Movavi Video Editor &Bruiloft Set

FacebookPinterestDelen

Dit is een gastpost introductie tot de Movavi Video Editor en Wedding Set door het creatieve team van Movavi.

Zelfs als je geen ervaring hebt met video-editors, heeft Movavi iets geproduceerd dat gemakkelijk en leuk te gebruiken is.

U kunt waarde toevoegen aan uw huwelijksfotografiepakketten door opties aan te bieden zoals diavoorstellingen voor afbeeldingen en video’s, allemaal met aangepaste effecten en branding.

Bekijk deze korte introductie over wat er mogelijk is met deze software.

Waarom Movavi gebruiken voor trouwwerk?

Nadat je een bruiloft hebt gefotografeerd, zijn er veel foto’s die je niet in het trouwalbum hebt gebruikt. De meeste daarvan worden niet toegevoegd aan andere albums, dus de rest van de familie zal ze misschien nooit zien.


De pasgetrouwden zullen het waarschijnlijk op prijs stellen om deze foto’s in een video te ordenen. Champagne spettert, danst met vrienden, springt in het zwembad – dit zijn gedenkwaardige en leuke details van het huwelijksfeest.

Je kunt je klanten een ander perspectief geven op de beste dag van hun leven met een informele trouwvideo.

Movavi Video Suite begeleidt u stap voor stap bij het maken van professionele video’s en diavoorstellingen. Het is gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor mensen zonder videobewerkingservaring, omdat Video Editor deel uitmaakt van dit uitgebreide videoprogramma.

Movavi Video Suite Gif

Om een trouwvideo te maken en te bewerken, speciale effecten, stickers, overgangen en titels toe te voegen, hoef je geen professional te zijn, maar je kunt het doen als een professional.

Bovendien heeft Movavi een bruiloftsset gemaakt met themastickers, overgangen, titels en achtergronden.

Er zijn twee belangrijke voordelen aan dit programma: je kunt het gratis proberen en het is gemakkelijk te gebruiken, zelfs als je geen ervaring hebt. Bovendien heeft Movavi how-to’s en videozelfstudies op hun website als je ze nodig hebt.

U kunt ook de promotiecode SHOTKIT gebruiken om 10% korting te krijgen als u besluit te upgraden,

WeddingSet gif optimaliseren

Hoe de video-editor werkt

De interface is klassiek. Het is verdeeld in drie hoofdonderdelen: een tijdlijn om geopende bestanden weer te geven, een bedieningspaneel met tabbladen en een mediaspeler.

Het configuratiescherm met tabbladen maakt het eenvoudig om video’s te bewerken, importeren en exporteren, tekst voor titels toe te voegen, overgangen te maken, bijschriften in te voegen en speciale effecten toe te passen. De video-editor heeft alle standaard bewerkingstools, een montagewizard, kant-en-klare intro’s en outro’s, ingebouwde muziek, stickers en meer.

U kunt eenvoudig foto’s, video’s en muziek toevoegen. U kunt ongewenste elementen verwijderen, video’s rechtstreeks naar sociale media uploaden en videostabilisatie gebruiken zonder kwaliteitsverlies.

Movavi Bruiloft gif 1

Voordat u begint, kunt u video, foto’s en audio van uw computer of externe schijf importeren. U kunt zelfs gebruik maken van de ingebouwde camera van uw laptop om acties rechtstreeks vanuit een toepassing op te nemen.

Een trouwvideo maken

Als je die overloop trouwfoto’s wilt combineren tot een speciale video, heeft het programma een aantal opties voor dit soort werk.

Mix foto’s, voeg titels toe, verwijder ongewenste elementen en geef een tweede leven aan foto’s die niet in de officiële trouwvideo zijn opgenomen.

Je kunt een video maken voor familieleden en vrienden, en een andere met grappige foto’s voor de pasgetrouwden. Laat het hen verrassen – het kost bijna geen tijd.

Het is eenvoudig om video’s van foto’s te maken met Video Editor – je kunt overal hetzelfde kleurenschema of dezelfde stijl volgen en verfraaien met de effecten van de Wedding Set.

Movavi Bruiloft Gif 2

Het enige dat u hoeft te doen, is foto’s toevoegen aan de tijdlijn en vervolgens creatief worden. De video-editor is echt intuïtief te gebruiken.

Hoe de Wedding Set trouwfotografen kan helpen

Pasgetrouwden willen vaak een save-the-date of liefdesverhaalvideo hebben. Je kunt een creatieve video als deze maken met de speciale Wedding Set uit de Effect Store.

Met deze set kunt u een video maken in uw keuze van stijlen, met behulp van verschillende overgangen en elementen. Het kan bijvoorbeeld een “Boho Wedding” zijn of een “Minimalistische” stijl volgen. Het duurt niet lang en je krijgt geweldige resultaten.

Voeg romantische bloemen toe, emotive titels, stickers en achtergronden. Elke stijl heeft zijn eigen set elementen – probeer ze allemaal en kijk wat voor jou werkt.

Movavi Trouwelementen

Zelfs als je de video-editor niet wilt gebruiken voor bruiloften, zijn er andere opties. Movavi heeft een Valentijnsdagpakket uitgebracht om betoverende video’s te maken voor die speciale persoon.

Het Valentijnsdagpakket bevat 6 titels, 8 stickers, 3 achtergronden en 4 overgangen. Voeg zoete stickers toe om liefdevolle gevoelens aan je partner, ouders of andere familieleden te uiten.

Wat doet Movavi Video Editor nog meer?

Het plaatsen van een trouwvideo op Instagram of Facebook is tegenwoordig een beetje een traditie. Die video’s nemen bijna geen tijd in beslag om te maken met de automatische videocreatie van de Video Editor.

U hoeft alleen maar foto’s, video’s en muziek toe te voegen en het programma doet het allemaal voor u. Video Editor kan uw video er professioneel uit laten zien, zelfs als deze op een smartphone is opgenomen. Gebruik het programma om je trouwvideo’s te knippen, bewerken en verbeteren door muziek aan de foto’s toe te voegen.

U kunt ook schermvideo en audio in verschillende indelingen vastleggen.

Movavi Video Editor bevat een echt indrukwekkende verzameling filters en overgangen. U kunt ze bekijken door op de pictogrammen te klikken. Als u ze vervolgens wilt toevoegen, sleept u de gewenste clip naar de geselecteerde clip.

Nog een functie zijn titels. U kunt ze eenvoudig aanpassen, hun positie op het scherm, hun kleur en grootte wijzigen. Veel titels zijn geanimeerd om binnen enkele seconden speciale effecten te creëren.

Movavi Trouwelementen 2Wanneer je klaar bent met bewerken, is het tijd om je video te exporteren. Ook hier heeft Movavi Video Editor een breed scala aan opties. U kunt bijvoorbeeld een MP4 voor internet en meer dan een dozijn andere populaire indelingen opslaan. Het programma biedt presets voor smartphones en u kunt video rechtstreeks naar YouTube uploaden.

Als u op zoek bent naar een eenvoudig te gebruiken, betaalbare en uitgebreide app om bruilofts- en andere feestelijke video’s te maken, ga dan naar de Movavi Video Editor-website.

FacebookPinterestDelen