Maddie Mae

Wij zijn Maddie Mae, Amber en Tori, het team achter Adventure Instead. We zijn avontuurlijke elopementfotografen met een passie voor het helpen van koppels om ideale, intieme en epische huwelijkservaringen te creëren die volledig uniek zijn en trouw aan wie ze zijn.

We zijn er op een paar dagen om bad-ass, adembenemende foto’s te maken van hun geweldige avonturen, maar we zijn ook zoveel meer dan dat! We zijn er trots op dat we de weddingplanner, reisgids, avonturenmaatje en het ondersteuningssysteem van een paar zijn.

Of een stel nu hulp nodig heeft bij het uitzoeken van de perfecte elopement-locatie of ze hebben gewoon iemand nodig om hen te laten zien hoe ze een boeket in een wandelrugzak kunnen verpakken, we zijn er voor alles.

Wat we doen, gaat niet alleen over het maken van geweldige foto’s (hoewel we van dat deel houden, begrijp ons niet verkeerd), het gaat erom de klinkende bron te zijn voor een paar dat de onvergetelijke en zinvolle trouwdag wil waar ze altijd van hebben gedroomd.

We zijn er niet om koppels urenlang ongemakkelijk te poseren – we zijn er om naast hen te komen terwijl ze de dappere keuze maken om hun ongelooflijke dag te ontwijken en te documenteren: een liefdesverhaal waarvan we geloven dat het verdient om eerlijk en episch te worden verteld.

Er zijn honderden factoren die ertoe bijdragen dat koppels de authentieke, dromerige elopementdag krijgen die ze altijd al wilden, maar een daarvan is zeker de uitrusting.

Wat onze uitrusting betreft, zijn we vrijwel Nikon door en door. We schieten elk afzonderlijk, maar we hebben zeer vergelijkbare tassen. Elk van onze tassen bevat:

Camera body’s:

Nikon D750 (x3) camerabody’s (ieder van ons bevestigt er 2 aan ons opnameharnas of ons pakket – de derde is een back-up body voor het geval een camera uitvalt!)

Nikon D800 (soms zal Maddie dit gebruiken in plaats van een van de 3 D750’s).

Lenzen:

Nikon 24mm f/1.4
We fotograferen niet vaak heel breed, maar als we dat doen, is deze lens handig voor specifieke landschappen (zoals een krappe bergkom waar we niet veel ruimte hebben om een back-up te maken, maar echt willen pronken met het omliggende landschap).

Nikon 35mm f/1.4
Dit is een geweldige lens die we veel gebruiken! Dit is onze favoriet om in de buurt te komen voor de ringfoto’s aan het einde van een ceremonie. We houden ook van dit (of de 24 mm) voor nachtelijke sterrenfoto’s terwijl onze paren met de koplamp naar hun ceremonielocatie wandelen.

Nikon 45mm f/2.8
Dit is een handmatige focus tilt-shift lens waar we af en toe mee spelen voor leuke perspectieven. Het is ook geweldig voor het maken van super close detailfoto’s.

Nikon 50mm f/1.4
Dit is waarschijnlijk onze minst gebruikte lens, maar we dragen het altijd bij ons voor het geval dat!

Nikon 85mm f/1.4
Dit is een andere favoriete lens die we op onze camerabody’s houden. Het is zo geweldig voor het comprimeren van achtergronden en het dichterbij en groter laten lijken van bergen. Het is een scherpe lens!

Nikon 70-200mm f/2.8
Dit is zonder twijfel onze go-to lens omdat we graag lang fotograferen en de achtergrond comprimeren. We zijn vaak in de bergen, dus ver van het paar komen en fotograferen met deze lens kan de achtergrond echt vergroten en de bergen in staat stellen om het volledige frame in beslag te nemen en er nog epischer uit te zien!

Deze lens is lekker scherp en we hebben elk net een upgrade naar de lichtere versie ervan! Het is veilig om te zeggen dat we geobsedeerd zijn door deze.

Meestal fotograferen we met een combinatie van een 35mm + 85 mm of een 35mm + 70-200 mm.

Filters:

Tiffen ND filters
Voor al onze lenzen (behalve de 70-200) dus als het erg helder is (vooral op besneeuwde, zonnige dagen) slaan we op een van deze slechteriken en kunnen we nog steeds wijd open schieten.

Flitsen:

Nikon SB700 (x2)
Hoewel we grote junkies met natuurlijk licht zijn, fotograferen we af en toe koppels die zich klaarmaken in een donkere hutkamer voordat de zon opkomt, en daarvoor stuiteren we meestal een flitser.

Driepoot:

GorillaPod 5K-kit
Omdat het klein is en gemakkelijk in onze tassen past. Het is gemakkelijk te balanceren op rotsen en erg handig voor nachtelijke foto’s.

We hebben ook tonnen back-upbatterijen en geheugenkaarten in onze tas! Als we bij koud weer fotograferen, zijn we extra voorzichtig en dragen we de batterijen in onze jassen bij onze handwarmers om ervoor te zorgen dat ze niet leeglopen in de kou!

Om meer over ons te weten te komen, hoe we koppels helpen de ultieme elopement-ervaringen te creëren en om te leren hoe ze contact met ons kunnen opnemen, check out onze website en Instagram pagina’s hieronder.

www.adventureinstead.com | @adventureinstead

trouwen

11 tools voor trouwfotografen

Bekijk de 11 essentiële tools en apps die elke trouwfotograaf dit jaar zou moeten gebruiken.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer