Lance Camera Straps Beoordeling

Ik moet toegeven dat ik een enorme nerd ben als het gaat om camerariemen en ik heb er veel te veel in mijn collectie.

Net als bij cameratassen hebben sommigen van ons deze eindeloze zoektocht naar de perfecte camerariem en ik denk dat ik misschien mijn heilige graal heb gevonden.

Lance Camera Straps heeft een ongelooflijk assortiment gemaakt van een verscheidenheid aan materialen en armaturen. Ze zijn allemaal van de hoogste kwaliteit en gebouwd, zodat u één keer kunt kopen en goed kunt kopen.

Verder bieden Lance Camera Straps u de flexibiliteit om een riem aan te passen aan uw behoeften en smaak.

DSCF0225
Lance Camera Riem

Stijlvolle, betaalbare camerariem die handgemaakt is in de VS van hoogwaardige materialen.

Controleer de huidige prijs

Ik had het geluk om twee bandjes te kunnen testen voor deze review en ik werd ook niet teleurgesteld.

Ze passen bij elke fotograaf en zorgen voor comfort en veiligheid bij het dragen van een kostbare en dure camera … en dat is precies waar een camerariem voor ontworpen moet zijn.

Laat me je door de details van de Lance Camera Straps Lug polsband en de Lance Camera Straps Non-Adjust Neck Strap leiden.

Inhoudsopgave

Lance Camera Straps Lug Polsband | Specs

Lance Camera Straps Non-Adjust Nek Strap in Olijfgroen

Bekijk meer beoordelingen

 • Lengte band 20,3 cm (8″)
 • Riemopening 12,7 cm (5″)
 • Snoer diameter 8mm (0.31″)
 • Koordmateriaal is weerbestendig premium polyester
 • Verkrijgbaar in zwart, rood, bordeauxrood, olijfgroen en donkerblauw.
 • 19mm roestvrijstalen split ring connector

Lance Camera Straps Non-Adjust Neck Strap | Specs

 • Bandlengte 91,4 cm (36″), 106,7 cm (42″), 121,9 cm (48″) of een aangepaste naar wens.
 • Snoer diameter 8mm (0.31″)
 • Koordmateriaal is weerbestendig premium polyester
 • Verkrijgbaar in zwart, rood, bordeauxrood, olijfgroen en donkerblauw.
 • 19mm roestvrijstalen split ring connector
Controleer de huidige prijs

Bouw &uiterlijk

Zowel de Lance Camera Straps Lug als de Non-Adjust Neck Strap zijn ongelooflijk goed vervaardigd Producten.

De bandjes zien er erg uit stijlvol met zowel een ouderwetse charme van het gevlochten koord als een moderne gevoeligheid in de fittingen.

Deze elementen gecombineerd betekenen dat de Lance Camera Straps er geweldig uitzien op elke camera, ongeacht de grootte en stijl.

Het vlechten op de riemen is nauwkeurig zonder tekenen van pilling of rafelen. Het weefsel is stevig, maar niet zo strak dat de riem inflexibel en ruw is wanneer hij in je hand of tegen je lichaam aan ligt.

Elk uiteinde van de riem is slim terug in zichzelf gesplitst om geen echte uiteinden aan het polyester koord te laten zien.

Deze gesplitste gebieden zijn versterkt met zwarte rubberen ringen die de verbinding gesloten houden en extra stabiliteit aan het snoer toevoegen.

Lance Camera Straps Lug Polsband in zwart

Lance Camera Straps Lug Polsband in zwart.

Het aantrekkelijke scala aan kleuren en maten voor de Non-Adjust-riem geeft u enige creatieve vrijheid om de riem te kiezen die het beste bij uw draagstijl en ontwerpesthetiek past.

Ik bestelde de Lance Camera Straps Non-Adjust Neck Strap in 121.9cm (48″). Het wordt echter ook geleverd in 91,4 cm (36″), 106,7 cm (42″), of elke aangepaste lengte die u kunt bestellen tot 178 cm (70″).

Beide bandjes die ik voor deze review heb getest, bleken ongelooflijk te zijn duurzaam en winterhard en zou serieus werk vergen om een deel van het ontwerp te beschadigen.

Ze zijn ook erg lichtgewicht dankzij het slimme gebruik van een premium polyester om de vlecht van de band te vormen.

Deze camera-riemen ondersteunen gemakkelijk elke camera waaraan u ze bevestigt en Lance biedt een reeks stijlen met verschillende verbindingssystemen.

Gebruiksgemak

Lance Camera Straps hebben sterke vlechten en rubberen ringen om de splicing vast te zetten.

Persoonlijk ben ik een grote fan van polsbandjes, en toen ik de kans kreeg om de Lance Camera Straps Lug polsband aan mijn camera te bevestigen, voelde het meteen thuis.

Dankzij de stevigheid van het weefsel blijft het polsgat open zodat ik mijn hand gemakkelijk in de riem kan laten glijden.

Er is niets erger dan je handen vol te hebben en te proberen een platte legband te krijgen om in je eentje open te gaan.

Lance Camera Straps hebben een roestvrijstalen splitring om aan camera lugs te bevestigen.

Dezelfde vrijheid kan worden ervaren met de Lance Camera Straps Non-Adjust Neck Strap. De riem heeft de neiging om zijn open vorm vast te houden, maar is even buigzaam en kan een paar keer om je pols worden opgewonden of gewikkeld, afhankelijk van hoe je ervoor kiest om je camera te dragen.

Camerariemen lijken misschien eenvoudige accessoires, maar langdurig comfort en gebruiksgemak zijn essentieel en deze riemen hebben dat in schoppen.

Waar voor je geld

De Lance Camera Straps Lug en de Non-Adjust Neck Strap zijn ongelooflijk goed ontworpen en vervaardigde producten die zeker de tand des tijds zullen doorstaan.

Afhankelijk van de draagstijl van uw camera, zal een van beide camerariemen meer dan aan uw behoeften voldoen.

In termen van waar voor uw geld, denk ik dat deze Lance Camera Straps ongelooflijk goed geprijsd zijn en zullen past bij ieders budget.

De Lug-polsband kost ongeveer $ 35 en is verkrijgbaar in vijf stijlvolle kleuren – zie hier meer.

De non-adjust nekband kost ongeveer $ 56 en is ook verkrijgbaar in dezelfde vijf kleuren – zie hier.

Er zijn ook drie vaste lengtes beschikbaar of u kunt een aangepaste lengte kiezen zonder extra kosten – dat is zo’n toegevoegde waarde omdat de meeste bedrijven meer in rekening brengen voor langere riemen.

Met dit niveau van maatwerk in gedachten, geeft Lance Camera Staps fotografen geweldige keuze voor een geweldige prijs.

Controleer de huidige prijs

Lance Camera Straps Review | Conclusie

Ik denk dat het belangrijk is voor fotografen om de belangrijkste redenen te begrijpen waarom we een camerapols- of nekband nodig hebben.

Je moet comfortabel zijn tijdens een shoot, ongeacht de duur. Er is niets erger dan proberen je te concentreren op je werk terwijl je onrustig bent door een knagende pijn.

Je moet je camera ook beschermen tegen vallen, uit je hand geslagen worden of nog veel erger om iemand te laten proberen hem van je af te pakken.

Een goede kwaliteit en goed ontworpen camerariem moet dit zonder twijfel aanpakken.

Tot slot, aangezien je zoveel geld aan je camera hebt uitgegeven, wil je dat je accessoires er stijlvol uitzien en niet opvallen als een oogpijn.

De Lance Camera Straps Lug en de Lance Camera Straps Non-Adjust Neck Strap passen beide bij die rekening, en ze bereiken precies wat ze moeten doen bij een ongelooflijk redelijke prijs.

Deze Lance Camera Straps zijn ontworpen voor elke fotograaf en voldoen gemakkelijk aan hun behoeften.

Ze zijn eenvoudig maar zeer effectief en eenvoudig te bevestigen aan uw camera.

Als u op zoek bent naar een stijlvolle, slim ontworpen en ongelooflijk duurzame riem voor uw camera, dan zullen deze u zeker niet teleurstellen.

DSCF0225
Lance Camera Riem

Stijlvolle, betaalbare camerariem die handgemaakt is in de VS van hoogwaardige materialen.

Controleer de huidige prijs