Joby GorillaPod Kopersgids

Gefactureerd als de ‘origineel flexibel statief‘, de GorillaPod heeft duizenden imitators voortgebracht, maar blijft nog steeds met kop en schouder boven zijn concurrentie staan.

Het lijkt erop dat het creëren van een goedkope knock-off die lijkt op het origineel misschien eenvoudig is, maar het repliceren van de sterkte, duurzaamheid en functionaliteit is dat niet. Accepteer geen imitaties – dit is het enige flexibele ministatief dat je ooit nodig zult hebben.

GorillaPod-5k

GorillaPod 5K-kit

Duurzame aluminium stopcontacten zorgen voor ultieme stabiliteit en duurzaamheid. Verstelbare balkop van hoge kwaliteit, ideaal voor het beveiligen van zwaardere opstellingen.

Controleer de huidige prijs

Ontworpen voor lichtgewicht smartphones, actiecamera’s en point &shoot-camera’s, helemaal tot zware DSLR’s en spiegelloze camera’s, kan het aantal GorillaPod-opties een beetje overweldigend zijn.

Ik heb deze gids gemaakt om u te helpen de juiste optie voor u te selecteren. Ik zal ook een paar andere apparaten introduceren die op GorillaPods kunnen worden aangesloten. Laten we ons erin vastbijten!

Gorillapod Review Samenvatting

Het originele flexibele mini-statief, en nog steeds het beste. De GorillaPod-reeks biedt ongelooflijke stabiliteit en duurzaamheid, met statiefopties voor zwaardere apparatuur en die in zakformaat, lichtgewicht en betaalbaar zijn. Met de flexibele wikkelpoten kun je vrijwel alles overal monteren, en de hoogwaardige bouw en materialen zorgen ervoor dat het je niet in de steek laat.

Inhoudsopgave

Beste GorillaPods

Beeld Product Functies
shk2-table__image GorillaPod 5K-kitONZE #1 KEUZE
 • Max: 5 kg (11 lbs)
 • Sterkste benen
 • Multifunctionele balkop
 • Meest duurzaam
Bekijk prijs →
shk2-table__image GorillaPod 3K-kitSTERK AANBEVOLEN
 • Max: 3 kg (6,6 lbs)
 • Ingebouwd bubbelniveau
 • Quick Release Plaat
 • Lichtgewicht
Bekijk prijs →
shk2-table__image GorillaPod 1K-kitBESTE BUDGET
 • Max: 1 kg (2,2 lbs)
 • Eenvoudig te gebruiken
 • Lichtgewicht
 • Geweldige waarde
Bekijk prijs →
shk2-table__image GorillaPod 500
 • Max: 500 g (1,1 lbs)
 • Past in zak
 • Lichtgewicht
 • Betaalbaar
Bekijk prijs →
shk2-table__image GorillaPod 325
 • Max: 500 g (1,1 lbs)
 • Past in zak
 • Lichtgewicht
 • Betaalbaar
Bekijk prijs →

Wat is een GorillaPod?

Je kunt eigenlijk een breed scala aan apparaten op een GorillaPod aansluiten.

Een GorillaPod is een flexibel ministatief met poten met rubberen kogelgewrichten, ontworpen om te buigen en te wikkelen, zodat u een camera, licht of iets anders met een compatibel 1/4″-statiefbevestigingsgat op verschillende plaatsen kunt monteren en ondersteunen.

Ja, dat klopt – denk niet dat GorillaPods beperkt zijn tot het ondersteunen van alleen camera’s – ik gebruik de mijne om een flitser te monteren (via een koude schoen), een mini-LED-lampje zoals de Manfrotto Lumamuse, of zelfs een groot LED-paneel zoals de Manfrotto Lykos BiColor.

Met een GorillaPod kun je ook snel een lamp monteren op een hekpaal, tafelpoot, deurklink of waar dan ook die normaal gesproken een omslachtigere lichtstandaard zou vereisen.

Kortom, de Joby GorillaPod is ontworpen om te worden gebruikt op plaatsen waar een traditioneel statief onmogelijk kan staan. Het feit dat het kan passen in een jaszak is een andere enorme bonus.

Hoe een GorillaPod te kiezen

Omwille van de eenvoud heb ik de video- en smartphone-modellen van de GorillaPod genegeerd en ervoor gekozen om me te concentreren op de modellen die het meest geschikt zijn voor foto’sfoto’sroofvogels.

(Als je op de bovenstaande video klikt, ga je rechtstreeks naar de producten die ik hier heb beoordeeld.)

Ik ben er ook van uitgegaan dat je de ‘GorillaPod Kits’ nodig hebt waar beschikbaar – een ‘Kit’ verwijst naar de GorillaPod benen plus statief balkop.

Hoewel de poten los verkrijgbaar zijn, kan ik geen goede reden bedenken waarom je een GorillaPod zou willen kopen zonder het hoofd (dat bij de kit wordt meegeleverd).

Er zijn 2 belangrijke factoren om te overwegen bij het kiezen van een GorillaPod.

1. Maximaal gewicht van te ondersteunen object(en)

Het belangrijkste dat u moet uitwerken bij het selecteren van een GorillaPod is de gecombineerd gewicht van het object dat u wilt dat het draagt.

Ik zeg ‘gecombineerd’, omdat je vaak rekening moet houden met een camerabody plus lens, of zelfs extra videoapparatuur zoals verlichting, microfoons en monitoren.

Als u een grote zoomlens gebruikt, is het ook de moeite waard om een sterker GorillaPod-model te kiezen dan het gecombineerde gewicht van uw camera + lens, omdat het gewicht van zoomlenzen vaak wegloopt van het middelpunt van het statief.

Zodra je het totale gecombineerde gewicht hebt, kun je zien hoe het overeenkomt met de maximale capaciteit van elke GorillaPod.

De 5 belangrijkste producten in de GorillaPod-line-up zijn vernoemd naar hun gewichtscapaciteit, zoals gemeten in grammen – als je in imperial meet, kan dit in het begin een beetje verwarrend zijn!

Om de verwarring nog groter te maken, werden de GorillaPod-productnamen in 2017 gewijzigd:

GorillaPod maximale gewichtscapaciteit

GorillaPod 325 GorillaPod 500 GorillaPod 1K | GorillaPod 3K | GorillaPod 5K
(GorillaPod Origineel) (Nieuw product) (GorillaPod Hybride) (GorillaPod SLR-Zoom) (GorillaPod Focus)
325 g (0,7 pond) 500 g (1,1 lbs) 1 kg (2,2 pond) 3 kg (6,6 pond) 5 kg (11 lbs)

Over het algemeen, als u een compactcamera bezit of iets met een gewicht van minder dan 500 g (1,1 lbs), kunt u kiezen voor de GorillaPod 325 of 500.

Als u een spiegelloze camera of DSLR bezit of van plan bent om andere accessoires aan de GorillaPod te bevestigen, zijn de 1K, 3K of 5K het meest geschikt.

Pro Tip: Als je twijfelt, ga dan altijd voor de GorillaPod die hoger is dan je geschatte maximale gewichtscapaciteit. d.w.z. zelfs als je een lichtgewicht Sony a6000 bezit, zou ik nog steeds aanraden om de GorillaPod 1K te kiezen, voor het geval je ooit een zware lens bevestigt.

2. Wijze van beslaglegging

Het tweede waar u mogelijk rekening mee moet houden bij het selecteren van een GorillaPod, is hoe u deze aan uw camera of ander apparaat wilt bevestigen.

Gelukkig zijn er hier maar een paar opties om uit te kiezen:

i) Vast – de GorillaPod kop schroeft direct in op het statiefgat aan de onderkant van je camera. Om uw camera te verwijderen, moet u de hele GorillaPod losdraaien.

