Maak kennis met de nieuwe V60 UHS-II SD-kaarten met hogere capaciteit van ProGrade

FacebookPinterestDelen

ProGrade Digital heeft het druk gehad. Ten eerste onthulde het een V90 SD-kaart in mei van dit jaar. Vervolgens bracht het in september een nieuwe en zeer snelle CFexpress Type A-geheugenkaart uit met geweldige specificaties voor budgetgeoriënteerde video- en fotoprofessionals.

Vervolgens onthulde het bedrijf twee nieuwe formaten CFast-kaarten met de snelste overdrachtssnelheden tot nu toe voor dat steeds meer verouderde formaat.

Nu heeft hetzelfde merk een nieuwe, hogere capaciteit 512GB V60 UHS-II SD-kaart geïntroduceerd. Deze nieuwste opslaglimiet van ProGrade biedt zogenaamd een maximale leessnelheid van 250 MB / s en is gecertificeerd voor een minimale aanhoudende schrijfsnelheid van 60 MB / S.

Deze specificaties zien er niet bijzonder indrukwekkend uit in vergelijking met die van veel beschikbare alternatieven, maar de nieuwe kaart compenseert door ongewoon betaalbaar te zijn.

Alternatieve opties van hetzelfde SD-kaarttype zijn verkrijgbaar bij merken als Sabrent en OWC en bieden zelfs meer opslagruimte tot een maximum van 1 TB, maar geen van beide komt overeen met de gemeten snelheid van de V60 UHS-II SD-kaart van ProGrade.

Deze Gold Series-kaart kan ook burst-schrijfsnelheden van 130 MB / s bereiken en is ontworpen om een balans te bieden tussen solide prestaties (met name voor fotografen en videografen die niet in 6K of 8K hoeven op te nemen) en redelijke prijzen.

twee SD-kaarten bovenop laptop

Afbeeldingen credit: ProGrade Digital

Zoals Wes Brewer, CEO van ProGrade Digital, onlangs uitlegde: “De toevoeging van een SD V60, 512 GB capaciteitspunt in onze Gold-productlijn biedt een leuke optie voor diegenen die grote hoeveelheden 4K-video opnemen met bitsnelheden die geen V90-prestatieniveau vereisen,”

Hij voegde er ook aan toe: “We zien dat dit capaciteits- en prestatieniveau een grote waarde biedt voor minder veeleisende fotografie- en videografiebehoeften met een zeer aantrekkelijke prijs van iets minder dan $ 200.”

Met $ 200 voor 312 GB opslag en burst-schrijfsnelheden tot 130 MB / s, lijkt de 512 GB V60 UHS-II SD-kaart een vrij goede deal voor videografen die in 4K-resolutie willen fotograferen. En voor fotografen zijn de specificaties meer dan genoeg voor het omgaan met een zware werklast.

Als Gold Line-kaart van ProGrade is deze nieuwe SD-kaart slechts een stap terug ten opzichte van de Cobalt Line-kaarten van het merk waartoe de recente CFast-kaartreleases van ProGrade behoren.

afbeelding van SD-kaart

ProGrade Digital beweert dat zijn nieuwe kaarten vooral optimaal zijn voor het opnemen van video in 4K UHD, Full HD en motion JPEG.

Ze blijven ook bij hun bewering dat deze Gold line 512GB-kaart is getest en gecertificeerd om ten minste 60 MB / s schrijfsnelheid te leveren en is getest om tot 250 MB / s te lezen. Hun schrijfsnelheid van 60 MB / s is de enige van deze twee die wordt gegarandeerd door de V60-aanduiding.

Zoals we hierboven al zeiden, zal de nieuwe 512GB-kaart worden verkocht voor $ 199,99. Twee andere versies met kleinere capaciteiten van 128 GB en 256 GB zullen ook beschikbaar zijn voor respectievelijk $ 54,99, $ 104,99. Ze zijn nog niet beschikbaar voor pre-order.

FacebookPinterestDelen
trouwen
8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essential tools om u te helpen slagen als een professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer