Jessica Hirschs

Ik laat mijn twee grote liefdes zien op mijn sociale mediakanalen: cheat day waardig eten en wereldwijde reisavonturen.

Mijn unieke stijl en hoogwaardige fotografie leverden me een felbegeerde plek op in het Alpha Collective-team van Sony – een groep van de beste fotografen ter wereld. Ik ben ook te zien geweest in grote media, waaronder Entrepreneur, Cosmopolitan en Refinery29.

Camera:

Sony α7 III: De α7 III is mijn hoofdcamera. De AF-prestaties van de α7 III zijn geweldig in video, wat belangrijk is wanneer ik de beweging van een schotel vastleg. De lange levensduur van de batterij en de dubbele SD-kaartsleuven zorgen ervoor dat ik mijn werk kan doen zonder me zorgen te hoeven maken dat ik geen ruimte / batterij meer heb.

Hoewel de camera 4K-opties voor video heeft, gebruik ik voornamelijk de 1080p 60fps-optie omdat ik mijn video’s graag vertraag.

Lenzen:

Sony FE 24-70mm f/2.8 G Master: Dit is mijn go-to lens omdat het bereik zo veelzijdig is en het superscherp is op zoveel verschillende plekken. Voor mij is het om vele redenen belangrijk als ik aan het filmen ben.

Als ik in de keuken sta met chef-koks zijn er veel variabelen en enkele relatief gevaarlijke met warmte, dus ik hou ervan om de veelzijdigheid en gemoedsrust te hebben, wetende dat ik op een veilige afstand kan zijn en de zoom kan gebruiken en nog steeds geen kwaliteit hoef op te offeren.

De verschillende brandpuntsafstanden helpen me ook om een groter verhaal voor mijn video te ontwikkelen.

Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS Lens: Ik hou van deze ietwat nieuwe toevoeging aan mijn collectie vanwege de mogelijkheid om dichter bij mijn onderwerp (meestal eten) te komen. Ik zal ook overschakelen naar deze lens voor een tweede opname tijdens een video om een ander perspectief te krijgen.

De meeste mensen realiseren zich dit niet, maar ik fotografeer een gerecht meestal meerdere keren om verschillende hoeken en looks vast te leggen die ik later in de nabewerking kan gebruiken. Het geeft een echt unieke uitstraling aan mijn video’s van zeer close-up foto’s.

Sony FE 85mm f/1.8: Ik gooi deze lens meestal op als ik een mooie open ruimte heb om in te bewegen en de 1.8 f-stop look naar mijn video’s wil. Het wordt meestal gebruikt voor portretfoto’s, maar in bepaalde gevallen zal ik het gebruiken voor video.

Accessoires:

Sony 64GB UHS-II geheugenkaart: Mijn α7 III kan UHS-II-snelheden aan, dus deze kaart is een no-brainer om daarvan te profiteren. Ik fotografeer graag in 4K en weet dat deze kaart de gegevensoverdrachtssnelheden kan bijhouden. Ook aan het einde van de dag is het zo leuk om gewoon tonnen gegevens naar een laptop te sturen, en het duurt ongeveer een derde van de tijd om de overdracht te voltooien.

Giottos Rocket LuchtBlaster: Bij het maken van video’s is het uiterst belangrijk dat ik geen stof op de sensor heb. Hoewel het misschien een eenvoudige bewerking met een foto is, kan het een video verpesten. Het is klein en goedkoop om er een te krijgen, dus gewoon iets dat goed is om in de buurt te hebben als ik het nodig heb.

Spudz Microfiber Reinigingsdoekje: Net als de luchtblaster is het belangrijk om uw lenzen vóór een video schoon te maken om stof te verwijderen dat in de video kan verschijnen en de focus kan beïnvloeden.

Manfrotto Mini Statief: Als ik achter de schermen beelden van @CheatDayEats krijg, gooi ik mijn telefoon op het statief en laat ik mijn partner me volgen om enkele van de gekke dingen te zien die ik doe om een foto te maken.

Røde VideoMic Pro+: Deze microfoon kan worden gemonteerd op de bovenste schoen van mijn α7 III om unidirectionele audio van een onderwerp voor de camera te verbeteren.

Het is niet zo dat de audio op de camera slecht is, maar deze relatief draagbare microfoon kan helpen met variabelen in de keuken, zoals koelkastgeluiden en andere achtergrondgeluiden die vervelend zijn om te horen en moeilijk om mee om te gaan in de nabewerking.

Ik moet in staat zijn om de geluiden te overstemmen die de sissen op de grill wegnemen of de geluiden die ik eigenlijk wil dat mijn publiek hoort.

Extra batterij: De Z-batterijen in de α7 III zijn geweldig, maar ik heb altijd een reserve voor gemoedsrust. Ik vind het fijn om te weten dat ik het heb, voor het geval dat.

Aputure AL-M9 Amaran daglicht gebalanceerde LED-lamp in zakformaat: Terwijl ik de meeste van mijn video’s in natoerlicht, als ik een geweldige kans vind om tijdens het diner een video in een restaurant op te nemen, biedt dit een vrij krachtige lichtbron in een kleine factor.

Je kunt het zien in schaal versus sommige van de andere items en het is niet groter dan de palm van je hand.

ONE Brands One Bar: Het klinkt misschien gek, maar ik kom nooit op een lege maag naar een videoshoot. Het is mijn ergste nachtmerrie omdat de meeste video’s die ik maak minstens een uur duren. Soms fotografeer ik er een paar in elk restaurant voordat ik zelfs maar de kans krijg om een van de items te eten die de chef-kok voor me bereidt.

DJI Ronin: Dit apparaat neemt veruit de meeste ruimte in mijn tas in beslag en is het zwaarste item dat ik draag. Het komt niet op elke reis met me mee, maar het is absoluut noodzakelijk als ik reisvideo’s maak, ook al is het stabilisatiesysteem op de α7 lll is geweldig in vergelijking met andere camera’s.

Zelfs de beste Operation-spelbordspeler ter wereld zal niet de vaste hand hebben om te kunnen evenaren wat dit apparaat biedt.

Het dient ook als statief wanneer ik op zoek ben naar meer een statische opname en heeft een volgsysteem dat me door de kamer kan volgen.

DJI Mavic Lucht: Hoewel mijn basislocatie van NYC geen drones toestaat zoals veel andere grote steden, reis ik meestal met mijn drone omdat deze zo’n uniek perspectief op een video kan bieden.

Ik heb het nog nooit in de keuken gebruikt, maar het heeft wel een statiefmodus die redelijk goed werkt, en als de creatieveling erom vraagt, weet ik zeker dat ik er een gebruik voor kan bedenken. Maar het wordt meestal gebruikt wanneer ik reisvideo’s maak in tegenstelling tot voedselvideo’s.

Ik ben wel van plan om vaker voedsel in deze foto’s op te nemen, dus blijf op de hoogte en zorg ervoor dat je mijn kanalen volgt om te zien waar ik het over heb.

www.cheatdayeats.com | @CheatDayEats

trouwen
8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer