelasten tot het punt van ongemak.

Over het algemeen is de VEER een uitstekend uitziende rugzak die geen cameratas schreeuwt! En dat is een essentiële eigenschap bij het reizen met je dure uitrusting.

Wat de camerakubus betreft, ook deze kwam in een klein pakketje met een eigen trekkoordzakje. De kubus is volledig opblaasbaar met een stevige inlaat- en uitlaatklep die vereist dat je hem strak draait om hem af te dichten als hij eenmaal is opgeblazen. Het heeft een rimpeleffect om uw camera-uitrusting verder te beschermen.

Wandrd veer recensie

Voor zo’n lichtgewicht inpakbare rugzak is er veel aan de hand met de VEER.

Eenmaal uitgepakt neemt de tas al snel zijn vorm aan als rugzak. Kijkend naar de voorkant van de tas, is er een ritsvak met een deel van de ritsopening beschermd door een klep van materiaal. Dit is meer een plat ligvak voor items zoals een mobiele telefoon of notebook.

Aan weerszijden van deze zak zitten lusvormige versnellingsriemen. Deze lopen bijna de volledige hoogte van de tas. Als je rugzak vol was, kon je verschillende riemen of clips gebruiken om extra spullen te bevestigen. Dit kan een jas of zelfs een statief van reisformaat ondersteunen.

Aan de ene kant van de tas zit een flinke uitbreidbare waterfleshouder. Dit heeft een uitbreidbare zak en een elastische en afsluitbare -trek-string lus om ervoor te zorgen dat uw fles niet omvalt wanneer u voorover buigt of de zak losmaakt.

Aan de andere kant van de VEER-rugzak bevindt zich een weerbestendige rits over de volledige lengte met een afsluitbare toegangsgesp voor de veiligheid. Dit zorgt voor volledige toegang tot het hoofdvak van de tas. Dit is ook toegang tot de ruimte waar de opblaasbare camerakubus kan worden geplaatst.

Aan de bovenkant van de tas zitten twee ritsen. De bovenste is de toegang tot de ruimte die vrijkomt door de ingepakte tas. Dit is een perfecte plek om een aantal van uw delicate items zoals een zonnebril of koptelefoon op te bergen. De tweede rits krijgt nog een toegangspunt tot het hoofdopbergvak.

wandrd veer biedt verrassend veel spullen op - zowel in het bovenvak, de zijkanten als het belangrijkste interne compartiment. Neem al je spullen mee naar binnen en stop alles in de bovenste zak. Ziet er klein maar verrassend groot uit!

Er is een dunne handgreep aan de bovenkant van de rugzak voor als je wilt pakken en gaan. Persoonlijk voelt dit een beetje dun aan en hebben koppels iets meer materiaal geboden voor een comfortabele grip.

De gehele achterkant van de VEER en de schouderbanden zijn gemaakt van een mesh materiaal om ademend vermogen mogelijk te maken. Ondanks dat het een mesh stof is, voelt het op geen enkele manier dun aan. Het is goed naadbaard en veilig.

De schouderbanden zijn op geen enkele manier opgevuld – nogmaals, dit is een dagpakket en geen volledige kit reistas.

(Als je iets robuusters nodig hebt met een groter draagvermogen, kijk dan naar onze WANDRD Prvke-recensie voor een rugzak, of de WANDRD Hexad Access-recensie voor een geweldige plunjezak.)

De bandjes op de VEER zijn volledig verstelbaar en voorzien van een afneembare en verstelbare borstband voor optimaal comfort. Ten slotte hebben de schouderbanden elastische tandwiellussen

wandrd veer strap close up - comfortabel op schouder met borstbeen borstbanden ook. Geweldig gaas voor vochtafvoer - een primeur voor een wandrd-product. De Veer is echt uniek, gemaakt met geweldige materialen, zowel van binnen als van buiten.

De borstcompressiebanden van de WANDRD VEER zijn duurzaam en afneembaar.

Voor een inpakbare rugzak heeft de WANDRD VEER een aantal spannende functies. Als een op zichzelf staand dagpakket, zonder de opblaasbare camerakubus, heeft het een groot hol hoofdcompartiment. Dit compartiment heeft volledige toegang aan de zijkant en toegang aan de bovenkant.

Dit maakt het mogelijk om omvangrijke uitrusting zoals een jas de onderste helft te vullen en kleinere items bovenop te plaatsen. Deze items zijn toegankelijk via beide ingangen met ritssluiting.

Het vak dat helemaal bovenaan de rugzak zit, heeft een sleutelclip en een functionele capaciteit voor items zoals een grotere hoofdtelefoon, notebook en bril.

Een van de opvallende kenmerken van de WANDRD VEER is het meegeleverde opblaasbare achterpaneel. Dit ingenieuze idee verheft de VEER van een standaard inpakbare tas tot iets dat je elke dag met relatief comfort zou kunnen gebruiken.

Het opblaasbare achterpaneel begint volledig vlak en kan via de inlaat/ou worden opgeblazentletklep.

Het duurt slechts een seconde om op te blazen en dan kunt u de hele ondersteuning in de tas schuiven van de ritssluiting naar het hoofdvak. Er is een verborgen toegangsstrook waar het opblaasbare achterpaneel netjes in schuift.

wandrd veer klein genoeg om in zijn eigen zak te stoppen.

Het opblaasbare achterpaneel biedt meer comfort bij het dragen van de rugzak

Parallel aan het dunne vak dat het opblaasbare achterpaneel vasthoudt, is een mesh-zak die ik vind dat een 13 “laptop comfortabel vasthoudt.

Het laatste interne kenmerk van de WANDRD VEER is de toevoeging van de opblaasbare camerakubus.

Eenmaal opgeblazen, zit de kubus in de onderste helft van het hoofdvak, klaar om uw camera vast te houden met een kleine tot middelgrote lens bevestigd. Het is gevormd om te passen en te vormen naar dezelfde vorm van de onderkant van de zak. Er is ook een opblaasbare lenskubus die apart wordt verkocht.

wandrd veer inpakbare dagrugzak. Geweldige materialen zowel van binnen als van buiten. Zak is diep genoeg om verrassend veel spullen in op te bergen.

De opblaasbare camerakubus is gevormd naar de vorm van de onderkant van de rugzak.

De kubus heeft een eigen klittenband vrijgegeven paneel om toegang te krijgen tot uw camera, en dit kan worden uitgelijnd met het zijtoegangspaneel.

Een ding dat ik hier frustrerend mee vond, is dat de opblaasbare kubus een beetje kan bewegen, dus het is niet altijd uitgelijnd met de rits aan de zijkant – een paar klittenbandpanelen die aan de basis van de tas zijn bevestigd, hadden dit kunnen oplossen.

Opslagcapaciteit

wandrd veer packable daypack - volledig inpakbaar dagpakket met geweldige materialen - neem het overal mee naartoe. Meerdere zakopties - een hoofdvak aan de voorkant, vervolgens een zijvak voor de fles en een bovenvak voor het opbergen van kleinere itemark@shotkit.com

De WANDRD VEER heeft voldoende ruimte voor uw dagelijkse benodigdheden plus meer.

De WANDRD VEER is een 18L inpakbare tas. Als een dagpakket zonder de camerakubus, kan dit gemakkelijk een nachtelijke verandering van kleding en dopp-kit bevatten. Extra zakken kunnen worden gebruikt voor de gebruikelijke diversen zoals koptelefoons, brillen en dergelijke.

Als eenzame cameratas zou de opblaasbare camerakubus een kleinere DSLR met een middelgrote lens dragen. Als alternatief een spiegelloze body met grote zoom of twee kleinere lenzen.

Ik pas mijn Fujifilm X-T3 comfortabel met de Fujifilm XF 23mm F/2 lens bevestigd en de Fujifilm XF 50mm F/2 in de kubus.

Wandrd Veer opblaasbare kubus - klein maar geweldig ontwerp. Unieke functie op een inpakbare dagrugzak met eersteklas materialen binnen en buiten. Ritskwaliteit op hoofdtas is top. Cube is voorzien van klittenbandsluiting en gaten voor camerabanden om het aan je taille te bevestigen.

De opblaasbare camerakubus is ruim en voegt een geweldige laag bescherming van de uitrusting toe.

Dit is wat ik in de rugzak kan passen met de camerakubus opgeblazen en geïnstalleerd. Houd er rekening mee dat hoewel het mogelijk is om een 13″-MacBook pro te dragen, dit het gewicht aanzienlijk verhoogt en waarschijnlijk niet wordt aanbevolen voor een pakket van dit formaat, vooral gezien het feit dat de schouderbanden niet zijn opgevuld … maar het past nog steeds.

 • Fujifilm X-T3 in de kubus
 • Fujifilm XF 23mm F/2 in de kubus
 • Fujifilm XF 50mm F/2 in de kubus
 • Grote hoodie (niet afgebeeld)
 • Middelgrote Moleskine notebook
 • Sennheiser hoofdtelefoon
 • Sleutels, iPhone, Portemonnee
 • Kleine koffer met reservebatterijen en SD-kaarten
 • Waterfles van 1 liter
 • 1 banaan

Gebruiksgemak/Comfort

WANDRD veer vrouwelijke review - inpakbaar dagpakket dat in eigen zak wordt verpakt. Klein maar goed ontwerp met eersteklas materialen en veel ruimte binnenin.

