Meiko Takechi Arquillos

FacebookPinterestDelen

Ik ben een fotograaf gevestigd in Los Angeles. Ik maak al 10 jaar professioneel foto’s. Ik begon met fotograferen voor tijdschriften in San Francisco en begon vervolgens meer reclame- en commercieel werk te fotograferen sinds ik in 2008 naar Los Angeles verhuisde. Ik fotografeer zowel stillevens als mensen voor diverse commerciële opdrachtgevers.

Ik ben nooit een versnellingskop geweest en ik blijf meestal bij wat ik weet en probeer creatief te zijn met ideeën en concepten, ik gebruik Canon Mark III met 24mm-70mm f/2.8 lens en 100mm f/2.8 Macro lens met Profoto Acute 1200 met drie lampen als basisset in mijn studio, maar als ik een grote commerciële baan heb, huur ik meestal een commerciële studio en apparatuur (Profoto 7A, X 2400w en welke Canon camera die het beste geschikt is voor het project zoals Canon 5DS R).

Ik hou van Elinchrom modifiers en bezit beide Rotalux Octa Deep 27.5 inch en Rotalux Octa 53 inch. Ik gebruik ook Elinchrom paraplu’s (zilver diepzilverwit). Als ik geen modifiers gebruik, gebruik ik soms een raster met mijn reflector.

Sinds kort speel ik ook met kleurgels. Het hangt allemaal af van wat ik fotografeer en wat voor soort stemming ik probeer te bereiken in foto’s. Zelfs als ik niet aan het werk ben, probeer ik zo vaak mogelijk iets in mijn studio te fotograferen. Ik zie het bijna als een muzikant die piano of gitaar beoefent! Het is belangrijk om de camera en apparatuur in handen te krijgen en te experimenteren… blijf je stijl en visie opnieuw uitvinden.

www.meikophoto.com

FacebookPinterestDelen
trouwen
8 tools voor fotografen

Bekijk deze 8 essentiële tools om je te helpen slagen als professionele fotograaf.

Inclusief tijdelijke kortingen.

Lees hier meer