Lowepro DroneGuard BP 250 Recensie

Ik heb mijn drone nu een paar jaar en ik neem hem mee op elke reis als ik weet dat ik minstens één keer de kans zou krijgen om hem daarheen te sturen! Maar als het gaat om drones, is er een behoorlijke hoeveelheid kit die nodig is voor uitgebreide sets vliegen.

Je moet reservebladen meenemen voor het geval je hem tegen een boom laat crashen, reservebatterijen omdat de vliegtijd in verschillende omstandigheden vrij beperkt kan zijn, ND-filters, opladers en zelfs meer als je meer een “build niet gekocht” soort flyer bent.

Als het gaat om fotografie en tascombinaties, zul je merken dat veel cameratassen kunnen voldoen aan de behoeften van iemand met een drone die mooi en strak opvouwt, samen met de vele accessoires die erbij horen.

Lowepro-DroneGuard-BP-250

Lowepro DroneGuard BP 250 |

Deze robuuste, comfortabele rugzak is speciaal ontworpen om al je drone-uitrusting veilig en gezond te houden.

Controleer de huidige prijs

Ze hebben echter niet de neiging om altijd geschikt te zijn voor degenen die de traditionele ‘X’-vorm drones hebben die niet kunnen worden opgevouwen of ontmanteld.

De LowePro Drone Guard is een selectie van 8 camerarugzakken en koffers ontworpen rond drones en quadcopters van verschillende grootte.

Ze zijn niet gebonden of beperkend aan een bepaald merk of stijl van drone, maar de verschillende maten passen beter bij verschillende modellen dan andere.

In deze review bespreek ik de DroneGuard BP 250, die gericht is op de DJI Mavic serie drones (zoals Mavic Pro, Mavic Pro Platinum, Mavic 2 Pro, Mavic 2 Zoom en natuurlijk de Mavic Air).

Inhoudsopgave

Lowepro DroneGuard BP 250 Technische Gegevens

DroneGuard BP 250 bestaat uit lowepro's standaard uitgiftematerialen en werkt zo goed.

DroneGuard BP 250 bestaat uit lowepro’s standaard uitgiftematerialen en werkt zo goed.

Controleer de huidige prijs

Interne afmetingen:
26 x 11 x 24 cm (10,23 x 4,33 inch x 9,44″)

Externe afmetingen:
29 x 17 x 47 cm (11,41 x 6,69″ x 18,5″)

Afmetingen cameravak:
26 x 11 x 24 cm (10,23 x 4,33 x 9,44″)

Afmetingen bovenste compartiment:
26 x 9 x 20 cm (10,23 x 3,54″ x 7,87″)

Afmetingen laptopvak:
26 x 3 x 38 cm (10,23 x 1,18 inch x 14,96″)
Geschikt voor maximaal een 15″-laptop (zoals een Macbook of dunne notebook. Mijn 15″ Gaming Laptop zat heel erg strak).

Afmetingen tabletcompartiment:
19 x 2 x 22 cm (7,48 x 0,78″ x 8,66″)
Geschikt voor tablets tot 10 inch

Gewicht:
1,34 kg (2,95 pond)

De Lowepro DroneGuard BP 250 is gemaakt van wat lowepro’s lichtgewicht go-to materialen lijken te zijn, met als belangrijkste verschil het compressiegegoten FormShell™ zachte gepantserde deksel op het hoofdcompartiment om uw uitrusting te helpen beschermen.

Het is erg licht, maar voelt ook erg stoer aan – absoluut anders dan wat je meestal op rugzakken vindt!

Bouw &uiterlijk

DroneGuard BP 250 is een groot formaat en een vrij slanke tas voor deze capaciteit

DroneGuard BP 250 is een geweldig formaat en een vrij slanke tas voor zijn grote capaciteit.

De LowePro DroneGuard BP 250 lijkt te zijn gestyled om zijn stijve en meer ’tactische’ stijlfunctieset weer te geven, in plaats van te worden aangezien voor een meer street fashionista-achtige rugzak.

Het is een tas waarvan je vanaf het begin kunt zien dat hij klaar is voor een avontuur, ontworpen om overal mee naartoe te nemen – een tas die er niet voor terugdeinst om een beetje vuil tegen te komen.

Het is slank en op geen enkele manier omvangrijk, een geweldige maat voor een woon-werkverkeer, terwijl het nog steeds een groot aantal dingen erin kan passen. Ik heb veel liever een slanke tas dan een gewatteerde volumineuze tas. De DroneGuard BP 250 neemt geen extra ruimte in beslag dan zou moeten.

Het wordt slechts in één kleurstijl geleverd – zwart met een geometrisch camouflagepatroon om het interessant te houden (let op: in ander licht kan het grijs er meer blauw of paars uitzien), deze tas ziet er niet alleen behoorlijk cool uit, maar is ook vrij licht – Lowepro heeft zeker rekening gehouden met gewicht.

Hoewel ik niet de grootste fan van het patroon ben, is er nog veel meer over de BP 250 dat ik leuk vind, waardoor ik haccepteer hun beslissing met de styling.

Het stijlvolle formshell-deksel™ in tactische stijl is een kenmerkend stuk dat deel uitmaakt van de DroneGuard BP 250

Het stijlvolle FormShell-deksel™ in tactische stijl is een kenmerkend stuk dat de buitenkant vormt.

Het FormShell™ compressiegegoten deksel is het kenmerkende stuk aan de buitenkant van de DroneGuard BP 250. Het is zeker een verschilpunt tussen de DroneGuard-serie tassen en de rest van Lowepro’s line-up, en de FormShell™ is anders gestyled in de hele DroneGuard-serie!

Je zult merken dat FormShell™ de neiging heeft om alleen te verschijnen op hun meer avontuur georiënteerde cameratassen.

Veel van de andere materialen op de DroneGuard BP 250 zijn lowepro’s standaard probleem – zacht, functioneel, eenvoudig en lichtgewicht.

Ze beweren niet dat hun materialen super dit of anti-dat zijn. Leuk, eenvoudig, doelgericht en betaalbaar, waardoor het prijskaartje aan deze tas op een veel netter lager bereik blijft.

Hoezeer ik de top-end boetiek of unieke materialen op verschillende high-end cameratassen ook waardeer, soms is eenvoud het beste. Niets meer, niets minder, gewoon een geweldige oplossing voor een behoefte zonder te bezuinigen.

Uiterlijke kenmerken

Niet afgebeeld, ik bijna crashen de drone proberen om hem hier te landen.

Niet op de foto: ik crash bijna de drone proberen te landen op de DroneGuard!

Zoals eerder vermeld, is het FormShell-deksel™ ontworpen om beschermend te zijn zonder concessies te doen aan het gewicht. Het is een superlicht, stijf stuk bescherming dat over de bovenkant van je uitrusting is gelaagd.

Dit is in de hoop dat als je de DroneGuard BP 250 ergens tegenaan zou stoten of slaan, je prachtige kleine stukje vliegende technologie niet de volledige kracht van de shunt aankan.

Wat ik ook handig vond, is dat het FormShell-deksel™ dat de DroneGuard BP 250 siert, kan fungeren als lanceerplatform als je grondoppervlak niet ideaal is, zoals een oneffen rotsachtig oppervlak, zacht zand of als het gras te hoog is. Het is niet het gemakkelijkste om je drone erop te laten landen, maar het kan!

Ontworpen en gestikt over het vooroppervlak van de tas en bovenop het FormShell-deksel™ zijn subtiele tactische punten om verschillende accessoires of zakjes vast te klikken of te bevestigen.

Dit externe telefoonhoesje is handig als je als een gek rondrent en waarschijnlijk je apparaat laat vallen

Dit externe telefoonhoesje is handig als je als een gek rondrent en waarschijnlijk je apparaat laat vallen.

Op de linkerachterband van de DroneGuard BP 250 vind je een handig telefoonhoesje ingebouwd dat groot genoeg is voor een iPhone 11 of Samsung Galaxy S9 (ongeveer 150 mm / 5.9 “), maar helaas niet groot genoeg om een iPhone 11 Pro Max (158 mm / 6.2 “) te passen. Het is nog steeds handig als je je zakken niet vertrouwt terwijl je ergens op avontuur bent, of een aantal wilde gekke dingen doet met je drone die je achtervolgt.

Je zult merken dat de achterbanden relatief comfortabel zijn en de achterkant van de tas heeft een mooie dikke vulling om te helpen met comfort tijdens het dragen.

Het zit lekker knus op je tas en ik vond niet dat het veel beweegt. Als het volledig geladen is en je het zwaar vindt, helpen de ingebouwde taille- en borstbanden het gewicht naar beneden te verplaatsen om te helpen met de belasting.

Aan beide zijden van de DroneGuard BP 250 vindt u discrete flessenzakken die, dankzij slim elastiek, wegstoppen en helpen om nergens aan vast te zitten terwijl ze niet worden gebruikt.

Interieur kenmerken

Het hoofdvak in de DroneGuard BP 250 is diep genoeg om items dubbel te stapelen

Het hoofdvak in de DroneGuard BP 250 is diep genoeg om items dubbel te stapelen

Als je nu de Mavic-serie drones kent, weet je dat ze opvouwen tot de grootte van een waterfles (of Canon 24-70 f / 2.8), zodat je over het algemeen de meeste andere cameratassen kunt gebruiken.

[Related: Mavic Pro vs Mavic Pro 2 vs Mavic Pro Zoom]

Ik weet het omdat ik dat ook een tijdje heb gedaan (wow wat een wild kind), maar het was nooit een ideale oplossing – de hoofdcompartimenten zijn vaak veel beter geschikt voor grote solide gebouwde camera’s, of er zijn niet genoeg verdelers geleverd om de broodnodige kleinere secties te kunnen maken, of gewoon over het algemeen bieden ze niet wat ik beschouw als voldoende langetermijnbescherming van een nogal fragiel apparaat.

De Lowepro DroneGuard BP 250 houdt hier rekening mee. Ik vond zelfs dat er zoveel verdelers zijn dat ik er zelfs een paar moest verwijderen en opzij moest houden!

Ik vond de hoeveelheid organisatie- en aanpassingsopties fantastisch, omdat ik nu al mijn willekeurige stukjes en beetjes kan inpakken zonder het gebruik van andere kleine zakjes of tassen.

In het hoofdcompartiment bevinden zich een groot aantal scheidingswanden van verschillende groottes en diktes. Ook inbegrepen is een handy elastische riem om ervoor te zorgen dat je Mavic niet beweegt, en een gewatteerd blok dat mooi tussen de sticks van je controller zit om ze veilig en beveiligd te houden.

Het handige afstandsbedieningsblok is een briljant idee, ik heb de stickbeschermer eromheen niet meer nodig

Het handige afstandsbedieningsblok (bovenaan weergegeven) is een briljant idee – ik heb de stickbeschermer die eromheen is gewikkeld niet langer nodig

Lowepro heeft zeker rekening gehouden met het soort accessoires of extra stukjes en beetjes die je meestal hebt en nodig hebt, en verpakt in een heleboel subtielere kleine zakken ook in de andere compartimenten.

De DroneGuard BP 250 is uitgerust met een CradleFit-vak™ om een 15″-laptop en tot een 10″-tablet veilig op te bergen.

In de bovenste twee zakken vindt u meerdere interieurorganisatoren en zakjes om uw andere kleinere of slanke items in orde te houden, zoals een andere mobiele telefoon, paspoort, portemonnee, kaarten, pennen, boekjes, enz.

Ik had echter moeite met het passen van mijn 15 “Slim Gaming Laptop, dus houd daar rekening mee – het wordt geadverteerd als passend bij een 15”-laptop, maar dat hangt sterk af van de fysieke grootte en vorm.

Mijn 15" Slim Gaming laptop past maar net, maar hij past!

Mijn 15″ Slim Gaming laptop was een strakke knijp.

Aan de binnenkant van het hoofddeksel van FormShell™ is een verwijderbaar organisatiepaneel met een klein bandje bevestigd. Dit is handig voor het opbergen van reserveschroeven, pennen, kabels of iets anders waar u snel toegang toe wilt terwijl u uw tas gesloten houdt.

Hieronder heb ik het zonder propellers afgebeeld, sorry daarvoor, maar helaas weet ik zeker dat je deze keer je fantasie kunt gebruiken …

Dit verwijderbare paneel is geweldig, maar ik heb er nog geen extern gebruik voor gevonden.

Dit verwijderbare paneel is geweldig, maar ik heb er nog geen extern gebruik voor gevonden.

Opslagcapaciteit

Ik was serieus verbaasd over hoeveel ik in deze tas kon passen, met voldoende ruimte om te sparen voor meer!

Ik was serieus verbaasd over hoeveel ik in deze tas kon passen, met voldoende ruimte om te sparen voor meer!

Ik was verbaasd over hoeveel ik in de LowePro DroneGuard BP 250 kon jammen, en de hoofdcompartimenten hebben genoeg ruimte en verdelers om het op een groot aantal manieren te herschikken.

De foto hierboven is ook niet eens de maximale capaciteit (als je het waarschijnlijk aan mijn afbeeldingen hieronder kunt zien) – het zijn gewoon alle drone-dingen die ik bezit.

De ‘putten’ zijn diep genoeg om ook items dubbel te stapelen, zoals een lensfilterbehuizing bovenop de Mavic bijvoorbeeld!

In de twee bovenste compartimenten past u gemakkelijk een aantal andere dingen die u nodig heeft op een dagtocht weg. Er is voldoende extra ruimte voor meer apparaten en extra dagelijkse items zoals een jas, shirt, laptopkabels of zelfs een camera!

Ik kwam er onlangs ook pas achter dat mijn Sony A7 iii met een Tamron 28-75 f/2.8 daar in past. Het was daar geen ideale “forever” oplossing voor, maar hey het paste toen ik het nodig had!

De DroneGuard BP 250 heeft veel opbergruimte en handige access points

Veel opbergruimte en handige toegangspunten.

Alleen omdat het DroneGuard heet, betekent niet dat je het niet opnieuw kunt configureren voor je camera-uitrusting.

Bovendien betekent het feit dat het is ontworpen rond een Mavic Pro niet dat andere kleine drones of apparaten er niet in kunnen worden gebruikt. Regel het zoals je wilt, pas het in zoals je wilt. Probeer er alleen niet een Phantom of iets van dat formaat in te passen!

Je past gemakkelijk een Spark, Mavic Mini (review), Parrot Anafi, Autel Robotics EVO en verschillende andere kleine FPV / Racing-drones. Gebruik de Mavic Pro als uw referentie en dat zal u helpen te zien of het geschikt voor u is.

Gebruiksgemak/Comfort

De DroneGuard BP 250 is comfortabel en functioneel

De DroneGuard BP 250 is comfortabel en functioneel.

De schouderbanden van de BP 250 zitten comfortabel en de tas zit stevig en stevig op je lichaam. Alle clips zijn van een eenvoudig plastic en zijn vrij eenvoudig in te klikken en los te laten, waarbij de riemen er doorheen schuiven om vrij gemakkelijk aan te passen.

De handgreep aan de bovenkant is gemakkelijk te vinden en ondersteunt het gewicht, en het voelt niet alsof het na verloop van tijd rafelt of breekt.

Door de vorm van de voorklep houdt de tas er helaas niet van om vanzelf op te staan als hij volledig geladen is. Ik merkte dat ik moeite had om de DroneGuard BP 250 op de grond te zetten en niet om te laten vallen.

De binnenverdelers kunnen gemakkelijk worden verwijderd en zonder problemen blijven plakken, dus al met al is het een vrij eenvoudige en ongecompliceerde aangelegenheid. Er zijn geen vervelende of lastige functies, niets haken en ogen en alles functioneert gewoon zoals het hoort!

Waar voor je geld

Ik voel that Lowepro vult een belangrijk deel van de cameratasmarkt. Ze brengen producten uit die passen bij degenen onder ons die een betaalbare draagoplossing willen, terwijl ze nog steeds opties van hoge kwaliteit bieden.

Ze bieden ook een enorme verscheidenheid aan maten en stijlen voor elke behoefte, van kleine point and shoot camerazakjes, helemaal tot full size roltassen. Van tactische utilitaire tot modieuze straatstijlen, lichtgewicht wandelen tot geharde avonturenpakketten en alles daartussenin.

Dus als ik aan Lowepro denk, denk ik ook aan grote waarde. Hun grotere premium tassen kunnen nog steeds een aardige cent opbrengen, maar je zult altijd iets vinden dat bij je budget past. Niet iedereen wil een groot bedrag uitgeven aan een tas, en daar is ook helemaal niets mis mee.

Fotografie is al een dure hobby en zeker een dure industrie als geheel. Dus waarom zou u niet een beetje sparen in één gebied, zodat u elders meer kunt uitgeven als dat nodig is? De DroneGuard BP 250 schuwt deze mentaliteit helemaal niet, op het moment van schrijven van dit artikel is het ruim onder de $ 200 geprijsd.

Voor het niveau van opslagcapaciteit en mooie bouwkwaliteit op deze tas vind ik dat een prima prijs. Mogelijk laat je iets in je portemonnee om lunch te kopen, of een nieuwe set propellers.

Controleer de huidige prijs

Lowepro DroneGuard BP 250 Review | Conclusie

De DroneGuard BP 250 is een geweldig lanceerplatform! Kijk eens hoe blij Boris bovenop zijn nieuwe huis zit.

De DroneGuard BP 250 is een geweldig lanceerplatform! Kijk eens hoe blij Boris bovenop zijn nieuwe huis zit.

Al met al is het een geweldige oplossing voor mijn Mavic Pro en alles wat ermee samenhangt. Het is comfortabel, een geweldige prijs en van een bekend en ondersteund merk.

Er zijn een paar kleine dingen die me ermee storen, zoals ik hierboven heb uitgelegd, maar er zijn manieren om met deze kleine problemen om te gaan.

Ten slotte heb ik het gevoel dat de DroneGuard BP 250 een aantal andere stijlvariaties zou kunnen gebruiken – niet iedereen zou een fan zijn van de geometrische camouflage, vooral als deze er soms meer blauw of paars uitziet in ander licht. Persoonlijk zou ik waarschijnlijk een alternatieve kleur hebben gekozen als deze in de aanbieding was.

Houdt

  • Het is een geweldig formaat, veel ruimte voor mijn volledige Mavic Pro-kit en meer
  • De algehele stijl en het comfort
  • Eenvoudige lichtgewicht materialen

Antipathieën

  • Het staat niet goed rechtop
  • Gebrek aan variatie in stijlen
Lowepro-DroneGuard-BP-250

Lowepro DroneGuard BP 250 |

Deze robuuste, comfortabele rugzak is speciaal ontworpen om al je drone-uitrusting veilig en gezond te houden.

Controleer de huidige prijs