Massimiliano Magliacca

FacebookPinterestDelen

Hallo, ik ben Massimiliano. Ik heb een vrouw en 2 kinderen en ik ben een trouwfotograaf in Italië. Mijn passie voor fotografie werd op mij overgedragen door mijn vader, omdat hij ook fotograaf was. Ik observeerde hem tijdens zijn werk en ik voelde me aangetrokken tot al zijn apparatuur.

Op mijn veertiende gaf hij me een Nikon FM en vanaf dat moment begon ik alles om me heen te fotograferen. Na diverse ervaringen op het gebied van reportage en mode besloot ik een fotostudio te openen genaamd “Nabis Photographers”. In 1998 begon ik een carrière als trouwfotograaf, wat al snel mijn primaire baan werd. Momenteel ben ik partner in de studie met de getalenteerde Chiara Ridolfi.

De apparatuur die ik meestal gebruik voor mijn diensten:

Nikon D5 x 2
Ik ben dol op deze machines omdat ze je de kans geven om urenlang te werken zonder ooit een opname te missen. Dit is een zeer belangrijk ding voor de fotografen.

Nikon 105mm f/1.4
Ik gebruik deze lens vooral in het fotografische gedeelte van het fotokoppel buiten. Ik denk dat dit een van de beste lenzen is die Nikon heeft bedacht, zowel qua helderheid als qua bokeh.

Nikon 58mm f/1.4
Uitstekende lens. Ik gebruik 58 mm voor 70% van de bruiloft. Het is een brandpuntsafstand die ik erg leuk vind omdat ik hem als zeer veelzijdig beschouw.

Nikon 14-24mm f/2.8
Gewoon de beste groothoek die ik ooit heb gebruikt.

Sigma 24-35mm f/2.0
Ik heb deze lens onlangs gekocht. Hiervoor had ik de Nikon 35mm f/1.4, een prachtige lens. Ik heb hem vervangen door de Sigma om gewoon een bredere hoek te hebben.

Profoto A1 x 2
Het mooie van deze flitsers is de temperatuur van het licht en het snelladen. Het zijn 2 essentiële elementen voor een trouw- en modefotograaf. Ik gebruik de Profoto samen met hun accessoires: Grid + Bounce + Filters.

Wat de bandjes betreft, gebruik ik Hold Fast Money Maker voor mijn diensten. Ik denk dat de Holdfast de beste in omloop is.

FacebookPinterestDelen
trouwen

11 tools voor trouwfotografen

Bekijk de 11 essentiële tools en apps die elke trouwfotograaf dit jaar zou moeten gebruiken.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer