Megan Hannah

FacebookPinterestDelen

Hallo! Ik ben Megan Hannah, van Hannah Photography. Mijn man, Jacob, en ik wonen in een klein stadje in de heuvels van Vermont en hebben de afgelopen vijf jaar samen bruiloften gefotografeerd.

We begonnen ons bedrijf kort nadat we ons hadden verloofd. Toen hij in Nebraska woonde, was Jacob een krantenfotojournalist en ik werkte in de verzekeringssector. Klaar voor een verandering van tempo en omgeving, besloten we onze banen te verlaten en door het hele land te verhuizen naar Vermont, waar Jacob opgroeide. Sindsdien zijn we fulltime trouwfotografen.

Vermont is een geweldige plek om carrière te maken als trouwfotograaf. De industrie hier is hecht en supervriendelijk. De meeste bruiloften die we in Vermont fotograferen, zijn bestemmingsbruiloften – dus veel van onze klanten komen uit New York City, Boston en andere gebieden op zoek naar een ontsnapping uit de stad met een ontspannen bruiloft in een prachtige omgeving. Onze klanten zijn geweldig om mee te werken!

We nemen een fotojournalistieke benadering van huwelijksfotografie en proberen niet te veel spullen te hebben die ons belasten. Tegelijkertijd willen we ervoor zorgen dat we de juiste tools voor de klus hebben.

Nikon D750: Tussen ons tweeën hebben we er vier. We hebben er de afgelopen drie jaar een handvol meegemaakt. We houden van deze camera’s vanwege hun dynamisch bereik en prestaties bij weinig licht (en ze zijn niet te duur om te vervangen als je ze verpest met waterschade).

Nikon 35mm f/1.8G: De geliefde 35 is waarschijnlijk onze meest gebruikte lens. Een geweldige brandpuntsafstand om momenten vast te leggen op een manier die je in de foto brengt zonder de vervorming van een supergroothoeklens. Een kanttekening: de meeste van onze lenzen zijn prime 1.8s. We geven de voorkeur aan het lichte gewicht (en lagere kosten!) van de 1.8 boven de 1.4 en vinden niet te veel situaties waarin we 1.4 nodig zouden hebben.

Nikon 85mm f/1.8G: We gebruiken de 85 de hele dag door wanneer we onze onderwerpen willen isoleren door scherptediepte en lenscompressie en voor portretten.

Nikon 70-200mm f/2.8: Hoewel deze lens zwaar is en niet leuk om mee te nemen, trekken we hem uit voor de ceremonie en portretten, en elke andere situatie waarin we iets meer bereik nodig hebben.

Nikon 24mm f/1.8G: Onze dansvloerlens! Dit gebruiken we om meteen in de actie te komen op de dansvloer.

Flashpoint Zoom Li-on R2 Speedlights: We zijn net overgestapt naar deze vorig jaar en ze zijn geweldig geweest. Niet te maken hebben met AA-batterijen is geweldig, en de geïntegreerde radiotransceiver heeft het voor ons veel gemakkelijker gemaakt vanuit een Pocket Wizard-systeem.

CheetahStands: Perfect om gemakkelijk uw lichten op te kunnen pakken en verplaatsen tijdens een receptie.

Magmod ALLES: We hebben letterlijk bijna alles wat ze maken, maar onze meest gebruikte items zijn hun roosters, bollen en gels / gelhouders. Serieus een game changer wanneer je snel gels of modifiers moet verwisselen.

Manfrotto Justin Klem: Deze klemmen zijn geweldig voor het bevestigen van lampen op verschillende plaatsen wanneer een lichtstandaard niet de beste optie is.

Holdfast MoneyMakers: We houden van deze niet alleen vanwege hun functionaliteit, maar ook vanwege de complimenten die we krijgen van bruiloftsgasten!

Tenba Roadie en Think Tank Airport International: Onze twee roltassen die onze spullen beschermd en georganiseerd houden.

Think Tank schoudertassen: Ik heb de Lily Deanne Mezzo tas waar ik dol op ben vanwege de vele compartimenten en magnetische en ritssluitingen. Jacob gebruikt de Retrospectieve 7.

Swell Water Fles: Misschien wel een van de belangrijkste stukken in mijn tas op een trouwdag. Hydratatie is belangrijk! En op een warme trouwdag blijft mijn water de hele dag koud. Jacob drinkt nauwelijks iets op een trouwdag en voelt de effecten meestal de volgende dag.

www.hannahphoto.com

FacebookPinterestDelen
trouwen
11 tools voor trouwfotografen

Bekijk de 11 essentiële tools en apps die elke trouwfotograaf dit jaar zou moeten gebruiken.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer