Jody Molenaar

FacebookPinterestDelen

Hallo allemaal! Ik ben Jody Miller. Ik ben het grootste deel van mijn leven fotograaf geweest. Ik fotografeer vooral de natuurlijke wereld om me heen, af en toe bezig met fine art concept of portretfotografie.

Ik vind veel troost en rust als ik achter de camera sta, beelden maak waar ik ook ga, alles fotografeer, van het alledaagse en alledaagse tot het sublieme en grandioze.

Weer en stormen zijn een bijzondere favoriet van mij, evenals de verlaten en verlaten plaatsen en de prachtige dieren die ik op mijn reizen vind. Ik hou van het mysterie dat ik vind in schaduwen en de nacht en maak veel landschappen onder een volle maan of onder de sterren.

Mijn kit is minimaal maar divers. Ik fotografeer met Nikon body’s, momenteel een Nikon D850, en een assortiment lenzen:

De Nikon 14-24mm f/2.8, de Nikon 24-70mm f/2.8, en de Nikon 70-200mm f/2.8, evenals een Nikon 85mm f/1.4, en een 28-300mm zoom f/5.6.

Ik gebruik ook veel speelgoed- en pinhole-camera’s. De afgebeelde zijn enkele van mijn favorieten:

De Diana camera, de Holga panoramische camereen met een vergrootglas, een ZeroImage houten gaatje en een 4×5 houten pinhole camera.

Een bijzondere favoriet is de Fujipet Thunderbird, een plastic camera uit de jaren 1950 die unieke 120-afbeeldingen maakt.

www.jodymillerphoto.com | @jody9

FacebookPinterestDelen
trouwen
8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer