Luminar 4 voor trouwfotografen

FacebookPinterestDelen

Als je me een paar maanden geleden had verteld dat de beeldbewerkingssoftware Luminar effectief kon worden gebruikt door professionele trouwfotografen, zou ik met mijn ogen hebben gerold.

Natuurlijk, Luminar 3 bood een aantal krachtige nabewerkingstools en had een aantrekkelijk ‘eenmalig’ prijskaartje, maar afgezien daarvan was het zeker niet geschikt voor huwelijksfotografie met een hoog volume.

Sinds ik echter een paar weken aan een diepgaande Luminar 4-recensie heb gewerkt, zijn mijn gevoelens veranderd …

Hoewel ik niet geloof dat Luminar 4 Lightroom voor trouwfotografen kan vervangen, geloof ik wel dat het samen kan werken … en bieden ook aanzienlijke waarde.

Zolang je elke software gebruikt voor hun specifieke sterke punten, denk ik echt dat de nieuwste release van Luminar 4 een geweldig hulpmiddel kan zijn om te gebruiken naast Lightroom bij het bewerken van trouwfoto’s.

Bekijk de video hierboven om te zien hoe gemakkelijk het is om uw foto’s van Luminar naar Lightroom en weer terug te krijgen – u ‘leent’ eenvoudig de AI-tools van Luminar van de Lightroom-module (zoals een plug-in) en keert terug naar Lightroom wanneer u klaar bent.

Op deze manier kunt u nog steeds de superieure bestandsbeheer- / exportfunctionaliteiten van Lightroom gebruiken om de klus te klaren en de afbeeldingen aan uw klant te leveren.

Laat me weten wat je van deze workflow vindt in de reacties en vergeet niet om onze exclusieve Luminar 4-korting te gebruiken als je besluit dat deze krachtige software geschikt voor je is.

Luminar 4 Speciale Aanbieding

Code gebruiken Shotkit15 om $ 15 te besparen bij aankoop van Luminar 4.

+ GRATIS BONUS: ‘Inspirational Looks’ Preset Pack (waarde $ 50)

Klik hier om Luminar 4 >>

Disclaimer: Alle aanbevelingen zijn onpartijdig en gebaseerd op gebruikerservaring, zonder vooringenomenheid voor de producten of het merk. De producten in dit bericht kunnen affiliate links bevatten.

FacebookPinterestDelen