Model is 5ft 8 “ter vergelijking – de VEER is verrassend groot voor een inpakbare dagrugzak.

Wanneer de WANDRD VEER leeg is, is hij ongelooflijk lichtgewicht en luchtig. Met slechts 363 g voegt het niets toe in gewicht of grootte aan uw hoofdreistas. Met of zonder de camerakubus, de tas zit comfortabel over de schouders.

De meegeleverde borstcompressieband is uitstekend voor het verhogen van het comfort en de ondersteuning. Houd er rekening mee dat dit geen rugzak is die bedoeld is om tonnen spullen te vervoeren. Hoe meer je erin laadt, hoe minder comfortabel het na verloop van tijd zal worden.

De schouderbanden van de VEER bieden voldoende comfort en uitstekende ventilatie.

Om toegang te krijgen tot het hoofdvak moet je het hele pakket op je linkerschouder rondzwaaien, zodat je het hoofdvak met je rechterhand kunt openritsen. Dit geeft je ook toegang tot de opblaasbare camerakubus. Dit is een eenvoudige handeling, vooral na een paar pogingen.

Met precies de juiste hoeveelheid uitrusting, de rugzak is zeer comfortabel te gebruiken als dagpakket, omdat doordachte functies bijdragen aan het algehele comfortniveau.

Het is ook verbazingwekkend dat je de VEER kunt samenvouwen tot iets groters dan een papieren achterboek en het vervolgens in een grotere tas zoals de WANDRD Fernweh kunt gooien, of zelfs in zoiets kleins als de Roam Sling.

Waar voor je geld + Kortingscode

wandrd veer inpakbare dagrugzak met kleine zak aan de bovenkant en goed ontworpen zak aan de voorkant - binnen- en buitenmaterialen zijn geweldig. Schoudergaas is ook goed voor warm weer. De rits aan de voorkant is uitstekend zoals bij alle wandrd-producten. Rondom uitstekende kleine inpakbare dagrugzak met mooi design.

De rits aan de zijkant biedt gemakkelijke toegang tot het hele hoofdvak van de rugzak.

De WANDRD VEER is niet je dagelijkse inpakbare rugzak. Het is een klasse apart.

De VEER is een fantastisch dagpakket met een scala aan functies en kwaliteit van producten die passen bij elk dagpakket…het is toevallig ook inpakbaar.

Deze inpakbare tas is een kwalitatief en goed doordacht product… dat soort prestaties en kwaliteit hebben echter een hogere prijs.

Afhankelijk van uw behoeften is er een scala aan opties. Je kunt de tas alleen in een van de drie kleuren kopen voor ongeveer US $ 220. Dit geldt ook voor het opblaasbare achterpaneel.

Je kunt ook de opblaasbare camerakubus kopen voor $ 49 of de VEER inclusief de opblaasbare camera als bundel krijgen voor $ 148.

Met alle functies, bouwkwaliteit, de duurzaamheid van materialen en bruikbaarheid van deze tas, zou ik zeggen dat het zeker de vraagprijs waard is. Dit is geen wegwerpartikel voor eenmalig gebruik – dit is een tas die je nog vele reizen mee moet gaan.

Ook wordt de VEER, net als bij alle WANDRD-producten, geleverd met een levenslange garantie tegen productstoringen.

Ontvang een exclusieve WANDRD x Shotkit kortingscode:

Meer informatie

WANDRD VEER Beoordeling | Conclusie

De WANDRD VEER is een rugzak waar je je dagkit in gooit, met je favoriete camera en een lens of twee. Maak je kit compleet met een jas, banaan, koptelefoon, notebook en waterfles. Dan ga je.

Dit is een tas vol verrassingen, vooral met het slimme gebruik van opblaasbare accessoires om wat al een kwaliteitsproduct is verder te verbeteren. Deze accessoires verhogen de bruikbaarheid, het comfort en de veiligheid van uw kostbare spullen.

Dit is niet een goedkoop dun stuk kit, ondanks zijn ongelooflijk lichtheid en luchtige gevoel. Þe VEER is een investering in je toekomstige reizen en maakt alles net dat tikkeltje leuker.

In blauw of zwart is de VEER een geweldig uitziende rugzak.

WANDRD VEER Camera Rugzak

Deze hoogwaardige, veelzijdige en robuuste tas wordt geleverd met een uniek opblaasbaar achterpaneel.

Controleer de huidige prijs