KiK Afneembaar – de GorillaPod is voorzien van een quick-release statiefplaat die aan uw camera /apparaat kan worden bevestigd, waardoor deze snel van de GorillaPod kan worden verwijderd (net als een gewoon camerastatief).

Pro Tip: Het belangrijkste voordeel van een verwijderbare basisplaat op een GorillaPod is voor wanneer u uw camera snel moet bevestigen of verwijderen. Tenzij je dit moet kunnen, kies je gewoon een GorillaPod op basis van de maximale gewichtscapaciteit.

Joby GorillaPod Reviews

beste gorillapods

Onze tweejarige Leo helpt me het assortiment Joby GorillaPods uit te testen …

Een GorillaPod is een ministatief met poten die gebogen en gewikkeld kunnen worden rond verschillende objecten, zoals straatpalen, tafelpoten, hekpalen, etc.

Alle GorillaPods presteren deze kernfunctionaliteit zeer goed, zolang je je GorillaPod selecteert op basis van het maximale gewicht dat je verwacht dat hij vasthoudt.

Omdat we deze functionaliteit hebben vastgesteld, zal ik er niet verder op ingaan in elk van de GorillaPod-beoordelingen hieronder.

In plaats daarvan zal ik me concentreren op de andere functies die elk model definiëren, in een poging om u te helpen de juiste voor u te kiezen.

GorillaPod 5K-kit

(FKA GorillaPod Focus)

Gorillapod-5K-kit van voren

Bekijk meer beoordelingen

Gewicht: 739 g (1,6 pond)
Max capaciteit: 5 kg (11 lbs)
Dimensies: 6 x 6,5 x 30,5 cm
Materiaal: ABS Kunststof, Roestvrij staal, TPE, Aluminium

Controleer de huidige prijs

Hoogwaardige bewerkte aluminium stopcontacten voor de ultieme duurzaamheid en sterkte. Gebouwd voor de professionele fotograaf in miNd.

Dit is de macdaddy van alle GorillaPods – degene die Casey Neistat en alle andere beroemde YouTubers gebruiken om hun vlog-rigs te ondersteunen.

Het is ook degene die door veel fotofotografen wordt gebruikt, met name professionals.

Waarom? Nou omdat de GorillaPod 5K Kit de sterkste van de partij, en is hoogstwaarschijnlijk in staat om de veiligste, meest betrouwbare ondersteuning voor elke uitrusting met een 1/4″-statiefbevestigingsgat in de basis… zolang het gecombineerde gewicht minder dan 5 kg (6,6 lbs) is, natuurlijk.

Terwijl de kleinere GorillaPods de neiging hebben om een beetje aan te voelen als goed ontworpen speelgoed, voelt de 5K Kit aan als een serieus stuk uitrusting.

Met een gewicht van 739 g (1,6 lbs) heeft het een geruststellend gewicht naar het. De sockets zijn bewerkt aluminium en de bal (rustend in de kom van de balkop) is voorzien van een rode geanodiseerde coating voor de ultieme in sterkte en vloeibaarheid in beweging.

Gorillapod5K-plaat

De GorillaPod 5K is voorzien van een heavy-duty Arca Swiss-plaat met handige vingerdraaibare schroef.

De afneembare kogelkop ondersteunt een Arca-Swiss quick release-plaat, zodat u deze aan uw camera kunt bevestigen en daar zo lang als u wilt kunt houden, klaar om snel aan de bovenkant van de GorillaPod 5K te worden bevestigd met behulp van een draaiknop aan de zijkant.

Een extra knop spant de rotatie van de hele balkop aan en maakt deze los, met afmetingen aan de zijkanten voor panoramische opnamen.

Een andere knop bestuurt de bal in de socket, met een cutaway plaatsing voor portret oriëntatie foto’s.

De GorillaPod 5K is het model dat ik zou aanraden aan elke professionele fotograaf of videograaf, ongeacht het gewicht van de uitrusting die je moet ondersteunen – het is de sterkste, veiligste en meest betrouwbare statief van de partij.

Gorillapod-5K-achterkant

Achterkant van de 5K, met rubberen aanhaalknoppen en metingen rond de omtrek van de balkop.

Een voorbeeld is een Canon 1DX Mark II plus Canon 24-70mm f/2.8 L lens – de 5K kan het gewicht aan, maar het is onwaarschijnlijk dat het een set-up is die je lange tijd op armlengte zou houden!

Dit gezegd hebbende, begrijp ik dat Peter McKinnon een vergelijkbare opstelling met een groothoeklens en microfoon gebruikt voor zijn vlogs, dus het kan worden gedaan 😉

De breedte van de benen van de GorillaPod 5K Kit bij instorting biedt ook een geruststellend dikke en voorgevormde grip voor wanneer u uw hele set-up met de hand vasthoudt – een van de extra voordelen van het kiezen van deze top-spec-modus.

De GorillaPod 5K Kit biedt de beste sterkte en stabiliteit van alle GorillaPods. Het ultieme flexibele statief.

Controleer de laatste prijs →

GorillaPod 3K-kit

(FKA GorillaPod SLR Zoom)

Gorillapod-3k-kop

Bekijk meer beoordelingen

Gewicht: 393 g (0,86 pond)
Max capaciteit: 3 kg (6,6 pond)
Dimensies: 6,5 x 6,5 x 38,5 cm
Materiaal: ABS Kunststof, Rubber, Roestvrij staal, Staal, TPE, Aluminium

Controleer de huidige prijs

Premium flexibel statief met ingebouwd bubbelniveau. Gebouwd voor de professionele fotograaf in gedachten.

De volgende is de GorillaPod 3K Kit, geschikt voor het dragen van lasten tot 3 kg (6,6 lbs) – zoiets als een Sony a7III plus Sony 85mm f / 1.4 G lens, bijvoorbeeld.

In de buurt de helft van de prijs van de 5K Kit is de 3K een populaire keuze voor zowel professionals als enthousiaste fotografen en videografen.

(Verwarrend genoeg is er ook een GorillaPod 3K PRO Kit, met bewerkte aluminium stopcontacten zoals het 5K-model. Het kost eigenlijk meer dan de 5K Kit, wat ik niet helemaal begrijp…)

De bouw van de GorillaPod 3K lijkt bij de eerste inspectie misschien op zijn grote broer, maar als je beter kijkt, zie je een aantal belangrijke verschillen – met name de plastic stopcontacten van de 3K versus de aluminium stopcontacten van de 5K.

Gorillapod-3k-licht

GorillaPod 3K ondersteunt een Lowel GL1-videolamp.

Het is duidelijk dat de 5K meer gewicht moet dragen, vandaar het sterkere socketmateriaal. Aluminium is ook duurzamer dan plastic, dus je zou kunnen aannemen dat het ook langer meegaat.

Aan de andere kant is de GorilllaPod 3K een stuk lichter, en heeft een nette kleine bubbel niveau ingebouwd in de balkop die kan helpen bij het krijgen van een level shot – iets dat een beetje een uitdaging kan zijn bij het gebruik van GorillaPods als gewone statieven op een plat oppervlak.

De GorilllaPod 3K beschikt ook over een handige quick release statiefplaat, zodat je de plaat voor onbepaalde tijd aan je camera kunt bevestigen, klaar om op zijn plaats te klikken op de GorillaPod wanneer dat nodig is.

Terwijl de 5K een draaibare knop heeft om de snelspanplaat op zijn plaats te houden, biedt de 3K een eenvoudige pushclip – zeker sneller te gebruiken in de praktijk, maar niet zo veilig als een aanhaalknop.

Dit betekent dat je ervoor moet zorgen dat je ervoor zorgt dat de clip op zijn plaats heeft ‘geklikt’ wanneer je je camera op de GorillaPod 3K bevestigt – als je deze fase haast, ben je in voor een druppel.

Gorillapod-3k-bodemplaat

Lichtgewicht quick release plaat met ingebouwde bubbel niveau.

Een groot voordeel van de GorilllaPod 3K ten opzichte van zijn stevigere grote broer is dat het vasthouden van de hele set-up uiteraard minder belastend zal zijn, vanwege het verminderde gewicht van het statief.

(Het gebruik van de 3K veronderstelt een lichtere camera die eraan vastzit, dus ongeacht het verschil in gewicht van de GorillaPod zelf, ben je in voor een lichtere ervaring, hoe dan ook.)

Al met al is de GorilllaPod 3K een veel waar voor je geld flexibel statief als u zeker weet dat alles wat u ooit aan het uiteinde ervan zult bevestigen minder dan 3 kg (6,6 lbs) zal zijn.

Het ingebouwde bubbelniveau onderscheidt het ook van de andere modellen in het assortiment en blijkt vooral handig voor tafelfoto’s.

De GorillaPod 3K is een geweldige alleskunner met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De quick-release statiefplaat en bubbel-niveau maken het bijzonder nuttig.

Controleer de laatste prijs →

GorillaPod 1K-kit

(GorillaPod Origineel)

Gorillapod-1k-licht

Bekijk meer beoordelingen

Gewicht: 197 g (0,43 pond)
Max capaciteit: 1 kg (2,2 pond)
Dimensies: 2,5 x 2,5 x 25,6 cm
Materiaal: ABS Kunststof, Roestvrij staal, TPE, Zink-Aluminium, Aluminium

Controleer de huidige prijs

Het originele flexibele compacte statief plus kogelkop voor geavanceerde compacte en spiegelloze camera’s, of elk apparaat met een 1/4″ statiefbevestigingsschroefaansluiting.

Dit is de originele GorillaPod die duizend goedkope Chinese knock-offs lanceert – ik heb in het verleden een van de fakies gekocht en had er snel spijt van!

Je zult lookalikes te koop zien op markten en overal op eBay, maar pas op – ze lijken op het eerste gezicht misschien op elkaar, maar de bouw en kwaliteit is absoluut inferieur. Je zult merken dat het herhaaldelijk buigen van de benen ertoe zal leiden dat de ballen inderdaad heel snel uit de kommen breken.

Net als bij de 3K beschikt de GorillaPod 1K ook over hoogwaardige ABS-plastic stopcontacten die zorgen voor levensduur, vloeiendheid in beweging en veiligheid.

De 1K is ook verrassend licht met slechts 197 g (0,43 lbs), waardoor het ideaal is om er altijd een paar in je cameratas op te bergen – dit is wat ik doe, meestal om flitsers of mini-LED’s zoals de krachtige maar kleine Manfrotto LumeMuse te ondersteunen.

Een voorbeeld dat is ingesteld om aan het einde van de GorillaPod 1K te bevestigen, is de Fujifilm X-T3 met Fujinon 23mm f / 2 WR-lens – in principe elke set-up met een gecombineerd gewicht van minder dan 1 kg (2,2 lbs).

Zoals eerder vermeld, zou ik voorzichtig zijn als je camera-instelling dicht bij de maximale capaciteit van de GorillaPod 1K ligt en iets meer betaalt voor de 3K, of zelfs de 5K, voor extra gemoedsrust.

Gorillapod-1k-knop

Een eenvoudige draaiknop bevestigt de bal in de socket, waarbij het hele statief in de basis van uw apparaat wordt geschroefd (in dit geval een Manfrotto Lykos LED-lamp).

Dat gezegd hebbende, doet de GorillaPod 1K prima werk bij het beveiligen van apparaten die binnen zijn maximale draagkracht wegen op dunne palen, palen en al het andere dat je kunt vinden dat bij de rekening past.

Ik heb in het verleden een lichtgewicht Godox-flitser aan een GorillaPod 1K bevestigd en de benen rond een deurklink gewikkeld tijdens een bruidsvoorbereiding – werkte een traktatie voor een snelle off-camera flitser!

Voor minder dan $ 30 is de 1K veel waar voor je geld, en goedkoop genoeg zodat veel fotografen vaak een paar dragen, omdat ze het soort ding zijn dat je vaak verliest!

Een ding om op te merken is dat er geen quick-release plaat is om aan de basis van uw camera of ander apparaat te bevestigen – u schroeft eenvoudig de hele GorillaPod-kop rechtstreeks in het 1/4 “schroefgat.

Aan de positieve kant maakt dit de bevestiging eenvoudig – er is geen aanvankelijk gehannes met basisplaten. U moet echter nog steeds de kop in het door u gekozen apparaat schroeven en het verwijderen ervan kost meer tijd.

Als u op zoek bent voor een eenvoudig, voordelig flexibel statief dat op verschillende manieren kan worden gebruikt en toch klein genoeg is voor je achterzak, is de GorillaPod 1K zeker iets voor jou.

De GorillaPod 1K is betaalbaar, lichtgewicht en sterk. Zolang uw apparaten onder de maximale draagkracht wegen, klikt u een paar van deze handige statieven.

Controleer de laatste prijs →

GorillaPod 500

Gorillapod-500

Bekijk meer beoordelingen

Gewicht: 79 g (0,17 pond)
Max capaciteit: 500 g (1,1 lbs)
Dimensies: 4 x 4 x 20,5 cm
Materiaal: ABS Kunststof, Roestvrij staal, TPE, Aluminium

Controleer de huidige prijs

Supercompacte flexibele statiefstandaard voor lichtgewicht compactcamera’s, point &shoots en 360/actiecamera’s.

Dit is een GorillaPod van nieuw formaat die nog niet eerder beschikbaar was – een versterkte versie van de 325, die als volgende in de review verschijnt.

De GorillaPod 500 is gemaakt om high-end compacte en point-and-shoot camera’s te ondersteunen, zoals de Sony RX100-serie of Canon PowerShot G-serie camera’s – alles tot het gewicht van 500 g (1 lb).

Er is geen aparte knop om de kogelkom aan te spannen om de balkop onder verschillende hoeken vast te zetten. In plaats daarvan bevindt de balkop zich al in een strakke staat, waardoor je hem eenvoudig in de socket moet draaien om hem in verschillende posities te bevestigen.

Er is ook een weggesneden gedeelte om een snelle en eenvoudige portretstandpositie van uw apparaat mogelijk te maken.

Er is niet veel meer te zeggen over de GorillaPod 500 – het is een eenvoudig stukje kit waarmee je je compactcamera kunt stabiliseren of beveiligen op plaatsen die normaal niet mogelijk zouden zijn.

Voor ongeveer $ 25 is het betaalbaar en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De GorillaPod 500 is een superlicht, eenvoudig te gebruiken flexibel statief voor een prijs die geschikt is voor alle budgetten. Ideaal voor lichtgewicht compactcamera’s.

Controleer de laatste prijs →

GorillaPod 325

Gorillapod-500 vergeleken met 325

Bekijk meer beoordelingen

Gewicht: 49 gr
Max capaciteit: 500 g (0,11 lbs)
Dimensies: 4 x 4 x 20,5 cm
Materiaal: ABS Kunststof, Roestvrij staal, TPE, Aluminium

Controleer de huidige prijs

Vederlicht compact flexibel statief voor point &shoot en kleine camera’s

Voor lichtgewicht compactcamera’s met een gewicht van minder dan 500 g (1,1 lbs) is de GorillaPod 325 het kleine flexibele statief voor jou.

Met dezelfde kenmerken van de 500, maar met een vederlichte 49 g (0,11 lbs), is dit een kleine gadget, klein genoeg om de hele dag in je jeanszak te hebben, klaar voor snelle implementatie.

Een ding om op te merken – zelfs als je een lichtgewicht compactcamera zoals de Ricoh GRIII bezit, zou ik je eigenlijk aanraden om de eerder genoemde GorillaPod 500 te kopen in plaats van de 325, gewoon om me een beetje extra kracht en stabiliteit te geven bij het buigen van de GorillaPod rond objecten.

Dat wil echter niet zeggen dat de bouwkwaliteit van de GorillaPod 325 niet geweldig is – het is gewoon dat alles zoveel voelt kleiner. Misschien zijn het gewoon mijn grote handen…!

Hoe dan ook, voor minder dan $ 15 is de GorillaPod 325 een absoluut stelen, en iets dat een geweldige kousenvuller zou zijn voor een kind wiens belangrijkste kerstcadeau een compactcamera is.

Een zelden aangeprezen voordeel van een GorillaPod, met name een zo compact als de 325, is dat het een meer substantiële handgreep biedt voor het fotograferen dan het gebruik van de camera alleen.

Voor onze kinderen (momenteel 2 en 4 jaar oud) lijkt het vastpakken van hun camera’s met een GorillaPod veel gemakkelijker en leuker voor hen.

De GorillaPod 325 is een vederlicht, super betaalbaar flexibel statief dat in je jeanszak past. Het is een no-brainer als je camera licht genoeg is.

Controleer de laatste prijs →

GorillaPod Rig Upgrade

GorillaPod Rig Upgrade

Omdat het meer voor de videoshooters is dan voor ons fotofotografen, heb ik geen volledige beoordeling van GorillaPod’s interessante ‘Rig Upgrade’ uitgevoerd.

Bestaande uit verschillende armen, koude schoenbevestigingen en GoPro-steunen die uit de zijkant van de originele GorillaPod steken, kunt u een complete mobiele rig maken voor het verlichten en opnemen van extern geluid en video, allemaal tegelijk.

Het zorgt er ook voor dat je er zo uitzietik soort van half-man-half-robot cybertron uit de toekomst 🤖👍🏼

Lees hier meer informatie over de Rig Upgrade.

Beste Joby Gorillapod | Laatste woorden

Ik hoop dat dit artikel je heeft geholpen bij het kiezen van de juiste Joby GorillaPod voor jouw behoeften.

Als ik je mag achterlaten met 2 laatste adviezen: ten eerste raad ik je ten zeerste af om een nep GorillaPod te kopen … waarvan je er veel vindt. Zorg ervoor dat u het echte artikel krijgt door de links op deze pagina te gebruiken of door te winkelen bij een gerenommeerde camerawinkel.

Het tweede advies is om te investeren in ten minste één GorillaPod hoger in maximale gewichtscapaciteit dan u nodig hebt.

(Als je een professional bent, of een amateur die echt waarde hecht aan hun apparatuur, zou ik je aanraden alleen kijk naar de 3K of 5K.)

Dit biedt een beetje speelruimte in de beveiliging van uw set-up, terwijl u ook de mogelijkheid hebt om in de toekomst een zwaardere lens of ander accessoire te bevestigen.

Dat gezegd hebbende, is het moeilijk om fout te gaan met een van deze flexibele en leuke statieven die je kunnen helpen je creatieve visie uit te breiden door je in staat te stellen camera’s, lichten en een groot aantal andere decives in locaiton te plaatsen die normaal gesproken niet mogelijk zijn.

GorillaPod-5k

GorillaPod 5K-kit

Duurzame aluminium stopcontacten zorgen voor ultieme stabiliteit en duurzaamheid. Verstelbare balkop van hoge kwaliteit, ideaal voor het beveiligen van zwaardere opstellingen.

Controleer de huidige prijs