Hengstveulen Fetters

FacebookPinterestDelen

Hallo, mijn naam is Colt Fetters en dit is mijn kit! Mijn verloofde Hannah en ik zijn intieme trouw- en elopementfotografen gevestigd in Durango, Colorado.

We houden ervan om tijd door te brengen in de buitenlucht, of we nu klimmen in de woestijn, skiën in de bergen, fietsen over de hele wereld of koppels fotograferen die ervoor kiezen om op deze prachtige plekken te trouwen.

Ik ben altijd en altijd een Canon-shooter geweest. De kleuren en tonen die afkomstig zijn van Canon-sensoren maken al zo lang deel uit van mijn stijl, ik kan me niet voorstellen dat ik van merk wissel.

De ongelooflijke beeldkwaliteit en lage ruis van de 5D Mark IV zorgen voor dromerige foto’s in combinatie met mijn favoriete lens, de Canon 50mm f/1.2.

Licht en snel reizen is belangrijk voor mij. We kunnen bijvoorbeeld op een wandeling van 5 mijl zijn voor een elopement-sessie. Daarom pakte ik de Canon EOS R; Canon’s eerste spiegelloze camera. Het is vrijwel een 5D Mark IV in een kleinere verpakking. Bovendien kan ik al mijn EF-objectieven met een adapter gebruiken zonder verlies van beeldkwaliteit of autofocus.

Als we op locatie komen, geniet ik van de mobiliteit van het neerleggen van mijn tas en het ophangen van twee camera’s aan mijn Rose Anvil Bandit Harness. Meestal hang ik de 70-200mm f/2.8 op mijn 5D en de 50mm f/1.2 op mijn EOS R. Met die combo hoef ik niet vaak van lens te wisselen.

Voor koppels die van filmfotografie houden, neem ik mijn Pentax K1000 mee met een 50mm f/1.8. Ik fotografeer meestal op Kodak Portra omdat ik echt van de kleuren en tinten hou.

Zelfs als ik film maak, doe ik nog steeds het grootste deel van de sessie met mijn digitale camera. Veel koppels genieten ervan om een paar filmrolletjes in de mix te gooien.

Canon 5D Mark IV
Canon EOS R
Canon EF 50mm f/1.2
Canon EF 70-200mm f/2.8
Canon EF 24-105mm f/4
Canon RF 35mm f/1.8
Pentax K1000 35mm w / 50mm f/1.8
Rose Anvil Bandit Harnas

www.coltandhannah.com | @coltandhannah

FacebookPinterestDelen
trouwen

11 tools voor trouwfotografen

Bekijk de 11 essentiële tools en apps die elke trouwfotograaf dit jaar zou moeten gebruiken.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer