Keaton Webb

FacebookPinterestDelen

Mijn naam is Keaton Webb en ik ben een portret- en lifestylefotograaf gevestigd in Orlando, Florida. Van jongs af aan verlangde ik altijd naar een creatieve uitlaatklep en maakte al vroeg in mijn tienerjaren kennis met fotografie.

Mijn stijl is geëvolueerd van wat het ooit was, voornamelijk naar portretkunst professioneel en lifestyle / reisbeelden persoonlijk.

Fotografie is voor mij altijd een manier geweest om een moment vast te leggen hoe ik het persoonlijk heb ervaren. Hoewel ik een voorliefde heb voor conceptuele beelden en gefabriceerde momenten, is er iets aan het documenteren van mijn herinneringen zoals ze waren, wat therapeutisch aanvoelt, bijna als een dagboek dat ik steeds opnieuw kan bezoeken.

Versnelling:

Canon 5D Mark III

Ik heb hier een paar jaar geleden een upgrade naar uitgevoerd van een Nikon D5000, toen ik echt ontmoedigd was dat mijn beelden niet voldeden aan de realiteit van een moment.

Sigma 35mm f/1.4

Deze lens is de enige die ik op dit moment gebruik, en het heeft me veel goed gedaan om rond mijn onderwerp te moeten bewegen om de foto te maken die ik wil. Er is iets bevrijdends in het hebben van eenvoudige uitrusting en een beperkte lens om mee te werken.

Polaroid OneStep

Ik begon hier een paar jaar geleden ook mee te fotograferen, hoewel het geen echte filmcamera is, geniet ik van de dualiteit van het hebben van filmbeelden en het zien van het resultaat in realtime (of na 15 minuten wachten tot de kleuren zijn ingesteld).

Apple MacBook Pro

Hoewel het niet het meest stevige ding is om aan te werken, houdt het mijn ongeduldige workflow bij en verwerkt het Lightroom en Photoshop als een kampioen.

Apple iPhone X

Ik raad de camera op de iPhone altijd aan voor beginnende fotografen, vooral als ze gewoon hun beelden op sociale media willen verbeteren. Voordat ik mijn Canon 5D Mark III kocht, Ik fotografeerde exclusief op mijn iPhone 4S (ik weet het) voor Instagram. Als je het hebt, zorg er dan voor dat het werkt.

www.keatonwebb.co | @keat0n

FacebookPinterestDelen
trouwen

8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer