Kan Mete

FacebookPinterestDelen

Hallo, mijn naam is Can Mete. Ik ben afgestudeerd in de gastronomie – wat me heeft geleid tot een leven in Istanbul als voedselfotograaf.

Ik ben actief betrokken bij het eten in Istanbul door de visuele representaties die ik maak voor restaurants, chef-koks, voedselmerken en culinaire scholen. Mijn tijd besteed aan het fotograferen is verdeeld tussen mijn thuiskantoor, restaurants en keukens.

In de eerste plaats gebruik ik natuurlijk licht als hulpbron – hoewel Hensel Paraflash me, indien nodig, in staat stelt om mijn shoots uit te voeren.

Ik ben geïntrigeerd door natuurlijke en pure beelden – die ik heb geïmplementeerd in mijn stijl van fotografie. Weten hoe ik moet koken komt in het spel tijdens het fotograferen – omdat ik weet hoe goed smakende gerechten eruit moeten zien.

Ik neem liever geen zware lading apparatuur mee naar mijn shoots. Makkelijk bewegen is voor mij een essentiële factor.

Ik kies ervoor om met Canon 5D Mark III te werken vanwege de kleurbalansfunctie; evenals 100mm f/2.8 macro, 50mm f/1.8 en voor groothoek 24-105 f/4L zoomlens – die beide een go-to zijn voor voedselfotografen.

Mijn apparatuur heeft de neiging om te fluctueren. Ik ben bijvoorbeeld van plan om een 24-70 f/2.8L II toe te voegen. lens in de nabije toekomst.

Voor een statief gebruik ik SLIK ABLE 300HC en het horizontale gebruik ervan is een zeer belangrijke factor voor mij. Soms leiden de moeilijkere shoots ertoe dat ik de grotere statieven van Manfrotto gebruik.

Mijn MacBook Pro 13.3″ laptop helpt me bij zowel het fotograferen van fotografie als de arrangement / bewerkingsfase. Ik gebruik ook Adobe Lightroom en Photoshop CC 2018.

Zhiyun Gladde Q en iPhone 7 is mijn keuze voor basis video shoots. Stabilisatie is erg belangrijk.

Het is cruciaal om apparatuur te hebben die gemakkelijk en gemakkelijk mee te nemen is tijdens het reizen.

www.can-mete.com | @canxmete

FacebookPinterestDelen
trouwen

8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer