Hilarious Sigma Lens Beoordelingen

Als Brit ben ik een enorme fan van sarcasme. Eigenlijk ben ik er vrij zeker van, uit welk land je ook komt, je sarcasme kunt waarderen, vooral als het wordt gebruikt voor komisch effect!

Onlangs stuitte ik op een Amazon-productlijst voor de Sigma 200-500mm f/2.8 ultratelezoomlens voor DSLR-camera’s.

Zelfs als je niet ver genoeg naar beneden scrolt om de recensies te lezen, zal de aanblik van de lens zelf een glimlach op je gezicht toveren.

Meer ‘raketwerper’ dan zoomlens, dit is een enorme lens die zelfs de grootste DSLR in de schaduw zal stellen…. en de eigenaar! Het feit dat het legergroen is geverfd, draagt alleen maar bij aan de belachelijkheid …

Funny Sigma Lens beoordelingen

Bekijk meer beoordelingen

Laten we echter niet te veel grappen maken over de lens zelf – het creëren van een zoom met een vast diafragma van 200-500 mm is geen sinecure … zelfs als het een kolossale 34,61 pond (15,6 kg) weegt. Een pluim voor Sigma voor het op de markt brengen van deze – ik kan niet wachten om hem in het wild te zien!

Belachelijke verschijningen terzijde, het is de prijs van deze Sigma 200-500mm lens die zoveel internettrollen naar de lijst heeft getrokken.

SIgm 200-500mm test

“Sigma lens op een Kodak Instamatic”

Als je inklokt op een oogverblindende $ 25.999, zul je blij zijn met gratis verzending met Amazon Prime !!

Amazon-beoordelingen zijn uniek omdat degenen die het product niet hebben gekocht, nog steeds hun gedachten en een sterrenbeoordeling voor iedereen kunnen achterlaten om te lezen.

Het is niet verwonderlijk dat van alle meer dan 100 komieken die een recensie hebben achtergelaten, ik er slechts één heb gezien met de markering ‘Amazon Verified Purchase’… en het ruikt behoorlijk verdomd nep voor mij!

Sigma 200-500mm lens test

Hmmm.. lijkt legitiem!!

Hieronder staan enkele van mijn favoriete citaten uit alle hilarische recensies. Zorg ervoor dat je de productpagina hier bekijkt om ze allemaal te lezen, en vergeet niet om mijn Amazon-links te gebruiken bij de aankoop van de lens … :p

Uiteindelijk besloot ik dat het tijd was om te upgraden van mijn iPhone naar een aantal serieuze apparatuur … dus ik waagde de sprong en kocht deze lens met geld dat ik bij elkaar schraapte van enkele beurzen, van het testament van mijn grootouders en van twintig jaar plasma doneren elke maand.

– Amazon-klant, 15 mei 2018

Ik gebruik het meestal voor straatfotografie en bruiloften, plus af en toe een boudoir-fotoshoot … Autofocus is snel en soepel en wordt bereikt via een aangepaste autobatterij…. Probeer het op overheidsinstallaties, waterzuiveringsinstallaties, het witte huis en militaire bases!

– Matthew Lalaon, 18 mei 2015

Ik heb een canon crop lens DSLR met de kitlens die niet verder kan gaan dan 55mm. Vandaar dat ik deze lens hard nodig had. Ik woon met 2 huisgenoten. We hebben allemaal unaniem besloten om elk één nier te verkopen. Met het geld hebben we deze prachtige lens gekocht. In feite hadden we nog 5K bij ons die we gebruikten voor het statief.

– Mangoon, 21 mei 2014

Ik had het geluk om een van deze in de berm te vinden tijdens de weggooien van bulkafval in mijn lokale buitenwijk. Wist eerst niet wat het was, maar sinds ik erachter ben gekomen heb ik een grote passie voor fotografie ontwikkeld.

– Matthew Dwyeron, 14 maart 2018

Geweldig product. Ik gebruik het om aardappelpuree te maken.

– Aaron Boulgeron, 24 januari 2015