Xavier Goins

FacebookPinterestDelen

Oorspronkelijk afkomstig uit de staat New York, maar nu werk ik als fotograaf vanuit mijn thuisstudio in San Francisco, besteed ik mijn vrije tijd aan het nastreven van mijn persoonlijke documentaireprojecten op lange termijn.

Ik gebruik fotografie als een hulpmiddel voor het verkennen van de relaties die ik ontwikkel met de mensen en plaatsen waarin ik geïnteresseerd ben.

Als documentaire- en architectuurfotograaf is mobiliteit het belangrijkste kenmerk dat ik zoek in een camerasysteem. Fujifilm’s X-serie camera’s bieden mij precies dat.

Ik fotografeer nu ongeveer drie jaar met Fuji. Ik fotografeer momenteel met de Fujifilm X-T3 en hebben geïnvesteerd in een complete set hoogwaardige primes: de Fujifilm 16mm f/1.4, 23mm f/1.4, en de 35mm f/1.4.

Met deze opstelling kan ik mijn brandpuntsafstand kiezen op basis van de werkruimte en het verhaal dat ik probeer over te brengen.

Daarnaast is de X-Rite ColorChecker Pasfoto, en de Sekonic L-308X Flashmate Light Meter zijn onmisbare hulpmiddelen geweest die me urenlang worstelen met kleur en belichting tijdens de postproductie bespaarden.

Bezoek mijn website voor meer informatie over mij en mijn werk.

www.xaviergoinsphotography.com | @xaviergoinsphotography

FacebookPinterestDelen
trouwen

8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer