Giuseppe De Angelis

Hallo, mijn naam is Giuseppe en ik ben een Italiaanse trouwfotograaf. Mijn fotografische reis begon 14 jaar geleden.

Ik beleefde de overgang van analoog naar digitaal, tussen oude 35mm Ilford films en SD geheugenkaarten. Ik heb Reportage Fotografie gestudeerd aan het I.I.F. in Milaan, Italië. Tegenwoordig is fotografie een essentieel onderdeel van mijn leven geworden.

Toen ik begon met fotograferen, koos ik voor het merk Nikon en ik ben er in de loop van de tijd bij gebleven. Ik heb veel Nikon camera’s gebruikt – D3s, D750, D4s, D5 en D850 reflex camera’s. Mijn uiteindelijke keuze was de nieuwe Z6 spiegelloos.

Camera

Nikon Z6 II – Ik gebruik deze spiegelloze als primaire, het is een betrouwbare, snelle camera en het heeft dubbele slots voor back-up. De Z6 II heeft een geweldige autofocus. Ik werk 80% van de bruiloft in natuurlijk licht en de Z6 II laat me werken met een hoge ISO zonder details te verliezen en ik hou van de kleurweergave van de bestanden.

Nikon Z6 – Ik gebruik deze spiegelloze als secundaire camera, het heeft dezelfde functies als de Z6 II, maar zonder de mogelijkheid om een back-up van bestanden te maken. Betrouwbaar.

Mavic Mini – Ik gebruik de drone voor landschapsfoto’s en om de trouwlocatie te laten zien, hou ik van de perspectieven.

Canon EF Black Beauty – Deze analoge reflex heb ik van mijn vader gekregen. Ik ben dol op deze geweldige reflex. Ik neem het mee voor wat lifestyle-uitjes en straatfotografie. Ik gebruik de 50mm f/1.8 en de 28mm f/2.8 als lens.

Lenzen

Nikkor Z 24-70mm f/2.8 S – Fantastisch allround objectief. Dit heeft een overtreffende trap kwaliteit, zelfs bij volle opening. Ik gebruik het voor de meeste van mijn foto’s.

Nikkor Z 14-30mm f/4 S – Objectief met groothoekexcursie. Ik gebruik het weinig, voor de voorbereiding van de bruid en bruidegom in kleine kamers en voor paarportretten in adembenemende landschappen.

Nikkor Z 85mm f/1.8 S – Superlatief objectief, ik gebruik het veel, in de kerk, in burgerlijke ceremonie en in paarportretten. Het heeft een fantastische waas, mijn favoriet.

Nikkor Z 35mm f/1.8 S – Dit objectief heeft me betoverd! Ik gebruik het in de meeste trouwscènes wanneer ik het wazig nodig heb in situaties met veel licht en weinig licht. Ik gebruik het vaak op trouwfeesten, als de dj-set begint te draaien, is het bij omgevingslicht heerlijk.

Verlichting/Triggers

Godox V1n x2 – Ik gebruik deze flitser voor zijn zachte licht, hij heeft deze zachtheid dankzij zijn ronde schaal. Ik gebruik het voor groeps- en familieportretten en om te dansen.

Godox xPro N TTL – Dit is een fantastische trigger om Godox-flitsers te beheren.

Tassen/Riemen

HoldFast MoneyMaker – Deze bandjes zijn de beste ooit op de wereldmarkt, onverwoestbaar. Ik heb persoonlijk voor dit merk gekozen vanwege de kwaliteit en de lijn.

Hardware en software

Ik gebruik een iMac 27, ik bezit de Adobe suite en ik gebruik Lightroom voor de postproductie van mijn foto’s. Dit programma geeft me de mogelijkheid om snel en met een schone en lineaire workflow te werken – gids hier.

MISC.

Ik neem graag mijn Ray-Ban bril mee waarmee ik in 4K super HDR kan zien. Ik heb ook veel Red Bull-blikjes bij me in mijn auto.

Ik ben blij en vereerd om deel uit te maken van een van de grootste gemeenschappen van fotografen ter wereld!

www.weddart.it | @giuseppedeangelis_weddart

trouwen

11 tools voor trouwfotografen

Bekijk de 11 essentiële tools en apps die elke trouwfotograaf dit jaar zou moeten gebruiken.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer