Lifemate Sjaal Strap Review

Het is belangrijk voor ons allemaal om te voelen dat onze waardevolle apparatuur in veilige handen is wanneer we het ronddragen.

Daarvoor is een van de belangrijkste accessoires die in je opkomt de riem.

Riemen zijn er in een te grote verscheidenheid aan modellen en stoffen, dus soms kan het een beetje verwarrend worden als je moet beslissen welke het beste bij je past.

Lifemate_scarf_strap_review_Featured

Lifemate Sjaal Riem

Na een cameraband die er goed uitziet, comfortabel aanvoelt en nauwelijks iets kost? Dit is het.

Controleer de huidige prijs

In deze review ga ik mijn gedachten delen over de Lifemate Scarf Camera Strap, die ik onlangs heb mogen testen.

Als je ook graag andere opties wilt verkennen en andere riemen wilt zien die het overwegen waard zijn, bekijk dan gerust onze lijst met de beste spiegelloze en dslr camerabanden op de markt!

Inhoudsopgave

Lifemate Scarf Strap Technische Gegevens

  • Bandlengte – naar wens verstelbaar
  • Bandbreedte – breedte is ook aanpasbaar, afhankelijk van het feit of de stof al dan niet is uitgevouwen
  • Gewicht van het artikel – 50 gram (1,76 gram)
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren met unieke vintage en etnische bloemmotieven

Bouw &uiterlijk

Lifemate sjaal riem uiterlijk

Bekijk meer beoordelingen

Pros

  • Uniek design en stofpatronen
  • Eenvoudig te bevestigen
  • Grote waarde voor een kleine prijs
Tegens

  • Het materiaal is een beetje kreukgevoelig
Controleer de huidige prijs

De Lifemate Scarf Camera Strap voelt vanaf het begin aan als een goed vervaardigd product – de zachte stof en trendy kleur waren de eerste dingen die mijn aandacht trokken.

De band is gemaakt van rayon, een gefabriceerde vezel die gebruik maakt van natuurlijke hulpbronnen (bijvoorbeeld landbouwproducten of hout).

Er zijn nogal wat soorten van dit materiaal die op indrukwekkende wijze de textuur van zijde, wol, katoen en linnen kunnen imiteren.

Om rayon te maken heb je natuurlijke cellulose nodig en daarom wordt dit materiaal niet als synthetisch beschouwd.

Afgezien van het mooie materiaal dat werd gebruikt, was een ander ding dat me meteen opviel en leuk vond, het kleine cameraontwerp op de leren uiteinden dat de hele look op een echt geweldige manier aanvult.

Nog een voordeel om hier op te merken is het feit dat de stof uitzet en dit maakt het gemakkelijker om het gewicht beter te verdelen voor het geval je een zware camera bij je hebt.

De Lifemate Sjaal Band voelt zeer comfortabel om de nek. De originele band van mijn camera voelde vaak een beetje te ruw aan, vooral wanneer ik zware lenzen toevoegde en het totale gewicht werd verhoogd.

Het is extra gemakkelijk om de positieve aspecten van het product op te merken als je het uitprobeert in warme of vochtige (of beide!) klimaatomstandigheden – je zult merken dat de zachte stof zacht voor de huid en maakt zweten dus minder waarschijnlijk.

Net als een sjaal die je bij je dagelijkse outfit zou dragen, is hij ook ademend en voelt hij licht aan.

Voor mij persoonlijk is het grootste voordeel wat het uiterlijk betreft de opmerkelijke verscheidenheid aan verschillende stoffen. Het voelt niet langer alleen als camera-uitrusting, maar meer als een accessoire dat je kunt combineren met je outfit.

U kunt kiezen uit effen kleurenstoffen tot luchtige patronen met bloemige / plantenontwerpen en groenblijvende stippen en ruiten.

Het is in principe compatibel met allerlei outfits – van casual denim looks tot vlammende zomerjurken.

Er is maar één ding dat ik niet helemaal leuk vond aan het uiterlijk van de riem: het heeft de neiging om een beetje rimpelgevoelig te zijn, dus je moet het strijkijzer van tijd tot tijd gebruiken om het in zijn beste vorm te houden.

Gebruiksgemak

lifemate sjaal riem review - hoe het is bevestigd

Zo kun je de Lifemate Sjaal Strap aan je camera bevestigen.

Lifemate Scarf Camera Strap is bevestigd aan de behuizing van uw camera met zijn slanke string loops – het enige wat u hoeft te doen is ze door de riemsleuven van de camera te halen.

Het doet alsofty veel werkt met allerlei DSLR en spiegelloze camera’s. In mijn geval heb ik het getest met mijn Sony A7, dat is een lichte camera en heeft niet veel gewicht op de sjaal gelegd.

Met de verstelbare uiteinden kunt u eenvoudig de totale lengte van deze riem wijzigen en dus kunt u deze gebruiken als een camera cross-body riem of als een camera nekband.

Beide opties zijn echt prima, afhankelijk van de gelegenheid. Voor mij persoonlijk is het gebruik ervan als een cross-body riem comfortabeler.

Ik heb de sjaalband getest tijdens een korte wandeling en ik kan zeker bevestigen dat een van de grootste voordelen van dit product ligt in de manier waarop het om je nek voelt.

Het materiaal is zacht en u kunt het veilig voor langere tijd dragen zonder fysiek ongemak te voelen.

Je kunt het stuk stof ook naar wens uitbreiden en breder maken om het gewicht van je camera beter te verdelen.

Het is eigenlijk breed genoeg om creatief te worden en er een zak aan toe te voegen. Dit vak kan een plek zijn waar u uw documenten opbergt of een mooie mooie mooie cache voor het extra filter dat u voor de lenzen kunt meenemen.

Waar voor je geld

De prijs van dit product op de markt is minder dan $ 15 (afhankelijk van de afdruk die u kiest – zie de nieuwste prijzen hier) en het is op zijn zachtst gezegd een koopje.

Het is een zeer redelijke prijs rekening houdend met de kwaliteit van de materialen en de manier waarop de riem is vervaardigd.

Het enige probleem is dat het met al die verschillende prints een beetje moeilijk is om er maar één te kiezen die geschikt is voor de meeste van je outfits.

Gelukkig kun je met de kosten meer dan één Lifemate Scarf Strap aan je collectie toevoegen.

Het is de moeite waard om er minstens een paar te bezitten, zodat je de vrijheid hebt om te kiezen op basis van de specifieke situatie of de bepaalde look die je probeert te bereiken.

Controleer de huidige prijs

Lifemate Sjaal Strap Review | Conclusie

Lifemate sjaalband - hoe ik het draag

Ik draag de riem in de meeste gevallen liever over het hele lichaam.

Camerariemen zijn er niet alleen voor ons om beveiliging naar onze camera’s te brengen, maar ook om een vleugje individualiteit toe te voegen aan onze persoonlijke stijl. Ik heb het gevoel dat de Lifemate Scarf Camera Strap hier bijzonder goed werk in levert.

Het is echt betaalbaar (zelfs als je ervoor kiest om er meer dan één te krijgen) vanwege het materiaal en het is ook geweldig om te hebben als je een beetje leuke kleur wilt toevoegen aan de monotone zwartgrijze tinten van je camera-apparatuur.

Er kan maar één probleem zijn om onder ogen te zien – voor mensen zoals ik die duidelijk slecht zijn in het nemen van beslissingen, kan het kiezen uit 32 patronen een beetje overweldigend zijn!

Lifemate_scarf_strap_review_Featured

Lifemate Sjaal Riem

Na een cameraband die er goed uitziet, comfortabel aanvoelt en nauwelijks iets kost? Dit is het.

Controleer de huidige prijs